Tegu 2015 febr. 27. - 22:53:46
(1641/9141)
KIm pü. miniszter ugy emlékszem feloszlatta a ManWolt, csak OJH feladata lett a király megölése és utána õt is eltenné láb alól, milyen kedves ember..
Tegu 2015 febr. 27. - 22:51:12
(1640/9141)
Inkább valami olyat tudok elképzelni /ha nem OJH anyja/, hogy pl. Kim szeretõje vagy szolgája volt, s egyszerüen megbizta õt KIm, hogy nevelje fel a gyereket, de ne mondjon el neki semmit.
Tegu 2015 febr. 27. - 22:43:41
(1639/9141)
De hát nem tudjuk, mit mondott EunKinek, én kivárom.
Szeritnem azért látszott rajta az érzelem, amikor boldog volt, most pedig szerintem érthetõen arra koncentrál, hogy a családjukon esett igazságtalanságot próbálja meg bebizonyitani, elég nehéz helyzetben van, elnyomott szolgaként nem sok mozgástere van.
Ilyenkor elég nehéz érzelmi életet élni, szerintem azért olyan elkeseredett, kénytelen alkalmazkodni az uj életéhez.
Azt is látja, hogy EunKi egyre több veszélybe sodorja magát miatta, miközben nem tud valójában segiteni /pl. nem megy el Taejo királyhoz, hogy tisztára mossa Inyeob apját, vele együtt Inyeobot /, igy talán egyszerübb Inyeobnak azt hazudni, amit már egyszer egyébként meg is tett, hogy már nem szereti, mást szeret. Élje tovább az életét EunKi, legalább a sajátját ne tegye tönkre miatta. Ez is szeretet, fõleg a koreai sorozatokban, lásd Emperor of the Sea, önfeláldozóak a szeretetben.

Erre viszont nem az a szeretõ férfi reakciója, hogy még meg is alázza a lányt, milyen szeretet ez?

De mint irtam, nem ismerjük a szöveget még, lehet, hogy azzal már másképp néznek ki a jelenetek.
Tegu 2015 febr. 27. - 22:32:54
(1638/9141)
Sunyin berakták Inyeob szökési kisérlete közé. Szerintem is elég volt már a megaláztatásokat látni, tudom, hogy gyerekes, de ha Inyeob esetleg visszaszerzi rangját, szeretném ha legalább egyszer rendesen lepofozná ezt a Yoon Okot és az anyját.
Illiona 2015 febr. 27. - 22:27:48
(1637/9141)
jó, értem én ezt, csak mégis...

azt irod hogy" nem tud az érzelmi életével foglalkozni, csak magában kesereghet, mikor senki nem látja."

amikor senki nem látja, ez oké, DE én sem látom! és ez a bajom vele!

Most majd én is gondolkodom hogy melyik soriban ki szeretett jobban.
K. Judit 2015 febr. 27. - 22:23:22
(1636/9141)
Én úgy gondolom, hogy IY egyszerûen erõsebb nõben, mint Eun-ki férfiban. És talán okosabb is. Tudja, hogy kettõjüknek egyszerûen semmi jövõjük nincs. Õ egy áruló lánya, Eun-ki pedig egy terrorszervezet vezetõjének a fia. (Függetlenül attól, hogy mikor bukik le.) Ráadásul nõs, és a felesége foggal-körömmel ragaszkodik hozzá. Vajon mit tudnának tenni, hogy együtt élhessenek? Semmit. Legfeljebb meghalhatnak együtt, de közös életre nincs többé mód. Lehet, hogy neki is fáj, de õ egy olyan ügy szolgálatába állította saját magát, hogy az apja nevét tisztára mossa. Ezt már sokadik filmben látjuk, õk ezt halál komolyan veszik. Emellett nem tud az érzelmi életével foglalkozni, csak magában kesereghet, mikor senki nem látja.

Plusz: láttuk mi is, látta õ is, hogy mennyire képtelen a fiú fölfogni, hogy mi történt. Hogy vége. Ezért kénytelen neki hazudni, mert ha azt mondta volna, hogy még szereti, akkor megint elkezdene Eun-ki õrültségeket csinálni, amibõl senki nem jönne ki jól. Márpedig neki dolga van, célja van, nem szeretné, ha a fiú akadályozná ebben. Végül is egyik királyhoz már eljutott, megvárja az adódó alkalmat és elszökik a másikhoz is. Tudjuk, hogy félholtan akár, de el fog jutni hozzá.

Most már olyan sok K-drámát láttunk, hogy nyugodtan kijelenthetjük, bizony a többi hõsnõ pont ugyanilyen hûvös volt, mint most IY. Még egyetlen egy olyat sem láttam, aki jobban szerette volna a férfit, mint a férfi õt. Majd még gondolkodom ... de emlékszem, mindig a férfiakat sajnáltam. Úgy neveztük el, hogy a koreai nõi ridegen tartás :))
K. Judit 2015 febr. 27. - 22:03:43
(1635/9141)
Igen, és milyen boldog volt, hogy hallja a nõ hangját.
Valami olyasminek a tanúja lehetett, amit még mindig nem szabad elárulni.

Esetleg a fõnõ kiadta magát OJH anyjának? Mondjuk Kim elõtt? Ennek sincs értelme...
Illiona 2015 febr. 27. - 22:00:50
(1634/9141)
azt hiszem az az erõsebb, hogy hogyan mondhat egy nõ olyat egy szerelmes férfinak, aki mindent vállalt érte, hogy nem kell neki, és vége.
Ha tényleg komolyan mondta, akkor nem próbatétel neki teát öntögetni.

IY mondhatta volna Eun Kinak, hogy az apja miatt, hogy bizonyitsa az igazát és ártatlanságát, most ezt kell tenni.
És hogy viselkedjen ugy, mintha nem szeretné.

Eun Ki megértette volna, de még ha nem is, akkor is ez a hazugság olyan "szolgákra " jellemzõ alpári dolog.

Aki valaha is hazudik a szerelmének, az már nem érdemli azt meg.
Nekem nagyon hiányzik az érzelmi szál ebben a sorozatban.
Azt tudjuk hogy Eun Ki szerelmes. Yoon Ok mennyire szerelmes, és mennyire csak a büszkesége sérült nem tudom, de mondjuk, hogy õ is szerelmes.
de hiányzik OJH, hogy vele mi van, ez a IY iránti vonzalmát is csak mi látjuk, de õ nemigen mutatja.
És IY is olyan merev hogy az érzelmeit kimutassa.
Lehet õk ketten ezután "robbannak"?
Nem vagyok biztos benne?
K. Judit 2015 febr. 27. - 21:57:17
(1633/9141)
Mindenesetre megint kiderült, hogy baromira kell figyelni.

