K. Judit 2015 márc. 01. - 11:50:09
(1681/9141)
Ja, már nincs elõttem pontosan a jelenet, csak az eleje: Kim felesége jön feldúltan a kíséretével - üres kézzel - a következõ, hogy ott vannak a batyuk és megy a purpárlé. Ja, hiányzik a szöveg.

Ha viszont inkább maradna Eun-Ki, akkor kizárólag azért, hogy csatlakozva a drága feleségéhez még jobban megkeserítsék IY és OJH életét... Legközelebb arra kéri majd OJH-t, hogy törölje ki a fenekét. Végre közös nevezõn a pár, hosszú házasság lehet belõle.
Nem akarok én bosszúállást még a végére sem (nehogy már olyan fontosak legyenek, mint ahogy gondolják), csak az arcukat szeretném látni, amikor megtudják, hogy a herceggel babráltak ki.
Egy olyan társadalomban, ahol a pénz és a rang mindenre bocsánat, pont a király fiát sikerült kifogniuk, hogy nap mint nap megalázzák ...
K. Judit 2015 márc. 01. - 11:40:56
(1680/9141)
Igen, valószínûleg udvarhölgy volt. Biztos, hogy elkövetett valamit és Kim megzsarolta, plusz megbízta a fiú felnevelésével, mert különben nem ment volna el egy házhoz a szolgálók felügyeletével foglalkozni. A világtól teljesen elzárva, 35 évig .... (Emellett még lehet, hogy Kim szeretõje, és még az sincs kizárva, hogy õ ölte meg OJH anyját.)Vagy csak én látom úgy, hogy ez egy büntetés? Igaz a palotai élet is szörnyû, de ha meghúzza magát valaki, jól élhet, még a családját is segítheti, vagyonra is szert tehet. Itt meg van egy fülkéje, és naphosszat csak mások fegyelmezésével, egy háztartás vezetésével kell foglalkoznia.

Az öreg néni pedig talán már szenilis, a hang ismerõs volt neki, és azt hitte, hogy a lányáé. Még az is lehet, hogy kicsit elváltoztatta a hangját, vagy a beszédstílusát a fõnõ. Talán azért kellett meghalnia, mert késõbb rájöhet a tévedésére.

A védelmi miniszternek valami nagyon nem kerek, és lehet, hogy szöget ütött a fejében IY meséje is. Ostobábbnak tetteti õ is magát, mindig késõbb derül ki, hogy nem az.

