Tegu 2015 febr. 12. - 11:19:25
(951/9141)
Akkor már sirjon inkább:)
Hát, én is ugy vagyok vele, hogy sokakkal ellentétben én nem látom õt olyan frenetikusnak az idétlenkedõ szerepeiben, röhögéseivel.
K. Judit 2015 febr. 12. - 11:06:34
(950/9141)
Az az igazság, hogy a jó színész bármit eljátszik. Õk nagy gyerekek, ezért is esnek néha túlzásokba. És ezért nem haragszom Jang Hyukra, mert egy színésszel könnyen el tud szaladni a ló, de a rendezõ meg pont azért van, hogy néha megfékezze.

Volt az a jelenet, amikor WS felháborodott, hogy a lány hyungnim-nek szólította WW-t... hát azt nem szeretném többször látni. Talán azért hagyta a rendezõ, mert ugye szerepet játszott egy másik szerepben (bár ennek inkább õszintének kellett volna hatnia), de azt az ordítozást, mûfelháborodást én így túl soknak találtam.
K. Judit 2015 febr. 12. - 10:58:39
(949/9141)
De mégis karakteres arca van, nézd meg most is a minisztereket, nem lehet megkülönböztetni õket egymástól, 12 egy tucat.
(Nyilván azért is, mert nem sokáig fogják rontani a levegõt :))

Most megnéztem az adatait, ötven felé közeleg, de jó magas, sportos. Azok közé tartozik, akik kétszer annyi mozifilmet forgattak, mint sorozatot. Ezek szerint csak a sorozatoknál skatulyázták be.
Tegu 2015 febr. 12. - 10:48:04
(948/9141)
Jukbang a csapodár kisstilü szélhámos szerepét jól hozza és ösztönösen mindig a jó oldalt választja, igy pozitivan kerül ki a történetekbõl a végén:)
Csilsuknál nem is emlékszem pontosan, de mintha komoly zürzavar lenne a fogsoránál, még az is elképzelhetõ, hogy kuszafogu királyt vagy minisztereket nem alakithat, mert hogy az idõsödõ szinészeknek ezek örök szerepek, intrikus miniszterek, kereskedõk, gengszterbandatagok, öreg harcias vagy elnyomott parasztok, van itt munka elég.
:)
K. Judit 2015 febr. 12. - 10:36:51
(947/9141)
Ugye?
Szerintem õ még nem ért el arra a komikusi szintre, mint Jukbang.
Simán el tudnék képzelni vele egy rendes szerepet, akár harcosnak is elmegy, de királynak is.
És még azt is el tudnám hinni, hogy egy nõ szerelmes lesz belé.

Jukbangot viszont láttam már szívtipróként (JJH-vel a Runaway from home c. filmben), neki is el lehetett hinni, nagy szélhámos volt. (Tény, hogy viszont forgatás közben rengeteget röhögtek. Még a sajtótájékoztatón is folytatták.)
K. Judit 2015 febr. 12. - 10:27:36
(946/9141)
Csilsuk azt hiszi, az asszony belehabarodott a hercegbe :))
Tegu 2015 febr. 12. - 10:27:10
(945/9141)
Ja és még a tegnapi Csilsukkal kapcsolatos megjegyzésedhez:
Pont ez a szinész bizonyitotta a Sillában, hogy ragyogóan alakit komoly szerepeket is, sõt, jobban, mint ezeket az idétlen figurákat.
K. Judit 2015 febr. 12. - 10:26:19
(944/9141)
Ez abszolút képtelenség, hogy a lány fel tudta volna emelni WS-t a lóra.
Még a barlangot - nehezen - de megkajálom, de ez nem OK.
Ugyanis baromi magas egy ló. Hogy tudna egy ilyen vékony csaj a feje fölé fölemelni egy férfit?

Az az érzésem, hogy a fickó tudja, hogy ki a lány, és nem akarja zavarni WS-t, tudja, hogy mennyit szenvedett már életében.
És valószínûleg arra is rájött, hogy WS szerelmes belé.
Ellenkezõ esetben ugyanis kutya kötelessége lett volna segíteni.
(Mint ahogy késõbb segített is.)
Tegu 2015 febr. 12. - 10:25:55
(943/9141)
Csilsuk is ki van tõle akadva.
De mi baja lehet SY-nak, állandóan a hideg szivre hivatkozik elállófülü, magyarul szivbajos vagy asztmás?
Tegu 2015 febr. 12. - 10:17:08
(942/9141)
Na, még egy kicsit érthetetlen jelenet.
A lány nagynehezen felrángatja a lóra WangSo-t, közben WangSo embere a fa mögé bujva nézi?
Elbujni felesleges, hisz a lány már látta WangSot, viszont igy veszélyeztetni Wangso életét.

Abban viszont igaza van, hogy a lány gyakorlatilag akadályozza WangSo-t a feladatai teljesitésében, persze akaratlanul.
Ahelyett, hogy apja gyilkosát legyõzhetné, rohangál a lánnyal az erdõben WangSo, a legyõzendõ gyilkos meg üldözi.
Az lesz a vége, hogy WangSo embere is a lány ellen fordul.