K. Judit 2015 febr. 20. - 21:07:42
(1221/9141)
Igen az elõzetesben. Egy kicsit majd megkínozzák. Szegény a Chunoban is kapott egy-két korbácsütést.
Tegu 2015 febr. 20. - 21:07:11
(1220/9141)
Ez egy olyan döntési feladvány volt a szolgálóknak, aminek nincs jó megoldása, ráadásul azt is megtanulták, hogy bár adott esetben az összefogás segit, de vészhelyzetben mindenkinek saját magáért kell harcolnia. Ebben a harcban Inyeob egyedül maradt a szolgálólánnyal, Danji ott született, szerelmes volt bele a fiatalur, Yoon-Seo, meg az egyik szolga is, a mészáros, barátnõi voltak és az édesanyja, akik kiálltak mellette és szerintem a kártyajáték miatt még Yoon Seo feleségét is megzsarolták, hogy álljon Danji mellé.
K. Judit 2015 febr. 20. - 21:05:06
(1219/9141)
Gondoltam, hogy nem ölte meg, és aztán láttam, hogy ott van a castingban a nõ, gondoltam, nem azért az öt percért, amennyit korábban szerepelt.

Szerintem Danji hisztizett, hogy õ nem akar menni, ezért sorsot húztak, láttuk, hogy sikerült.
Aztán Inyub elhatározta, hogy vállalja de titokban készült rá, hogy majd onnan megszökik.
Eun Ki le akarta fizetni a szadistát, de végül csak úgy tudtak megszabadulni tõle, hogy elkábították.
És a ManWol is felsorakozott. Talán elárulja a szolgálók fõnöke, hogy miért akarja feltétlenül megöletni a lányt.
Ugyanis már nincs rá oka, eladták. Akkor mégis miért kell meghalnia?
Illiona 2015 febr. 20. - 21:01:28
(1218/9141)
én nem láttam, hogy levetkõztették volna! hol? mikor? ki?

vagy az elõzetesre gondolsz ahol verik?
ez izgalmas rész lesz!
Illiona 2015 febr. 20. - 20:58:34
(1217/9141)
én nem tudtam megérteni, mit akart a szadistánál, de nem hiszem hogy sikerült, mert akkor nem kellett volna elaltatni.
Az elõzetesben mintha elaludt volna, és akkor szöknek meg. Adhatnának bõvebb elõzetest is igazán. :)))

A szolgálók pedig azért most megmutatták, kiben van tartás, és nemesség, IY-bon kivül semelyikbe.
A cipõs lány is ugy tünt korábban hozzánemesedik IY-hoz, de semmi, az elsõ adandó veszélyhelyzetben visszaesett.
Egyedül az anyja csak érthetõ, de a többi?
K. Judit 2015 febr. 20. - 20:56:46
(1216/9141)
Fordítva lehetett, a védelmi miniszter nyomoztatott utána OJH-val.
Csak abból gondolom, hogy különben honnan tudta volna OJH, hogy a miniszter hiányolta a lányt.

Mondjuk nem bánom, de most komolyan, annyira kiszámíthatóak néha ezek a drámák :))
Persze, hogy levetkõztetik és kicsit körbefotózzák OJH-t.
Tegu 2015 febr. 20. - 20:56:35
(1215/9141)
Én azt nem értem, hogy OJH hogy nem vette észre, hogy a dagadt leskelõdik és a lány után megy.
De azért jó volt látni, hogy mégsem ölte meg a várandós lányt OJH.
Illiona 2015 febr. 20. - 20:47:40
(1214/9141)
azt csak holnap tudjuk meg.
Meg kell elégednünk azzal, hogy terhes nõt mégsem ölte meg OJH, igy most visszatérhetett,
bár azt nem értem, hogy miért kellett neki veszélybe sodornia magát azzal, hogy õ ment a miniszter házába, miért nem a miniszter látogatta meg õt.

Ha ott volt szolgáló, gondolhatták, hogy valaki meglátja, felismeri.
Tegu 2015 febr. 20. - 20:44:39
(1213/9141)
Mekkora egy paraszt volt a szadista. Azért a Kim-fiu nem akárki, ki õ, hogy ilyen illetlenül viselkedjen, evett ivott, meg sem kinálta EunKi-t
K. Judit 2015 febr. 20. - 20:34:52
(1212/9141)
Köszi!

Valahogy sejtettem, hogy a védelmi miniszter azért annyira nem hülye, mint amilyennek mutatja magát.
Kívántam nagyon, hogy a két velejéig gonosz nõi családtagját tegye már helyre egyszer.
Amikor OJH szemébe nevetett és közölte, hogy itt minden az övé, akkor kellett volna a nevetést jól letörölni a képérõl.
Ilyen aljasságra, amire õ képes ugyanis nincs mentség. Még az sem, hogy a férje mást szeret.

Vajon mit csinált a Kim-fiú a szadistánál? Megvette a lányokat?
Persze még nem végeztem.