Illiona 2015 febr. 21. - 23:26:53
(1331/9141)
Nem hiszem el!!!!!!!!!!

a feszültséget levezetendõ , kikapcsolódásként nézem az Immortal Songs 2 verseny 2015 01 27-i adását a YT-on, amiatt, mert láttam hogy a kedvencem Son Jun Ho énekel benne
Na és kit sorsoltak ki neki partnernek? a védelmi miniszter kegyetlen feleségét!
a neve Jeon Miseon, és igy egy showmüsorban nagyon aranyos tud lenni.

https://www.youtube.com/watch?v=b832KGZcyEE

az õ részük 22 perc 36 másodperctõl van.
Illiona 2015 febr. 21. - 23:13:10
(1330/9141)
ma már nem kellenek ilyen bizonyitékok, mindennek van fekete doboza, minden autónak, jármûnek, az utcákon térfigyelõ kamerák, a telefonoknak cellainformációi, és hogy ki kinek a fia, csak elég egy dns bankon átfuttatni, gondolom a katonáknak van. De pl az én ujjlenyomatom is már a rendelkezésükre áll! ...
Ja és vannak hazugságvizsgáló készülékek is
K. Judit 2015 febr. 21. - 23:00:04
(1329/9141)
Épp arra gondoltam, hogy manapság egy ilyen levélnek nem lenne bizonyító ereje, csak azért, mert kivégzés elõtt írta valaki.
És nem biztos, hogy a királynak elég lesz. Bárki írhat egy ilyen levelet, aki azt szeretné, hogy a lánya ne rabszolga legyen, hanem rangjának megfelelõen élhessen tovább.
Annyira OJH-t mutatták a végén, hogy olyan érzésem volt, hogy a csapdába készül. Ebben a részben tényleg meglepõen tanácstalan volt. Ennyire meg lehet ingatni egy céltudatos embert?

Egy kis hiányérzetem van, mintha a fõszereplõ karakterét elfelejtették volna alaposabban kidolgozni. Na majd meglátjuk, mi lesz a történettel. Annak a vázlata azért biztos megvan már.
Tegu 2015 febr. 21. - 22:40:44
(1328/9141)
Ha jól sejtem, lehet, hogy sikerül Inyubnak egy csapással két férfit bajba hoznia, a Kim fiut is, apja miatt és OJH-t.
No persze, ehhez az kell, hogy a király higyjen neki, mert végtére is egy árulónak tartott ember állitott valamit a véres cuccal.
Egy biztos, még korai, hogy OJH felemelkedhessen. Ebben a részben szegény olyan volt, mint egy tudatlan vadember.
K. Judit 2015 febr. 21. - 22:38:24
(1327/9141)
Közben megnéztem a Spektrumon egy filmet a Tiltott városról.
(Azt írják 1. rész volt, lehet, hogy holnap lesz a 2.)

Onnan jutott eszembe, hogy pont az 1400-as évek elején épült a palota együttes. Egy Ming császár építtette fel három év alatt. Persze az elõre gyártott elemek már készek voltak, csak össze kellett rakni. Még így is elképesztõ kimondani, hogy három évig épült. Aztán egy része leégett, és kb. 200 év múlva jöttek a mandzsuk. Egész otthon leszünk már a távol-keleti történelemben :)
K. Judit 2015 febr. 21. - 22:32:26
(1326/9141)
Gondolod, hogy felirat sem lesz? Jó, tudom ünnep van de azért ...
Nekem sok egy kicsit a három dráma, eggyel mindig le leszek maradva, de nem bánom, nem sürget semmi.
Illiona 2015 febr. 21. - 22:24:56
(1325/9141)
jövõ péntekig biztosan nem leszünk közelebb a történethez, de jó lesz ha a cselekmények kimennek már a védelmi miniszter hátsó udvarából, bár most voltak jelenetek az erdõben is.
Elõzetes esetleg csütörtökön lesz.
Még jó hogy van a Shine igy az kitölti a hét közbensõ napjait.
K. Judit 2015 febr. 21. - 22:16:35
(1324/9141)
Most nem tudom kitalálni, mi lesz.
Ha bukik a szervezet, bukik mindenki.
Lehet, hogy innentõl fordul egyet az egész történet és azért kell majd lobbiznia Inyubnak, hogy kiszabadítsa azokat, akik ártatlanok voltak, vagy legalábbis nem tudtak semmirõl.
Illiona 2015 febr. 21. - 22:15:10
(1323/9141)
eddig a védelmi miniszter mindig korrekt volt a lehetõségekhez képest.
Próbálta féken tartani a kegyetlen feleségét is, bár talán lehetett volna erõsebb is.
Lojális volt az uralkodóhoz is, és az egyetlen amit a számlájára irhatunk, hogy beleegyezett hogy a lánya kierõszakolja a házasságot Eun Kival.

Nem biztos hogy ez a labilis házasság miatt elárulja az uralkodót a saját kényelme miatt.
K. Judit 2015 febr. 21. - 22:08:48
(1322/9141)
Azért amikor a királynál kitálal Inyub, egy-egy pillanatra a védelmi miniszter is begyullad, végül is a lány a véres cuccal azt bizonyítja, hogy Kim miniszter tudott az apja ártatlanságáról, mégis eltitkolta. Azt nem tudom, Inyub tudja-e már, hogy ez a Kim a ManWol nagyfõnöke (talán még nem tudja), de ha kiderül, akkor a védelmi miniszter is benne van a slamasztikában, hiszen a lányát az egyes számú ellenség fiához adta ...

Mindenesetre a lány elég hálátlan lenne, ha OJH-t is bemártaná. Voltak ugyan nézeteltérések kettõjük között, de OJH mégis mindig segített neki, ahol tudott. Viszont ha leleplezik a bandát, akkor úgyis bukik a srác nélküle is.