Tegu 2015 febr. 27. - 23:29:23
(1651/9141)
2.
Ha megölte a királyt, tüntessék el.
Õ is aljas, igér valamit, a háta mögött pedig parancsot ad a meggyilkolására.
K. Judit 2015 febr. 27. - 23:27:56
(1650/9141)
Azt hiszem, hogy még a házasságkötés elõtt volt a királyné feltétele, vagy kívánsága, hogy azt a lányt ne lássa többet. Na most egy király életében persze voltak kedvencek, de annyi nõ járkál ki-be, hogy viszonylag hamar elfelejti a szomorúságát. Míg nem jön egy újabb kedvenc. (Nem lehetett minden király olyan romantikus, mint Sukjong :) Mellesleg a tört. feljegyzések szerint neki is volt még DY mellett, másik ágyasa, talán, hogy kibírja a szülések körüli idõszakokat ...)

A Heo-családnál meg még nem hallottuk, hogy miben állapodtak meg a terhes nõvel. Talán megengedték volna neki, hogy a gyereket ott nevelje? Nem hiszem, a védelmi miniszter nem akarta a gyereket. Vagy csak azt engedték meg, hogy szülésig ott maradjon.
Valamit kért a lány szülés elõtt a többiektõl, az biztos. Talán érezte, hogy nem éli túl, és a gyerekkel kapcsolatban mondott valamit a többi lánynak. Ekkor még azt hittem, hogy csak hallgatózik a disznófejû. Közben csak a megfelelõ pillanatot várta.
Tegu 2015 febr. 27. - 23:26:54
(1649/9141)
Mondjuk, azt kicsit nem értem, hogy akkor minek volt az egész szervezet, ha hirtelen elég egy embert megbizni a király megölésével. Eddig nem jutott eszébe?
K. Judit 2015 febr. 27. - 23:15:29
(1648/9141)
Igen ezen már rágódtunk egy sort, de akkor kellett, hogy kapjon valami pénzt, vagy valami ígéretet, amiért cserében felnevelte a fiút. Vagy lehet, hogy neki is volt valami sara, amit elboronált Kim.
Több mint 30 év nagyon sok idõ, még a szolgálók fõnökeként is. A királynénál ennél jóval kényelmesebb, fényûzõbb élete lehetett volna.
Tegu 2015 febr. 27. - 23:13:56
(1647/9141)
Azt már meg sem kérdezem, hogy a király miért nem járt utána kedvenc szeretõje eltünésének ugyanugy, ahogy a védelmi miniszter sem tett sokat OkYiért.
Tulajdonképp a szemünk elõtt zajlik a párhuzam, a királyné el akarta tüntetni férje szeretõjét, mert az gyereket vár, s ebben segitettek neki vagy átverték, ahogy a védelmi miniszter feleségét is.
Tegu 2015 febr. 27. - 23:08:43
(1646/9141)
Azt mondta a fõnéninek, hogy ha megölte a királyt OJH, akkor õt is eliminálják.
Tegu 2015 febr. 27. - 23:07:23
(1645/9141)
De az is elképzelhetõ, hogy a fõnéni eredetileg ugyancsak a királyné mellett szolgált és õ segitett a királynének eltüntetni a várandós OHJ anyát a király szeme elõl.
K. Judit 2015 febr. 27. - 23:03:18
(1644/9141)
Tényleg az lehet, hogy KIM szeretõje.
De akkor a néni miért ismerte fel a hangját?
Persze ehhez is kell a szöveg, hogy pontosan mi hangzott el.
K. Judit 2015 febr. 27. - 22:59:12
(1643/9141)
Azt nem tudom, hogy õt is eltenné-e láb alól, egyelõre csak a lányról volt szó.
Szóval hazudott OJH-nak, hogy a király elleni merénylet után megkaphatja a lányt.
Illiona 2015 febr. 27. - 22:55:31
(1642/9141)
igen, a szöveg mostmás elengedhetetlen, pl amikor Eun Ki az esküvõje után ugy ráfordult IY-ra azt hittem erõszakoskodni akar, csak a szöveg után lehetett tudni, hogy azt mondta akkor, hogy ölje meg.

IY most egyébként most pont azt csinálja, csak lassan, nem egy szúrással öli meg, Eun Ki lelkét ölögeti lassan de biztosan. És ebbe szerintem Eun Ki tényleg bele is hal!
de ebben az egy kérdésben legalább ne legyen igazam!!!

az meg milyen, hogy legyen boldog mással, pl a feleségével!? Hát ha nekem ilyet mondana valaki, nem tudom mit gondolnék!