Tegu 2015 febr. 20. - 00:26:09
(1191/9141)
Szerintem nem kitudódott, hanem beárulták - mégpedig vagy a pénzügyminiszter vagy más.
Azért annyira gyanus a pénzügyminiszter, mert neki árulta el IY apja, hogy mit tervez és azt is, hogy a királyi udvarból is beépültek ebbe a szervezetbe. Szóval ha õ a ManWol kapcsolata akkor érdeke volt, hogy elkapják IY apját.
De ez már annyira kézenfekvõ, hogy gyanus.
Tegu 2015 febr. 20. - 00:20:46
(1190/9141)
A fátyolos nõ szerintem a fõnökasszony, nem?
A királynak azt mondta a "nagymama", hogy a lánya a gyerekkel együtt kereskedõkhöz szegõdött, akik folyton vándorolnak, igy elvesztette a nyomukat.
A gyereknél van a hajtu másik darabja és a vállán egy jel.
Illiona 2015 febr. 19. - 23:47:15
(1189/9141)
a jósokat komolyan kell venni!!!!!!!!!!

ezt most visszakeresem, pedig már aludni kellene menni!
Illiona 2015 febr. 19. - 23:45:11
(1188/9141)
még nem kapott konkrét utasítást, csak figyelmeztetést, hogy ha majd eldönti akkor neki kell megtennie.
Mostmár OJH-nak kell tennie valamit, nem maradhat passzív!
Holnap már többet tudunk.
K. Judit 2015 febr. 19. - 23:43:55
(1187/9141)
Még egy jóslat is volt (tudjuk, hogy mennyi köze lehet az igazsághoz, de anélkül semmilyen komolyan dologban nem határoztak), azt jósolta valaki, akinek nem láttam az arcát, hogy YO-nak ugyanolyan élete lesz mint az anyjának, lehet, hogy a király egyik minisztere, vagy esetleg valami ellenálló forradalmár válik a férjébõl, nem tudom megjegyezni a Kim fiú nevét, EK-bõl.
Illiona 2015 febr. 19. - 23:38:16
(1186/9141)
Azt irtam, Eun Ki nem ilyen lesz.
Mármint ha túléli! Sok sorozatban ha két férfi szeret egy nõt, az egyik általában meghal.
K. Judit 2015 febr. 19. - 23:37:33
(1185/9141)
Úgy tudjuk, õt féltékenységbõl megölette a királyné.
Ezekkel a fátylakkal meg lámpaernyõkkel mindig megkavarnak.
Amikor OJH felveszi a szalmakalapját, tudjuk, hogy éppen titkos küldetésben van.
De hogy a fátyol miért kell, nem tudom.
In Yubot valószínûleg azért akarja megöletni, mert megzavarta OJH fejét.
Amikor parancsot kapott a fátyolos nõtõl, hogy ölje meg a lányt, akkor is össze-vissza hadovált, hogy még korai, elvezethet valami nyomhoz.

Most megint a lány nyomában van ez a fiú.
Illiona 2015 febr. 19. - 23:33:26
(1184/9141)
de a tanácsos beszirvásos próbálkozása, árulása miatt kellett felégetni a tábort és máshová költözni a Man Wolnak.
Vagyis nekik nem jött jól ez az eset.
Illiona 2015 febr. 19. - 23:30:31
(1183/9141)
Ennek én is!
Ugy fáj a szivem a szivem ezért az Eun Kiért, bátor, és elszántan kûzd a szerelméért!
Yoon Ok pedig pont az a sorsú lesz, mint az anyja: szerelem nélkül és intimitás nélkül kell leélnie az életét, miközben a szeme elõtt mindenki csinál mindent: a miniszter a szolgálólányokkal, + gisengekkel, fiuk a szolgálólánnyal + a gisengekkel, még a szolgálófiúval is ha nem futna el, a szolgák egymás közt.

Eun Ki nem lesz ilyen, de õ nem is alkuszik meg.
K. Judit 2015 febr. 19. - 23:27:48
(1182/9141)
"Mert azt hittem, hogy IY szolgálója a védelmi miniszternél lakik."
Ezt felejtsétek el, hülyeség, összekevertem a szolgálókat.

Szerintem már akkor azt a fiút kínozták, aki késõbb IY apját megvádolta. Õt ugyan még Gook tanácsos bízta meg, hogy dolgozzon vele kamuból a Man Wolnál, de úgy látszik kitudódott, a szervezetbõl valaki elkapta, megkínozták, és kényszerítették, hogy valljon a gazdájára.