K. Judit 2015 ápr. 21. - 20:16:40
(2681/9141)
Romániában (Kochénia) egész jól nézett ki GHS, miniszoknyában volt, hosszú lakk csizmában.
A sapkák/kalapok jól állnak neki.
(Csak ne kezdett volna el futni, mert ez is bekerül majd a K-drama történelembe, mint a BoF-os korcsolyázása. Go/Ko Robot-nak nevezték akkoriban a kecses mozgása miatt. Visszajátszották azokat a filmkockákat egy nemrégi tévémûsorban, rettenetesen félt, és ez meg is látszott rajta :))
K. Judit 2015 ápr. 21. - 20:07:11
(2680/9141)
Gondoltam, hogy ha nem teszik el láb alól, akkor hagyják megöregedni. Elvileg a vele egyidõs emberek már a hetvenes éveiket taposták. Most majd õ is, aztán a természet majd végzi a dolgát. (Elõtte azért még voltak durva jelenetek, holnapra majd lesz felirat.)

A fõhõs fiú úgy látszik már annyira inkább ember volt, hogy a sebei nem tudtak begyógyulni ... Vele Kocséniában (Romániában:)) fog újra találkozni a lány. Mint tudjuk, ott terem a legtöbb vámpír ...

(Csak egy megjegyzés még felirat elõtt, naná, hogy megint a két legártatlanabb szereplõt sikerült jól meggyilkoltatni.)
K. Judit 2015 ápr. 21. - 18:18:11
(2679/9141)
Ez az egyik legjobb fotó, fölteszem, még mielõtt kinyírják...
(kiderült, hogy a pohárban nem is bor van ... õ is hozott áldozatokat :))
K. Judit 2015 ápr. 21. - 18:04:24
(2678/9141)
Tényleg én sem vagyok allergiás GHS-re, szóval nem keresem benne a hibát, egyszerûen nem értem, mit esznek rajta. Mosolyogva elfogadja, amikor polihisztornak szólítják, de még a legegyszerûbb limonádéban sem hiteles. Remélem, senki nem ért magyarul azok közül a rajongók közül, akik csakis miatta néznek filmeket ...

A City Hunterben nem LMH játszott? Mert abban nem volt rossz, de tudjuk, neki semmit nem kell ahhoz csinálni, hogy oda- meg vissza legyenek tõle a lányok ... A P.Preference-ben szintén csak megjelent néha a színen :)
K. Judit 2015 ápr. 21. - 17:56:34
(2677/9141)
A képen szereplõ négy emberbõl már csak egy él. A bal oldali házaspár Ji Sang szülei, a jobb oldali tanár JJH mestere ... volt, egyben a DY bátyját játszó színész nagybátyja ... szóval szokásos kezdés: a múlt.
Tegu 2015 ápr. 21. - 17:49:18
(2676/9141)
Most lehet, hogy nincs igazam, de a BOF két fõszereplõje /LMH és ez a szinésznõ/ egyetlen sorozatban sem tudták megismételni azt a sikert és azt a szinvolalu alakitást, mint a BOF-ban.
LMH is rettentõ gyenge minden sorozatában, persze szerintem.
K. Judit 2015 ápr. 21. - 17:48:19
(2675/9141)
Igen, Kim papát elvesztettük ... (de magát okolhatja csak) ...
És sajnos elvesztettük azt az édes kis testõrfiút is a Muskétásokból, szóval fogynak a jók, viszont akiket szuper jónak gondoltunk (nagybácsi, plusz csinos néni), róluk nagy-nagy gazságok derültek ki. Jött viszont egy fiatal pszichopata orvos a legrosszabbik fajtából, állandóan mosolyog. Róla még az sem mondható el, mint JJH-ról, hogy valami cél érdekében áldoz fel másokat ...

Mindjárt megnézem az utolsó részt - most kivételesen szöveg nélkül - mert kíváncsi vagyok, milyen halált szánnak JJH-nek, ill. hogy hagyja-e majd, hogy mások döntsenek a sorsa felõl.

A Ji Sang apját játszó színész csak az elsõ részben szerepelt, DY rókalelkû bátyja viszont a jó oldalon van, elég szimpatikus szerepben.

Úgy látom, meg fogják találni, vagy már meg is találták a vámpír-vírus "ellenszerét", és talán az adatokat nem sikerül megsemmisíteni, mielõtt kigyógyulnak a megfertõzött betegek ... és természetesen a fõhõs.
K. Judit 2015 ápr. 21. - 17:37:11
(2674/9141)
Áááá, elõkerültél :)
Azt hiszem, nyugodtan leírhatom, hogy ez a szerep megint nem neki való. És egyáltalán nem passzolnak a madárfejûvel sem. GHS 32 éves, de ebben a filmben olyan 45-nek néz ki. És úgy is van öltöztetve, mondjuk errõl nem tehet. De ott van az a másik nõ, aki a nagybácsival vezeti a kórházat (talán ügyvezetõnek lehetne fordítani), sokkal idõsebb a szerepe szerint, de õ például mindig egyszerû, de csinos és divatos is. Szóval nem értem, mi van ezzel a lánnyal, most nagyon idegen a beszédstílusa is, ezért rém modorosnak tûnik. Egy ambiciózus, kivételezett helyzetben lévõ sebészt kellene alakítania, telve önbizalommal, ez kb. csak a film legelején sikerült neki. Talán a forgatókönyv sem ad lehetõséget túl nagy alakításra.
Annyira nem idegesít, mint a pilótás filmben, de ahogy abban sem volt hiteles, most sem tetszik. (A BoF-ban volt egyedül jó nagyon fiatalon, szerintem akkor túlértékelték és azóta nem talál magára. De komolyan, még a mozgását sem tudja irányítani, egyszerûen esetlen...)
Tegu 2015 ápr. 21. - 15:40:25
(2673/9141)
Látom, Jang idegbeteg bátyja is játszott:)
Tegu 2015 ápr. 21. - 15:38:20
(2672/9141)
Blood
Yisang apukáját pedig egy olyan szinész alakitja, akit nem különösebben kedvelek, láttam vele 1 vagy 2 sorozatot, szerintem harmatgyenge, s még csak nem is tetszik
:)