Tegu 2015 márc. 16. - 21:24:44
(2191/9141)
Nekem baromi száraz a bõröm, s egyetlen egyszer kaptam csak olyan alapozót, ami nem mattosit, hanem fénylik tõle az arcod, már nem kapható, azóta is keresek, de mindenhol mattositás, mattositás.
ERgo, vennék én koreai krémet /apropó, hol lehet nálunk kapni/, de nekem a fehérités nem kell.
Tegu 2015 márc. 16. - 21:21:49
(2190/9141)
Két dologról beszélek.
Fehérit - hát jó, nekik ez tetszik, nekünk szerintem lárvaarcot kölcsönöz, na azt nem értem, nálunk ez kinek jó, hogy fehéritett arccal rohangál. Nem szólom le, biztosan jó anyagokat tesznek bele, de europába nem kéne a fehéritõ hatás.

Zsirosit - nézd meg még az EK-ban irtam állandóan, hogy ugy néznek ki, mintha egy vödör vizbõl vagy zsirból vették volna ki a fejüket, aztán láttunk egy rakás krémhirdetést, ott is csillog az arcuk a krémtõl

Ezzel szemben nálunk, ha megnézed a BB, CC krémeket, mindre rá van irva, hogy mattosit, tehát, hogy ne csillogjon a bõröd. Alapozókra detto.
Illiona 2015 márc. 16. - 21:20:01
(2189/9141)
lehet hogy ez csak a kozmetikai cégek reklámja a filmekben, mert ott utcán nem csillog senkinek a bõre. vagy én nem figyeltem fel ilyesmire egyáltalán.
Pára van ugyan, de nem olyan vészes, attól még fénylik a bõr, akkor mi is fénylettünk volna :)))
K. Judit 2015 márc. 16. - 21:15:07
(2188/9141)
Ja és az õ bõrük azért is csillog, mert ott sokkal párásabb lehet a levegõ.
Illiona 2015 márc. 16. - 21:13:20
(2187/9141)
nálunk is vannak barnább bõrûek, és nekik meg azért kell fehériteni, hogy utána egységesen tudják szolizni, mert az meg sznobéknál kötelezõen trendi! :))))
mást nem tudok...
K. Judit 2015 márc. 16. - 21:12:55
(2186/9141)
Most mattosít, vagy fehérít?
K-krémet még nem vettem, de egyéb jobb márkákra rá van írva, hogy mattosít. De az csak azt jelenti, hogy felszívódik, nem csillog tõle pl. a homlokod, vagy az orrod. Fehérítõvel még nem találkoztam, persze nem is kéne :)
Tegu 2015 márc. 16. - 21:01:34
(2185/9141)
Azt értem, hogy náluk a fehér arcbõr a kivánatos, na de nálunk nem:)
Márpedig a legtöbb termékükre rá is van irva, hogy fehériti az arcbõrt, tehát azt nem értem, hogy nálunk miért veszik.
Illiona 2015 márc. 16. - 20:52:44
(2184/9141)
Miután ott az emberek jórészt általában sötétebb sárgás- kreolos bõrûek, ezért a különlegességet az jelenti, ha fehér az arcbõr!
Fõleg nõk esetében van ez jelen, és ha csak gondolkodik a nap, hogy elõbujik a szmogfelhõk mögül, a nõk mindegyike ernyõt vesz. Soha egyetlen nõ nincs ernyõ nélkül napsütésben! Vannak akik a teljes arcukat kendõvel védik!
Mindig hosszú ujjú bluzban és akár kesztyûben vannak, nincs egyetlen cm sem ahol a nap érhetné!
Hogy mi van náluk a D vitaminnal, azt nem tudom (még)
Ezek a kozmetikai fátyolszerû maszkok, amiket filmekben is raknak magukra, nagy divat, én is vettem, és nagyon jó! és olcsó.
A nem drága kozmetikumok is jó minõségûek, de van ami ott is drága, pl a csiganyákkal készült. (az azt hiszem kapható nálunk is horroráron).
Tegu 2015 márc. 16. - 20:42:35
(2183/9141)
Csak azt nem értem, miért jó, ha valaki nálunk fehériti az arcbõrét, nálunk ez nem divat.
Azt végképp nem értem, hogy a koreai hirdetésekben szinte csillog az arcuk a krémektõl, nálunk meg minden BB és CC krémre rá van irva, hogy mattosit.
Illiona 2015 márc. 16. - 20:40:34
(2182/9141)
nem csak állitólag, tényleg szuperjók!
csak lehet hogy õ nem tudja! Rossz titkárnõje lehet!