Tegu 2015 márc. 02. - 09:13:05
(1711/9141)
Ezen még most is hangosan röhögök, kimennek az erkélyre, a fiu is nézeget át a másik erkélyre, a lányok arról beszélnek közben, hogy valaki multkor át tudott mászni a másik erkélyre, egyszer csak a nagy nézegetésben a fiu ránéz a lányokra és rájön, hogy azt várják tõle, hogy õ másszon át.
Nagyon nagyon jól játszik Yoo Ah-In is.
Tegu 2015 márc. 02. - 09:06:58
(1710/9141)
Még nincs meg a forditás:(

Addig a The man, who can't get marriedbõl:

Még soha nem hallottam arról, hogy két lakás között terveznek vészhelyzet esetére egy áttörhetõ falrészt
Illiona 2015 márc. 01. - 23:12:42
(1709/9141)
igy van, talán holnap lesz, és nagyon kiváncsi vagyok erre a két részre felirattal.
K. Judit 2015 márc. 01. - 23:01:45
(1708/9141)
Bocsánat, de Inyub még nem indokolt semmit senkinek, mert annak a résznek még nincs szövege.
(Csak annyit értettünk meg belõle, hogy azt hazudta, már nem szereti. A többit még nem tudhatjuk.)

Ja és nem állt össze OJH-val, sõt nem is házasodtak össze, az csak egy kósza ötlet volt, hogy kivédje IY, hogy hozzáadják a disznóképûhöz.

És a visszautasításról is más kicsit a véleményem, de nem az számít, hanem hogy meg kell várnunk a feliratot.
Illiona 2015 márc. 01. - 22:49:46
(1707/9141)
Értem én, amit irsz, de én nem hiszem el EK-ról. hogy ezt csak gõgbõl, és ne pedig tudatosan tegye!

Mert mit választott IY?
azt, hogy szolga lesz ott ahol EK él!
nem azzal indokolta, hogy kicsit tür, és megpróbál az apjával kapcsolatos intrikát kinyomozni, hanem azzal, hogy már nem szereti, hogy szolgaként akar élni, hogy OJH-val akar együtt lenni.

Elvárta azt EK-tól hogy ezt el fogja hinni? Igen el! Akkor meg most mégis keserû ugyanaz az ital, amit õ maga kevert édesnek???

IY volt aki elõször megalázta azzal EK-t, hogy elutasította a szerelmét, hogy Összeállt a szolga OJH-val, hogy azzal akar élni.
Milyen érzés ez EK-nak, mint férfinek! Nem ennyi, ennél nagyobb megalázást sem tartanék soknak, IY könnyedén játszogat más érzéseivel!

Az, hogy a ház nõtagjai alázzák IY-t, az más, nem EK hatáskörén mulik. Ebben hibás a véd min, meg az egész tarsadalnmi berendezkedés.
Egyébként ha IY hozzámenne OJH-hoz, és kiderülne az apja ártatlansága, és rehabilitálnák, akkor mit kezdene a szolgával már megkötött házassággal?
Hiszen azt hogy OJH magasabb körökben fogantatott, azt csak mi tudjuk egyenlõre!
Tegu 2015 márc. 01. - 22:41:18
(1706/9141)
Ugy látom, ezzel a szinésszel több filmet forgattak, mint sorozatot.
Illiona 2015 márc. 01. - 22:36:18
(1705/9141)
és egy utolsõ keméynebb kép a The Concubine c filmbõl: Remélem EK-nak nem ilyen sorsot szánnak a forgatókönyvirók!
A kép teljesen a Pieta c festményre hajaz képileg, amikor néztem a filmet, már akkor meglepõdtem ezen
Illiona 2015 márc. 01. - 22:32:53
(1704/9141)
Ebben a The Concubine c filmben pl teljesen naturálisan bemutatják a királyi nászéjszakán történõ kötelezõ szertartást.
Elég megdöbbentõ!
Tegu 2015 márc. 01. - 22:31:03
(1703/9141)
Talán már leirtam, a hierarchia adott, de a törvény nem irja elõ ám a szolgák tudatos megalázását, fõleg azét nem, akit állitólag ugye szeretünk és a vetélytársét sem, aki azért segitett. Számára is visszataszitó volt, amit Yoon-Ok müvelt, erre még be is száll mellé?
Nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
Illiona 2015 márc. 01. - 22:28:35
(1702/9141)
Kicsit más:
Most jöttem rá az Eun Kit alakító szinész játsza a fõszerepet a The Concubine c. 1 részes filmben is.

Hát itt is a hasonló a szituáció: megszeret egy nõt, de az meg mást szeret, de végül a 3. férfi, maga a király veszi el, és mindenki hoppon marad.

Késõbb az Eun Ki által megszemélyesített koronahercegbõl király lesz, és egyetlen alkalomra meg tudja szerezni azt a nõt, akit mindig imádott.
Ugyanugy, mint a Maidsben, a szerelem által megszállott ember, akinek ez az érzés egyben a végzete is lesz.

Egyetlen egyszer mosolyog egész életében, amikor meghal.

Nem könnyû film, de nem is olyan kegyetlen, nézhetõ, érdekes, és csak másfél óra.