Most azért szurkolok, hogy ne a fõnéni legyen az anya, és hogy OJH a végén a szemükbe tudja vágni, hogy hülyét csinált belõlük.
Mert ha azzal a jellemfejlõdéssel akarnak jönni, hogy hogyan lett egy érzéketlen szolgálóból emberi lény, akkor már most abbahagyom. A felénél tartunk, kell lenni valami csattanónak, nem állhat az egész hátralévõ film abból, hogy a két ribi mit mûvel a Heo-házban. Meg hogy mi lesz Dan Ji és a hasonló lányok sorsa.

Igaz, még jön a felismerés, hátravan a palotai életbõl is néhány kép - pl. a kiszenggel - tartoznak még Taejong feleségével, meg az igazi történettel, és hogy a királyné megkapja-e a büntetését .... meg ugye Kim miniszter...
Tegu 2015 febr. 27. - 21:56:46
(1632/9141)
De akkor nem öletné meg a saját anyját, valami nem stimmel itt.
Tegu 2015 febr. 27. - 21:51:17
(1631/9141)
Hm és miért ölték meg? Mert felismerné a lányát? Ez pedig nem mindenki érdeke, pl. Kim pü.miniszternek nem, aki azt hazudta OJH-nak hogy az anyja meghalt.
Gyerekek, ez a fõnéni mégis csak OJH anyja?
Már rögeszméim vannak:))
Tegu 2015 febr. 27. - 21:47:36
(1630/9141)
.. és akkor az elõzetesbõl:
ez a nagymama szerintem
Tegu 2015 febr. 27. - 21:45:45
(1629/9141)
De hogy lehet valakit egy megalázott helyzetben próbára tenni hatalmi pozicióból? Milyen dolog már ez.
Tegu 2015 febr. 27. - 21:43:47
(1628/9141)
:)
CSak most elszontyolodtam, ennyire buta OJH vagy nem érdekli más,csak a parancs végrehajtása?
EGy anyát és gyerekét keresik, tõle azt kérdezgeti a véd.miniszter az anyajegyérõl és arról, hogy maradt-e valami a szüleitõl, õ meg csak néz. Szerintem jól becsapták õt a fõnöknéni és Kim pü.min.
K. Judit 2015 febr. 27. - 21:36:34
(1627/9141)
Tudtam, hogy számíthatok rád, köszi.
Megint okosabbak lettünk valamivel :)
Tegu 2015 febr. 27. - 21:26:50
(1626/9141)
Védelmi miniszter és igazad van, OJH beszél egy szobában
"Meg kell találnom egy.. nem, két embert
Egy anyát és gyerekét.
Nem tudom, hogy a gyerek lány vagy fiu-e
Az anya egykor a királyné háztartásában szolgált
Az anyja azt mondja, hogy még életben van.
/ez a nagyanya lehet/
Hozd õket ide.

Ez még azér is érdekes, mert ez nem mást állit, mint azt, hogy az anya életben van és nem ölték meg, ahogy Kim mondta OJH_nak.
Tegu 2015 febr. 27. - 21:15:25
(1625/9141)
Pedig már kétszer szólt neki a férje, hogy maradjon nyugton. Micsoda egy gonosz makacs nõ.
Tegu 2015 febr. 27. - 21:13:05
(1624/9141)
Hoppá, megtaláltam, igazad van, mindjárt teszem be a képet.
Illiona 2015 febr. 27. - 21:12:33
(1623/9141)
és még egy gondolat a mai részhez, amikor ott iszogatnak Eun Ki a feleségével, és IY szolgálja ki õket, akkor talán EUN KI is próbára karja tenni már végre a a lányt, hogy tényleg közömbös neki, és nem szereti, vagy csak ezt mondja.

Mert ha tényleg nem szereti, akkor csak súroljon padlót, és mosolyogva cseréljen lepedõt minden reggel

Mondjuk melléfogott, mert ennek a lánynak, IY-nak talán tényleg nincsenek igazi érzelmei.
K. Judit 2015 febr. 27. - 21:12:18
(1622/9141)
Persze féregnek titulálom a disznófejût, de azért nem felejtettem el, hogy kitõl kapta erre a tettére a parancsot.
A védelmi miniszter drága felesége bízta meg, hogy a ház ura mondjon bár akármit, õ csak intézze el a terhes nõt, amikor módja lesz rá. Gondolom, nem akart a házába egy fattyút, és a férjét is meg akarta büntetni.
K. Judit 2015 febr. 27. - 21:07:06
(1621/9141)
Nem is fogja ezt megbocsátani a gyilkosnak....
Nem tudták elõre, mikor fog szülni a nõ, és lehet, hogy neki pont más dolga volt.
Ezt használta ki az a féreg, hogy gyakorlatilag mindenki csinált valamit, és õ egyedül maradhatott a nõvel.
Illiona 2015 febr. 27. - 21:06:22
(1620/9141)
amit plakátoltak ki az elõzetesbõl, az pedig szerintem a gyilkost keresik.
Végül is nem sejtik, hogy házon belül van, és közülük valaki.

Gondolom, a véd min felesége semmiképp nem kerül gyanúba, õ minden intrika felett fog állni,
mellesleg a nõ, mármint a szinásznõ énekelni sem tud, a mult héten bebizonyította, a kedvencem is miatta esett ki egy énekversenybõl.
Illiona 2015 febr. 27. - 21:01:28
(1619/9141)
Én a fõnéni szerepét nem tudom még értelmezni, azt hiszem, hogy egy-két rész után megtudjuk, hogy akkor mi a szerepe OJH életében.
Benne az zavar, hogy bár õ a szolgák vezetõje, egy mai szóval házvezetõnõ, de ugy öltözik, viselkedik, jár.kel a házban, mint egy nemes hölgy!
OJH aki szintén a szolgák vezetõje, meg egyszerû ruhákban van, és mindig görnyedt a testtartása.

