K. Judit 2015 febr. 22. - 10:44:21
(1341/9141)
Szerintem látni nem látta, de sejtette, hogy erre készülnek, ezért nem is nézelõdött.
Nyilván bevált módszer volt.
Illiona 2015 febr. 22. - 10:43:34
(1340/9141)
OJH akkor szegült elõször szembe az utasításokkal, amikor a hordszéken elrabolták IY-t, ott fegyvert is fogott a társaira, ez már lázadásnak tekinthetjük. Elõtte a kalyibában még ugy állt ki a lányért hogy nyiltan, de engedelmeskedve.
Mellesleg a amikor vivnak az üres hordszéknél, azt hittem a bérgyilkost megölte, és lám, még csak meg sem sebesítette!
Azt külön díjaztam, amikor Eun Kit elvezette IY-hoz, elismerve azt, hogy õk ketten összetartoznak.
K. Judit 2015 febr. 22. - 10:42:27
(1339/9141)
Nem, nem együtt voltak, külön-külön.
Eun Ki-nak volt terve, OJH pedig csak az ösztönei miatt álldogált õrt a háznál. Lehet, hogy neki is volt elképzelése, csak késõbb, bár ebben az epizódban nagyon is tanácstalannak tûnt.

Akkor találkoztak össze, amikor a lány egyedül megszökött (pedig tudhatta már, hogy ott van Eun ki, a virágból, ami a tálcán volt), de õ nem várt senkire, improvizált.

A két fiú akkor találkozott össze, amikor látták, hogy nincs meg Inyub.
Tegu 2015 febr. 22. - 10:38:31
(1338/9141)
A lányok verése elõtt látta, hogy husszeleteket varrnak a szolgálólányok Inyubéknak a fehérnemüjükbe.
Mellesleg azt hiszem ennek a királynak a fia betiltotta ezt a büntetésmódot.
Tegu 2015 febr. 22. - 10:34:41
(1337/9141)
De együtt mentették meg Inyubot, s utána beszéltek, hiányzik a szöveg, kár, hogy ennyire sokáig forditják mindig.
Illiona 2015 febr. 22. - 10:33:28
(1336/9141)
ezt akartam :)
Illiona 2015 febr. 22. - 10:28:10
(1335/9141)
Szerintem nem tudott. Eun Ki biztosan vigyázott hogy a védmin házában senki ne tudjon semmirõl, arra már rájött hogy a szolgákban megbizni nem lehet.
Ezek szerint viszont a saját szolgáját átvihette magával az esküvõkor, (bár nem láttuk ahogy ahogy a szolgálólányok rávetik magukat az uj húsra).
OJH már többször volt passziv, amikor nem kellett volna: pl amikor a lányokat megverték, akkor sem talált ki semmit.
Tegu 2015 febr. 22. - 09:59:24
(1334/9141)
OJH tudott arról, hogy EunKi altatót tetet a vénkecske italába?
Mert ha nem, akkor aggódáson kivül nem tesz semmit a lányért.
Tegu 2015 febr. 22. - 00:42:58
(1333/9141)
Ja és a várandós szolgalány mindjárt szül, Taejo pedig még mindig nem volt képes a megigért látogatásra, talán nem is jön, mivel megtudta, hogy kivégezték az emberét?
Tegu 2015 febr. 22. - 00:15:14
(1332/9141)
Most ebbõl az epizódból ugy tünik, mintha eddig csak tényleg csak egy egyszerü szolga lett volna, akit valamilyen kapcsolat okán /a fõnökasszonyra gondolok/ belerángattak ebbe a mozgalomba, s azon kivül, hogy pislákolt benne valami igazságérzet-féle, mégsem voltak különösebb céljai?
Eddig mindig azt tette, amit a fõnökasszony mondott neki.
Ezt most zárójelbe teszem, mert hiányzik a feirat. De a kamrájában a verés után olyan kis elesett, szófogadó szolga volt, amikor bement hozzá a védelmi miniszter, kicsit rossz volt nézni, hogy tán többet képzeltünk bele, mint amennyi eddig volt benne?
Hogy megdöbbent, mikor meglátta a pénzügyminisztert a ManWolnál, semmit nem tudott tényleg?
De akkor hogy kerülhetett kapcsolatba régen egy luxus kiszenggel?

Inyub pedig szerintem most ellenségnek tekinti, lökdöste is el magától, amikor az megmentette
Van egy olyan érzésem, hogy belõle lesz a reménytelen imádó, bár a EunKi most két tüz közé kerül apja miatt. Inyub apja elárulójának fiát látja majd benne, ezeket nagyon komolyan veszik.

Persze, még minden lehet, szeretnek csavarni a történeten.