Szerintem Eun-ki már nem akarja megvédeni IY-ot. Én így látom. Az viszont lehet, hogy szívesen ledöfné OJH-t.
Tegu 2015 márc. 01. - 11:37:44
(1679/9141)
Nekem ugy jött le, hogy a védelmi miniszter családja nem akarja, ha költözésrõl van szó és EG melléjük áll.
Ezért örül a felesége.
Ha pedig más történik, ott is a védelmi miniszter családja mellé áll, azért grimaszol és lepõdik meg az anyja.
Kiváncsi vagyok mirõl van szó.
Tegu 2015 márc. 01. - 11:31:28
(1678/9141)
A védelmi miniszter is gondolkozhatna, az öregasszony felismerte a fõnénit, ha megölték, akkor a fõnéni keze lehet a dologban.
De egyáltalán, miért jutott eszébe, hogy a fõnénit behivja, hogy az öregasszony azonositsa?
K. Judit 2015 márc. 01. - 11:26:11
(1677/9141)
Költözés ügyben inkább az anyja mellé áll, szerintem nagyon utál ott lenni az anyóséknál.
Tegu 2015 márc. 01. - 11:21:56
(1676/9141)
Eunki nem áll az anyja mellé, azt akartad irni?
Ja az lehet, hogy költözésrõl van szó.
Tegu 2015 márc. 01. - 11:20:35
(1675/9141)
Még ott is lehet szakadás a Manwolnál, hogy a fõnéni nem akarja megöletni OJH-t és EG, aki most már beszállt a Manwolba, természetesen Inyubot akarja megvédeni. /Attól még nem bocsátottam meg neki a viselkedéséért./
KIm papa egyedül marad a nyilazós rekedthanguval.
Ez a fõnéni egyáltalán nem ugy viselkedik, mint egy szolga. Nem csodálkoznék, ha kiderülne róla, hogy õ is a király ágyasa volt, s õt turta ki a helyérõl OJH anyja?
K. Judit 2015 márc. 01. - 11:08:29
(1674/9141)
Nem tudom, hogy azok ajándékok voltak-e, vagy inkább át kell-e költözniük Kim-ék házába. Errõl már volt szó korábban is, a Heo család nem örül, de Kimnének is igaza lenne, hogy nem szívesen tudja a fiát egy olyan házban, ahol pl. gyilkosság történik. Eun-ki pedig azért áll az anyja mellé, mert már elhatározta, hogy beáll az apja mellé a szervezetbe, így könnyebb lesz a kapcsolattartás.
Viszont - ha igaz, hogy odaköltöznek - nem tudom YO minek örül, mit mosolyog, hála az égnek mostantól kezdve pokol lesz az élete.
K. Judit 2015 márc. 01. - 10:41:45
(1673/9141)
Igen az jó feltételezés, hogy Inyub még elmondhatta, hogy a védelmi miniszteréknél is vannak ManWol-tagok, de az talán még valószínûbb, hogy erre már nem volt ideje. Talán akarta, de mégsem tudta bemártani OJH-t. Szerintem az öreg király említése is elég volt a királynak, hogy idegsokkot kapjon, ez viszont jól jött a védelmi miniszternek. Szóval nevek említésére semmiképp nem kerülhetett sor. Ha kimondta volna a király elõtt a nõ és OJH nevét, a védelmi miniszternek kötelessége lett volna kivizsgálni az ügyet, ill. bebizonyítania, hogy lehetetlen. Az mégis csak összeférhetetlen, hogy védelmi miniszterként a király bizalmasa, közben pedig hagyja, hogy a házában készítsék elõ az utóbbi idõk összes merényletét. Valószínûleg úgy végzõdött az a beszélgetés a gibangban, hogy a lány nem beszámítható az apját ért tragédia miatt.
Így mehetett egyáltalán haza.

Iszonyú erõ kell egy ember megfojtásához, még a bivalyerõs dagadnak sem volt könnyû. Azzal nem vádolhatják Inyubot, hogy abban részt vett. De az teljesen nyilvánvaló volt, hogy õ írta a plakátot, egyedül õ tud írni. Azon pedig biztos, hogy szerepelt a gyilkosság és annak eltussolása, ami már egyértelmû vád a háziak ellen. Így érthetõ, hogy a minisztert nem zavarja, ha börtönben van. (És megjelölték a falragaszon a sír helyét is, hogy a hatóság megtalálhassa.)

Az öreg néni meggyilkolása még így is talány, hiszen nemcsak õ tudta, hogy felismerte a fõnõ hangját, hanem a v. miniszter is. Akkor most õ a következõ?

Elég furcsa fordulat lenne, ha pont a Man Wol szabadítaná ki a lányt. Egy jó nagy csavar. De ha így lesz, akkor elõbb-utóbb szakadás lesz a szervezeten belül. Inyub biztos megnyeri magának OJH-t, és amint tudomást szerez a szervezet korábbi tevékenységérõl, összerakja a mozaikot arról is, hogy OJH királyi származék.
Tegu 2015 márc. 01. - 10:34:40
(1672/9141)
Ja és Taejo hol van már?
Legalább 9 hónap telt el azóta, hogy Inyub apja bejelentette, Taejo meglátogatja a királyt. Nem érkeztek hozzá hirek Inyub apjáról?