Tegu 2015 márc. 07. - 11:54:29
(1931/9141)
Ismerve ezeket a nõket, fõleg a feleséget, minél elkeseredettebben küzdenek majd a célukért, annál nagyobb bünöket követnek el vagy akarnak még elkövetni, igy a végén lesujt rájuk a törvény hivatalosan is. Azért gondolom, hogy fõleg a feleség bünhõdik majd, a védelmi miniszter már ugyis meg akart tõle szabadulni, a lányát még meg tudja menteni, majd szánja bánja, hogy gyerekesen ilyen irigy, önzõ, bosszuálló volt, anyja hatása.
Az anyja meg már semmit nem fog megtudni a daru-teknõs-szexrõl:)))
K. Judit 2015 márc. 07. - 11:54:28
(1930/9141)
Nehéz lesz leleplezni, már egy embere sincs.
Viszont a háza tele lehet bizonyítékokkal az elõzõ gyilkosságokról (akik Taejo-hoz mentek küldöttségbe).

Akkor lehet, hogy OJH-t mégis sikerül a Kim-házba küldeni - az asszony nagy örömére - ahol hozzáférhet mindenféle iratokhoz, egyéb bizonyítékokhoz. Ezért nem látjuk a Heo-házban. Hahahha
K. Judit 2015 márc. 07. - 11:50:50
(1929/9141)
Remélem, hétfõre lesz felirat. Bár legutóbb is pont akkor néztem utoljára, mielõtt írtad, hogy kész a felirat.
Már pont beletörõdtem, hogy éjfél elõtt nem lesz, és mégis lett.
Jó lenne beállítani úgy valamelyik oldalt, hogy jelezzen, ha megvan a szöveg :))
K. Judit 2015 márc. 07. - 11:46:49
(1928/9141)
Én úgy értem, hogy saját maguk már csak nem kezdenek kicsinyes bosszút állni. De az is tény, hogy az igazságszolgáltatásra nem számíthatnak.
Ha lenne rendes igazságszolgáltatás, akkor azt mondanám, álljanak elõ tanúkkal, be lehetne bizonyítani, hogy ok nélkül (ez fontos), ok nélkül voltak gonoszak mind a ketten. Mert ismerünk olyan bûnösöket, akiknek nem nagyon volt választásuk, ami persze õket sem menti fel, de mégis más szemmel nézünk rájuk.

Még nem tudjuk, OJH kap-e valami hivatalt, lesz-e annyi joga vagy valamennyi hatalma, hogy kicsit helyretegye a védelmi miniszter családját. Ha lesz módja, akkor remélem ráállítja a gépezetet a család nõi tagjaira és onnantól kezdve tényleg ne legyen egy nyugodt éjszakájuk, a vipera menjen vizet hordani, a lánya meg vonuljon kolostorba.
Tegu 2015 márc. 07. - 11:46:06
(1927/9141)
Azért le a kalappal a védelmi miniszter elõtt, mert azt a hajtüt eltehette volna, soha nem derült volna ki OJH származása.
Tegu 2015 márc. 07. - 11:44:31
(1926/9141)
A király pedig állitólag azt mondta OJH-nak, hogy elismeri fiának, ha OJH leleplezi a Manwolt vagy vezetõjét.
/soompi/
Tegu 2015 márc. 07. - 11:43:23
(1925/9141)
Azt irják, hogy OJH elmondta a királynak, hogy a védelmi miniszternek nincs köze a Manwolhoz és Inyub apjának sem.
Ezért nem is értem, hogy Inyubot miért viszik el, aztán pedig, ha megbocsátanak neki, miért nem emelik vissza a rangjába, miért rohangál szolgálóruhában ismét.
CSak az lehet, hogy valami tervet találtak ki a királlyal. - Király-OJH-védelmi miniszter és talán Inyub, de az nem biztos.
Tegu 2015 márc. 07. - 11:40:04
(1924/9141)
Ja és ott van még a kiszeng is, aki a királynak duruzsol, kérdés, hogy az igazi szeretet vagy a hiuság gyõz a lelkében, segit vagy keresztbe tesz.
K. Judit 2015 márc. 07. - 11:37:58
(1923/9141)
A védelmi miniszter eddig is majdnem mindenrõl tudott.
Kivéve, hogy Kim a ManWol vezetõje.
Persze amikor megtudta, nem sietett leleplezni (a lányt se sietett kimenteni a börtönbõl).
Azaz: úgy próbált segíteni a királynak, hogy véletlenül se lehessen õ maga érintett az ügyben.
Ezt persze úgy is lehet érteni, hogy csak a bizonyítékok gyõzték meg.
Tegu 2015 márc. 07. - 11:36:13
(1922/9141)
Amig EunKi apja él, addig EK védeni fogja, plusz kérdés, mennyire tombol benne a revans- és bosszuvágy azért, ami a családjával történt és InYub uj szerelme miatt.

Igen, benne van ezekben a sorozatokban a nemeslelkü megbocsátás, szerintem ezek az emberek /védelmi miniszter felesége mindenképp/ tulmentek azon a határon, hogy megbocsássanak nekik, állapotos asszonyt megöletni, riválist megveretni, lelkileg gyötörni megalázni, hát azért ne már/