Tegu 2015 febr. 27. - 22:53:46
(1641/9141)
KIm pü. miniszter ugy emlékszem feloszlatta a ManWolt, csak OJH feladata lett a király megölése és utána õt is eltenné láb alól, milyen kedves ember..
Tegu 2015 febr. 27. - 22:51:12
(1640/9141)
Inkább valami olyat tudok elképzelni /ha nem OJH anyja/, hogy pl. Kim szeretõje vagy szolgája volt, s egyszerüen megbizta õt KIm, hogy nevelje fel a gyereket, de ne mondjon el neki semmit.
Tegu 2015 febr. 27. - 22:43:41
(1639/9141)
De hát nem tudjuk, mit mondott EunKinek, én kivárom.
Szeritnem azért látszott rajta az érzelem, amikor boldog volt, most pedig szerintem érthetõen arra koncentrál, hogy a családjukon esett igazságtalanságot próbálja meg bebizonyitani, elég nehéz helyzetben van, elnyomott szolgaként nem sok mozgástere van.
Ilyenkor elég nehéz érzelmi életet élni, szerintem azért olyan elkeseredett, kénytelen alkalmazkodni az uj életéhez.
Azt is látja, hogy EunKi egyre több veszélybe sodorja magát miatta, miközben nem tud valójában segiteni /pl. nem megy el Taejo királyhoz, hogy tisztára mossa Inyeob apját, vele együtt Inyeobot /, igy talán egyszerübb Inyeobnak azt hazudni, amit már egyszer egyébként meg is tett, hogy már nem szereti, mást szeret. Élje tovább az életét EunKi, legalább a sajátját ne tegye tönkre miatta. Ez is szeretet, fõleg a koreai sorozatokban, lásd Emperor of the Sea, önfeláldozóak a szeretetben.

Erre viszont nem az a szeretõ férfi reakciója, hogy még meg is alázza a lányt, milyen szeretet ez?

De mint irtam, nem ismerjük a szöveget még, lehet, hogy azzal már másképp néznek ki a jelenetek.
Tegu 2015 febr. 27. - 22:32:54
(1638/9141)
Sunyin berakták Inyeob szökési kisérlete közé. Szerintem is elég volt már a megaláztatásokat látni, tudom, hogy gyerekes, de ha Inyeob esetleg visszaszerzi rangját, szeretném ha legalább egyszer rendesen lepofozná ezt a Yoon Okot és az anyját.
Illiona 2015 febr. 27. - 22:27:48
(1637/9141)
jó, értem én ezt, csak mégis...

azt irod hogy" nem tud az érzelmi életével foglalkozni, csak magában kesereghet, mikor senki nem látja."

amikor senki nem látja, ez oké, DE én sem látom! és ez a bajom vele!

Most majd én is gondolkodom hogy melyik soriban ki szeretett jobban.
K. Judit 2015 febr. 27. - 22:23:22
(1636/9141)
Én úgy gondolom, hogy IY egyszerûen erõsebb nõben, mint Eun-ki férfiban. És talán okosabb is. Tudja, hogy kettõjüknek egyszerûen semmi jövõjük nincs. Õ egy áruló lánya, Eun-ki pedig egy terrorszervezet vezetõjének a fia. (Függetlenül attól, hogy mikor bukik le.) Ráadásul nõs, és a felesége foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Vajon mit tudnának tenni, hogy együtt élhessenek? Semmit. Legfeljebb meghalhatnak együtt, de közös életre nincs többé mód. Lehet, hogy neki is fáj, de õ egy olyan ügy szolgálatába állította saját magát, hogy az apja nevét tisztára mossa. Ezt már sokadik filmben látjuk, õk ezt halál komolyan veszik. Emellett nem tud az érzelmi életével foglalkozni, csak magában kesereghet, mikor senki nem látja.

