Téma: Divoké kone

malvinkicska 2017 okt. 05. - 21:21:52
(397/437)
Filip és Viki aranyosak voltak ma de Simi nem engedi el diák munkára ,mert sejti a dolgot és persze félti is szerintem. aztán Adam elfogadja Rasto ajánlatát, hogy ne menjen semmibe a cége, és most Hana is egybõl ráállt. Osvald sántikál valamibe a befektetéssel kapcsolatban elég dörzsölt az öreg, lehet neki van igaza, kiugrik így a nyúl a bokorból, mert Simi is be van indulva ami az építkezést illeti. Aztn Imrich most tudja meg az igazat miért hagyta ott a lánya az egyetemet , mikor nagyon jó tanuló volt. Boris készül a Holzmankára.
7/10
napraforgó 2017 okt. 05. - 16:22:50 7/10
(396/437)
Rastonak nemcsak a repülõs cége volt, búvárkodott is és más extrém sportokban is jeleskedett. Hogyhogy senki nem látogatta a kollégái, munkatársai közül? Az ilyen kis cégeknél a fõnök és az összes munkatársai is általában jó barátok. Milyen volt, amikor a télen a tóban kellett búvárkodva megkeresni a Holczmannok maradványait? Seperc alatt jöttek és ráértek és merültek a jeges vízben. Ha valakinek ilyen munkatársai vannak, akikre ennyire számíthat, akkor azok általában látogatják is a beteg társukat...
7/10
napraforgó 2017 okt. 04. - 17:48:55 7/10
(395/437)
Filip és Viki tetszenek nekem, a szerepük szerint is helyesk, de csinos a két színészpalánta is. A kislány pofija nagyon szép, és a fiú is jó izmos a korához képest. de a kis Bianka is olyan szép kislány.
Oszvaldnak biztos van valami terve, de már az is, hogy galibát okoz, tetszik nekem. Bosszantja a "befektetõket".
Erika, meg a férje, hát elég idétlenek, mi a fenét akarnak azzal a tetovált delfinnel?
Mery se normális, hogy bedõlt megint annak a széltolónak. Suso meg sajna olyan hülye, hogy nem is igen lehet neki drukkolni. Ki kívánna magának ilyen rakás szerencsétlenség pasit? Azon kívül, hogy jó és gondoskodó apa nem sok erénye van. Ráadásul most ezt is elrontotta azzal, hogy át akarta passzolni a fiát az anyjának.
malvinkicska 2017 okt. 04. - 17:01:37
(394/437)
A mai részben nem sok minden történt Suso, meg Mary szerencsétlenkedtek az a másik férfi is olyan tejbe tök nekem.
Aztán elõször nem írta alá Osvald a szerezõdést , és aztán még is, ez olyan fura nekem.
Valóban Terza valódisága nem tisztázott, mert abba maradt, jobb lenne ez a sok sületlenség helyet értelmes dolgokat írtak volna bele.
Annyi szereplõt vonultatnak fel fel sánta béna , itt minden játszik ahogy szokták mondani.
A kis John azzal a tetkóval mibe van, valahogy nem olyan jó irányban halad a történet vagy csak nekem.
Annyi téma van elég követni, most Filip és a kis csaj szökdösnek egymás után.
7/10
napraforgó 2017 okt. 04. - 16:50:53 7/10
(393/437)
Valaki meg tudná mondani, hogy Tereza miért ül ott a megbeszélésen az aláírók között? Hiszen sem nem tulajdonos (hivatalosan nem), sem nem befektetõ. Akkor meg?
7/10
napraforgó 2017 okt. 03. - 18:21:30 7/10
(392/437)
Megfordult a fejemben, hogy az a repülõgép nem véletlenül zuhant le. Azzal a géppel Adamnak kellett volna repülni. Mi van, ha Boris módszeresen kezdi kiiktatni a Holczmannka tulajdonosait, illetve az örökösöket? Albert öreg és beteg a szíve, Oszvald még öregebb és még rozogább. Simonát kézbentartja Duban, de Adam bezavarhat a terveibe. Szóval jól jön egy kis baleset....
Mery egész megzavarodott, Hana próbálja észretéríteni, de nem sok sikerrel.
A lovászok most ostobácska versekkel hülyéskednek. Kicsi John pórul jár az ellopott verssel, Erika rájön és megharagszik.
Vajon mit akar Oszvald Juditától? Rájött talán, hogy ki áll mögötte? Végül is õ ismerhette a kedves fiacskája elõéletét.
malvinkicska 2017 okt. 03. - 17:05:18
(391/437)
A sorozat fél cédulása Suso és most meg Mary és Lukás együtt erre nyitott be ebbõl igazán nagyon butát csináltak.
Aztán Rasto felébredt, és mondja az orvos a menyasszonya látogatta , de õ azt mondja neki nincs olyan, ha még egyszer jön és aludna ébressze fel a doki.
Adam és Hana most nagyon szeretik egymást újra.