OJH-t abban is hibásnak tartom, hogy pl a szülõ nõ estében minden megtörténhet a háta mögött , semmit nem vesz észre!
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:53:17
(1618/9141)
Én még egy kicsit szeretném feltételezni, egyrészt mert annyira rosszul áll OJH-nak az ostoba szerep, másrészt meg szeretném látni, ahogy sok ember szemébe mondja, hogy átverés volt minden .... :)
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:49:58
(1617/9141)
Még ez is lehet, de ebben az esetben a király a védelmi miniszterrel és a "fiával" találkozni ment oda.
Amire végül azt hiszem nem került sor, de egy jó hosszú mustrára azért futotta.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:47:45
(1616/9141)
A gyilkos megvádolhatja, és tanúsíthatja, hogy tett valamit a fõzetbe.
MOndjuk ennek semmi értelme, de csakis ilyesmit tudok elképzelni.
Azt nem kenhetik rá, hogy meg tud fojtani valakit, de a füvekkel tud bánni.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:45:01
(1615/9141)
... úgy értem, hogy ez a király részérõl egy különleges, nem mindennapi kérés volt, személyesen a védelmi minisztert bízta meg vele, és nem pedig a rendõrséget, vagy a nyomozókat, vagy az eunuchokat stb. Tehát már ebbõl tudni lehet, hogy rendkívül kényes kérdésrõl van szó.
A fõnõnek erre különleges vevõkészüléke kell hogy legyen, hiszen a Man Wol-ban õ Kim miniszter jobbkeze. Nem véletlenül kémkednek az õ házában.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:42:19
(1614/9141)
az elkerülte a figyelmemet, hogy a király most nem a véd min házába ment, hanem a ginangba!

akkor érthetõ a giseng hogy kikísérte.
Végül is a giseng mindenképpen a palotába szeretett volna bejutni, hát most fordítva van, a király fog járni hozzá???
Tegu 2015 febr. 27. - 20:39:44
(1613/9141)
Ja, hát a nõ kombinált is valószinüleg, de OJH semmit nem tud, már nem merem feltételezni, hogy csak megjátssza magát.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:38:18
(1612/9141)
Mégis ugy tünt, mintha közeledne a Yoon Okhoz, aminek YO örül is, de ugyanolyan gonosz marad Inyeobbal, megint direkt vele szolgáltat ki amikor intim helyzetben együtt van EunKivel. EunKi meg nem igaz, hogy nem támaszthat feltételeket, pl. ehetünk együtt, de nem szolgálhat ki IY vagy bánj tisztességesen vele mostantól kezdve. Ehelyett töltet magának, meg parancsolgat neki. Tényleg, olyan kiábránditó az egész.

Most miért hurcolták el IY-t a katonák vajon? Valami tacepaot ragasztgattak a falra.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:37:43
(1611/9141)
Pedig volt egy jelenet kb. azután, hogy a király megbízta a védelmi minisztert a levél írójának a felkutatásával. Úgy ment a kamera, hogy elõször csak a miniszter hangját lehetett hallani, és nagyon-nagyon lassan láthattuk meg, hogy kihez beszél. Hülye vagyok, mert vissza kellett volna mennem a szöveggel, ugyanis annyira kíváncsi voltam, hogy ki van az ajtó mögött, hogy elfelejtettem pontosan megjegyezni, mit mondott a miniszter.
Viszont valahogy mégis úgy rémlik, hogy elmondta OJH-nak: meg kell keresnie valakit és hogy ez a király kérése. Ha ennyit elmond a nõnek, ebbõl azért már lehet kombinálni.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:30:57
(1610/9141)
én nagyon sajnáltam Eun Kit, -maradok az õ pártján - és nagyon meglepett a jelenet az epizód végén.

Szerintem soha nem fog összesimulni a feleséggel, hanem megpróbálja valahogy semlegesíteni, pl rászoktatja az alkoholra, és lezülleszti. Máskor is tudott terveket szõni, és kitalálni ügyesen taktikákat.

Amit IY persze már elfelejtett, hogy a lány apját is a leleményességének köszönhetõen hozta csak vissza élve!

Kim Min. pedig magyarázhatja az indokait, mert ha valami bosszút is akar állni, de egyenlõre csak ártatlanokat gyilkolt és gyilkoltatott meg, és ezt semmilyen bosszúval nem tudja erkölcsileg alátámasztani.

És bár Eun Ki nagyon passzivan hallgatta végig, de az arca kifejezéstelen volt, õ ugyanugy fordulhat a titkos csoport mellé, mint ellene.
Az is lehet látszólag mellé áll, de azután elárulja õket, hogy legyen vége ennek az esztelenségnek.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:29:24
(1609/9141)
Feldühödött valamin a király. Mintha a lány Taejo nevét emlegette volna.
Én is csodálkoztam, hogy egyszer csak fölpattant és elrohant.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:27:36
(1608/9141)
Hát arra még várhat jó ideig, hogy ez a fiú más nõre is tudjon gondolni, mint IY-ra. És még ha már nagyon hiányozna is neki valami testi dolog, arra ott van a barátnõje mûintézménye.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:26:35
(1607/9141)
Ahhoz képest, hogy mért ment a király, már éppen elvonulni készült, mire megérkezett OJH. Ez is furcsa volt.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:25:45
(1606/9141)
Na de OJH nem tud mit elmondani, mert nem tud semmit.
Annyit, ahogy irod, hogy egy öregasszonyt hozzon el.
Ha tudna valamit, csak felfogná, hogy miért kérdezgeti õt az anyajegyérõl és valami szülõkkel kapcsolatos emlékrõl a véd.miniszter.

Aztán hogy abból, hogy a védelmi miniszter találkozik egy öregasszonnyal, milyen következtetésre jutott a fõnöknõ, azt nem lehet tudni, ugy tünik, többet tud, mint OJH.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:24:01
(1605/9141)
Az az egész jelenet a gibangban (bordély) játszódott. Nem a kiszeng ment valahová, hanem õ bujtatta például a lányt, és õ várta a király látogatását, aki meg azért ment oda, hogy a védelmi miniszter megmutassa neki a feltételezett fiát.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:21:54
(1604/9141)
Mindenesetre, ugy láttam, hogy most sem történt semmi EunKi és Yoon Ok között, talán berugott a lány. Hálistennek.
Nem törvényszerü, hogy ha a szerelmünk elhagy, rögtön egy undoritó utált nõ karjaiba vesse magát, még akkor sem, ha az a felesége kényszerbõl.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:21:38
(1603/9141)
Csak a legutolsó kérdésre válaszolok, a védelmi miniszter egész háza népe kereste, mellesleg a véd. miniszter találkozott is vele a gibangban. Onnan már hogy szökött volna meg? Biztos a ház ura mondta MM-nek és IY-nak is, hogy nyomás vissza haza.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:20:44
(1602/9141)
Eddig a véd min nagyon korrekt volt, ami gonoszságot a család nõtagjai elkövettek, arról nemigen volt tudomása, és nem is az õ dóga, igy távol tartotta magát a hátsó udvar intrikáitól.

