Tegu 2015 márc. 10. - 13:38:16
(2041/9141)
Ugy gondolom, hogy mivel OJH már nem õt szereti, bosszuból ellene fordulhat, de attól még önfeláldozóan, ahogy szokták, szerelembõl mellé is állhat és akkor még a greed-nek irt hatalom vagy birtoklási vágyról nem is beszéltünk, ebben pedig hasonlit EK-ra és YO-ra, ha ez igy van.
Azt sem tudjuk, hogy tudta elcsábitani OJH-tól õt Kim papa, mert ugye azt mondta OJH-nak, hogy azért is vettem el tõled a kiszenget, tehát a kiszeng Kim papát választotta vagy kényszeritették, ki tudja.
Sok mindent fel kéne még tárniuk a multból
És Taejo még mindig sehol:)
K. Judit 2015 márc. 10. - 13:32:24
(2040/9141)
Azt, hogy összeillenek Eunki és a védelmi miniszter lánya, már nagyon az elején megláttam. Le is írtam. Pont ugyanolyannak születtek, az volt - akkor még - a különbség kettõjük között, hogy Eun-ki még nem volt gonosz, a Heo-lány pedig már igen.

Most én sem emlékszem, hogy szokták a keleti irodalmi és egyéb mûvészetekben ábrázolni a prostikat, a nyugatiban általában a jó ügy mellé állnak. Mindig kiderül, hogy szerencsétlen sorsuk ellenére szívük van. (Persze, ha nem õk a fõszereplõk.)

Itt viszont már elhangzott, hogy a kiszeng nagyon is ambiciózus, mohó, hataloméhes. Végül is így jutott el a királyig. Ha OJH mellé áll, az betudható a hatalomvágyának is, meg a régi ügy emlékének is. Ha nem áll mellé, akkor az bosszú. Sose fogjuk megtudni :)
Tegu 2015 márc. 10. - 13:31:15
(2039/9141)
Még délután megnézem a 14. részt, este sajnos nem leszek.
Tegu 2015 márc. 10. - 13:29:36
(2038/9141)
Hát ez az, ezen puffogtam az elõbb.
Az a furfang, hogy a király is összevissza beszél, nem lehet tudni mi kerekedik benne felül, az apaság vagy az uralkodó, aki az árulót megbünteti.
EK pedig mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy minél sötétebbre fesse OJH-t a király elõtt.
Ez is már önmagában vicc, hogy egy minden bizonyiték alapján áruló miniszter fia ugrál, mint a király megmentõje, hogy mitõl hiteles ez a királynak, fel nem fogom. Vagy ravasz róka és kiváncsi, mikor árulja el magát a apa és fia?
K. Judit 2015 márc. 10. - 13:21:15
(2037/9141)
Persze, még nem ismerte el, pont ezért lennék még óvatos. Nem túl bölcs dolog azonnal bemártani, megszabadulni tõle, aztán kiderül, hogy mégis elismeri, vagy elismerte volna a király, ha élne.

Szerencsétlennek mindenképpen meg kell ismernie a történetét, mert most felületesebb nézõ azt képzeli, hogy a két apja között kell választania. Nem tudom, milyen apa az olyan, aki szolgasorban tartja a király fiát egy meghatározott céllal. Milyen alapon nevezi magát apának?
Tegu 2015 márc. 10. - 13:15:43
(2036/9141)
A kiszeng is kétélü fegyver, mert féltékenységében ki tudja ki mellé áll.
Abban a pénzügyminiszter családban az anyának van a legtöbb esze, ahogy felsorolta EunKinek, hogy mindene megvan, próbálja meg elviselni, hogy egy valami/valaki nem lehet az övé.
Tulajdonképp pont olyan, mint a védelmi miniszter lánya, jól összeillenek. Ezt már én mondom.
Tegu 2015 márc. 10. - 13:13:44
(2035/9141)
Hát igen, romlik az esélye, hogy nem vizbe esett, de reménykedjünk, a feltünése meglepetést okozhat, ha megfelelõ pillanatban teszi, majd pár epizóddal késõbb. EGyébként a halál, megölés nem hangzott el, csak az, hogy eltünt.
Ezért is gondoltam, hogy még él.
K. Judit 2015 márc. 10. - 13:06:30
(2034/9141)
Ha nem halt volna meg, az kiderült volna, valahol ápolnák a sebeit. Talán a bordélyházban haldoklik titokban.
De OJH megkérdezte Kim-et, hogy miért kellett megölni a headmaidet. Tehát úgy tudja, halott.
Persze még minden lehet, de azt sem tudjuk, hogy eltemették-e, vagy sem.
Ezek a nyilak általában mérgezettek, tehát ha nem is hal meg magától a lövéstõl, a méreg lassanként felszívódik a szervezetében, jó, lehet még pár napja. Ha a kiszengnél van, akkor arról értesül majd OJH.
Különben is a kiszeng az egyetlen, aki tudja, hogy a merénylet elõtt ki az, aki szervezkedett. Pontosan tudja, hogy Eun-ki intézte a második merényletet. Erre jó, hogy nem költözött be a palotába, ahogy azt a király szeretné. És lehet, hogy emiatt tudja majd elmesélni a királynak, hogy mit látott.
Tegu 2015 márc. 10. - 13:03:12
(2033/9141)
Mert még nem ismerte el a király fiaként, ezért voltunk lelombozódva még a szöveg nélkül. Még bizonyitania kell, s azzal sem számoltuk, hogy most EunKi veszi át apja szerepét.
De tényleg igaza volt annak, aki azt irta, hogy EunKinek is akkor jött meg az esze, mikor gonosszá vált, eddig hova tette?:))

EunKi a börtönben azt mondta Inyubnak, hogy IY innen ki nem fog kerülni, hacsak nem fordul a feje tetejére a világ, ha Inyub vele marad, õ megforditja, ezt ugy értem, hogy akkor a ManWol mellett harcolva megpróbálja megölni a királyt és megszerezni a trónt.
Inyub viszont visszautasitotta, akkor most EK mégis a trónra áhitozik vagy csak OJH-t akarja eltenni az utból?
Ja csak a 13. részt láttam felirattal.
Tegu 2015 márc. 10. - 12:58:09
(2032/9141)
Ami még feltünt, bár Kim hazudozik, de folyton azt emlegeti OJH_nak, hogy ott volt a születésekor, anyja halálakor, lassan kezdem azt hinni, hogy õ ölte meg OJH anyját.
Igy örülnék, ha a fõnéni mégsem halt volna meg, hanem elõkerülne, s elmondaná OJH_nak mi történt valójában az anyjával.