Plusz: láttuk mi is, látta õ is, hogy mennyire képtelen a fiú fölfogni, hogy mi történt. Hogy vége. Ezért kénytelen neki hazudni, mert ha azt mondta volna, hogy még szereti, akkor megint elkezdene Eun-ki õrültségeket csinálni, amibõl senki nem jönne ki jól. Márpedig neki dolga van, célja van, nem szeretné, ha a fiú akadályozná ebben. Végül is egyik királyhoz már eljutott, megvárja az adódó alkalmat és elszökik a másikhoz is. Tudjuk, hogy félholtan akár, de el fog jutni hozzá.

Most már olyan sok K-drámát láttunk, hogy nyugodtan kijelenthetjük, bizony a többi hõsnõ pont ugyanilyen hûvös volt, mint most IY. Még egyetlen egy olyat sem láttam, aki jobban szerette volna a férfit, mint a férfi õt. Majd még gondolkodom ... de emlékszem, mindig a férfiakat sajnáltam. Úgy neveztük el, hogy a koreai nõi ridegen tartás :))
K. Judit 2015 febr. 27. - 22:03:43
(1635/9141)
Igen, és milyen boldog volt, hogy hallja a nõ hangját.
Valami olyasminek a tanúja lehetett, amit még mindig nem szabad elárulni.

Esetleg a fõnõ kiadta magát OJH anyjának? Mondjuk Kim elõtt? Ennek sincs értelme...
Illiona 2015 febr. 27. - 22:00:50
(1634/9141)
azt hiszem az az erõsebb, hogy hogyan mondhat egy nõ olyat egy szerelmes férfinak, aki mindent vállalt érte, hogy nem kell neki, és vége.
Ha tényleg komolyan mondta, akkor nem próbatétel neki teát öntögetni.

IY mondhatta volna Eun Kinak, hogy az apja miatt, hogy bizonyitsa az igazát és ártatlanságát, most ezt kell tenni.
És hogy viselkedjen ugy, mintha nem szeretné.

Eun Ki megértette volna, de még ha nem is, akkor is ez a hazugság olyan "szolgákra " jellemzõ alpári dolog.

Aki valaha is hazudik a szerelmének, az már nem érdemli azt meg.
Nekem nagyon hiányzik az érzelmi szál ebben a sorozatban.
Azt tudjuk hogy Eun Ki szerelmes. Yoon Ok mennyire szerelmes, és mennyire csak a büszkesége sérült nem tudom, de mondjuk, hogy õ is szerelmes.
de hiányzik OJH, hogy vele mi van, ez a IY iránti vonzalmát is csak mi látjuk, de õ nemigen mutatja.
És IY is olyan merev hogy az érzelmeit kimutassa.
Lehet õk ketten ezután "robbannak"?
Nem vagyok biztos benne?
K. Judit 2015 febr. 27. - 21:57:17
(1633/9141)
Mindenesetre megint kiderült, hogy baromira kell figyelni.

Most azért szurkolok, hogy ne a fõnéni legyen az anya, és hogy OJH a végén a szemükbe tudja vágni, hogy hülyét csinált belõlük.
Mert ha azzal a jellemfejlõdéssel akarnak jönni, hogy hogyan lett egy érzéketlen szolgálóból emberi lény, akkor már most abbahagyom. A felénél tartunk, kell lenni valami csattanónak, nem állhat az egész hátralévõ film abból, hogy a két ribi mit mûvel a Heo-házban. Meg hogy mi lesz Dan Ji és a hasonló lányok sorsa.

Igaz, még jön a felismerés, hátravan a palotai életbõl is néhány kép - pl. a kiszenggel - tartoznak még Taejong feleségével, meg az igazi történettel, és hogy a királyné megkapja-e a büntetését .... meg ugye Kim miniszter...
Tegu 2015 febr. 27. - 21:56:46
(1632/9141)
De akkor nem öletné meg a saját anyját, valami nem stimmel itt.