De most hogy IY beszélt a királlyal, utána azt a pofont azért nem kellett volna!
OJH-nak meg nem kellett volna csak nézni, és bambulni! Még ha szolga is csak, de azért néha néha lázadhatna!

és hogy került oda a kiszeng? Minek ment oda? Itt most semmi szerepe nem volt? Csak mutogatni magát?
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:18:28
(1601/9141)
OK, de akkor most hagyjuk a két jelenetet, gondolkodjunk el azon, hogy OJH elmondhatta-e a fõnökasszonynak, hogy egy nagyon-nagyon egyszerû öregasszonnyal hozta össze a védelmi minisztert.
Most attól függetlenül, hogy én arra emlékszem, elmondta, arra gondolok, hogy MINDENT elmond a fõnökasszonynak. Úgy is, mint a kollégájának, talán rangban a nõ valamivel feljebb is áll, és úgy is, mint a titkos szervezetbeli társának.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:15:19
(1600/9141)
Igy most szerintem ugy állunk, hogy a fõnöknõ tudja, hogy keres valakit a király tán azt is, hogy kit, de OJH talán még nem.
Fõleg azt nem, hogy egy hajtü lenne valamire bizonyiték.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:13:27
(1599/9141)
Maids 11

Már az elõzetesbõl sejtettem, hogy ez nem az én epizódom lesz, és hát akár jós is lehetne belõlem!
Nagyon felhúztam magam kivétel nélkül mindenkin!
Leginkább IY-on. nem tudom, hogy rendezõi koncepció, vagy a szinésznõ kevés ehhez a feladathoz, de semmi érzelem Amikor lázadni kell vagy harcolni valamiért, akkor van hangban, arcjátékban, testbeszédben kifejezõkészsége, de amikor az 1. és 2. részben még lehetett szerelmes, akkor azt sem tudta megjeleníteni és most hogy nehéz helyzetben van, most sem tudja. Amikor most elküldte Eun Kit a folyosón, akkor direkt figyeltem, és semmi érzelem.

egyáltalán, hogy került vissza?
Ha egyszer eladták, akkor miért nem ment valahová máshová, minek ment vissza a Véd Min házához???
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:13:24
(1598/9141)
Ezért mondtam korábban, hogy õk, Eun-ki és a gonosz lány tulajdonképpen sok mindenben egyformák. Egész egyszerûen elkényeztetett gyerekként viselkednek, egyik sem bírja elviselni, hogy valamit elveszít, mert odáig mindent megkaptak, minden vágyuk, akaratuk teljesült, a birtoklás volt az életük.
De onnantól kezdve, hogy valamirõl lemondani kényszerültek, mindketten irracionálisan kezdtek viselkedni. A fiú már tudja, hogy nem élhet a volt menyasszonyával, mert bujkálniuk kellene stb., sõt, mást kell elvennie, mégis szökést tervez nem túl okosan. A lány meg amikor esküvõ után szándékosan össze akarta boronálni a volt szerelmeseket, hogy Inyubot jól megbüntethesse, de az egyáltalán nem zavarja, hogy a férje mást szeret ...
Annyi kettõjük között a különbség, hogy a lány gonosszá is vált, Eun-ki nem.
De még ez is simán megtörténhet.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:06:46
(1597/9141)
Na most olyanok vagyunk, mint a szemtanuk, másképp emlékezünk:)
Az öregasszonynak szerintem azt mondta el, hogy itt a király és hogy nem kellene- e most megvalósitani a tervüket.
Gondolom, a miniszter meg annyit mondott, hogy hozzon ide egy öregasszonyt, akivel találkozik a király.

Amikor a király bevonult abba a barlangszerü kamrába, ahol állandóan történik valami, most éppen a szülõnõt vitték oda, kint állt és észrevette a lányt, aki a király után loholt, apja levelét lobogtatva.
Persze lehet, hogy nem is tervezte, hogy kihallgatja õket, de megtehette volna, mert ebbe a barlang-kamrába van egy bejárat máshonnan is, onnan jött ki pl. a nõbolond védelmi miniszterfiu.
K. Judit 2015 febr. 27. - 19:57:26
(1596/9141)
Ez most megint a másik jelenet. OJH kísérte a védelmi minisztert egy házhoz, ahol az öregasszony várt rá.
Tehát valószínûleg OJH hozta össze a találkozót. És ezt bizony elmondta a fõnökasszonynak. Emlékszem.
De nem hallgatta ki a beszélgetést, mert kint állt az utcán, amikor esett a hó.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:55:29
(1595/9141)
Vagy beszélt már? Esetleg tervezi? Mindenesetre, nagyon önhitt.
K. Judit 2015 febr. 27. - 19:54:32
(1594/9141)
Ezt a nõt tényleg nem értem. Mert miért nem akarja elveszíteni OJH-t? Vagy szerelmes belé, vagy az anyja (még mindig lehet), vagy túlságosan értékes számára, szóval hasznot remél abban az esetben, ha a király elkezd érdeklõdni a fia iránt. És ha már mellette volt több mint 30 évig, naná, hogy nem akar róla csak úgy lemondani.

Mindenesetre - bár még mindig nem ismerjük a körülményeket - Kim miniszterrel valami rendesebb munkát is találhattak volna a fiúnak, mint egy nehéz fizikai munkát igénylõ szolgálóit, amibe belefér egyszer-egyszer egy kis gyilkosság is. Megéri ilyen melót végezni csak azért, hogy enni kapjon és fedél legyen a feje fölött?

Ha emlékeztek a Chuno-ból a Terminátorra, õ is törvénytelen gyerek volt, de az apjának azért nem esett nehezére legalább taníttatni ... Ezek meg már vagy húsz éve szándékosan titkolóznak, a herceget meg igavonó baromként használják.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:53:45
(1593/9141)
Nem kérdezték a fõnöknénit, hogy akar-e találkozni az öregasszonnyal.
OJH nem biztos, hogy elmondta, hogy kivel találkozott a király, hisz õ a beszélgetés közben Inyubbal dulakodott, igy nem tud az egész illegális gyerekkeresésrõl semmit.

