K. Judit 2015 márc. 21. - 22:26:31
(2301/9141)
Azért ment Sawol IY után, mert kihallgatta a védelmi miniszter beszélgetését egy fekete ruhás, katona típusú palival. Azt nem is figyeltem, melyik fiúval ment utánuk ...
K. Judit 2015 márc. 21. - 22:25:02
(2300/9141)
Állítólag IY-ot akarta a király megöletni. Legalábbis ezt mondta Eun-ki OJH-nak. És nekem is volt egy olyan érzésem, csak amikor láttam, hogy nem támadnak, akkor gondoltam, hogy tulajdonképpen vigyáznak rájuk, mégis csak egy királyi csemetérõl van szó.
De ezek szerint nem, hanem csak egy alkalmas pillanatot vártak, hogy IY-ot kinyírják. Úgy látszik, a végére Sawollal túl sokan lettek, ezért akkor nem támadtak. Belefér különben a Taejongról alkotott képembe, láttam rajta, hogy csak kihasználja a fiát.

Szöveg nélkül nem nézem meg még egyszer. Könnyen lehet, hogy Kim a saját fiának is hazudott, szóval nála sose lehet tudni, amit kérdez, az is hazugság.

A végén valami olyasmit írtak a soompin, hogy OJH ezt nem bocsátja meg az apjának, és azt találgatták, hogy IY lebeszéli-e majd arról, hogy újra az apja megölése legyen a fõ célja. Most már egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a herceg túléli az apját... Lehet, hogy végül a fiatalokkal fizettetik meg a két király viszálykodásának az árát...
Illiona 2015 márc. 21. - 21:39:13
(2299/9141)
Egyáltalán, Sawol minek is ment el IY után? és vele ment a szolgafiú, az közben hova tünt?
különben meg a szolgafiú aki amúgy Kim apóék házában szolga, minek is kísérte el a szolgálólányt?
és az minek maradt ott?
És IY azért nehezen sirdogált 1-2 könnycseppet legkedvesebb barátnõjéért, azután már felejtette is!
Ebben a nõben annyi érzelem sincs, mint egy cinkében.
Ez az egész mostmár nagyon zavaros lett!
OJH tegnap kétszer kiáltott, most csak egyszer! és ma még a szemöldökét sem vonta össze!

Ja, és bérgyilkos! azért ha az el akar találni valakit, akkor eltalálja!
Valószinûleg csak rá akart ijeszteni a lányra. Persze õ még nem tudja amit én már igen, a lány ijesztgetés nélkül is elég ijesztõ.
Tegu 2015 márc. 21. - 21:24:57 Előzmény K. Judit
(2298/9141)
Megnéztem a 18. részt, de szöveg nélkül tényleg nem tudok vele mit kezdeni, csak felhuzom magam. Itt beszélgetnek ott beszélgetnek, a királyokat hülyének nézik vagy azok is, Inyub félpercenként rájön valamire, az öreg Kim pedig nem fogyott ki az ötletekbõl és hazugságokból.
Ez volt eddig a legunalmasabb rész, szegény Sawolról tényleg tudni lehetett, hogy valamikor igy végzi.
De már kifogytak abból az ötletbõl, hogy állandóan vele zsarolják Inyubot, igy már nem volt rá szükség:(

Most ezek a feketeruhás kommandósok, akit a védelmi miniszter küldött, valójában Inyubot akarták megölni?
K. Judit 2015 márc. 21. - 14:40:58
(2297/9141)
A Maids/17-tel kapcsolatban még volt egy lényeges dolog (páran megpróbálták lefordítani a recapot), állítólag OJH lemondott hercegi rangjáról. Még az sincs kizárva - ha ebben a sorozatban esetleg õ lenne a koronaherceg - hogy Taejong rájött, Inyub OJH gyenge pontja, így talán nem bánná, ha a lányt véletlenül valami baleset érné...

A 18-as elõzetes:
https://www.youtube.com/watch?v=IQJ1fitmxm8

Most veszem észre, hogy már megy a helyszíni közvetítés.
Sawol-lal kapcsolatban nem mondok semmit, azt hiszem várható volt :(
Mindenesetre nem tudom követni, majd este megnézem.
K. Judit 2015 márc. 21. - 09:37:08
(2296/9141)
Közben egy kis Blood-os összeállítás a forgatásról.

Így kerülnek az arcukra a márványos erek, alul van egy kép, ahol a fõszereplõ körmeit hegyesítik ...
A legutóbbi epizód végén összeverekedtek a vámpírok, GHS, a sebész lány ráébred, hogy jól sejtette, a fiú vámpír ...
JJH-rõl kiderül, hogy gyerekek vérét issza (Indiából szerzi), viszont a rák ellenszerének elõállításával kísérletezik.
K. Judit 2015 márc. 21. - 09:23:03
(2295/9141)
Azt nem tudom, minek örül YO, szerintem õ abszolút nincs képben.

Az még rendben is lenne, ha IY apjának ártatlanságát igazolná Taejo, de miért szab feltételeket a lánynak?
Ja, nem is tudja, hogy feltétel.
Eun-ki by the way megemlíti Taejo-nak, hogy azért nem házasodhattak össze IY-bal, mert közbejött szegény államminiszter kivégzése és a lány szolgálói priusza.
Így Taejo azt hiheti, hogy az esküvõ épp csak elmaradt, de most már nincs semmi akadálya.

Így szöveg nélkül úgy tûnik, Eun-ki felhasználta a királyt saját kicsinyes bosszúja végrehajtásához.
De az elõzetesben láttuk, hogy IY egyedül is bejut Taejo-hoz ...
Tegu 2015 márc. 21. - 09:06:58
(2294/9141)
-és vajon minek örül ugy EunKi felesége?
EunKi valószinüleg azért is ment Taejohoz, hogy apját tisztára mossa, nem?
Vagy felajánlja a korjói vagyont Taejonak?
K. Judit 2015 márc. 21. - 08:48:18
(2293/9141)
Volt egy olyan érzésem, hogy OJH-nak sikerült maga mellé állítani a védelmi minisztert, aki közbenjárt Inyub érdekében. Így a király megengedte, hogy elmenjenek Taejohoz, és tisztázzák az ügyet. Csak közben Eun-ki valószínûleg megneszelte, hogy oda készülnek, és megelõzte õket.
K. Judit 2015 márc. 21. - 08:45:16
(2292/9141)
Csak ezt a Hancinemás cikket olvastam, abban nem említik.
Nem tudom Eun-ki-t miért fogadta Taejo, a régi szép közös emlékük emlékére?
Vagy ha van Taejo és Kim (ill. a Man Wol) között kapcsolat, akkor azért. Ha viszont nincs, vagy Taejo nem tud róla, akkor mondhatja Eun-ki, hogy OJH a Man Wol tagja.
Még azt sem tudhatjuk, hogy elárulták-e Taejo-nak, hogy OJH az unokája.
Persze attól még lecsukathatja az apjával való rossz viszonya miatt.