K. Judit 2015 febr. 22. - 12:25:27
(1361/9141)
A kiszeng mindenképpen összekötõ kapocs, mert ki más tudhatná, hogy van egy anyajegy OJH vállán, ha nem õ?
Ki más tudhatná, hogy a királynak van egy törvénytelen fia a vállán egy anyajeggyel, ha - a védelmi minisztertõl - nem õ?

Lehet, hogy titokban mégis találkozgatnak és kitervelték az egészet, hogy õ (a kiszeng) bekerül az udvarba, magába bolondítja a királyt, aztán véletlenül tudomást szerez a törvénytelen fiúról. Már csak az öregasszonyt kell elhelyezni a tervben.

És persze OJH szervezetbeli szerepét kell tisztázni ...

Persze most egyelõre nem tudnék mindent megmagyarázni, de jobban tetszik ez a verzió, mint a buta szolga esete a volt nemes kisasszonnyal, meg a földalatti szervezettel.
Illiona 2015 febr. 22. - 12:21:56
(1360/9141)
én ugy emlékszem a multkor szerdán reggelre már lett felirat
K. Judit 2015 febr. 22. - 12:17:47
(1359/9141)
Bocs, OJH.
Így értelmet kap, hogy hülyének tetteti magát és egy sor más cselekedete is. Ha igaz.
K. Judit 2015 febr. 22. - 12:16:52
(1358/9141)
És, hogy tovább fûzzem ezt a verziót, még Kim minisztert is átverték õk ketten (a kiszeng és OJH), maga a miniszter is csak azt tudja, hogy régebben volt közöttük valami.
Figyelmezteti is Kim a kiszenget, hogy ne találkozzon a OJH-val, csak rajta keresztül. Tehát ezért nem érintkeznek. Ezért Eun Ki-t kéri, hogy vigye el In Yubot a gibangba ....

Mindig is gyanús volt nekem az a mondat, hogy Kim miniszter kiolvasta a kiszeng szemébõl a kapzsiságot, amikor OJH-ra nézett.
Ez persze lehet titkos szerelmi vágy is, ami nem múlt el a kapcsolat végével, de lehet, hogy tudja, OJH egy herceg, a király fia....
Tegu 2015 febr. 22. - 12:13:03
(1357/9141)
Ki az az õ?
OJH vagy a fõnökasszony?
Mit tud a kiszeng, nem tud mindent, a király fiáról nem tud szerintem.
K. Judit 2015 febr. 22. - 12:11:16
(1356/9141)
Hát persze. Az állt a vérrel írt levélben, hogy "a volt võlegényed apja tudja, hogy ártatlan vagyok".
K. Judit 2015 febr. 22. - 12:08:07
(1355/9141)
Ebben a pillanatban jutott eszembe, mi van, ha õ meg a kiszeng mindent tudnak, összejátszanak és csak várják a megfelelõ alkalmat.
Az alkalom mostanában jött el, hogy a kiszeng bekerült az udvarba.... hoppá ...
Tegu 2015 febr. 22. - 12:01:28
(1354/9141)
Viszont talán választ kaptunk arra, miért akarja mindenáron kinyiratni a lányt a fõnöknõ.
Mert ha az apja véres levelébõl kiderül, hogy Kim pü.miniszter tudott az ártatlanságáról, akkor az azt jelenti, hogy õ elmondta neki a tervét, igy kinyomozható lenne Kim szerepe az ügyben.

Mindenesetre, akaratlanul is, de a lány most tulpörgött, ebbõl egyik fiu sem jön ki jól. EunKi megértette szeritnem, hogy apja miért akarta elszakitani Inyubtól, miért nem akar segiteni nekik, s miért akarja megöletni a lányt.
Hogy OJH mit ért meg, még kérdés, valószinüleg most nem fog kiderülni, hogy a király fia, inkább õt fogják vádolni azzal, hogy Inyub apját õ árulta el, s ellene hamis bizonyitékokat gyártott.
Na majd meglátjuk elõbb a szöveget, aztán a folytatást.
Várhatunk megint csütörtökig.
Tegu 2015 febr. 22. - 11:49:23
(1353/9141)
Nem örülnék én sem, ha az derülne ki, hogy eddig csak egy ostoba szolga volt a fõnéni parancsainak engedelmeskedve.
Mindenesetre pontosan azt érték el az utolsó epizóddal, hogy ez legyen a benyomásunk, persze még szöveg nélkül.
Nem érti mi történik körülötte, véletlenül tudja csak megmenteni a lányt, nem tud a származásáról, nem tudja, miért hivatják a kiszenghez, elõtte még meglepõdik azon, hogy Kim pü.miniszter a nagyfõnök.

A fõnökasszonyhoz valami számunkra még ismeretlen kapcsolat köti. Most érdemes visszanézni azt a jelenetet, hogy reagált a fõnöknõ arra, hogy a király jött látogatóba. VAgy anyja vagy nevelõje OJH-nak szerintem. Szerelemrõl szerintem nincs szó, mármint a fõnöknõ részérõl.
K. Judit 2015 febr. 22. - 11:43:30
(1352/9141)
Ja, hogy ez idõben szinte egyszerre történt... igen, ez így hihetõ.