OJH-nak is csak egy kis kamrája van, a fõnökasszonynak sem lehet nagyobb, lehet, hogy be sem fér két ember oda. De tényleg van egy olyan hatása, mintha a nõ árnyékszéken üldögélne:)
K. Judit 2015 febr. 27. - 19:45:07
(1592/9141)
Az öreg néni a másik szobában viszont érdekes volt. Illetve nem is õ, és nem is a védelmi miniszter, hanem a szolgálók fõnöke. Ugyanis amikor elhagyta a miniszter szobáját, megállt egy pillanatra és kihallgatta a beszélgetésüket, aztán alig észrevehetõen mosolygott.
Akkor viszont számított az egész jelenetre, lehet, hogy ez is egy elõre megrendezett jelenet volt? És ebben is õ és Kim miniszter mozgathatja ezt a szálat? Vagy:
felismerte a néni hangját, és csak elégedettségében mosolygott. De mégis miért nem akart õ is találkozni az öregasszonnyal? (Nem most, hanem elõzõ alkalommal. Hiszen OJH-tól tudhatta, hogy az öregasszony mire készül.)

Egy lényegtelen kérdés: miért mindig az ajtóban beszélget a szolgálók vezetõje OJH-val? Tisztára olyan, mintha a mellékhelyiségben trónolna.... Vajon mi a fenét csinál, mi az a helyiség, ahová nem lehet belépni?
Tegu 2015 febr. 27. - 19:40:47
(1591/9141)
A fõnéni viszont dugdossa elõle a hajtüt, hát nem tudom hova tenni és fõleg, hogy miért.
A kezében akarja tartani OJH-t, az okot nem tudjuk, ill. én nem, valahogy idõsebbnek néz ki ahhoz, hogy szimplán szerelmes legyen bele.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:39:04
(1590/9141)
Remélem is, hogy meglakol a dagadt állat.
A hatalomért mindent?
Egyébként már Inyeobéknál is egy lusta semmirekellõ volt
Tegu 2015 febr. 27. - 19:35:02
(1589/9141)
De milyen szemét módon viselkedett EunKi, ahelyett, hogy jól szájonvágta volna a feleségét, hogy még mindig nem bir magával és Inyeobot szekálja?
Most azért, mer IY már nem szereti /hiszi õ/ lehet gonoszkodni?
Milyen erkölcsi niemandok ezek, felháboritó.
K. Judit 2015 febr. 27. - 19:33:20
(1588/9141)
Ezt is így látom én is, szándékosan hazudott, írtam is már.
K. Judit 2015 febr. 27. - 19:32:41
(1587/9141)
Ugyanez a véleményem, ill. így értettem én is.

Azt, hogy a disznóképû meg fogja ölni szerencsétlen szülõ nõt, korábban olvastam már valahol, de gondoltam, mindenki találgat, egyelõre nem érdemes komolyan venni. De ezek szerint igaz volt, és ha minden igaz, õ, a disznóarcú sem ússza meg ... nem akarom lelõni. (Ezeket viszont csak úgy tudhatta valaki már egy vagy két héttel korábban, ha látta a forgatást. Nem etikus fölmenni egy fórumra és ott elõadni. De mindegy.)

Azért volt szörnyû, mert végig azt gondoltam, talán a gyereket még meg lehet menteni. Persze tudom, hogy akkoriban még nem végeztek ilyen mûtéteket. Talán abban összekülönbözött OJH a fõnénivel, hogy gondolom parancsot kapott a szerencsétlen nõ eltemetésére, ássa el a holttestet. Erre azt hiszem, mondott õ is valamit. Szóval tényleg kezd ébredezni, már épp ideje volt a korához képest :)
Tegu 2015 febr. 27. - 19:14:52
(1586/9141)
Bocs, hibát jelzett az elküldésnél.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:14:12
(1585/9141)
Falka: együtt, aztán egyszerre mind otthagyják egyedül. Grrrr.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:11:55
(1584/9141)
Falka: együtt, aztán egyszerre mind otthagyják egyedül. Grrrr.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:09:06
(1583/9141)
Pedig szerintem Inyeob még nem szereti OJH-t, ha igen, akkor még nem tudatosodott benne.
Megtudta, hogy a várandós nõt sem ölte meg OJH.
Tegu 2015 febr. 27. - 19:06:36
(1582/9141)
Maids 11
Felhuztam magam ezen az epizódon.
Mindenki mindenkit becsap, valamit titkol a másik elõl.
Szöveg nélkül azt tudom ebbõl a részbõl összerakni:
Eunki apja valami családi tragédiát hoz összefüggésbe a királlyal, amivel talán indokolja azt, miért fordult ellene.
A király elhajtotta Inyeobot, aki nem árulta el OJH-t. Inyeob végleg elküldte EunKi-t, aki innentõl elég furcsa, szinte ellenséges IYeobbal. Yoon Ok továbbra is fertelmesen viselkedik, csak most beszáll mellé EunKi is?
Mert Inyeob azt mondta neki, hogy MM-et szereti?
Az öregasszony felismer a fõnöknõben valakit, akinél ott a hajtü. Az elõzetesben pedig mintha meggyilkolták volna az öregasszonyt.
A szülés körüli rohangálás volt az utolsó csepp a pohárban, csordában jönnek mennek, s otthagyják a szülõ nõt egyedül, mire ezt a disznó meg tudja ölni szerencsétlent.
Gondolom, a fõnöknõ rögtön megállapitja, hogy szülés közben történt a halál, MM meg közli Inyeobbal, hogy megfojtotta a lányt valaki.

Vélemény?
Tegu 2015 febr. 27. - 18:52:52
(1581/9141)
Persze, csak megjegyeztem, hogy a körülötte lévõk sem voltak szelidebbek:)
K. Judit 2015 febr. 27. - 18:05:06
(1580/9141)
Na õ kivétel, õt nagyon aljasnak találom.
Most is hallgatózott.
K. Judit 2015 febr. 27. - 17:58:18
(1579/9141)
Nem lehet tudni, milyen szerepe lesz még ebben a történetben a továbbiakban, egy biztos, rendkívül ellentmondásos uralkodó volt, aki nemcsak a testvéreit és egyéb rokonait, hanem a riválisait és a saját híveit is halomra gyilkolta a politikai hatalom megszerzése érdekében. Persze hasznos dolgokat is tett (nem látok senkit csak sötétnek, vagy csak világosnak) - mindenki elolvashatja a Wikipédián.
Mindenesetre szegény áldozatnak tekinteni, aki csendben a törvénytelen gyereke után sóvárog ... nekem egyelõre nem megy, talán a dráma második felében megváltozik a véleményem.

