Tegu 2015 febr. 06. - 10:24:27
(731/9141)
Nem akarok szõrszálhasogatni, de valami nekem akkor sem stimmel, lehet, hogy rosszul tettem fel a kérdést, hogy mit nem értek.
A szolga beépül Inyeob apjának kérésére, honnan jöttek rá erre? Láttunk egy jelenetet, ahol OJH piszkálja a felégetett táborban a fatáblácskákat és láttuk azt, hogy a fatáblán lévõ név a hamisitott bizonyiték Inyeob apja ellen. Idõrendben nem tudom hova tenni ezt, mert ezt mind Inyeob apja letartóztatása után mutatják /elõzmény?/. Elõször megtalálták az összeesküvõk táborát és az ott talált fatáblácskákon lévõ nevek alapján tartóztatták le a szolgát, aki beárulta Inyeob apját, akinek a nevével hamisitottak egy fatáblát? /hopae a neve ezeknek az azonositó fadaraboknak./

Vagy valaki már eleve figyeltette Inyeob apját és követte a szolgát a táborba, s igy leplezõdött le?
Vagy a pénzügyminiszter beárulta Inyeob apját, nehogy kiderüljön, hogy õ is egy beépitett ember?
Vagy a védelmi miniszter keze van benne, hogy eltegye az útból Inyeob apját és igy a lánya hozzámehessen a pénzügyminiszter fiához?

Csak hangosan gondolkozom.

Nekem ez kicsit zavaros, de ok, megnézem majd a 4. részt:)
K. Judit 2015 febr. 06. - 10:15:14
(730/9141)
Így van, az sem volt véletlen, hogy nem IY-ot menekítette.
Egy elõre kigondolt jelenet volt, és tudta, hogy az õ helye a védelmi miniszter családjánál van. Neki ott kell bizalmat szereznie a ház minden tagjától, így amikor már tökéletesen megbíznak benne, könnyebb dolga lesz a saját, vagy a szervezete ügyével kapcsolatban.
K. Judit 2015 febr. 06. - 10:12:01
(729/9141)
Az lehet, hogy több helyre is dolgozik, sõt biztos, de nem hiszem, hogy nincs célja.
Õ nem az az alamuszi fajta, aki majd oda áll, ahová érdemes.
Ha kém lett belõle, akkor saját indokai vannak.
Vagy a származása miatt, vagy politikai meggyõzõdésbõl.

... persze majd meglátjuk, de próbálom az alkotók szemszögébõl is nézni a filmet, például hogy én kire bíznék bizonyos szerepeket. És OJH karaktere - most még hiába fogja lasszóval a szökni próbáló ragszolgákat - inkább bizalmat, pozitív hõst sugároz...
Tegu 2015 febr. 06. - 10:01:53
(728/9141)
Amikor betörtek a katonák az esküvõre, azt orditotta a parancsnok, hogy mindenkit vigyenek el.
A védelmi miniszter lányát ugy menekitette ki OJH, igaz, lehet, hogy erre már megkérte õt a miniszter.
Szóval a védelmi miniszter is gyanus, alamuszi macska nagyot ugrik.
Illiona 2015 febr. 06. - 10:01:26
(727/9141)
lehet hogy az alteregót õk használják a kettõsügynök szerepre v kifejezésre is!

az is lehet, hogy OJH mindenkinek dolgozik, és azután a gyöztes mellé áll majd !
K. Judit 2015 febr. 06. - 10:00:27
(726/9141)
Ezt idõ közben már kitárgyaltuk. Azért árulta be, mert megfenyegették, hogy kiirtják a családját.
A 4. részben lesz módja ezt megbeszélni a lánnyal ... de nem árulom el, milyen körülmények között.
Tegu 2015 febr. 06. - 09:59:34
(725/9141)
Azt irják, a kiszengnek is fontos szerepe lesz. Megnézem ma a 4. részt, csak most dolgom van.
K. Judit 2015 febr. 06. - 09:56:47
(724/9141)
Szerintem a pü. miniszter csak helyezkedik, oda áll, ahol kevésbé veszélyes a helyzet.
Én is rá gyanakodtam, de aztán rájöttem, hogy a fia is börtönben volt, ezért járkált oda.
(Nem mintha tudnám, hogy a fiút miért csukták le. Még nem volt családtag. Lehet, hogy csak mert hõbörgött ...)
K. Judit 2015 febr. 06. - 09:54:05
(723/9141)
Nézd meg a negyediket, de szerintem a ki huzigálja a szálakat kérdésre nem ad választ az az epizód sem.
K. Judit 2015 febr. 06. - 09:52:16
(722/9141)
Persze, meglátjuk, mellesleg az alteregó hasonmást is jelent.
Hogy egy figuráról, vagy kettõrõl lesz szó, majd eldöntik a forgatókönyvírók.