Illiona 2015 febr. 13. - 08:49:03
(991/9141)
Szerintem az öregasszony arról fog mondani információt, mi lett a sorsa a király titkos gyerekével.
Egykor biztosan valami szolgálóféle volt, vagy egy lecsúszott rokon.
És csak nála lehet a tuti információ, ha már a király eljött vele találkozni személyesen.
most az lesz a kérdés, megtudjuk, ki ez a gyermek, vagy csak több rész mulva?

a védelmi miniszter lesz az elsõ aki megpróbál majd gondolom a kegyeibe férkõzni.
Ezért szeretném In Yubot a királyi gyereknek, hogy revansot vehessen a mostani ellenségein. De erre nics esély sem.
Tegu 2015 febr. 13. - 08:18:52
(990/9141)
Jut eszembe, valamit meg akar mutatni a királynak az öregasszony, ha eltünne, ezt a valamit - tárgyat - lehet keresni.
Tegu 2015 febr. 13. - 08:17:44
(989/9141)
Mókás, mikor a férfiak homlokán ott marad a pánt borogatáskor.
Anyukánál a pont:
"Ha meg akarod védeni, el kell tõle távolodnod"
Tegu 2015 febr. 13. - 00:28:15
(988/9141)
Ha egyáltalán tud mondani valamit az öregasszony, szerintem már nem lesz ott-
Illiona 2015 febr. 12. - 23:52:45
(987/9141)
Pár részig biztosan nem tudjuk még meg hogy ki az eltitkolt gyerek. :)
Ez a két rész nagyon jó volt, és bár sokat kellett várni a feliratra, de végül is megérte, és igy most frissen lehet nézni már holnap!
K. Judit 2015 febr. 12. - 23:48:11
(986/9141)
Persze, semmit nem tudni még ...
Pl. ha IY csalódna a királyban, vagy megtudná, hogy a király keze is benne volt az apja halálában ...
De én is csak kínomban találgatok, pont azért, mert a két fõszereplõ útjának valahol találkoznia kell.

Mindenesetre várjuk ki, mit mond az öregasszony, vajon kirõl derül ki, hogy a király eltitkolt gyereke.
Onnantól kezdve valamivel okosabbak leszünk.
Illiona 2015 febr. 12. - 23:19:06
(985/9141)
nekem OJH szerepe sem tiszta még, de ez még a további részekben lesz kibontva.
De legalább a lánnyal kapcsolatos gondolatai világosabbak lennének!
Amikor az erdõben meg kellett védeni, akkor egyértelmûen kiállt érte, még a fátyolos nõvel is szembeszállt.
De amikor a lánnyal van annyira rideg, semmi érzelem.
Most olyan,mintha teljesen elfogadná, hogy a lány szereti a volt võlegényét és tolerálná ezt. Lehet hogy késõbb alakul ki a vonzalma?
Persze, csak abból gondolom, hogy õk majd egy szerelmespár lesznek, hogy õk a fõszereplõk, a filmbõl még semmi nem utalt rá.
az hogy majd be akarná szervezni a titkos csoportba, azért nem lehetséges, mert In Yub apja pont a csoport ellen nyomozott, igy a lány bosszuja is pont ellenük fog irányulni!
K. Judit 2015 febr. 12. - 23:07:06
(984/9141)
Szerintem OJH ha akarná sem tudná megvédeni a lányt. De nem is célja, inkább azt szeretné, ha minél jobban megerõsödne fõleg lelkileg. Márpedig akkor lesz erõs, ha minél több gonoszságot el tud viselni. Késõbb talán a lánynak is szánnak valami szerepet a titkos tevékenységükkel kapcsolatban.
Már azzal is kihúzták a gyufát Yoon Ok-nál, hogy együtt mutatkoztak, aztán meg a házasodási szándékukat sem fogja egykönnyen megbocsátani. Én már annak is örülnék, ha nem kényszerítenék hozzá IY-ot ahhoz a disznószerû szolgához. Mert hogy mert IY egyáltalán neki ellentmondani. Nagyon aljas. (De remélem boldog nem lesz soha.)
Illiona 2015 febr. 12. - 22:53:39
(983/9141)
Maids 6

megnézve, immár felirattal. Egyáltalán nem baj hogy már egyszer megnéztem, elég kemény rész.
Azért Yoon Ok nagyon szemét, hogy az esküvõn pont In Yubot vette maga mellé segítõnek!

OJH ezt sejthette volna, és valamilyen ürüggyel elküldhette volna a lányt aznapra valami másik faluba!
In Yub viszon nagyon faarccal csinálta végig, azért legalább titokban ejthetett volna pár könnyet!
És bár Eun Ki volt az egyetlen aki az apjáért kiállt és segitette, és kitaszitottságában az egyetlen aki mellette volt, most mégis csak õt vádolta meg, és olyan kegyetlenül!
Na persze a pénzügyminisztert azt nem, az erõs, hatalma van, attól bezzeg õ is tart! Csak abba rúg bele, aki a legközelebb volna hozzá. Most egyáltalán nem tudom sajnálni, meg sem érdemelte ennek a fiúnak a szerelmét.

és nem volt elõzetes a 6. rész végén!
Illiona 2015 febr. 12. - 22:21:07
(982/9141)
még ami kérdésként felmerült bennem, hogy a friss vérrel irt szövetdarab, amikor rászárad a vér, az megköt, és mozgatásra porrá törik.
itt viszont az apa üzenete, bármennyit hányódik, tökéletesen piros marad, nem kopik le a vér. Persze ez csak apróság.
Azért az megnyugtató, hogy legalább Eun Ki fiatal és jóképû szolgájának, Ba Woonak végre helyén volt az esze, és felvilágosította a fiút. És az fel is fogta, nem csinált balhét. De legalább tisztába került az apja manipulációival is!