Különben nemcsak a TGS-ben láttuk Taejongot, hanem a TDR-ben Sejong király apjaként is. Na ott sem volt valami kellemes figura...
Az viszont érdekes lesz majd, hogy hogyan viszonyul késõbb a fiához.
Tegu 2015 febr. 27. - 17:19:41
(1578/9141)
Azért ha belemegyünk ezeknek a gyilkosságoknak a részleteibe, s ahogy láttuk is a TGS-ben, volt nemegyszer olyan eset is, fõleg az elején, amikor magát megvédendõ gyilkolászott, pl a tudóst, aki éppen azt szervezte, hogyan gyilkolja/gyilkoltatja õt meg. A másik tudós pedig rávette az apját egy olyan hibás döntésre, hogy kedvenc mondjuk ugy feleségének gyermekét nevezte ki koronaherceggé, majd uez a tudós éppen Bangwon meggyilkolását szervezte, amikor az elébe ment és elõször õ gyilkolt, a két másik testvérét na és persze a tudóst. Ezután az apja még mindig nem õt nevezte ki, hanem egy másik testvérét, akinek volt annyi esze, hogy gyorsan átadja a trónt, õ meg is maradt, azt hiszem.
Ahogy apja, õ is le akata épiteni a mindenbe belekotyogó nemeseket, kormányfrakciókat, s abszolut hatalmat épitett ki, na nem mintha védeném a gyilkosságok miatt, csak emlékszem a jelszóra, vagy õ öl vagy õt ölik meg.
Ugye most is épp ezt szervezi a pü.miniszter.
A TDR-ben persze véreskezü gyilkosként ábrázolták

Itt viszont a politikai csatározásokat nem igazán mutatják be, csak sejtéseink vannak a háttérrõl.
K. Judit 2015 febr. 27. - 17:12:34
(1577/9141)
Ja, mindenesetre, ha valaha összejönnek is, az nem mostanában lesz :))
K. Judit 2015 febr. 27. - 17:11:28
(1576/9141)
Már egy részét meg is néztem .... rengeteget beszélnek, csak néhány szót értek.
Mindenesetre Inyubnak nem volt sikere Taejong királynál, elég gyorsan lelépett. Viszont jól megnézték egymást MM-gal.

Még azt értem (azt hiszem), hogy Inyub azt hazudja Eun-Ki-nak, hogy szerelmes MM-ba.

A védelmi miniszter pedig nem hagyta abba a nyomozást, most elbujtatta az öregasszonyt, míg õ a fõnénivel beszélgetett, és megkérdezte tõle, hogy felismerte-e..... és megvan a hajtû másik fele is.
Tegu 2015 febr. 27. - 17:07:20
(1575/9141)
Ehhez képest az elõzetesben ráncigálja IY-t és kiabál vele eltorzult arccal.
Illiona 2015 febr. 27. - 16:25:16
(1574/9141)
Maids 11 már kint van!
bár eléggé vánszorog csak!

és egy kacsintós Oh Ji Ho
K. Judit 2015 febr. 27. - 14:52:27
(1573/9141)
Nem elfogadó vagyok, hanem úgy érzem, ez is benne van a pakliban.
Most, hogy Eun-ki-val ennyi szerencsétlenség történik (majd ma kiderül), biztos eszébe fog jutni a gonosz lánynak, amit Inyub kért, hogy ha szereti a fiút, legyen jó hozzá, törõdjön vele, tegye boldoggá - valami ilyesmit.

És innen már csak egy lépés belátni, hogy mit tett a volt barátnõjével, és a továbbiakban igyekezni nem keresztbe tenni neki, hanem ha lehet, segíteni és megpróbálni jóvátenni a bûneit. (Persze nem egy hét alatt ébred majd rá, hogy amit hatalma teljes tudatában tett a lánnyal, az színtiszta aljasság volt.)
És a büntetése pedig az lesz, hogy ha mostantól kezdve földre szállt angyalként is viselkedik az idõk végezetéig, ha beledöglik is a szerelembe, akkor sem kap viszonzást ...
Illiona 2015 febr. 27. - 14:11:47
(1572/9141)
Bocs, de én nem vagyok ilyen elfogadó, ugy hiszem a szerelem nem ilyen.
Az érdekbõl történõ megalkuvás pedig súlyos jellemhiba!

Emiatt nem tudom elfogadni, hogy Eun Ki valamikor is összejöjjön Y Ok-kal.

Y Ok ha egyszer a velejéig gonosz, akkor õ nincs olyan erõ ami megváltoztassa. a szerelem sem.
Tudom, hogy a filmekben szoktak ilyen fordulattal élni, de engem nem hat ez meg.

A szerelem jellemváltoztató erejérõl annyit, ha egy szereplõnél ilyen lenne is, akkor csak ugy tudnám hitelesnek elfogadni, ha mondjuk magába szállna, és segitene azoknak akiket megbántott, és akit pedig szerelemmel szeretett, azt elengedné, legyen boldog mással.
Annak aki igazán szeret, csak az számit, hogy a másik legyen boldog.

Aki nem igy gondolkodik, az nem is szeret senkit, legfeljebb csak saját magát, csak másképp fogalmaz!
K. Judit 2015 febr. 27. - 13:53:45
(1571/9141)
Ugyanazon királyt különben teljesen más színben tüntetik fel egyik filmben, mint a másikban, nem szokatlan.
De BangWont valami nagyon erõs marószerrel mosták itt tisztára, most egy esendõ ártatlan emberként sajnáltatja magát, ami ahhoz képest elég fura, hogy elég sok testvérét meggyilkolta, nyíltan, nem titokban. Pontosan nem lehet utánaszámolni, nyilván az utolsó kettõvel kezdte (Taejo második házasságából születettekkel), de õelõtte is volt már négy herceg, akikkel nem tudni mi lett. Viszont tudjuk, hogy soha nem végeznek félmunkát, így gondolom a családjaiknak sem kegyelmezett. És akkor még Taejo feleségérõl, a tudósokról, és a felesége tanácsadóiról és saját politikai ellenfeleirõl nem is beszéltem ...
Ez így ma egy kicsit durván hangzik, de talán még abban a véres középkorban is egyedülállónak számított. És folyamatosan tartottak a testvérgyilkosságok még õutána is elég sokáig, ha jól emlékszem.

