Cafee. 2017 márc. 21. - 22:17:54
(8321/9141)
Azért ez aranyos ötlet, a mult LG-je fiatal és idõsebb kiadásban is JY-nek segit.

Nagyon ügyesek a forg.könyvirók és a rendezõ. Tökéletes szereposztás.
Cafee. 2017 márc. 21. - 22:13:47
(8320/9141)
és lehet, hogy a másik, kolostorban elrejtett képnél is találnak valami titkot? Az azért tul egyszerü lenne, hogy ott is a kép hátoldalán eldugva lenne a korjói papirkészités titka leirva.
Cafee. 2017 márc. 21. - 21:43:44
(8319/9141)
Azért leirom, mi nem tetszik:
Sejtem, Saimdang férjét LG segitségével nevezték ki. Nem csodálkozik Saimdang, bár gondolom, sejti, hogy miért lett kinevezve erre a magasrangu posztra vizsga nélkül.
Még az éjjel megvarrja a ruhát Saimdang, s másnap mehet dolgozni a férje. ERre õ rábizza a gyerekeket/most, amikor végre elfoglalt lesz a férj/ és elvonul gyalog a világvégére a kolostorba, megkeresni a képet azzal az öregemberrel, aki nemrég még haldoklott. Na és persze ezt meghallotta az a csibész állitólagos papirkészitõ, aki meglopta, de azért visszafogadta a papirkészitõ csapatba, aki persze kémkedik W-nek és egyébként semmit nem csinál..
Ez a nõ egy küldetéstudatos õrült, uaz, mint a PÉ-ben, ha valamit csinál, azt teljes odaadással, mikozben környzetével csak az elvárható minimum erejéig törõdik érzelmileg.
Jó példa erre az, amikor LG virágcsokorral várta, majd átadott neki egy régesrégi korjói papirt, amit Kinából szerzett neki LG, na annak örült, a virágot kb. ugy fogadta, mint a rózsaszin hajszalagot anno, a kinai tintával szemben. Tehát az érzelmeit abszolut háttérbe szoritja a mániáival, elhivatottságával szemben.
Nem tudom, miért irritál annyira, mert egyébként nagyon értékes, rendes ember, de mellette csak akkor lehet megmaradni, ha az ügyeletes mániájának alárendeli magát, kiszolgálójává válik az ember.
R.mara 2017 márc. 21. - 16:05:31
(8318/9141)
Igen, õ is megjelent a jelenben. Ami pedig a képet illeti, nem is tudom miért nem gyanakodtam eddig, hisz olyan jellegzetes formája volt.
Cafee. 2017 márc. 21. - 14:19:15
(8317/9141)
Ugye jol latom, hogy ki a fotos a jelenidoben futo tortenetben?:))
Cafee. 2017 márc. 21. - 13:15:12
(8316/9141)
Hat igen, ket meglepo fordulat, nem is egy:)
Cafee. 2017 márc. 21. - 09:25:23
(8315/9141)
Most fogom megnezni a 14. epizodot, kivancsi vagyok, mi az a meglepo fordulat.
Cafee. 2017 márc. 21. - 09:09:04
(8314/9141)
A valosagban Saimdang ferje nagyon megerto volt Saimdanggal es vmi allami hivatalt toltott be, commander volt, ez lehetett a hadseregben vagy valamelyik orsegnel is. De jo, tolem lehet ezzel a kocsmarosnevel, legalabb nem zavar, a gyerekekkel azert jol elvolt, viszont inkabb vitt mint hozott volna a konyhara. Meg a kolostorban sem tudott viselkedni, arrol nem beszelve, hogy milyen randa volt. De hat az a 4 gyerek megszuletett valahogy...
K. Judit 2017 márc. 21. - 08:16:14
(8313/9141)
Szóval így: "You, pathetic thing."
K. Judit 2017 márc. 21. - 08:12:39
(8312/9141)
Az enyém (azt írja dramafever) azt mondta: You pathetic, thing.

Azt hittem, ma szerviz után kell telefonálgatnom, tegnap egyszer csak közölte, hogy nem tudja indítani a Windows-t, órákig próbálkoztam a hibaelhárítással, majd egy korábbi idõszakra visszaállítással, egyszerûen mint egy papagáj, ugyanazt ismételgette. Feladtam és már felkészültem, hogy megint ki kell hívnom valakit, aztán most simán be tudtam lépni, csak nem a W. indítással próbálkoztam, hanem a szokásos belépéssel. És voilà, itt vagyok....

Egyszer kiírta a felirat, hogy a kocsmárosné lesz Saimdang férjének a felesége, de hogy mikor, azt nem, meg azt sem, hogy második feleség-e, vagy csak concubin.
(Igazából nem tudtam a férj nevét, csak gyanakodni kezdtem, és tessék, már szinte hazajár a kocsmába, a gyerekek egyedül vannak, õ szánalomból, gondolom LG-tõl kap egy állást és ha jól tippelek, anyagilag is tönkreteszi a családot. Hát õ tényleg szánalmas, de legalább nem gonosz.