Cafee. 2017 márc. 12. - 22:05:34 Előzmény K. Judit
(8181/9141)
Off
Na az a mellette tüntetõ tábor valószinüleg kisebb, azok lehetnek, akik jól jártak vele.
Cafee. 2017 márc. 12. - 22:03:42
(8180/9141)
Nagy nehezen megnéztem az elsõ részt. Legalább 4 helyen próbálkoztam, de egyik sem volt élvezhetõ, általában lelassult, nem tudom, miért.
A végén a -nice-on néztem, ettõl sem vagyok elragadtatva egyébként, ha leállitom, utána kezelhetetlen és elhalványodik a felirat.

Izgalmas volt, a professzor terméeszetesen egy szemét. Amikor megláttam a szinészt, még le is fényképeztem, az egyik ügyeletes gonosz mai szerepben, gondoltam, érdekes, de nem kellett sok idõ, már ki is derült, hogy itt is egy aljas figurát játszik.
Jól beskatulyázták.

Már az elején meg akartam kérdezni, hogy miért takarit meg fõz a professzoréknál, de késõbb megértettem, a prof jól kihasználta.
Az a gyerek az övé? Nagyon nem szimpi a férje.
Ronda is, bunkó is.
KÉszitett neki a nõ egy pohár gyümölcslevet, odavitte, a ffi pedig ivott belõle egy kortyot és visszatette a tálcára, mint valami szolgálónõnek.
Nem lehet egy jó házasság
K. Judit 2017 márc. 10. - 14:14:47
(8179/9141)
Az lehet a baj, hogy két tábor tüntet, az egyik ellene, a másik mellette. Az indexen is van pár elég hosszú cikk a témában.
K. Judit 2017 márc. 10. - 14:10:05
(8178/9141)
Én az óriási felhajtást nem bírtam körülötte. Mintha mindenkinél különb lett volna. Láttam azt a mûsort, amiben meghívták a szereplõket, volt egy mûsorvezetõ, mindenkitõl kérdezett valamit, sokat nevettek, bejátszották a bakikat, meg az elrontott felvételeket. Ez tartott kb. egy órát, aztán külön vele egy másik órás rész is készült, de ezt csak késõbb tudtam meg. Szóval õt teljesen külön kezelték ... Belenéztem a Soompin a film oldalába, ott is beleütköztem egy hírbe, hogy a film exportja az õ neve alatt fog futni. Mintha valami világmárka lenne. Szóval ebbõl a szempontból szerintem nincs változás. A Soompin van egy csomó fotó róla meg a gyerekeirõl, szokás szerint sok magazin címlapján is szerepelt, mielõtt elkezdték a vetítést.
Érdekesnek tartom, a rendezõ is folyton áradozott róla, minden jelenetet megbeszéltek ... és ha neki nem tetszett, átvariálták. Õ döntött sok esetben. A rendezõ szerint rengeteg hasznos észrevétele volt, szóval mindenben õ volt az ász. Évekig volt róla szó, hogy a PÉ-nek lesz folytatása, de ugye ez a karakter mindjárt jobban megtetszett neki (a nagy nemzeti festõmûvész, hõs anya stb.), mint a PÉ folytatásában játszani valami mellékszerepet. (Ne felejtsük el, hogy már õ is elmúlt 45 ...)

Nekem most még tetszik a sztori, és õ is szimpatikus benne. A hangja lehetne kicsit karakteresebb, akkor lenne tökéletes, de így is jó.
Cafee. 2017 márc. 10. - 12:19:55
(8177/9141)
En ezt a not annyira nem birtam anno, h alig birtam vegignezni a sorozatot. Remelem, megvaltozott.
Cafee. 2017 márc. 10. - 12:18:23
(8176/9141)
http://tablet.hvg.hu/vilag/20170310_del_korea_elnok_buktatas_zavargas_fotok
Ebbol meg lesz nagyobb botrany, mikor kiderul, kik voltak benne a korrupcios jatekban, bukni fog nehany nagvallalat, vezetoik pedig toloszekben nyilatkoznak a korhaz kapujaban....
K. Judit 2017 márc. 08. - 19:10:52
(8175/9141)
Az elsõt már meg is néztem, tetszik :))
LYA nagyon jól néz ki, tetszik, ahogy öltözik (egyszerû, divatos, de nem csiricsáré)...
Kb. pont így képzelem el arrafelé a nõk helyzetét....
És van egy nagyon szépen fotózott olaszországi rész, még a régi teherautó is tetszik benne ...

Szóval felkeltette az érdeklõdésemet, a következõ részben lesz egy földrengés, biztos akkor jut vissza valahogy az idõben. (Épp jókor, annyi baj érte az utóbbi napokban, legalább egy kicsit el tud menekülni a valóságból ... nem mintha sejteném, hogy ott mi lesz vele ...)
Cafee. 2017 márc. 08. - 11:34:18
(8174/9141)
Ok, akkor nezzuk azt:)
K. Judit 2017 márc. 08. - 11:09:46
(8173/9141)
Ja errõl jut eszembe, hogy talán tényleg újra kellene nézni néhány drámát, ezt a sárkányos sztorinál is éreztem, hogy a Tree with deep roots-t sem ártana feleleveníteni, de jó ötlet a Scandal is.
Hacsak nincs valami kihagyhatatlan új ...

Ez a festõnõs érdekelne, szépek a képek, ezt legalábbis el fogom kezdeni.
Cafee. 2017 márc. 08. - 10:56:18
(8172/9141)
Hwarang : Igen, Silla miatt es mert kosztumos, olyan S.Scandel hangulatunak tunik, de van egy foszereplo lany, aki nem igazan szimpatikus, ha szerelmi tortenetbe torkollik, akkor abbahagyom.