K. Judit 2015 márc. 23. - 10:25:20
(2341/9141)
Tudatosan készült erre a szerepre, elmesélte abban a bizonyos tévéshow-ban. Szándékosan fogyasztotta magát, hogy a nyaka még vékonyabb legyen, egy nap max. egyszer evett, hogy a bõre jó sápadt maradjon. Azt mesélte, pontosan érezte, hogy meddig mehet el, addig, amikor már kezdett remegni a keze. Mindig rájövök, hogy nem szabad alábecsülni az õ ambíciójukat, kitartásukat, akaratukat. Naná meglátták, azt mondták, ennél nincs tökéletesebb vámpír ...

Én sem tartom õt túl férfiasnak, és szerintem GHS-val sem passzolnak túlságosan, de maga az a tény, hogy magas, már eleve népszerûvé teszi.
Tegu 2015 márc. 23. - 10:23:49
(2340/9141)
Na a Kim-ben a pasi betegesen spórolt, még a klotyó lehuzásánál is kiszámolta, hogy csak minden 2. vagy 3. alkalommal kell lehuzni, ezzel mennyi vizet lehet megspórolni. VAgy a mosógépbõl nem eresztette ki a vizet, hanem lavórba töltötték és abban mostak lábat:))
Pff.
Tegu 2015 márc. 23. - 10:22:09
(2339/9141)
Sõt, elképzelhetõ, hogy még most is nagyon drága a marhahus.
Tegu 2015 márc. 23. - 10:20:09
(2338/9141)
Azt meséltem, hogy beszélgettem ázsiaiakkal, akik dorámákat néznek, 30-40 közötti korosztály, nõk, s esküdöztek, hogy a kinai sorozatok sokkal jobbak, nézzem meg, na belenéztem az egyikbe, igazi szappanopera, cinderella történet és valami 80 részen keresztül huzavonáznak, hogy ki kit szeret, halál unalmas volt, nekem. Nekik meg ez az érdekes, meg a krimik, idõutazásos történetek.
Nem baj, ha arányaiban megmarad néhány történelmi és igényesek, jó forgatókönyvvel, rendezõvel, nekem elég is.
De pl. a Csillagfiu tetszett nekem is.
K. Judit 2015 márc. 23. - 10:17:50
(2337/9141)
Mondjuk a ma negyvenes korosztály a 70-es években született, még akkor sem volt összehasonlítható az életszínvonal a maival. Még talán a 80-as években sem.
Nem tudom, SIG milyen korú (JJH 44 éves), de nagyon el tudom képzelni, az õ gyerekkorában hús ünnepnapokon, vagy esetleg csak egy héten egyszer került az asztalra. A marhahús biztos túl drága is volt.

(A Miss Kim-ben is láttuk, hogy alig ettek húst, állandóan spóroltak ..)
Tegu 2015 márc. 23. - 10:16:21
(2336/9141)
Õszintén szólva, nem tudom, mit esznek a gunárnyaku fiun, a Csillagfiuban sem alakitott emlékezetes szerepet.
Tegu 2015 márc. 23. - 10:15:09
(2335/9141)
Fogjuk ugy fel, hogy keresett egy rakás pénzt és mégis csak megismerik õt a legfiatalabbak, aztán majd meglepõdnek, ha más szerepben is látják, hosszu távon megérte.
Én bele sem nézek, már a Cant get married-nél is továbbtekertem az sms-ezõ mumia részeket, kiráz a hideg ilyenkor.
K. Judit 2015 márc. 23. - 10:08:49
(2334/9141)
A három dráma nézettségét a Soompis oldalak száma is jól mutatja (persze, érdemes lenne a korosztályos összetételt is elemezni, de most nem ez az érdekes):

Maids, a vége felé: 87 oldal
Blood, pont a közepén: 287 oldal
Shine or go crazy: 210 oldal
(Érdekességképpen The Tree Musketeers 143 oldal)

A Blood várhatóan még meg fog duplázódni, mert zömmel fiatalok nézik, nekik tetszik ez a hosszú nyakú langaléta, GHS-t is sokan szeretik, meg maga a téma is jobban érdekli õket, mint a két-három történelmi sorozaté.
(Nem tudom, ebbõl JJH fog-e valamit profitálni, de az õ népszerûsége fokozatosan csökken :))
Tegu 2015 márc. 23. - 10:00:58
(2333/9141)
Értem ezeket, de pl. SIG vagy a többi celeb gyerekei mire emlékeznek, mert õk is megõrülnek a husért, pedig ott azért van arra pénz, hogy akár minden nap egyenek.
Azt el tudom képzelni, hogy ma is van egy réteg, aki nem ehet annyit és azt, amit akar, de itt ez a husimádás már számomra szinte hihetetlen, de hát igy van.
Talán azzal hasonlithatnám össze, ahogy nálunk a tenger gyümölcseit kezelik, az is valami "uri szokás" rákot, lazacot, homárt, különleges halakat, kaviárt enni.
K. Judit 2015 márc. 23. - 09:54:09
(2332/9141)
Mert még sokan emlékezhetnek rá.
Élhetnek még - ha nem is túl sokan - de a mai 70-80 évesek biztos élénken emlékeznek ezekre az idõkre.
A múlt század elsõ fele a japán megszállásról, az utána következõk pdig a koreai háborúról szóltak. Emiatt van még bennük, a zsigereikben a túlélési ösztön, ezért van a sok árva, meg elveszett, újra megtalált gyerek. (És ami azt illeti 1910 elõtt meg azért éheztek, mert valakik nyomorban tartották õket ...)