Aztán Simi nem hisz Carolnak , mert azt mondja irigy és õ tette tönkre családot.
Aztán jö a slepp és egy fiatal hölgy kételkedik alá írja e Osvald a szerzõdést, de O és Judita elvonulnak egy szobába, és a nõ meglepõdött.
7/10
napraforgó 2017 okt. 02. - 18:05:35 7/10
(390/437)
Ebbõl a Susoból olyan hülyét csináltak, vajon hogy találta ki, hogy a fia éljen inkább az anyjával, amikor Adela soha egy percig sem akart anya lenni.
Mery is megbolondult, hogy hihet annak a hóhányónak, aki most hirtelen felbukkant 10 év után?
Rasto legalább magához tért, aztán, hogy milyen sérülések maradnak vissza, az majd késõbb kiderül.
Ez a Boris, meg a Juditkája régi páros lehetnek, vajon hol vannak most, mert Boris azt mondta, õ majd csak késõbb megy Szlovákiába.
malvinkicska 2017 okt. 02. - 17:03:13 Előzmény napraforgó
(389/437)
Adam és Hana kibékültek, most nagyon szeretik egymást valóban jó színészek néha visznek egy kis szint a sorozatban, nekem nagyon tetszik ahogy játszanak.
Judita párja Boris az akarja minden áron megszerezni a birtokot, nagyon várom mi lesz belõle, mert B egy veszélyes fickó.
Filip szomorkodik a lány miatt. Aztán Mary és az új pasi csak nehezen még is meg csókolták egymást.
Suso már azt sem tudja mit csináljon a gyereket is oda adná Adelának jobb sora lenne honnan tudja elõre, de a gyerek okosabb , mert nem akarja.
Aztán a két Jonh a nagy aranyos volt a versikével és a lánynak is tetszett.
A kics elõször kinevette, de Erika a felesége azt mondta nem baj , mert tele van érzelmekkel az fontos.
A és H elmentek R-hez a kórházban az orvos nem biztatta õket , és mikor elkezdte A a mondandóját R megszólalt.
7/10
napraforgó 2017 szept. 29. - 18:21:23 7/10
(388/437)
Hana és Adam legalább kibékültek, sajnos Rasto állapota nagyon súlyos. Abban igaza volt Hanának, hogy Adam hazatelefonálhatott volna, van a mobilon kívül más lehetõség is. És nem hiszem el, hogy repülõs berkekben ne hallott volna a kisrepülõ lezuhanásáról egy reptéren, akár az irányítótoronytól, akár más kollégáktól.
Minek hozták ide ezt a Lukast, Mery régi kedvesét, inkább Susoval kellett volna összemelegíteni õket. Elég hülye helyzet, hogy most nem mentek el nyaralni. Pedig Rhodosz elég nagy ahhoz, hogy nem legyenek örökké egymás szájában, ha nem akarnak. Csodálom, hogy Zuzkának szimpatikus volt ez az ürge, pedig õ elég józan és óvatos. Most meg majd belelöki a nõvérét ennek a nõcsábásznak a karjaiba. Azzal a szöveggel, hogy biztos megváltozott a 10 év alatt és már nem olyan, mint volt. Lehet, hogy én pesszimista vagyok, bár szerintem inkább csak realista, de én nem hiszek benne, hogy egy férfi "kinövi" a nõcsábászságot, ez nem valami gyerekbetegség, ami elmúlik.
Miriam fene nagy megváltozásában sem hiszek, õ egy idegesítõ hisztérika, bár az lehet, hogy a belsõ bizonytalanságát álcázza ezzel a viselkedéssel. Alighanem õt meg Rastoval akarják összeboronálni az alkotók.
Viki meg hülye, ha fontos neki Filip, neki kellene jelentkeznie. Van e-mail is, meg Skype, Wiber és még ismerik a hagyományos vezetékes telefont is. Valamelyiken elérhette volna a fiút, hamár a mobiltelefont visszavette Béla. Az apja, anyja, barátnõje, stb mobiljáról is üzenhetett volna....
malvinkicska 2017 szept. 29. - 17:01:42
(387/437)
Ez a rész nagyon tetszett nekem ez igazi családias volt, nem lihegték túl , mert biztos, hogy a repülõs balesetek elég súlyosak, vagy valóban halálos.
Adam mikor megjelent mindenki nagyot nézett. Azt figyelem jó színészek alakítanak benne de H és A különösen nagyon jól játszik az arc mimikával, mert minden rájuk van írva, és hiteles ahogy lejön. PL most ahogy aggódtak kölcsönösen egymásért, nagyon szép volt.
Mary egy kapitányos nõ és nincs szerencséje a szerelembe de tökéletes ahogy hozza.
Filip és Bianka igazán testvérhez méltóan beszélgettek, és nincs telója V-nek azért nem ír Bála kapja az üzeneteket.
A színésznõ kezd javulni elment meglátogatni R-t, és normálisan búcsúzott A-tól is el.
