K. Judit 2015 jan. 30. - 10:51:06
(471/9141)
Akkor ezek szerint Csilsukék kétszer találják meg? Mert hogy most is együtt vannak ...
Tényleg egyszerûbb az ikerpár :)
Ha egyáltalán az egyszerûség a cél.

Vagy: mondjuk egy befolyásos nemesember az apja (aki ágyasokat tarthat, vagy özvegy, és másvalakitõl születik egy másik lánya), és azért hasonlíthat a lány egy másik asszonytól származó leány-féltestvérére ... a lányok az apjukra hasonlítanak legtöbbször.

A király nem lehet az apa, mert akkor testvérek/féltestvérek lennének Wangsoval.
Tegu 2015 jan. 30. - 10:40:05
(470/9141)
Feltételezés, találgatás, fantázia:
A Csilsuk házaspár Goryo-ba menekülve odaadja a megmenekült utolsó herceg kiséretének a gyerek Yoolt, aki pl. a Hwangbo családnál nevelkedik, együtt nõnek fel Wookkal, majd megtalálják õket a jósnõ emberei és meg akarják ölni, rágyujtják a házat vagy lekaszabolják, de megmarad, viszont az emlékezetét részben vagy teljesen elvesziti. Wookék ugy tudják, hogy meghalt, õ meg nem emlékszik rájuk.
Hm
Az ikertestvéres elképzelés egyszerübb lenne.
:)
K. Judit 2015 jan. 30. - 10:28:26
(469/9141)
Valami összetákolt épület, ahol gondolom a jelmezeket tartják, melegszenek, sminkelnek, írnak, tanulnak, kávéznak.
Elvileg kb. hetvenen lettek volna, ha nagy részük nem megy ebédelni. Tizenvalahányan még kijutottak, annak az egy nõnek a másodikon (?) nem sikerült.
K. Judit 2015 jan. 30. - 10:25:23
(468/9141)
Ezek szerint hasonlíthat az apjára (az anyját megölték), a bátyjára, vagy lehet egy ikertestvére, akirõl nem tud.
Õ maga azért nem lehet, mert csecsemõként dobták a vízbe, onnantól kezdve meg már Csilsuk nevelte az elálló fülû nénivel.
offtopic
dorombka 2015 jan. 30. - 10:20:55
(467/9141)
Igen, már többször beszéltünk róla, hogy nem kényeztetik el a szereplõket.
Nálunk még statisztának is csak elvetemültebbek mennének el ilyen körülmények közé.
offtopic
dorombka 2015 jan. 30. - 10:18:54
(466/9141)
Azt hittem díszlet .
Tegu 2015 jan. 30. - 10:17:56
(465/9141)
Valami ilyesmi lehet, az egyik ikerlányt valaki más menthette meg a bátyjával együtt, mert még õ is felbukkanhat. /Goryeo-ba menekült a leigázott Balhae utolsó hercege./

Vagy nagyon vad elképzelés lenne, hogy õ maga volt, csak nem emlékszik semmire? VAgy emlékszik, de eljátszották a halálát, hogy békén hagyják a jóslat miatt?
K. Judit 2015 jan. 30. - 10:15:57
(464/9141)
Már a cipõs sztori elõtt is azt gondoltam, hogy rá fog férni egy kis megleckéztetés. Már felhúzott a hordszékek válogatásával. Az elsõ jelenet OJH-val is azt mutatta, hogy valószínûleg megérdemelte a sorsát. Mielõtt leugrott volna a szikláról. (Tudjuk, hogy aki vízbe esik mindig feltámad, most az elõzményeket látjuk.)

De egyáltalán, micsoda hely az, ahol azonnal megalázzák azt, aki bajba került?
Jó, tudjuk, hogy micsoda hely, bár nekem ez is egy kicsit túl egyszerû ...
K. Judit 2015 jan. 30. - 10:06:00
(463/9141)
Ikertestvér?
Akkor miért csak egy gyereket próbáltak megszöktetni?
Vagy miért nem "bújtak ki" az átok, ill. prófécia alól azzal, hogy két gyerek lett?
Vagy megint az van, hogy az egyiket rábízták valakire, hogy titokban nevelje fel, a másikkal meg az anya megpróbált elszökni?
(Ha a forgatókönyvíró ikertestvérekhez nyúl, az már nekem gyanús, ill. túl egyszerû ..)
Tegu 2015 jan. 30. - 09:59:56
(462/9141)
Szerintem volt, de ahogy nézem, ez is valami összegányolt épület lehetett, lásd Pokoli torony, nem sokat ért
Pár sorozatban láttuk, hogy a sztárokat kivéve, elég mostoha körülmények között forgatnak