Arra lennék már kíváncsi, hogy a királyné, BangWon felesége mit mûvelt, és egyáltalán miért nem lehet már megkérdezni tõle?
K. Judit 2015 febr. 27. - 13:51:37
(1570/9141)
Szökésért idáig csak verést kapott, úgy látszik, vannak fokozatok.
Vagy nem áll be a szája, és továbbra is vádaskodik, Man Wolozik, mindenki el akarja hallgattatni, így elvitetik.
Itt már a védelmi miniszter is be lehet gyulladva, ha Kim bukik, õ is bukhat.
K. Judit 2015 febr. 27. - 13:48:30
(1569/9141)
A király nem dobta ki. Azzal nem vádolhatják. Viszont mondta, hogy a véres rongy nem elég.
Ott valami szintén történhetett, talán Inyub-nak neveket már nem is volt módja mondani, mert MM is visszakerült a védelmi miniszterékhez.
Figyeld meg, a gonosz lány - szerelembõl - meg fog változni és talán tényleg összejönnek majd Eun Ki-vel.
Tegu 2015 febr. 27. - 13:43:40
(1568/9141)
Ja vagy hogy elmenekült, holott eladták a kecskének.
Tegu 2015 febr. 27. - 13:24:02
(1567/9141)
Valószinüleg azért viszik börtönbe IY-t, mert megvádolják, hogy a kormányzót, az öreg kecskét elkábitotta. Vagy azért, mert rátört a királyra. Más rosszat nem tett.
Tegu 2015 febr. 27. - 13:16:43
(1566/9141)
IYnek sikerül azellen a két ember ellen fordulnia, akik a legtöbbet segitettek neki. Megértem, de nem értek vele egyet, lenne annyi esze, hogy megfontoltabban cselekedjen, sokkal jobb ötlet lett volna tényleg Taejo királyhoz menni, aki igazolta volna az apját. Az is már 9 hónapja jön, de mégsem.
/a valóságban nem is jön, valahol találkoztak Taejonggal, de nem sokra mentek, nem bocsátott meg neki Taejo./

Még az elõzetesbõl: ugy tünik, EunKi visszamegy YoonOkhoz, felrobbanok, ha mégis hozzáér ehhez a féreg nõhöz.
K. Judit 2015 febr. 27. - 13:05:21
(1565/9141)
Igen, Kim miniszter is leborul imádkozni, Eun-ki meg azt mondja OJH_nak, hogy miatta van ... valami.
És katonák is vannak a konyhában, valamiért lecsukják Inyubot.
A szökésért lehet, és talán megvádolta KImet.
És ha tényleg meghalt Eun-ki anyja, az apját pedig megvádolja a volt menyasszonya, az már tényleg ok arra, hogy ezt a kapcsolatot eltemesse.
K. Judit 2015 febr. 27. - 12:57:56
(1564/9141)
Még egyszer megnézem :)
Talán nem elég kecses? Hát van benne matéria az biztos, és magas is.
Lehet, hogy nem számított ilyen szerepre, legalábbis a frizurájából is ezt látom, és abból is, hogy nem adott le legalább 5 kilót. Vele jobban el tudják adni a drámát, viszont valószínûleg nem volt ideje felkészülni.
Tegu 2015 febr. 27. - 12:47:52
(1563/9141)
Valami történt a Kim házban, mert mintha gyászolnának valakit. Nekem van egy olyan gyanum, hogy a jófej férfifaló feleség lett öngyilkos, mert szégyellte magát amiatt, ami miattuk és velük történt, esetleg rájött arra, mit müvelt a férje?

Ez változtathatta meg a Kim fiu hozzáállását is. Vagy IY közölte vele, hogy végleg vége, nem hajlandó az apja gyilkosának fiával további kapcsolatot fenntartani.

MM elég bénán harcol, olyan idétlen a mozgása valahogy.
:)
Tegu 2015 febr. 27. - 12:43:41
(1562/9141)
Igen, én is ugy értettem, hogy felismerte ugyan, de beletörõdött a társ. igazságtalanságokba, elfogadta azokat, mint megváltoztathatatlant. VAgyis, nem valamiféle igazságtétel bajnokaként tudatosultan csatlakozott a ManWol-ba, hanem belenevelték, belenõtt, talán még azt sem kérdõjelezte meg, hogy mennyivel lesz jobb neki és társaival a király halála után.
Legfeljebb kap egy buksisimit és extra vacsorát Kimtõl.
A lányt pedig inkább a tulélésre tanitotta, nem arra, hogy változtasson bármin is.
No meg a bosszura, ami ezesetben a lány számára tulélés is, ezt tanulta.
K. Judit 2015 febr. 27. - 12:40:11
(1561/9141)
Persze, kétszer is, már Iliona is megtalálta :)

Írtam is, hogy mintha mi sem történt volna, ugyanott vagyunk, a Heo házban.
Azt hittem, ennél azért messzebb sikerült elmenekülniük a hegyekben.
Úgy látszik Eun-ki is belátta, hogy a régi menyasszonya már nem az övé.
Inyub viszont börtönben. Nem értem ....
K. Judit 2015 febr. 27. - 12:36:17 Előzmény Tegu
(1560/9141)
De foglalkoztatták a társadalmi igazságtalanságok, kétszer is kioktatta Inyubot, pl. amikor mondta neki, hogy ha szemtelennek találja, bármit megtehet vele, ugyanis egy szolgálónak semmilyen értéke nincs, ha megölik és elföldelik, akkor csak az árát kell megtéríteni a tulajdonosnak. Annyira törõdött bele, mint ahogy egy rabszolga nemigen tehet mást. Viszont ezzel, hogy ennyire tisztán látott, megtévesztett pl. engem, azt gondoltam, személyes oka van az igazi identitása eltitkolásának. Hát most úgy néz ki, hogy nem, bár annyira a közepén járunk, hogy még egy-két csavar belefér.

Úgy néz ki teljes mértékben elfogadja Kimet szellemi vezetõnek, nem kritizálja, nem kérdõjelezi meg a jogát arra, hogy neki parancsokat osztogasson, tudja, hogy a hatalmával bármit megtehet. Talán abban a szellemben nevelték idáig, hogy a Lee uralkodóház az oka mindennek. És hogy éppen ezért jött létre a titkos Man Wol csoport.
Tegu 2015 febr. 27. - 12:17:05 Előzmény K. Judit
(1559/9141)
Valószinü, sõt biztos, hogy Kim pü.miniszter nem mondta el MM-nek, hogy ki az apja.
Igy akár a BangWon ellen is fordithatta, hisz most felszólitotta, hogy ölje meg a királyt.
Az a hajtüdarab vagy a fõnökasszonynál van vagy Kimnél.
Tegu 2015 febr. 27. - 12:15:07 Előzmény K. Judit
(1558/9141)
Láttad az elõzetest?
beraktam tegnap a linkjét.
Tegu 2015 febr. 27. - 12:02:07
(1557/9141)
..és még az sem biztos, hogy megölték az anyját, ezt Kim pénzügyminiszter mondta neki.
Tegu 2015 febr. 27. - 12:00:12
(1556/9141)
Nekem az az érzésem lett megerõsitve, amit felirat nélkül irtam, semmi nagy tudatosság, vakon követte eddig a mozgalmat, megtanulta, hogy bosszut kell állnia, talán kis empátiaérzés pislákolt benne.
De a társadalmi igazságtalanságok és ilyen ügyek nem foglalkoztatták, beletörõdött.
Inyeob változtatta meg, de még nem tudatosodott benne, hogy szerelmes, sem az, hogy mit is akar.
Hát ez érdekes konfliktus lesz, mire rájön, hogy szembemegy a társadalmi igazságtalanságokkal, kiderül hogy herceg:))
Tegu 2015 febr. 27. - 11:47:35
(1555/9141)
Ja igen, nekem is feltünt pont ebben a jelenetben, sõt, még rá is kérdezett Yeowon, miért álldogál itt.
Tegu 2015 febr. 27. - 11:44:47
(1554/9141)
Õ csak azt tudja, hogy van /volt egy bátyja és hogy az anyja valami kolostorban élt. Szerintem eszébe sem jutott, hogy testvére is lehetett az a lány, aki hasonlitott rá, talán ezért nem kérdezett semmit.
Se won pedig WSR-hez került, aki megbizta a Hwangbo család védelmével. Akkor viszont ismerte azt a lányt is, akibe szerelmes volt Wook, akkor neki is feltünhetett volna, hogy SY hasonlit rá nagyon.

