Téma: Demi Moore

Temze 2010 márc. 05. - 20:31:32 Előzmény mulao
(5/25)
Szerintem mindaddig szép arca volt, amíg nem fordult plasztikai sebészhez.
mulao 2010 jan. 22. - 05:41:37
(4/25)
Én talán olyan három filmjét ha láttam, vagy csak nem emlékszem mindre, szóval azt nem tudom igazán megmondani, hogy tehetséges-e, vagy sem.
Bár a Mr. Brooks-ban nekem nagyon tetszett az alkítása, erre a filmre egész jól emlékszem.Meg Az egy becsületbeli ügyben se hiszem, hogy volt bajom vele.
Viszont szerintem szép arca van, vagy legalábbis fiatalon az volt, azt meg nagyon tudom irigyelni tõle.
bourne 2009 máj. 31. - 21:48:18 Előzmény lindababa
(3/25)
én egy szóval sem kritizáltam, h fiatalabb hapsival van együtt ... ebbõl a szempontból nem érdekel a dolog, mert azzal van, akivel akar ...
engem csak az zavar, h ennyi mûtétje volt és mindenhol hangoztatja a piócás vérfrissítést meg hasonlókat... nekem ez inkább nem fér bele a képbe, mint a fiatal hapsi ...
lindababa 2009 máj. 31. - 18:12:57 Előzmény bourne
(2/25)
A Ghost-ban 28 éves volt, de sokkal fiatalabbnak látszott. Egyébként én sem értem, miért nem tudnak természetesen megöregedni. Igaz, még nem öreg, 47 éves. A fiatalabb férfiak? Egy férfinél természetes, ha sokkal fiatalabb nõvel él? Egy nõnek nem szabad?
bourne 2009 máj. 18. - 08:32:02
(1/25)
én egyszerûen nem értem, h mi lett ezzel a hölggyel ... bár régen sem voltam fanatikus rajongója, azért volt pár filmje, amiben egészen jól játszott ... és ha nem is volt sosem az a tipikus szépség, mindig volt tûz a szemében ...

most meg ezek a mûtétek, meg pasi meg mit tudom én ... gáz az amikor egy 50 éves nõ úgy néz ki mint a saját 20 éves lánya ...