K. Judit 2015 márc. 08. - 11:11:51
(1971/9141)
Persze elõször is az a kérdés, mi okból találkozott a király OJH-val.
Azért, mert még mindig vár valami bizonyítékot a származásáról, vagy azért, mert esetleg OJH magára vállalta a ManWol tagságát.
Ha a származásával kapcsolatos a találkozás, akkor ígérhette OJH-nak Kim, hogy megkeres egy papírt, amit a szülõanyjától kapott,
ha a ManWol miatt, akkor pedig lehet, hogy egy lista nevekkel, amit csak a ManWol vezetõje birtokolhat. Persze abból a szempontból teljesen mindegy, hogy valószínûleg Kim átverte, akármirõl is van szó.

Mindenesetre az a király elé ugrás, a nyílvesszõ eltérítése - amit Eun-ki mûvelt - szó szerint mûvi volt, látszott, hogy jó elõre meg volt beszélve.
Ami pedig Inyubot illeti, látta, hogy lõni készül az orvlövész, de õ inkább megvárta, míg lõ, és csak utána kezdett el kiabálni.
Most már végképp nem tudom, ki mit tud, kinek mi a célja, ki kivel van ...
K. Judit 2015 márc. 08. - 10:32:21
(1970/9141)
Szerintem az valami bizonyíték, ahogy tegnap is írtam, talán anyakönyvi papír.
Abban a jelenetben Kim kimond egy nevet, mintha az lenne OJH családi, ill. királyi neve.
Többször is meghallgattam, mert ugye "Yi Bi"-t kellett volna hallanom, persze nem ezt hallottam.
Lehet, hogy hamis volt. Ill. valami kamu név.
Mindenesetre OJH igazinak vélte, meg is akarta mutatni a királynak. Kapott pár kardot az arcába a mozdulat miatt.

Ha másról van szó, bocs, én így értettem.
Tegu 2015 márc. 08. - 10:02:32
(1969/9141)
Hát nem fogok találgatni, viszont eszembe jutott, hogy a fõnénit ugyan lenyilazták, ottmaradt a földön és snitt, többet nem láttuk. Mit mondtak OJH-nak, hova tünt?
Mi van, ha mégsem halt meg?

Soompin pedig olvastam egy humoros megjegyzést: Milyen érdekes, hogy EunKi most igy gonoszként megokosodott:) Eddig hova tette az eszét?
Aztán ott a kiszeng, aki Kim parancsára férkõzött a védelmi miniszter, majd a király közelébe, mennyit tud és ki mellett áll valójában? Szerette OJH-t, ez az egyetlen, amit tudunk, s Kim szakitotta el OJH-tól, feltételezhetõen hazugsággal.

Az a könyv, amit Kimtõl kapott OJH és a királynak akar átadni, mit tartalmaz, a Manwol felépitésérõl szól?
K. Judit 2015 márc. 08. - 00:36:44
(1968/9141)
Ez biztos, hogy egész életében erre készült?
Miért vártak ennyit? Miért pont most jött el az idõ?

Na jó, viszont nehézségeim vannak a porttal, majd remélem hétfõre elkészül a felirat.
Jó éjt, ha nem tudnék visszajönni.
Tegu 2015 márc. 08. - 00:35:51
(1967/9141)
Még egy mondat, aztán tényleg megyek.
Az pedig mindennek a teteje, hogy a dagadtképüt felmentették és visszajött, szóval azért ez már tulzás.
Tegu 2015 márc. 08. - 00:30:07
(1966/9141)
Ha most elképzelem, hogy valaki leél ugy harmincvalahány évet, hogy élete egyetlen célja a király megölése, majd kiderül, hogy átverték és a király az apja, akkor nem hiszem, hogy békésen beszélgetne azzal, aki becsapta, a fõnéni eltünt, senki nem keresi. CSak az lehet, hogy valami oltári nagyot hazudott neki Kim pü. miniszter, amit nem tudom, miért hitt el.
Majd holnap még találgatok, most letaglózott ez a rész.
K. Judit 2015 márc. 08. - 00:27:01
(1965/9141)
Igen most egy kicsit nekem is elment a kedvem a találgatástól, semmi kapaszkodó nincs.

Nem értem azt sem, miért találgatják a soompin, hogy YO-t hirtelen MM-hez akarnák adni.
Miért, egyáltalán elváltak már? Nem. Most ez a legsürgõsebb? Egyszer csak ott áll férj nélkül, könnyen úgy maradhat.

Meg azt sem tudom, hogy tudja-e már mindenki, hogy a király fia OJH.
A király fél is tõle, de ismerni is akarja, el is hisz dolgokat meg nem is? És miért akarja saját kezûleg õ megölni???

Azt hiszem a Maids-szel kapcsolatban nem leszünk okosabbak a feliratig.

Megint döglõdik az oldal, lehet, hogy nem is megy el, és lehet, hogy kétszer-háromszor is elmegy. Akkor bocsánat.
K. Judit 2015 márc. 08. - 00:25:56
(1964/9141)
Igen most egy kicsit nekem is elment a kedvem a találgatástól, semmi kapaszkodó nincs.

Nem értem azt sem, miért találgatják a soompin, hogy YO-t hirtelen MM-hez akarnák adni.
Miért, egyáltalán elváltak már? Nem. Most ez a legsürgõsebb? Egyszer csak ott áll férj nélkül, könnyen úgy maradhat.

Meg azt sem tudom, hogy tudja-e már mindenki, hogy a király fia OJH.
A király fél is tõle, de ismerni is akarja, el is hisz dolgokat meg nem is? És miért akarja saját kezûleg õ megölni???

Azt hiszem a Maids-szel kapcsolatban nem leszünk okosabbak a feliratig.
Tegu 2015 márc. 08. - 00:15:58
(1963/9141)
Annyira hiányzik a szöveg, hogy nem tudom elképzelni, mit talált ki EunKi az apjával, amivel hülyitik a királyt és OJH_t is. Nekem inkább ugy tünik, hogy OJH származását próbálják megkérdõjelezni,
Igazából nem is tetszik most nekem ez a fordulat, nekem kicsit erõltetett, persze forditás nélkül.
K. Judit 2015 márc. 08. - 00:08:10
(1962/9141)
http://asianwiki.com/Dance_of_the_Dragon

Ez lehet. Nem is olyan régi.