Tegu 2015 márc. 01. - 15:39:46
(1691/9141)
Ha abból indulunk ki, hogy ez a király valami olyat tett EG családjával, ami miatt EG apja meg akarja öletni, akkor igy talán elfogadható EG csatlakozása, a továbbiakban meg ugy gondolkozhat, hogy apjáék megölik OJH_t is, mert a gyülölt király fia és nem automatikusan kapná vissza a rangját IY, hanem annak következtében, hogy az apja már nem lenne árulónak nyilvánitva.
K. Judit 2015 márc. 01. - 13:16:55
(1690/9141)
Ez akkor lenne logikus, ha a király lenne az akadálya, hogy õk ketten EK és IY újra összejöjjenek.
Az miért automatikus, hogy az új király visszaadná IY rangját? Mért ki lenne az új király???

Már rég jártam a Soompin, talán még a sorozat elején. (Utálok semmitmondó hsz-eket, vagy fotókat kerülgetni, pedig tudom, hogy szinte minden topiknál akad 2-5 értelmes hozzászóló, akik adnak is valami pluszt a történethez. Nem egy könyvet, ill. linket mentettem már el, amiket ott találtam.)

De mi nem stimmel a sorrenddel? (Nekem már az is magas, hogy honnan mûködtetnek egy ilyen nagyon nemzetközi fórumot. Az idõeltolódások is különbözõek lehetnek fõleg esetleg a Fülöp-szigeteken, vagy Ausztráliában ...)
K. Judit 2015 márc. 01. - 13:08:07
(1689/9141)
Van benne logika, mert OJH azért vállalta el a király megölésének feladatát, mert Kim megígérte neki, hogy akkor az övé lehet a lány. Elég naiv, ha ezt elhiszi, de elvileg nem kellene neki sokáig csalódottnak lennie, mert tervbe van véve az õ megölése is.
K. Judit 2015 márc. 01. - 13:05:29
(1688/9141)
Én elejétõl kezdve abból indultam ki, hogy OJH és a lány össze fognak jönni.
Ráadásul nem láttam a lányban azt a hatalmas szenvedélyt, amit EK elvárt volna. Inkább egy fiatal lányt láttam benne, aki megfelelve az élet rendjének, az õ szokásaiknak és a családja elvárásainak várta a férjhez menést, valószínûleg örült, hogy egy ilyen rendes, jó családból származó, minden szempontból rokonszenves fiút fogott ki, aki láthatóan szerelmes belé, tehát szeretni és védelmezni is fogja õt egész életében.
De - ez valószínûleg az én hibám - ez a házasság, ill. a biztonság várása, és nem egy szenvedélyes szerelem.

A fõ karaktereket nem véletlenül választják az alkotók, minden egyes szereplõnek külön feladata van. EK helyett találhattak volna egy másik bombázó pasit, ha azt akarják, hogy igazi rivalizálás legyen közöttük. EK feladata más lesz, messze van még a vége.
Tegu 2015 márc. 01. - 13:02:12
(1687/9141)
Egyébként lehet célja a szinlelésnek, õ ugyanugy számithat arra, hogy OJH megöli a királyt, a ManWol megöli OJH-t és Inyub az övé lesz, miután visszakapja a rangját.
Tegu 2015 márc. 01. - 12:56:58
(1686/9141)
Láttam egy elképzelést a soompin, lehet, hogy többet értettek is a szövegbõl, ott valami olyat találtak ki, hogy Kim papa azért akarja megmenteni IY-t, mert szükségük van rá a királygyilkossághoz, csaliként, OJH miatt, aki azért ölné meg a királyt, hogy IY-t megkapja. Nem egészen értem ezt a gondolatmenetet, de azért leirtam ezt is, mert van ebben is logika.
Aztán lehet, hogy ez is csak találgatás.

Egyébként szégyen, de nem egészen ismerem ki magam a soompi fórumán. VAlahogy fura a sorrend.
Tegu 2015 márc. 01. - 12:52:50
(1685/9141)
Na és még egy szempont EG ellen.
Ha össze akarják hozni IY-t OJH-val /már megvolt a lábápolás, kenegetés/, akkor õt és minket is el kell idegeniteni EG-tõl, aki eddig nagyon rendes volt. Hogy venné már ki magát, hogy IY egyszerüen másba szeret bele, miközben EG valójában érte harcol? Ilyet a sorozatok erkölcse nem viselne el.

Jó lenne, ha most is korábban elkészülne a felirat, mult héten meglepetésünkre, már a szokásosnál elõbb felrakták.
De nagyon sokat beszélnek benne most is.
K. Judit 2015 márc. 01. - 12:29:39
(1684/9141)
Igen, nagyon lassú.

Nem látom, hogy mi lehet a célja Eun-kinak, ha tényleg színlel. Ezzel a viselkedésével mit segít? Ha segíteni akarna, hazaköltözne, hogy az apja házában módja legyen kicsit kutakodni (fõleg ha csatlakozik), másrészt nem hagyná, hogy IY a börtönben senyvedjen, ott akármi is történhet vele. Még meg is halhat, ha nem vigyáz.
Szóval amikor OJH kéri hogy segítsen, nem mond nemet.
De ha mondjuk arra várna, hogy IY majd kiharcolja az igazát, õ pedig a háttérben segíti (tettetve, hogy már nem érdekli), ahhoz is értelmetlenek a gonoszkodások. Még el lehetne képzelni, hogy megkéri az apját, hogy segítsen. Kim elmegy a királyhoz és megdumálja, vagy a rekedt hangú és OJH megszöktetik. Ehhez viszont nem kell Eun-ki, ezt nélküle is meg fogják tenni, ha akarják.

Szóval csak abban az esetben látom értelmét a színlelésnek, ha valakinek van valami célja vele. Az övét nem látom.
OJH-ét látnám, de ahhoz tudnia kellene, hogy kicsoda is õ valójában, és ez még nem biztos. Az inkább valószínû, hogy fokozatosan ébred rá az identitására, és arra, hogy mit kezdjen ezzel az információval.
Tegu 2015 márc. 01. - 12:24:30
(1683/9141)
Elõtte pedig jót beszélgetett Yoon Ok és EG anyja, valamiben megállapodtak.
Tegu 2015 márc. 01. - 12:09:05
(1682/9141)
Eléggé le van lassulva a port.

Nekem is az volt elsõre az érzésem, hogy a családot ért tragédia és azért, mert Inyub végleg ellökte magától, átállt, nyilván gyülöli OJH_t, akit Inyub állitólag szeret, mégis tulságosan egyszerü képlet lenne egy ilyen beletörõdés, mig eddig harcolt. Mindenesetre, Inyub és OJH megalázására már nem volt szükség, akármit is akart esetleg elhitetni.