K. Judit 2015 jan. 07. - 00:51:15
(111/9141)
A Muskétásokkal kapcsolatban egy hír:

"The Three Musketeers" made the cut of being part of the nominees for Best KDrama in Soompi Awards 2014!

http://www.soompi.com/2015/01/01/best-k-drama-of-2014/8/
K. Judit 2015 jan. 05. - 12:46:13
(110/9141)
Belenéztem az ismert csatornák díjátadóiba, elég kevés ismerõst találtam :)) Tán mert kevés sorozatot néztem tavaly.
Otari ... is kapott egy nemzetközi díjat, még hozzátette kedvesen a cikkíró a dramabeans-en, hogy a külföldiek általában nem szoktak jók lenni, de õ kivétel.

Ja, mellékes ugyan, de pl. a WW-ben pont azt a három szereplõt értékelték valami díjjal, akik miatt egyáltalán nem tudom újranézni a sztorit. Pedig vannak direkt olyan sorozatok, amiket nem árt másodszor is megnézni, ez olyan lett volna, mert sok volt benne a párbeszéd. Feliratos filmeknél óhatatlan, hogy az események követése miatt az ember néha lemarad egy-két fontos szóról, vagy mondatról. (A mamától, és a húgtól allergiás voltam, a fiatal srác meg nem volt rám semmilyen hatással. Tudom, valószínûleg bennem van a hiba :))
K. Judit 2015 jan. 05. - 12:33:30
(109/9141)
Tényleg! Biztos szétszéledtek már a szereplõk :)

A Muskétások szerintem így is nagyon jó, persze jobb lenne, ha lenne folytatása. Most már sok helyen megírták, hogy nem lesz, de ha én lennék a forgatókönyvíró és tudnám, hogy van még a tarsolyomban egy-két jó ötlet a folytatást illetõen, bizony próbálkoznék esetleg más csatornáknál is. Talán szerencséje lesz, és lesz valahol "üresedés" ...
A TvN nem országos csatorna, így nem volt túl nagy a nézettség, ráadásul K-ban az emberek nincsenek hozzászokva a heti egy epizódhoz. Ez is egy könnyed, tulajdonképpen veszélytelen történet, mert, ami valójában történni fog a történelmi feljegyzések szerint, az így kimaradt a filmbõl... (Pedig mondjuk pont arra lettem volna kíváncsi, hogy hogyan oldják meg, és hogy egy kis fantáziával, vagy valamilyen ravasz idõutazásos módszerrel találtak volna-e módot, hogy megakadályozzák az elkerülhetetlent.)

Szóval nem olyan hosszú, hogy egy-két hét alatt ne lehetne kivégezni, legalább megismernéd a 9-es pasit, annyira különleges a kis szarkasztikus mosolyával. (És a vége felé volt egy sírós jelenete, ami szerintem nagyon mélyrõl jött. Legalábbis engem nagyon meggyõzött, ritkán látok ilyet.)
Tegu 2015 jan. 05. - 11:38:50
(108/9141)
Agyonnyerte magát a CSillagiu sorozat ill. szereplõi mindenféle dijakat nyertek
Tegu 2015 jan. 05. - 11:37:23
(107/9141)
Tegu 2015 jan. 05. - 09:45:03
(106/9141)
Mi legyen, kezdjem el a Muskétásokat? Nem zavaró, hogy lemondtak a folytatásról?
Tegu 2015 jan. 05. - 09:43:18
(105/9141)
Az uzsorásról az utolsó kép az volt, hogy elindult a rendõrségre, de elõtte nekiment valaminek, igy dõlt az orrából a vér, valószinüleg az õ feljelentése alapján vették õrizetbe a gazdag nõt.
Most annyira nem volt zavaró, hogy elsiették a végét, nem volt már több a sztoriban:)
Ja, még egy dolgot hiányoltam, az öreg házaspárról lehetett volna egy vágókép turistaként Kinában:)
K. Judit 2015 jan. 05. - 09:12:16
(104/9141)
Arra meg én nem emlékszem, mi lett az uzsorással.
Önszántából bevonult a börtönbe?
Akár igen, akár nem, õ (is) tanúskodhat a házzal kapcsolatos tranzakcióról, és úgy tûnik MY apjának van ismeretsége befolyásos körökben, a büntetését leülte, biztos kap újra bizalmat.
Mindenesetre én nem a város utcáin keresgéltem volna a fiút, hanem megkerestem volna a mamáját.

Ez az örök probléma a drámákkal, nem tudják úgy kicentizni az idõt, hogy minden kérdésre választ kapjunk. (A másik véglet, amikor a végén két részen keresztül húzzák az idõt, pedig már mindenki mindennel tisztában van. Tudnék példát mondani...)
Tegu 2015 jan. 05. - 08:30:47
(103/9141)
Igen, kicsit összecsapták a végét, csak a házról nem esett szó.
K. Judit 2015 jan. 05. - 00:07:43
(102/9141)
Kár, hogy ez a kép is csak egy magazinban jelent meg. (Kékkel van befújva a haja, jó fotó, csak kicsi... )
Itt már valószínûleg siettek, így adták tudtunkra, hogy MY is elért némi sikert saját területén, sõt, vette a bátorságot és õ is indult pályázatokon. És ezek szerint nem sikerült teljesen megfosztani az önbizalmától.

Na most túl vagy rajta, remélem azért elszórakoztatott egy kicsit :))