K. Judit 2015 márc. 24. - 08:29:34
(2371/9141)
Elég érdekesen jellemzik a Joseon dinasztia elsõ két királyát ...
Mindenesetre szívesen elolvasnék egy kritikát. Nem sokat foglalkoznak a dramabeans-en ezzel a drámával, a tûz utáni újrakezdésrõl volt egy cikk januárban.

Eun-ki rendelkezik, intézkedik az öreg Taejo palotájában. Pont mint aki átvette a hatalmat.
Most akkor Kim a vagyonával megvásárolta a maga és a fia szabadságát Taejongtól (az asszony nem számít, õ maradhat a sitten), a beígért hadsereggel pedig Taejot hülyítik? Kezd úgy festeni a dolog, hogy a két király, bár tényleg nincs jóban egymással, de mintha áldozatai is lennének egy bosszúéhes, és nagyra törõ politikai játéknak, amit Kim és a fia irányít.
Majd még újra belenézek a Taejo/Taejong szócikkbe a Wikipédián, most már tényleg szeretném tudni, hogy belefért-e ilyesmi a történetükbe, vagy a forgatókönyvírók totál félrevezethetik a nézõt. Persze azt mondanak, amit akarnak, ha valami nem stimmel, akkor írói fantázia ...:)
Tegu 2015 márc. 24. - 00:30:05
(2370/9141)
Kösz
Meglepetés volt az egész 17. rész is, meg vagyok döbbenve Taejon és Taejongon is, jobban mondva a forgatókönyvirón.
K. Judit 2015 márc. 23. - 22:20:40
(2369/9141)
Meglepetés!
Az ep drámára került fel ezekben a percekben a Maids.
Épp az utolsó pillanatban, hogy ma még belekezdjek :))
Tegu 2015 márc. 23. - 21:28:19
(2368/9141)
Csak belenéztem, most megvárom a forditást, ahogy látom, a királyon megint elhatalmasodott a mérgezés okozta bizalmatlanság és látszólag WSR kerekedett felül. De ez mindig igy szokott lenni, nem izgulok, majd jön az ellencsapás.
Illiona 2015 márc. 23. - 18:46:06
(2367/9141)
nem hiszem hogy ezek nem versenyeznek!
a király itt is felszedte a lábait, ugyanúgy mint a Maidsban!
Soha más filmekben még nem láttam ezt, csak ebben a kettõben!
Illiona 2015 márc. 23. - 18:44:31
(2366/9141)
Shine 19

teljesen megdöbbentem, lefagytam!
nem fogok sietni, hogy felirattal ujranézzem!
ez volt a legkeményebb és legunalmasabb rész! Igy együtt!!
Tegu 2015 márc. 23. - 18:40:38 Előzmény K. Judit
(2365/9141)
Megnéztem, egész sok sorozatban láttam, ill. egy filmben is
Dream High
Big
Architecture 101 - ez a film.
Egy aranyos kislány, semmi különös, elõttem ez a jellemzõ képe /picit kiálló metszõfogakkal, biztosan sokáig cumizott, gondolom, azóta megcsináltatta:)
K. Judit 2015 márc. 23. - 13:47:52
(2364/9141)
Nem gondoltam volna, hogy a tavaly bemutatott Gangnam Blues 1970 c. mozifilmrõl van szó.
Ha nem ismerte meg LMH ezt a lányt tavaly óta, az azt jelenti, hogy nem akarta, vagy úgy tesz, mintha nem tartaná érdemesnek arra, hogy felismerje. A lány idén pont húsz éves.
K. Judit 2015 márc. 23. - 13:23:00
(2363/9141)
:)
Nem gondoltam volna, hogy az a Happy Together lesz az információs adatbázisom, aminek megnéztem a feliratos változatát, pedig már mennyi mindennel tisztában vagyok azóta. És tessék, most Lee Min-ho-ról jut eszembe, hogy az a lány, aki szintén a HT-ben volt meghívott ugyanakkor, amikor a Blood szereplõi is (akinek mániája, hogy szeret sokat enni), szerepelt egy filmben LMH-val, kérdezték is róla, mondta, nagyon helyes volt, jól érezték magukat. Meg azt is elmesélte, hogy késõbb, amikor valami miatt összefutottak, LMH alig ismerte meg, már gondolkodnia kellett, miben is játszottak együtt.... (pedig a lány a plakáton is rajta volt, tehát nem huszadrangú szerepe lehetett, megpróbálom megkeresni ...).

Egyelõre itt a lány cicatáncáról egy fotó, nagy sikere volt vele (lehet különben, hogy valami énekesnõ).
K. Judit 2015 márc. 23. - 12:47:44
(2362/9141)
Hallottam már a nevét, ill. láttam az egyik Running Man-ben, de azt hittem, valami tévés lány, nem tudtam, hogy színésznõ.
(Itt a 2012-es januári RM-bõl egy kép.)