K. Judit 2015 febr. 20. - 21:48:42 Előzmény Illiona
(1231/9141)
Látod erre már én sem emlékeztem pontosan.

Szerintem még szerepe lesz a két király viszályának is. A királyné is biztos bekavart, de egyáltalán nincs kizárva, hogy valaki titokban rábízta a gyereket, vagy a terhes anyát mondjuk egy udvarhölgy-félére (ez lehetne akár a szolgálók fõnöke), aki ha a gyerek származásáról nem is tud, de érzi, hogy ebbõl a szívességbõl még idõvel hasznot húzhat.
Illiona 2015 febr. 20. - 21:40:47 Előzmény K. Judit
(1230/9141)
Lehet hogy a védelmi miniszter valamikor találkozott vele, és az udvarába vette, mert valamiért kiszolgáltatott lett. Késõbb biztosan kiderül.
Illiona 2015 febr. 20. - 21:37:46
(1229/9141)
én tegnap megnéztem a 2. részt, és OHJ odahajolt a parázshoz, és csak megnézte a falemezeket, és megigazitotta rajtuk a hamut.
Az a mozdulat, hogy õ maga teszi bele, nem volt.
Elõször bizony én is felületesen néztem meg ezek szerint, vagyis õ csak konstatálta, hogy oda nem illõ névtáblák vannak a parázsban.
Amikor kiderülnek majd a tények, biztosan lesz visszaemlékezés, és akkor bemutatják, ki teszi bele a hamuba.
K. Judit 2015 febr. 20. - 21:35:25
(1228/9141)
Szerintem ha meg akarta kapni, már rég túl vannak rajta. Fõleg, ha õ a fõnök.
Itt valami más titok van, valamit tud a lány, aminek talán még õ maga sincs tudatában.

Egyébként nekem az is furcsa, hogy ez a pasi miért lett szolgáló.
Ha a kereskedõkkel vándoroltak városról városra, miért nem lett belõle is az?
Mégis csak jobb, mint cselédeket, rabszolgákat fegyelmezni.
Ez inkább valami bizalmi állásnak tûnik, egy kamu munkakör (mondjuk dolgozni se nagyon láttam).
Illiona 2015 febr. 20. - 21:18:00
(1227/9141)
Már másra nem is tudok gondolni, mint arra, hogy titokban a fõnöknõ is magának akarja OJH-t (van-e aki nem akarná õt, 10 év korkülönbség ide vagy oda) és emiatt akarja lividálni IY-ot?
persze ezt már én csak ugy kitaláltam :)
K. Judit 2015 febr. 20. - 21:17:50
(1226/9141)
Azt még nem tudjuk, ki súgta be igaz?
Csak annyit, hogy a kormányban is vannak beépült ManWol tagok.
K. Judit 2015 febr. 20. - 21:16:25
(1225/9141)
Én úgy emlékszem, hogy OJH tette oda. Ezért is csodálkoztunk, hogy vajon az ellenségekbõl hogy lesz a végére szerelmespár.
Hiszen akkor OJH is felelõs Gook haláláért.

És megint ott tartunk, hogy vajon hogy fog kiderülni, hogy kinek a vállán van anyajegy.
(Az EK-ban meg azt vártuk, mikor lesz már a baba mezítláb :))

Most csak úgy derülhet ki, hogy a védelmi miniszter látja meg. Senki más nem tud róla.
K. Judit 2015 febr. 20. - 21:11:58
(1224/9141)
Jaj az nagyon jó volt, hogy játékfüggõvé tették a csajt.
Danji meg egy másik pasi mindig hagyták nyerni, ettõl teljesen úgy érezte, hogy övé a világ, ezek meg a dagadttal jól kifosztották ... :))

Õ meg a férjét zsarolta meg, hogy ha lefekszik vele, elintézi, hogy Danji maradhasson ...
Ez a közös nyelv, a zsarolás. Mindig mûködik.
Tegu 2015 febr. 20. - 21:11:29
(1223/9141)
Viszont, mivel félmeztelen, talán látható a jel a vállán. Kérdés, hogy ezt aztán ki látja meg és ha meglátja, szól-e a királynak, gondolok itt a védelmi miniszterre.
Tegu 2015 febr. 20. - 21:10:22
(1222/9141)
Hát ez az, miért akarja mindenáron megölni IY-t.
CSak az a megoldás, hogy azért, mert nem derülhet ki, hogy az apja ártatlan volt. Az pedig kinek az érdeke? Aki besugta.

Itt még abban sem vagyok biztos, hogy nem OJH tette oda a fatáblácskákat Inyeob apjának nevével parancsra.