Téma: Digger

10/10
Angelsoul okt. 06. 15:06:01 10/10 Előzmény Zulunation
(10/10)
Minden szavaddal egyetértek. Tegnap láttam. Zseniális.
Én mondjuk alapból nem tartozom a birkák közé, akiket pár kritikus terelgethet. Sajnálatos, hogy sokakat igen. Bízom Tom Cruise ízlésében. Ez egy nagyon jó szatíra és minden színész brillírozik. Tom, John Goodman, Riz Ahmed kiváltképp. És persze aktualitása miatt igencsak jó lenne, ha eljutna mindenkihez!!!!
Lehet, hogy egy igazi Digger narratívája a direkt rossz kritika??? ("kell egy jó narratíva"- ugye tudjuk a filmből)
10/10
Zulunation okt. 05. 08:01:59 10/10
(9/10)
Évek óta olvasom a kommenteket a Porton, most jött el az a pont, hogy figyelmeztetni szeretnék más olvasókat is.

Soha, semmilyen esetben ne higgyetek az itt megírt lehúzós, 1-2 mondatos “kritikáknak”.

Sőt, ebben az esetben a “profi” kritikáknak se.

A nagymagazinos kritikák alapján megosztó, pedig a Digger rohadt jó film, csak ez a világ már nem erre van huzalozva.

Fun fact: a film még a Don’t look up előtt született meg. Ha előbb jön ki, simán díjesőt hoz, Cruise és Iñárritu is megérdemlik.

Ez az a fajta alkotás, ami eleinte nem igazán arat sikert, aztán 10 év múlva már szatirikus mesterműként emlegetik.

Aki értékes kritikát akar a filmről olvasni, annak ajánlom az A hetedik sor közepe írását.
6/10
vki69 okt. 04. 08:36:12 6/10
(8/10)
Értelmes film. Tom jól játszik és Goodman is.. Értékelhető alkotók
Tom Cruise as Rockwell
Riz Ahmed as Ganesh
John Goodman as President Compson
Stephen Wight as Reverend Nathaniel Moore
Burn Gorman as Defense Secretary Amos
Jesse Plemons as Kenny

Na de volt bukta:

sajnos a végén a vizi jelenet hogy mennyire el van árasztva a város és pallókon járnak.. ez marhaság. Ilyen esetben már rég kitelepítik a lakosokat mivel az épületek instabilak. Még is nem Velence ugye ahol több száz cölöp adja az egyes házak stabilitását

ezért 6-os nálam.
7/10
Tardigrada 8 okt. 04. 00:30:38 7/10
(7/10)
Az elején nem tudtam hova tenni, de aztán minden a helyére került. Érdekes egy rendezés/film azt meg kell mondani. Összeségében tetszett, van mondanivalója.
5/10
Quad Damage okt. 03. 23:39:14 5/10 Előzmény Ferenc Geisz
(6/10)
Port.hu-nál nem ismerik a "szatíra" szót.
4/10
Deigen okt. 03. 22:38:47 4/10
(5/10)
A színészeken nem múlt…. buta, szájbarágós film jó alapötlettel. Szenvedtem a felétől….. ki kellett volna jönni….
9/10
Ferenc Geisz okt. 03. 12:29:28 9/10
(4/10)
Ez melyik univerzumban vígjáték?
5/10
Quad Damage okt. 01. 23:59:12 5/10
(3/10)
Kedves port, szíveskedjetek frissíteni a színészek listáját, nem csak Tommyboy játszott benne... Ja, és a cikkben is egy helyen "Cruz"-nak sikerül írnotok, megzavart a mexikói rendező benneteket. :)
5/10
Quad Damage okt. 01. 23:57:42 5/10
(2/10)
Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, a témából, és ez bűn egy ilyen komoly témánál. Kellett volna valaki a rendező bácsi mellé, aki kigyomlálja a fölöslegesen artsy-fartsy dolgokat a történetből. Bárkinek, aki az emberiség baromságaira figyelmeztető kurrens filmet akar látni, ezerszer inkább a Bugoniát ajánlom. Tomkrúz bácsi élvezi, de hát ez kevés.
10/10
Zoza82 okt. 01. 12:40:14 10/10
(1/10)
Abszolút 10 pont. Tökéletes mozi