Tegu 2015 márc. 23. - 09:05:58
(2321/9141)
De emlékszel, hogy tett valami pikirt megjegyzést a felesége családjára, valószinüleg tulságosan eluralták az udvart, s ez a királynak nem tetszik.
Tegu 2015 márc. 23. - 09:04:34
(2320/9141)
Ja ezt csak állitólag a védelmi miniszter akarja, igy megvédhetné a családját és persze feljebb kapaszkodhatna.
Az a baj, hogy mindenki hazudozik.
K. Judit 2015 márc. 23. - 09:01:26
(2319/9141)
Ha igaz, hogy OJH lemondott a rangjáról, akkor csakis IY miatt tehette, ezért a király sem örül, hogy valaki ilyen hatással van a fiára. Hátha tervei vannak vele. Olvastam, hogy valaki koronahercegnek nevezte OJH-t (a wiki szerint nem az, tudjuk), de a történetet alakíthatták így, és lenne is értelme, hogy miért akarta annyira megtalálni a király - hát mert nem volt másik alkalmas gyereke. (A Wiki szerint volt vagy 17-18, de ez a forgatókönyvírót nem nagyon zavarja.)
Tegu 2015 márc. 23. - 09:00:05
(2318/9141)
Soompi:
EunKi azt mondja OJH-nak, hogy vissza akarják ültetni Taejot a trónra Taejong helyett és ebben kérik OJH segitségét, aki azt hiszi, hogy Taejong akarta eltetetni láb alól Inyubot, miközben a király a védelmi miniszternek azt mondta, hogy hagyják békén Inyubot.
Hm.

Most már tényleg kiváncsi vagyok a feliratra.
Illiona 2015 márc. 23. - 08:57:43
(2317/9141)
Igeeeen!!! Hozzáadhatnák Ok-ot a OJH-hoz, én nem bánnám, nagyon jóban voltak!
Amikor IY esküvõje harcba fulladt, 1-2. részben, akkor is OJH hogy ölelgette, szorongatta a lányt, pedig az ott tudott volna akár futni is!
Amugy meg egy szolgának hozzáérni sem lett volna szabad egy nemes nõhöz!
A magam részérõl áldásom rájuk! ha így lesz, igérem, bontok itthon pezsgõt rájuk! :)))))
K. Judit 2015 márc. 23. - 08:55:44
(2316/9141)
Eun-ki azt nyilván tudta, hogy nem õk voltak, így kizárásos alapon akkor csak a védelmi miniszter lehetett. Vagy a király. Kérdés, hogy a király kit bízott volna meg a feladattal. Szöveg nélkül nagyon béna most ez a találgatás, komolyan fontolóra veszem, hogy többé nem nézek filmet felirat nélkül.
A soompin hárman szokták közvetíteni az egyenes adást, közülük talán egy ért valamennyit a szövegbõl, aki ér rá mindig, a többiek pedig találgatnak. Nekem még az is új, hogy OJH-t akarják YO férjének, ezt is csak a soompin olvastuk.
Tegu 2015 márc. 23. - 08:48:19
(2315/9141)
Igy mindenkinek más a célja
Kim papa érdeke, hogy a két király ne béküljön ki és hogy hatalomra kerülhessen a fia.
EunKi érdeke, hogy Inyub az övé legyen, ehhez OJH-t kell eltávolitania és a király, TAejong ellen forditania, talán titokban abban is reménykedik, hogy hatalomra kerül.
Inyub apja becsületét akarja visszaszerezni és EunKi-t már biztosan nem választja.
OJH Inyubot akarja megvédeni és IY rangját visszaszerezni.
A védelmi miniszter lentiek szerint a családját akarja megvédeni, tervei vannak, hogy hozzáadja lányát a herceg OJH-hoz, igy õt meg akarja védeni, ebben akadályozza õt EunKi és fõleg Inyub.

Tehát akkor Kim papa és a védelmi miniszter Inyubot akarja eltenni láb alól, EunKi és Kim papa OJH-t.
A király nem tudom, mit akar, de feltételezem, hogy OJH-t meg akarja védeni.
Tegu 2015 márc. 23. - 07:49:14
(2314/9141)
Soompi - talán vélemény, talán elhangzott:

A védelmi miniszter a lányát OJH-hoz akarja adni, ezért az Inyub elleni merénylet az õ magánakciója volt, hm.
Azért érdekes, OJH nem vette észre, hogy Sawol gyilkosa a védelmi miniszter embere volt, EunKi azonnal rájött.
Tegu 2015 márc. 23. - 07:19:05
(2313/9141)
Tegnap két sorozatoldal sem jött be a neten, sõt ki volt irva, hogy megszünt és nem is tervezik az ujrainditást, aztán ma müködik. Nem csodálkoznék, ha valamelyik doramarajongó lány fiuja hackelte volna meg az oldalakat, mert elege volt abból, hogy a filmekben ábrázolt fiukkal hasonlitgatja õt össze a lány:) Vagy csak nem akarta, hogy nézze. Viszont igy megtaláltam a Can't get married-et magyar felirattal is, minden rosszban van valami jó:)

Ez hatalmas jelenet volt, a lány fogja a kezét, õ meg a másik kezében késsel próbál enni.
Nagyon nagyot alakit ebben JJH.
Tegu 2015 márc. 22. - 09:43:06
(2312/9141)
Soompin csak találgatnak