Tegu 2015 febr. 05. - 22:26:50
(691/9141)
Itt is az érzelem az arcán.
Tegu 2015 febr. 05. - 22:22:11
(690/9141)
Ha Kook Yoo-t elárulta a szolgája, akkor miért dobta neki oda KY észrevétlenül a vérével irt üzenetet, megbizott benne mégis?
Tegu 2015 febr. 05. - 22:12:09
(689/9141)
Most láttam a 3. részt és értettem meg, miért keresitek a király eltünt gyerekét, s találgatjátok, hogy ki lehet az.
:))

Injeobot akkora sokk érte, hogy tényleg képtelen felfogni, milyen helyzetbe került és még önti is az olajat a tüzre arrogáns viselkedésével. A dagadt szolgája pedig olyan sötét primitiv, hogy ilyenkor próbálkozik mégjobban megalázni Injeobot azzal, hogy közeledik hozzá? Még az arckifejezése is megváltozott. Undoritó volt.

Ezen a képen mit csinál OJH? Õ teszi oda a fadarabot a lány apjának nevével? VAgy a sajátját rejti el?
K. Judit 2015 febr. 05. - 19:32:02
(688/9141)
Nem házasok, ezért is tud már most lobbizni a vetélytársnõ a pü.miniszter feleségénél.
Aljas módon elviszi neki a saját fia levelét, amit a lánynak írt, amiben a közös szökésükrõl beszél neki.

(Ez is megint szokásos forgatókönyv, amikor véletlenül összetalálkozik a fiú meg a lány, a fiú azt mondja neki, hogy te csak tégy úgy, ahogy a levélben kértelek. Erre a lány nem kérdezi meg, hogy milyen levélben, hanem csak bólogat ....)
Illiona 2015 febr. 05. - 19:30:06
(687/9141)
engem a 3. rész teljesen kiakasztott, a 4. már nem, a felirat nélküli nézés az indulatoké, és megérzéseké, és könnyebb másodszor már tudatosan nézni felirattal. (meg gyõz a kiváncsiság)

megyek folytatom a Dae Jo Youngot, mert sosem fogy el...
K. Judit 2015 febr. 05. - 19:25:14
(686/9141)
Nem tudom ...
A lányt félholtan húzta ki a folyóból. Már a víz alatt sem volt magánál....
Azt biztos nem mondta meg neki, hogy most valószínûleg egy darabig (napokig) se vizet, se ételt nem fog kapni, mert ezt a döntést késõbb hozták. Ez volt a büntetése a szökés miatt. A személyzet nõi fõfõfõfõfõnöke határozott így. És hogy utána majd moslékkal etetik meg.
Különben csak annyit mondott neki, hogy túl kell élnie bármi áron.

Én holnap biztos nem fogom látni, de nem is bánom, azért felirattal mégis más :)
Illiona 2015 febr. 05. - 19:21:24
(685/9141)
éppen csak elkezdték a szertartást, vagyis nem házasok.
Különben is a házasságot el is kellett volna "hálni", az meg végképp nem történt meg.
Tegu 2015 febr. 05. - 19:19:44
(684/9141)
Kérdés, a lány és a pénzügyminiszter fia már házasok vagy még nem, amikor letartóztattak mindenkit?
K. Judit 2015 febr. 05. - 19:14:58
(683/9141)
Voltak jelek arra, hogy Danji majd meg fog változni, késõbb talán a bizalmasa is lesz, vagy legalábbis mellé fog állni, de õ az, akitõl én soha nem fogadnék el a továbbiakban semmit. Undorítóan viselkedett. (De szerintem vissza fogja kapni ezt az élettõl, lehet, hogy kidobják majd õt is a fiatalúrhoz fûzõdõ kapcsolata miatt.)

Abban igazad van, hogy ezekben a sorozatokban nem sok emberséget lehet találni, ha NEM családtagról, ismerõsökrõl, szomszédokról, vagy barátokról van szó. A család (meg a rang) szent, de egy idegen nõt akár fel is lehet pofozni az utcán, ha véletlenül a lábadra lép...

(Egyelõre még mellékes, de pont Taejong fogja majd mellõzni a buddhizmust és részesíti majd elõnyben Konfuciusz tanításait. Pont õ, aki aztán végképp nem tisztelte az apját, hogy a többi bûnérõl ne is beszéljünk. Persze lehet, hogy ebben a sorozatban majd más szemszögbõl, és más oldalait mutatják majd be.)
Illiona 2015 febr. 05. - 19:11:17
(682/9141)
nekem továbbra is van egy olyan érzésem, hogy amikor a jeges vizbõl kiszedte a lányt akkor nekik volt olyan beszélgetésük, amit késõbb fognak beadni.