K. Judit 2015 márc. 01. - 22:20:32
(1701/9141)
Lehet, hogy sokat találgattunk, de egyikünk sem írt nagy érzelmi fellángolásról OJH részérõl, ezt félreérthetted.
A másik meg, hogy nem Eun-ki-t, hanem OJH-t bízza meg Kim miniszter azzal, hogy ölje meg a királyt.
A harmadik, hogy nem tudom, mit ismer el OJH, de az biztos, hogy azért kereste meg Eun-ki-t, hogy segítsen elbujtatni a lányt. Neki lehet hatalma és ismeretsége ehhez - OJH csak egy szolgáló, semmi esélye ... És így is lett, Eun-ki már mindjárt tudta, hol tudja kiheverni Inyub az elmúlt napok fáradalmait (szökés, kínzás stb.).
Illiona 2015 márc. 01. - 22:16:31
(1700/9141)
Az a momentum, hogy EK alázza-e IY-t vagy OJH-t azért nem ilyen egyszerû, a lány ezt az utat tudatosan, EK ellen választotta.
Mégis mire gondolt, amikor elküldte EK-t és azt mondta , hogy szivesen lesz szolga, neki az a boldogság???
azt hitte ez abból áll, hogy felszolgálja az ételt, és öntögeti a teát?
A szolgák közt is volt hiearchia, és õ nem a tetején foglalt helyet, sõt!

OJH meg miért is döbbent meg, hogy a cipõt meg kellett fordítania? nem ezt csinálja vagy 20 éve? Eddig is naponta szolgálta ki az urakat. Eltürte, hogy a nemesasszonyok tenyészbikának nézzék, és ajánlatokat tegyenek, mindenféle mocskos közönséges dolgot neki kellett megcsinálni, terhes nõt eltenni láb alól! Mi ehhez képest egy cipõ megigazítása?
Vagy a szolgaléte addig fel sem tünt neki, amig nem egy nõ szeme elõtt nem történt mindez?
Illiona 2015 márc. 01. - 21:58:21
(1699/9141)
Maids kép: Egy kis születésnap: nem tudom mit kért a szinésznõ születésnapi ajándékként a felsõ hatalmaktól?

Visszaolvasva a találgatásaitokat, nos én még mindig nem látom OJH részérõl azt a nagy érzelmi fellángolást, annak folyamatát. Kétségtelen hogy néz, és néha talán félti a lányt, de ez még nem kialakult érzelem.
Amikor pedig a lányt visszavitte az erdõbõl a család régi házába, akkor szólt EK-nak hogy menjen el hozzá.
Vagyis akkor elfogadta, hogy a IY és EK összetartozik, és nem tiltatakozott ez ellen.

Õ tudja, hogy aEK házassága csak kényszerbõl van.

Az hogy EK ölje meg a királyt, ez nekem nagyon friss, és továbbra is ugy vélem, hogy EK még ha a Wan Mol tagjává válna is, ennyi idõ, és a papa félórás mesedélutánja kevés ahhoz, hogy valaki meggyõzõdését csak ugy kicserélje egy ellentétesre.
EK tiszteli az apját, hisz erre nevelték, de nem buta.

OJH pedig most egyszer tett valamit a lányért, amikor a plakátot nem tépte le, hanem fennhagyta a falon.
Tegu 2015 márc. 01. - 21:38:22
(1698/9141)
Egy kis mosoly jól jönne már a sorozatban is.
Tegu 2015 márc. 01. - 20:46:02
(1697/9141)
Nah, IY-t állitólag tényleg a plakátolásért vitték el, szolgának ez tilos, DanJi anyja feljelentette õt a feleség unszolására.
K. Judit 2015 márc. 01. - 19:05:37
(1696/9141)
Igen, ezt már én is említettem, hogy biztos külön öröm Kim számára, ha a saját fia öli meg a királyt. Ez lehet nekik a hab a tortán, hiszen eddig is elég eredményesen gyilkoltak a bandatagok.

De vissza kellene idéznem a múlt heti adagot, amikor a fõnéni fenyegetõzik a kardjával OJH elõtt (elég dühös volt), közben megjelenik Kim miniszter. Akit láthatóan senki nem ismert odáig. Felbukkan, a fõnéni bemutatja, OJH-nak elkerekedik a szeme.
Nem sokkal késõbb OJH és Kim beszélgetnek egymással, és most arra nem emlékszem, hogy elõször OJH kért-e, hogy IY sértetlen maradjon, vagy elõször Kim mondta neki, hogy ölje meg a királyt. Úgy emlékszem, elõször OJH kért, Kim pedig feltételül szabta, hogy ha végez a királlyal, a lánynak nem esik bántódása.

Hogy mikor jött az ötlete Kimnek, OJH legyen a gyilkos, nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy miért éppen akkor bukkant fel, amikor a fõnéni meg akarta büntetni OJH-t. Vajon ezt akarta megakadályozni, vagy valami különleges ok miatt fedte fel az inkognitóját? Lehet, hogy korábban panaszkodott neki a fõnõ, hogy OJH engedetlenkedik? Ez is fura, hiszen õ mondta OJH-nak, hogy nem akarja elveszíteni. Mégis mi lehetett neki még ennél is fontosabb, hogy esetleg ennek ellenére bemártotta? A király halála elégtétel lenne számára? Akkor viszont tényleg nõügy lehet a dologban, és féltékenység. Egy másik nõ, vagy "a" másik nõ.
Tegu 2015 márc. 01. - 15:56:29
(1695/9141)
Na jó, nem találgatok tovább.
:)
Tegu 2015 márc. 01. - 15:55:38
(1694/9141)
..lehet ugyanis, hogy az apja neki is megigérte IY-t, sõt, még azt is elmondta, hogy ha OJH megöli a királyt, õk meg megölik OJH-t.
Tegu 2015 márc. 01. - 15:53:26
(1693/9141)
Igen, ez logikus, csak az nem, hogy mitõl lett hirtelen OJH az egyetlen alkalmas ember arra, hogy a királyt megölje?
Ill. valami ördögi elképzelés kell ahhoz, hogy a király még meg is tudja elõtte, hogy a keresett fia öli meg, ezzel mégjobban 'megbüntetve" õt.
Hm.
Tegu 2015 márc. 01. - 15:49:35
(1692/9141)
A sorrenddel meg az a bajom, hogy a legutolsó hozzászólásra jönnek a válaszok idõrendben de lefelé, miközben az elsõ oldal még tavalyi, szóval nekem ez konfuz.

Itt és a legtöbb fórumban, a legutolsó hozzászólás van legfelül, aztán arra jött válasz következik felette. Soompiban alatta van.

Csak azért nézem, mert a résztvevõktõl függ, milyen értelmes beszélgetés alakul ki és sokszor páran értik a szöveget, igy azonnal elmondják, mi hangzott el. Az EK-nál kimondottan szinvonalas beszélgetés folyt ott.