K. Judit 2015 márc. 09. - 09:51:21
(1991/9141)
Blod 7:
Azt hiszem a mai részben már elõadja JJH, mit kíván a vámpír gyerektõl. Úgy látom megkóstoltatja vele a löttyöt, amit õ is iszogat. Erre elég nagy szüksége van a fiúnak, már egyre kevesebb ideig tart a saját gyógyszerének hatása, sokszor operáció közben elfogja a rosszullét, remegni kezd a keze. Pontosan ezt figyelhette ki az igazgató, aki mindig ott ül a lelátón, amikor mûtét van. Gondolom, hogy a gyógyitalt nem ingyen adja majd JJH, talán be akarja vonni a fiatal orvost a kísérletekbe. Na itt kezdõdik majd a bökkenõ, a srác nem lesz hajlandó embereket feláldozni...
K. Judit 2015 márc. 09. - 09:30:03
(1990/9141)
Valószínûleg a legnagyobb csatornákon mennek, pl. a Running Man biztos hétvégén, az baromi hosszú. Viszont akit egyszer egy ilyen játékban megkedvel a közönség, az sokáig kedvenc marad. Teljesen váratlan feladatok vannak benne, kell hozzá szerencse, ügyesség, ész, egészséges versenyszellem, mert a sportszerûtlenség is azonnal kiderül.
A sztárjaik nem teljesen ingyen kapják a rajongókat, meg kell küzdeniük a sikerért.
K. Judit 2015 márc. 09. - 09:22:27
(1989/9141)
Mondjuk abban talán nem volt igazam, hogy a mûsor teljesen lapos lett volna, mert tényleg nagyon sokat nevettek például azzal a sráccal, aki panaszkodott, hogy fürdõköpenyben, ráadásul egyformában kell lenniük. Õ egy igazi töltelék figura lehetett, mondta, hogy már 9 ilyen adásba hívták meg. Persze örömmel vesz részt, de nem lehetett megvádolni azzal, hogy saját magán kívül más megszállottsága lett volna. A mûsorban kiszedte a válltöméseit, amit azért tett be, hogy ne látszódjon, nem valami deltás. A saját mûsorában szélesebb vállakat csináltak neki, mint amilyen Rainnek van. Ezen is jókat szórakoztak. Vannak fotóim is.

Viszont egy dologra fény derült, pont ilyesmikre lettem volna kíváncsi. Kiderült, hogy már az iskolákban vannak mindenféle versenyek, hogy a tehetségek minél elõbb kiválasztódjanak. A résztvevõk közül ketten is középiskolai modellek voltak, a vámpírfiú is mutatott be egyenruhát, tehát már ott kezdõdhetnek a szépségversenyek, meg a tehetségkutatók.

Ez a lány valami lánybanda tagja lehet, de már játszott filmben is Lee Min-ho-val. Neki az evés a hobbija. (Igazságtalan az élet :))
Tegu 2015 márc. 09. - 08:15:24
(1988/9141)
Ezekkel a müsorokkal kapcsolatban elgondolkoztam, vajon nálunk kikkel és milyen csatornákon tudnának késziteni ilyen müsorokat, mint a Running Man, Return of superman vagy ez a sorozat.
Ott vajon milyen csatornákon mennek ezek és fõmüsoridõben?
De abból indulok ki, hogy a szinészek, énekesek nem is akkora sztárok nálunk, hogy ekkora médiafigyelmet kapnának.
K. Judit 2015 márc. 09. - 00:10:09
(1987/9141)
Persze emlékszem rá, azért is volt kiakadva, hogy õ ugye harcol az ellenséggel, az apja meg a tízéves (csak a hasamra ütök) öccsét jelöli meg koronahercegnek. Naná, hogy bosszantó.
Igaz, hogy nem lehet mai szemmel megítélni azt a sok gyilkosságot, amit a középkorban szinte minden földrészen elkövettek, sokan biztos számítottak rá, hogy tán nem élik meg a másnapot.
Tegu 2015 márc. 09. - 00:02:49
(1986/9141)
Talán azért is emlitik Taejongot, mert mint láttuk a TGS-ben, BangWon már Taejo uralkodása elõtt is segitett apjának, végezte el a piszkos munkát - gyilkosság a hidon, pl.
K. Judit 2015 márc. 08. - 23:57:43
(1985/9141)
Én meg végignéztem a Happy Togethert, ami a Blood fõszereplõivel készült.
Ijesztõbb szöveg nélkül. Talán nekünk egy kicsit túl sokan vannak a stúdióban, nem értem, miért van öt vendéghez öt mûsorvezetõ, de a végére meg lehet szokni. Biztos, hogy kell egy kis tévés rutin, a hosszú srác (a vámpír) például nagyon zavarban volt. Ezek a parókás fickók arra szakosodtak, hogy kellemetlen kérdésekkel bombázzák a vendégeiket.

