K. Judit 2018 márc. 12. - 16:16:25
(9061/9141)
Egyszer már leírtam, hogy eltűnt a privi oldal, de elveszett.
Mindenesetre eltűnt a privi oldal ...
K. Judit 2018 márc. 12. - 16:12:13 Előzmény Caffee
(9060/9141)
Nekem valaki egyszer leírta, hogy tudom eltüntetni a hirdetéseket, de nem emlékszem, hogy ki volt. Mindenesetre könnyű volt és azonnal sikerült is.
Nekem túl sok olyan téma van, ami egyáltalán nem érdekel.

K. Judit 2018 márc. 12. - 16:06:49 Előzmény Caffee
(9059/9141)
Ragaszkodott hozzá, hogy még mielőtt bármit mondana, ezt tisztázzák. Biztos nagy jelentősége van.

Elég fura ez a tanú meghallgatás. Rejtegették az embert, de annyira, hogy még maga az ügyész sem beszélt vele tárgyalás előtt? És hol volt az elejéről az ügy ismertetése, hol volt a bizonyítékok megnevezése, a rendőrség javaslata az ügyészségnek? Byeong előtt volt egy halom papír. Azokban mi a fene állt?
Caffee 2018 márc. 12. - 16:06:16 Előzmény K. Judit
(9058/9141)
Ennek a rendszernek csak annyi előnye van, hogy látod az összes topik hozzászólásait időrendi sorrendben.
Egyébként eddig nem is látszott a fórum, csak ha egy filmre, tv-müsorra kattintottál, alatta láthatóak voltak a hozzászólások pont ebben a formátumban. De onnan lehetett az összesre kattintva a fórumba jutni. Most valami miatt ezen változtattak, gondolom a sok reklám miatt ez igy ideálisabb?
Mondjuk, engem idegesitettek a hozzászólásokat sokszor letakaró uszkáló, ugráló, kikapcsolhatatlan hirdetések, de ez a fórum igy nem tetszik.
Caffee 2018 márc. 12. - 16:01:41 Előzmény K. Judit
(9057/9141)
"A nyomozó azt kérte Byogtól, kérdezze meg a tanút, hogy Kevin Leevel férfit vagy nőt látott veszekedni."
Hm, hát ennek nem sok értelme van, ezt magától is elmondta volna a szemtanu.
K. Judit 2018 márc. 12. - 15:53:50 Előzmény Caffee
(9056/9141)
Nem Okés ez a formátum, mert folyamatosan keresnem kell. Idáig kíváncsiskodhattam, mit írnak az Oscar-díjra jelölt filmekről, új tévéműsorokról stb., ezután mindent pontosan le kell majd írni.

Fesztiválokat, filmeket, színdarabokat stb. idáig is megtaláltam. Egy dologra jó (majd észre fogják venni, hogy mennyire le fog csökkenni a kattintásszám), miután csak célzottan lehet keresni, így több idő marad másra.
K. Judit 2018 márc. 12. - 15:46:13 Előzmény Caffee
(9055/9141)
A nyomozó azt kérte Byogtól, kérdezze meg a tanút, hogy Kevin Leevel férfit vagy nőt látott veszekedni.
Akkor ötölte ki ezt a kérdést, miután meglátta MW-t. Fel is hívta a fiatal kollégáját, nézzen utána, hogy egészen pontosan, órára mikor szabadult MW. Ezen megint nem tudjuk törni a fejünket, mert nem látunk sem a fejébe, sem a noteszébe.

Bőven előfordulhat tényleg, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy mi megkaptuk, bár ezt általában nem valaki szemszögéből játsszák be, hanem ... csak úgy, az író szemszögéből :))

Rémlik, hogy amikor megbeszélték MW-vel a találkát, a lány elmondta, honnan érkezik majd. Lehet, hogy már olyan híre volt ennek a zálogosnak, hogy eleve feltételezett valamit MW.
Caffee 2018 márc. 12. - 15:39:13
(9054/9141)
Most kipróbálom a képet
Caffee 2018 márc. 12. - 15:04:17
(9053/9141)
Azt persze nem tudjuk, hogy MW honnan tudta, hogy HR bemegy a zálogoshoz pénzért, lehet, hogy megbeszélték, ha nem jön bizonyos időn belül, keresse a boltban?
Az is lehet, hogy óvta HR.t ettől és megjósolta, hogy a zálogos nem fog csak a két szép szeméért kölcsönadni ekkora összeget. HR pedig erősködött, hogy ő azért megpróbálja.
Szerencsétlen MW joggal hihette, hogy megtörtént amitől félt, ezért esett neki a zálogosnak.
Aztán még ez sem biztos, még kiderülhet, hogy mégsem egészen igy történt az eset...
Caffee 2018 márc. 12. - 14:57:41 Előzmény K. Judit
(9052/9141)
EJ szerintem tulságosan szánalmas, miközben már kiderült, tud ő áskálódni rendesen. CSodálkoznék, ha nem derülne ki róla valami gonoszság.
Valójában azt sem tudtuk meg, miért is hivta éjjel JW éjjel a tv-székházból Kevint.

A nyomozó pedig olyan, mint aki megőrült volna, szét van csuszva rendesen.
Az sem derült ki, mit kért Byeontól, azok után, hogy meglátta MW-t?

HR és Jang beszélgetését kihallgatta Byeon felesége, a reggeli müsorvezető, rohant is rögtön a férjéhez elmondani a hallottakat, miközben szinte biztos, hogy csapdába csalták őt és férjét.