Illiona 2015 márc. 14. - 19:22:40
(2141/9141)
kösz, azért ez is valami! és a hétfõ - kedd még nagyon messze van, hogy legyen felirat.
Tegu 2015 márc. 14. - 19:20:45
(2140/9141)
Jól meg is ijedt, a lánya viszont állitólag ragaszkodott EK-hoz, pedig arra akarták rávenni, hogy váljon el vagy vmi hasonló.

Hát, nem mondom, hogy tetszik, kifáradt a forg.könyviró?
Tegu 2015 márc. 14. - 19:17:29
(2139/9141)
Sokra nem mentem vele, fele találgatás, másik fele pedig "ugy értettem mintha", talán ezt mondta..

Azt sokan állitják, hogy Kim papa azért uszta meg, mert valami bizonyitéka volt arra, hogy a király apja, Taejo is benne volt valamiben a ManWollal kapcsolatban. Azt a pecsétet akarja megkapni Taejong király, ami nélkül nincs teljes felhatalmazása. A király fiának nevezte OJH-t és a végefelé, miután kiengedték Kim papát, visszautasitotta OJH könyörgését, hogy állitsák vissza Inyubot a régi rangjába, ill. hogy apját rehabilitálják. Nem érdekli õt Inyub vagy csak azt mondja?
Inyub pedig már nem szereti Ek-t, de még idõ kell neki OJH-hoz, mindenesetre, megvédte EK-t. A végén OJH azért kér bocsánatot, mert nem tudta felmentetni az apját a bünös vádja alól, Inyub nem örül, OJH fogadkozik, hogy nem adja fel.
Kb. ennyit irtak, jobb lesz majd a szöveg ismeretében.

Ja és a védelmi miniszter valami miatt Kim papa mellé áll, bajban van, mert EK miatt a családja is veszélybe került.
K. Judit 2015 márc. 14. - 19:02:30
(2138/9141)
Ááá, arra már nem emlékeztem, hogy a fõnéni mondta azt a jóslatot, amit YO és Eun-ki házasságkötése elõtt kért a védelmi miniszter felesége. (Ezek szerint a fõnéni jóslással is foglalkozott.)
Olyasmit mondott, hogy a fiú nagyon magasra fog törni, akár a legmagasabb rangot is elérheti. A védelmi miniszter felesége mindjárt azt gondolta, valami rangos udvari pozíciója lesz a vejének, ezek szerint a lánya ugyanolyan életet fog élni, mint õ.
De a fõnéni rögtön pontosított, a vejükbõl király, vagy akár az ellenkezõje, egy forradalom vezetõje is lehet.

Ez jutott most eszébe védelmi miniszter feleségének.
K. Judit 2015 márc. 14. - 18:02:30
(2137/9141)
Délelõtt mintha írta volna valaki, hogy OJH a lányt is kénytelen becsapni valami miatt nem tehet mást.
És hogy nem véletlenül mondja neki, hogy bízzon benne ..., õ is visszajön és Sawolnak sem esik bántódása.
Illiona 2015 márc. 14. - 17:53:34
(2136/9141)
nagyon érdekes lesz megtudni, mi hangzott el a két párbeszédben, ami a szobában, majd a barlangban, a kútnál.

Amikor Eun Ki felfokozott idegállapotban van, nagyon érdekes, kifejezõ zene van a jelenetek alatt, volt amikor csak egy folyamatos sípolás jelezte az õ belsõ hangulatát: amikor már gondolkodni sem tud, és egész lénye egy sikoly, ami nem csillapodik!
Ha õ nem lenne, talán abba is hagynám a filmet.
Illiona 2015 márc. 14. - 17:42:21
(2135/9141)
viszont volt a jelenet a börtönben, ahol Kim Apó a rácsok mögött, a véd min pedig kivülrõl és vékonyka hangján gúnyolódott!
DE! azért lehet hogy Kim a rossz oldalon van, de van egy célja, egy álma, van egy igazsága (amit õ mindenképp annak vél, ez elvitathatatlan) ez ad neki egy tartást, egy büszkeséget, látszik hogy van hite valamiben.
Ezzel szemben a véd min csak az uralkodó talpnyalója, a legmagasabb rangú, de szolga!
ez ebben a jelenetben simán lejött.

a védelmi miniszter egyébként a Crazy For You c soriban egy meleg bártulajdonost alakított, és hitelesen.
Illiona 2015 márc. 14. - 17:34:50
(2134/9141)
Az jó lenne, mert én is megnéztem, és semmit nem értek!
Illetve ami világos, az nem éppen jó!

továbbra is az a véleményem, OJH kevés. már 16 rész lement és semmi!
Persze a lány is hasonlóan érzelemmentes, de attól nem is várok el semmilyen teljesítményt.
Tegu 2015 márc. 14. - 17:04:44
(2133/9141)
Maids 16
Szinte semmit nem értek, Kim már megint kifundált valamit és megmenekül.
Inyubot sem értem, a királyt sem és OJH-t sem.
Megnézem, tud-e valaki valamilyen szöveget prezentálni a soompin.
K. Judit 2015 márc. 14. - 11:26:31
(2132/9141)
Nem tudom, talán nem is akart elérni semmit a király, csak szeretné megtudni, hogyan viselkedik a herceg, mit kezd a szabadságával. Elõször a merénylõhöz ment, megkérdezte, hogy ki bízta meg. A Soompin azt írták, azt hazudta a rekedt hangú, hogy a headmaid. Így derülhetett ki, hogy életben van. Esetleg pont õ ápolta.

Kim és Eun-ki beszélgetésébõl egyetlen szót értettem tisztán (Inyub nevén kívül), a féltékenységét. Mindketten kiejtették, lehet, hogy Eun-ki nem is tagadta, de még hozzáfûzött valamit. Mindenesetre Inyubot nagyon meglepte ez a párbeszéd, elõvette a tõrt, ha nincs ott a kiszeng, lehet, hogy beront. Kimrõl már tudta Inyub, hogy ManWolos, biztos most tudta meg, hogy Eun-ki is közéjük állt. Az is lehet, hogy Eun-ki elmondta az apjának, hogy tönkre akarja tenni, meg akarja ölni OJH-t....