Illiona 2015 márc. 20. - 20:50:59
(2271/9141)
nagyon készülök, de nem csak idõhiányban szenvedek, hanem kell kicsit higgadni is, hogy nehogy kimoderáljanak, vagy Ti kiközösítsetek.
A védõbeszéd alapos, nem hagy kétséget, szenvedélymentes.

Azt hiszem ahogy haladunk elõre, egyre inkább fel kell vérteznem magam, mert az utolsó részben (vagy az az elõttiben) biztosan meghalatják Eun Ki-t, hiszen minden sorozatban igy van.
Emlékszem a Szél Királyságában Dojin halálára, majd vele haltam én is!
Hiába van egy szereplõnek negativ tulajdonsága, (bár Eun Kinek nincs!) mégis elfogadhatõ, ha tud igazán szeretni.
Tegu 2015 márc. 20. - 20:47:24
(2270/9141)
Azt persze ne firtassuk, hogy miért kellett Inyubéknak gyalog menni hegyen-völgyön át, hogy Kim megelõzhesse õket, kiváncsi vagyok, mit adott be az öreg királynak EunKi.
EunKi anyját miért börtönözték be?
Illiona 2015 márc. 20. - 20:44:35
(2269/9141)
hétfõn késõn este, 10-11 körül szokták feltenni

egyszerre a két részét
Illiona 2015 márc. 20. - 20:43:32
(2268/9141)
hát nem azt mondták ennek a gyönyörû embernek, hogy maradjon kint!!!!!

Nem tudom már kinyomoztátok-e, hogy férfi vagy nõ irta ezt a sorozatot??? Kizárt hogy nõ lenne!
Rhubarb 2015 márc. 20. - 20:43:03
(2267/9141)
Sziasztok!
Maids angoljára mennyit kell várnotok?
Én egy most szerdán indult sorit néznék, de még sehol az angolja.:((
Illiona 2015 márc. 20. - 20:40:50
(2266/9141)
Maids 17

Hûûû!

elõször is megtörtént a csoda, és OJH kilépett abból az unalmas energiahiányos beszédmodorból, amiben lubickolt 17 részen keresztül, és az epizód végén kétszer is kiáltott! :)))

ezek szerint a két uralkodó nincs távol egymástól, gyalog egy nap kb 20 km-rt lehet megtenni, és másnap ott voltak!
Hát fura két királyság az biztos!
Tegu 2015 márc. 20. - 20:39:43
(2265/9141)
Háát, megnézve ezt az epizódot, nagyon jó védõbeszédet kell irnod.:))
K. Judit 2015 márc. 20. - 19:56:05
(2264/9141)
Maids/17:
Ma két szereplõben is csalódnunk kellett, Eun-ki-rõl azt gondoltam, valamit talán örökölt az apjától, már ami a ravaszságot, a kombinációs készséget, és a színlelést, ill. fõleg a türelmet illeti. Azt gondoltam, akinek olyan tervei vannak, hogy nemcsak segít az apjának régi terve megvalósításában, hanem visszaszerzi volt menyasszonyát is, az nem rohan ilyen erõvel fejjel a falnak, mint ahogy most tette. Egyszerûen így nem sikerülhet, hiába ül most mindenki a börtönben büntetésbõl. (Ebbe már belegondolom a 18-as rész elõzetesét is.) Hiába szeretné minél elõbb holtan látni a herceget, egyszerûen nem hagyhatja figyelmen kívül a királyi családot, még akkor sem, ha közben úgy néz ki, egyik királyt ki lehet játszani a másik ellen. Persze valószínûleg ki lehet, de mégsem õ fog ebbõl gyõztesen kikerülni, hanem valamelyik csoná...

A másik Dan-ji, egyszerûen nem lehet ennyire ostoba, hogy hitt annak a hóhányónak. Még akkor sem, ha szerethetõ. Aki szolgasorban él, az a túlélésért küzd, nem gondolhatta, hogy majd õ terhesen el tudja tartani a nemesi származású szeretõjét, aki egész nap alszik. Valaki azt írta a soompin (talán csak feltevés), hogy DJ megállapodott a Heo-asszonysággal, hogy ha a születendõ gyereknek nem kell rabszolgaként születnie, akkor a gyerek apjának nem kell elismernie. Valami ilyesmit olvastam. Tényleg azt gondolta, hogy nem találják meg õket? Mindegy, biztos fél, hogy ugyanaz történik majd vele, mint a másik lánnyal, mégis csapdában van, ráadásul képes azt hinni, milyen ügyes, ha a védelmi miniszter feleségével egyezkedik ...

(Nem tudom, melyik srác lehet, talán, aki elvenné Dan-jit. De az is lehet, hogy nem is színész :))
Illiona 2015 márc. 20. - 14:22:20
(2263/9141)
Kedvenceim!

ráhangolódásul az estére!

(én még az utolsó 4 rész feliratosát mindig nem tudtam megnézni, de annyira részletesen kiveséztétek itt, hogy az is elég egyenlõre. Amit meg Eun Kiról mondtatok, annak mind az ellenkezõjét gondoltam, igy most bizakodón, és izgatottan várom az 5 órát (sajnos még munka van...)
Tegu 2015 márc. 19. - 00:10:24 Előzmény Illiona
(2262/9141)
--és musical szinész elsõsorban.