Tegu 2015 febr. 02. - 12:14:46
(571/9141)
Ugy látszik, átok ül ezen a sorozaton, még mindig nincs forditás.
Pedig ráadásul szivesen átugranám a kegyetlen részeket, megaláztatásokat.
Valahol olvastam, hogy moslékot itattak a lánnyal.
Illiona 2015 febr. 01. - 18:41:07
(570/9141)
Love & Secret
nemtudom, elképzelhetõ hogy az idõs elnök felesége zöld itallal mérgezi alattomosan a férjét, tõle minden kitelik.
Bár én is iszom reggelente fagyasztott büzafûvet egy nagy pohárral, az is ilyen sürû zöld valami, és ha pont meglátja egy ügyfél, hát szoktak furán nézni :)

Maids:
már óránként ellenõrzöm a feliratot, jó lett volna ma este még ujranézni, mert holnap már Shine...
Akkor az a szolgáló, akit lasszóval a folyóparton elfogtak banditák, az lehet hogy a lány volt szolgálója lehetett?
Szegénynek olyan koszos volt az arca, nem ismertem fel!? Amugy is tucatarca volt.
K. Judit 2015 febr. 01. - 12:56:13
(569/9141)
OK, elhiszem, talán az elején még nem tudtam õket (egyforma ruha, egyforma frizura) megkülönböztetni.

Igen Dan-ji-nak nincs veszélyérzete, és nincs vesztenivalója. Csodálkozom, hogy elhiszi a fiatalúrnak, hogy vásárolta a gyûrût. Pedig nem tûnik nagyon butának, sõt. Inkább merész, mert ha félne a következményektõl, már rég visszajuttatta volna a gyûrût a tulajdonosának. Szinte ki akarja hívni a sorsot maga ellen.

Érdekes a Goddrama szinopszisa, ez máshol nincs így leírva: tulajdonképpen a három nõi fõszereplõ, ha jól értem In Yup, a kiszeng, plusz IY cselédjének a sorsa lesz a fõ csapásirány.

Közben felmerült bennem, hogy a fõhõsnõ biztos csatlakozni fog OJH-hoz a kémkedésben.
Tegu 2015 febr. 01. - 12:33:32
(568/9141)
Az a lány öklendezett, akit kirugtak ill. megölettek.
De ha Danji igy folytatja az ifjúúrral, õ is hamarosan öklendezni fog.
K. Judit 2015 febr. 01. - 12:10:48
(567/9141)
Az valószínû, hogy a terhes lányt viszont fogjuk látni, de biztos jó messzire menekítette OJH, nehogy véletlenül összetalálkozzon valakivel.
K. Judit 2015 febr. 01. - 12:09:12
(566/9141)
Még a sorozat legelején folyton öklendezett.
Úgy emlékszem éppen "pásztoróráról" jött föl a pincébõl (miután a simlis gyerektõl megkapta a gyûrût).
(Ha õ volt, és nem az, akit kirúgtak .... most elbizonytalanodtam :))
Tegu 2015 febr. 01. - 12:01:50
(565/9141)
Ja, a Danji nevü cipõimádó lány lehet, hogy késõbb Injeob mellé áll. Azt honnan szedted, hogy terhes?

Azon sem csodálkoznék, ha az elvileg kivégzett terhes szolgálót viszontlátnánk már gyerekkel a karjában az összeesküvõk táborában.
:)
Tegu 2015 febr. 01. - 11:57:13
(564/9141)
A võlegénybõl is lehet ellenség, fõleg, ha a lány megszereti Moo-Myeongot.
Aztán ott van a szép kiszeng lány, õ is a lány ellen fordulhat, mert féltékeny Moo-Myeong miatt.
K. Judit 2015 febr. 01. - 11:38:39
(563/9141)
Ez szándékos, hogy minél mélyebbre kerüljön, minél nagyobb utat kelljen megtennie a visszatérésig.
Nem lacafacáznak a filmkészítõk, elég sok a kegyetlen részlet, verés, erõszak stb. Én már azt a hideg pincét sem éltem volna túl, sõt egy mezítlábas erdõben futkosást sem ...

Most már a képekbõl egyértelmûen kiderül, hogy a vetélytárs az anyja lánya, az kell neki, ami igazán soha nem lehet az övé. Csak tudnám, abból mi az öröm.
Tegu 2015 febr. 01. - 11:31:41
(562/9141)
Azért azt a panelt már befejezhetnék, hogy az elbukottat mindig az ellenséghez rakják be szolgálónak, alárendeltnek.
Van ott annyi háztartás, pont a vetélytárshoz kell kerülnie, hogy mégjobban megalázzák?