Az edzõtermi jelenetrõl jut eszembe, hogy JJH lepipálta a modell srácot fekvõtámaszban, pedig tudjuk, hogy nemrég megsérült a jobb keze. Az egyik dagadt nõ ráült a hátára és még azt is kinyomta. De meg kell mondanom, hogy õ volt a legszórakoztatóbb mesélõ és viccelõdõ. Igazi póker arccal nevettette meg a többieket, ha õ nincs ott, a mûsor teljesen lapos lett volna. Pedig volt még egy könnyûzenei mûsorvezetõ srác (plasztikai mûtét csoda), volt egy énekes-táncosnõ, és még a két Blood-os.

A mûsor témája az lett volna, hogy a meghívottak közül kinek milyen megszállottsága, hobbija van, hát ketten tudtak ezzel eldicsekedni, JJH most a kézmûves cuccaival és GHS a 6 kutyájával. (Amikor azt mondta, hogy egy szobában alszik velük és reggelenként lapáttal szedi össze a kutyapiszkot, megpróbáltam nem elképzelni.) A magas vámpír csak annyit tudott felhozni, hogy ha van ideje, õ fõzi a vacsorát... A táncosnõ hobbija pedig az evés volt.

Jó sokat beszéltek a fogyókúráról, mindenki kipróbált már mindent, mert sokszor idõre kell jól kinézniük, és nem megy másképp, mint hogy napokig koplalnak. Ismertek egy soványhús + nap 4-5 óra edzésbõl álló diétát, állítólag nagyon hatásos, meg volt egy csokievõs (az tudom, hogy a manökenek is szokták gyakorolni), aztán olyan is, hogy egy nap csak egy étkezést engednek meg maguknak. Állítólag ez is hatásos, de végül ez vezetett oda, hogy pl. JJH összeesett egy forgatáson.

Igazán arra az információra sem lettem volna kíváncsi, hogy GHS-nek van-e széklete, ha fogyózik, de ezt is megtudtam :))

Nagyon sokat beszélgettek, majdnem másfél órás mûsor volt egyfolytában. Ha eszembe jut még valami spéci dolog, leírom.
A képen: egy Leonardo da Vinci rajz alapján JJH megépítette ezt a repülõt, három napig csinálta éjjel-nappal, kapott érte ötezer dollárt ... (havi 400-at keresett akkoriban).
Tegu 2015 márc. 08. - 23:55:23
(1984/9141)
Jó esetben ott felejtik, de legtöbbször ott a számüzetésben ölték meg szerencsétleneket.
Tegu 2015 márc. 08. - 23:35:58
(1983/9141)
The man who can't get marriedbõl:
Tetszik ez a felnõtt szabadtéri ingyenes edzõgépsor, nálunk is van néhány helyen, de nem jellemzõ.
Jó volt az edzõtermi jelenet::)
K. Judit 2015 márc. 08. - 23:30:38
(1982/9141)
Különben ez a történet (elviszünk egy szigetre és ott felejtünk) ismerõs más drámákból is, pl. az EK-ból.
Togontól is így akart megszabadulni Temur.

Úgy emlékszem a TGS-ben Gongmin halála után nagyítóval keresték a szóba jöhetõ hercegeket, már U királyi vérét is vitatták (ismert okok miatt), és az õ fia nyilvánvalóan szintén nem királyi vér volt, az utolsóra már nem is emlékszem.

Talán azért tulajdonítják inkább Taejongnak ezt a "remek ötletet" :), mert õ él tovább. Taejo nemsokára meghal, talán bele is veszik ebbe a drámába, a kolostorba vonulását, majd a halálát. Lehet, hogy a lány mégis el akar majd jutni hozzá, és talán még az utolsó pillanatban megkapja a bizonyítékot.