K. Judit 2015 febr. 21. - 00:38:30
(1271/9141)
Erre talán nem fog sor kerülni, mert a védelmi miniszter a király bizalmasa.
Hacsak ki nem derül, hogy õ az áruló, õket nem fogják bántani.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Eun Ki és YO valahogy össze fognak rázódni, egy nem túl szenvedélyes, de megnyugtató kapcsolatuk lesz. Talán egy közös tragédia is hozza majd össze õket.

Inyubra és OJH-ra viszont még sok nehéz perc vár - ezért õk igazán egymásba fognak szeretni. Együtt menekülnek, sokat fognak beszélgetni, sokszor fogják egymást kihúzni a csávából, tudjuk, hogy ez az, ami igazán összehozza a szerelmeseket.
És mire vége lesz, nem is lesz téma, hogy választania kelljen Inyubnak. Végül õk mindenkinek meg fognak bocsátani, aki megnehezítette az életüket, de valahol egy kicsit távolabb képzelik el a sajátjukat....
Tegu 2015 febr. 21. - 00:36:51
(1270/9141)
Ideje lenne már kicsit benézni a Manwol táborba is, senkit nem ismerünk onnan, csak a fõnöknõt, a rekedthangu nyilast és OJH-t. Mondja már el valamelyikük, hogy mi a fenét akarnak.
A fõnöknõ azt mondta OJH-nak, hogy figyelje meg jól a király arcát, hogy felismerje.
Tegu 2015 febr. 21. - 00:25:13
(1269/9141)
Valójában az lenne a szörnyü számukra, ha õket is megaláznák és nem vennék emberszámba, ahogy õk tették IY-vel
ez lenne az igazi büntetés.
Tegu 2015 febr. 21. - 00:21:54
(1268/9141)
Megnõsült, de nem háltak el a házasságot, akkor az nem is érvényes. Remélem hozzá sem ér EunKi ezután sem.
K. Judit 2015 febr. 21. - 00:21:41
(1267/9141)
Én is szívesen végignézném, hogy reggeltõl estig robotolnak és hullafáradtan esnek be az ágyba.
Húzzák a vizet a kútból, cipelik, õrlik a magvakat, ellátják az állatokat, szántanak, fát vágnak, fõznek, mosnak ....
És ha valamit véletlenül elbaltáznak, nem kapnak enni, csak azt kapják, hogy "te csak egy beszélõ barom vagy".

Ezt bizony megérdemelnék.
K. Judit 2015 febr. 21. - 00:17:22
(1266/9141)
Még egy fotót muszáj föltennem, aztán jó éjt :))
Valami olyasmi címe volt, hogy szürreális sérója van KJU-nek ....
Tegu 2015 febr. 21. - 00:16:05
(1265/9141)
Ha már kivánságoknál tartunk, megnézném szivesen a védelmi miniszter családját, ahogy kipróbálják a szolgalétet egy kis idõre, milyen az senkivé válni egy pillanat alatt.
Nem is tudom, mit szeretnék, kivel maradjon IY, OJH királyfi mellett jól mutatna, de EunKi meg olyan rendes, csak nekem nem tetszik pasiként.
A kiszeng nem érdekel, maradjon a királlyal:)
Illiona 2015 febr. 21. - 00:14:12
(1264/9141)
én kerestem ezt a jóslást, de nem találtam. Igaz idõspórolás miatt csak TC-ben végigolvastam az srt-t .

nem találtam meg, az elsõ részben mondják Yoon okék házában hogy a võlegény élenjáró tanuló, és nagy jövõ elé néz, bármi lehet belõle. De ez csak a nõk fecsegése volt.

Tény, hogy az apja büszke lehetne a fiára.
Ha hagyná, hogy IY az övé legyen, olyan szuárnyakat kapna, hogy az ország vezetõje lehetne a király mellett.
ehelyett szét fog hullani az egész családja, (mondanám, hogy klánja ha az EK lenne)
K. Judit 2015 febr. 21. - 00:12:27
(1263/9141)
Az nem lehetetlen, hogy OJH és IY egybekel és boldogan élnek,
de az lehetetlen, hogy OJH lesz a király.
(Mert nem õ lesz, és ilyesmiben nem szoktak eltérni a drámák a tényektõl.)

Most már különben annyi boldogtalan királyt láttam/láttunk, direkt azért drukkolok, hogy minél távolabb kerüljenek a politikától és a királyi palotától. Ott egy percig nincs senki biztonságban.
K. Judit 2015 febr. 21. - 00:07:36
(1262/9141)
De megnõsült :))
És mire vége lesz a filmnek, lehet, hogy Eunki már az udvarban fog dolgozni a kormányban.
Vagy ha nem, akkor õ lesz a ManWol/vagy egy másik titkos szervezet vezetõje.
Legalábbis ezt jósolták még a YO-kal való házasságkötés elõtt.
Szóval IY számára õ már semennyire nem lesz elérhetõ.