A történelmi szál pedig csak annyit mond, hogy az utolsó balhaei herceg Korjóba menekült, ahol befogadták embereivel együtt.
Tehát a herceg is itt van valahol Korjóban. Nekem ez a testõrfiu az utolsó két részben tünt fel, s kezdtem gyanakodni.
K. Judit 2015 febr. 27. - 11:35:51
(1553/9141)
Még annyit, hogy azokról, akik megölték az anyját, Kim úgy beszél: "õk", így mi csakis azt gondolhatjuk, hogy a Lee-kre (Yi-kre) gondol, a szolgálóról (OJH anyjáról) pedig, aki Lee Bang won szeretõje volt, úgy, hogy Koryeo iránt lojális volt, ez okozta a halálát. Ez idáig sima politikai ügy, ehhez még nem lehet köze a gyereknek, akirõl Bang won nem is tudott. Sõt, arról sem tudott, hogy a szolgálót megölték.
Bang wonnak a saját háza táján kellene körülnéznie, a királynét megkérdeznie, hogy vajon Lee, vagy Wang párti-e ... (nem ártott volna elõre lekáderezni ...).
Mindenesetre elég zavaros az egész, ideje lenne kicsit visszamenni az idõben, hogy a szerencsétlen nézõ is tisztábban lásson :))
K. Judit 2015 febr. 27. - 11:25:07
(1552/9141)
Maids:

Nem tudom, nekem nem egyértelmû, hogy bosszúból csatlakozott, inkább azt mondanám, hogy csecsemõként belecsöppent Kim miniszter és az idõsebb nõ bosszújába, ill. az ezért létrehozott Man Wol csoportba. (Nem tudjuk, beavatták-e egyáltalán a származása titkába, azt sem, hogy az anyja miért pont Kim miniszternek adta a gyereket.)

Titokban már kezdettõl fogva arra dresszírozták egész életében, hogy egyszer majd felhasználják valaki ellen. Nem biztos, hogy tudja, Bang won az õ apja.... Nem tudni, egyáltalán saját maga érez-e akkora gyûlöletet/bosszúvágyat, hogy megölje a királyt (vagy ha tisztában van mindennel, akkor az apját), vagy kizárólag a csoport kedvéért tenné csak meg... ill. most azért is, mert azt hiszi, így életben hagyják Inyubot. Nem érzem még a személyes motivációt a király elleni merényletre, inkább csak azt, hogy a lányt akarja megmenteni.

Szóval még nem teljesen világos elõttem, hogy neki a több mint 35 évével volt-e valaha is saját akarata bármiben. Nekem úgy tûnik, ez az elsõ eset, most elõször akar (ill. NEM akar) valamit, szegül ellen a csoportnak, még csak meg sem tudja magyarázni, hogy miért.

Mondjuk ha lett volna már legalább egyetlen olyan jelenet, amiben megismerhettük volna az érzéseit, könnyebb lenne találgatni :)
Rhubarb 2015 febr. 27. - 10:51:28
(1551/9141)
Ez a jelent, mikor Yeo won meglátogatja Shin Yoolt.
Wang So otthon fekszik a templomos-barlangos sérülés után.
Yeo won meg akar gyõzõdni róla, ott volt-e Shin Yool is.
Bocsi, 3x nézek meg egy részt. :D
Rhubarb 2015 febr. 27. - 10:49:54
(1550/9141)
:)) Én már nem nézegetek.
Inkább filózgatok.

A hasonmás.
A testvére volt?
És hagyta, hogy így alakuljon a sorsuk?
A 8. részben nagyon meglepõdik, mikor ellenõrzi Gaebongot.
De késõbb nem érinti, hogy hasonlítana valakire is.
Tegu 2015 febr. 27. - 10:35:49
(1549/9141)
Most néztem meg én is.
Most hirtelen valahogy elõtérbe került.
Rhubarb 2015 febr. 27. - 10:34:38
(1548/9141)
Igen? Nem tudtam.
Tegu 2015 febr. 27. - 10:14:58
(1547/9141)
..és fõszereplõnek tüntetik fel a wikipédián:)
Rhubarb 2015 febr. 27. - 08:54:12
(1546/9141)
Igen, erre gondoltam.
Ezért is ismeretlen Wang So számára a harcmodora, amit Wang Wook is megtanult.
Tegu 2015 febr. 27. - 08:22:43
(1545/9141)
Maids 9-10 felirattal

Kiderült, hogy Taejo királyhoz akart elmenni Inyeob, jobban tette volna. Az is kiderült, hogy MM/OJH bosszuból csatlakozott a ManWolhoz és hogy Kim pénzügyminiszter karolta fel anyja halála után, a kiszengtõl is õ szakitotta el.
Tegu 2015 febr. 27. - 00:28:35
(1544/9141)
Nem igérték, hogy történelemhüek maradnak, reménykedjünk.
K. Judit 2015 febr. 27. - 00:25:30
(1543/9141)
Az, hogy kitalálnak még pár szereplõt, az természetes.
De a történelmi személyiségeken, az évszámhoz köthetõ tényeken nem nagyon szoktak változtatni.
Csak kitöltik a hiányzó, vagy a kicsit romantikusabbá tehetõ részeket a fantáziájukkal.
K. Judit 2015 febr. 27. - 00:19:05
(1542/9141)
Hát akkor ... ennyi volt.