A befektetés biztos a jövõ héten lesz téma, várom mert amúgy nem sok van már hátra belõle.
malvinkicska 2017 szept. 28. - 19:15:21
(386/437)
Láttam csak most már hamarabb sötétedik és dolgom volt, befejezõdött a forgatás végleg, mert el is mentek.
Suso Mary üdülésének annyi, nem beszélve gyógyszer ügynökként megjelent a pacák aki miatt ott hagyta az orvosit.
Hana nagyon tehetséges színésznõ milyen aranyos volt mikor el kezdett aggódni , hogy Adam balesetet szenvedett, az egész család, milyen stresszben volt.
Telefonálgattak míg végül a kórházban jutottak, és nem akartak a sérültre nézni aki az ágyon feküdt az nem A.
Filip és Viki nem tudtak elbúcsúzni, mivel az apja nem várt, meg Simi is mivel nem akart egyedül maradni.
7/10
napraforgó 2017 szept. 28. - 16:51:25 7/10
(385/437)
Na, most izgulnak, hogy Adam lezuhant-e, vagy sem. Nem is tudják, hogy hol is kellene érdeklõdniük, mi történt.
Mindenki kiborul, miközben azt hiszik, hogy Adam lezuhant. A család a kórházban izgul, Hana kiborult.
Suso és Mery nyaralása meghiúsult, végül senki nem utazott el Rodoszra, mindenki otthon puffog.
A filmesek elutaznak, Béla visszaveszi Viki filmes telefonját, még az elutazás elõtt.
7/10
napraforgó 2017 szept. 27. - 17:37:09 7/10
(384/437)
Akkora hûhót csináltak a nyaralásból, bár az igaz. hogy én sem mennkék így máról-holnapra sehová. Azért arra lelkileg is rá kellkészülni, nemcsak a cuccot összerakni.
A kapuval kapcsolatban nem igazán értem, hogy miért azoknak a befelé álló tüskéknek kellett égni... Látványosabb lett volna, ha a nagy külsõ kör lángol.
Viki már megint az oroszlán bajszát cibálja, nemcsak Filipet verte át és ijesztette halálra, de megint szökdösik az apja elõl. Nem is értem, miért kell este kiszöknie, hisz gyakorlatilag egész nap együtt lehetnek. Most megint bajba keveredik, hisz elaludtak a tóparton.
Suso és mery egymásba botlik a repülõtéren, vajon már most kiderül, hogy ugyanoda mennek? Ha igen, Mery nem hülye, rögtön rá fog jönni, hogy a családja manipulálta....
És a végén, másnap reggel jön a hír, a közelben lezuhant egy repülõ. Miriam megijed, neki mondta Adam, hogy kora reggel repülni fog.
malvinkicska 2017 szept. 27. - 17:10:28
(383/437)
Valóban igazad volt a kis csaj átvágta Filipet, hogy ijedjen meg nem is vette jó néven.

Simi jól elmondta Carolt mindenek , a nagyapa leintette, hogy szerelmes lehet D-be de attól fél átveri, mint ahogy lesz is szerintem.
A férfinek eszébe jutott a volt menyasszonya, elsírta magát, és beszélt róla, eddig azt mondta nem tudott beszélni róla, de ez a férfi olyan hó hányó tipús, nem minden szava hihetõ. Hana megcsinálta a jelenetet nem tudom miért hisztiztek ennyit rajta jó volt az a kapu méret, utána ittak, mint a güzü.
M elmondta H-nak csak õt szereti A, persze jó részeget volt, a csaj.
Lázasan pakolt mindenki a nyaralásra, és nagyot néztek a repülõ téren, Mary és Suso is a találkozáskor a repülõ téren.
Suso az az igazi betojós valaki igaz elmegy külföldre, de azért nem kell vinni a házat magunkkal.
7/10
napraforgó 2017 szept. 26. - 17:56:14 7/10
(382/437)
Nekem kicsit irreálisnak tûnik, hogy Mery is kapott oda helyet, sõt nagyon úgy néz ki, hogy közös szobát szerveztek neki Susóékkal.
Szerintem Viki csak ijesztgeti Filipet, nyilván azt akarja, hogy a fiú menjen be a vízbe érte. Ez nagy marhaság, mert ha mély a víz és mert Filip nem tud úszni, hát nem fogja tudni kihúzni a fiút az a gizda lány.
Az a "sárkánykapu" egy nagy marhaság. Miért nem húzgálják ki belõle a karókat? Nyilván kívülrõl kell égetni, nem azokkal a hülye tüskékkel.
malvinkicska 2017 szept. 26. - 17:02:25
(381/437)
Carol sajnos nagyon balek lebukott a keresésbe, és Filip meg elárulta az anyjának ott járt náluk.
Filip és Viki romantikáznak de most elmerült vagy mi lett vele a vízbe mivel nem jött ki a kiáltásra.
A forgatás egy káosz amit az a Béla követ az valami borzalom, nem is tudom , milyen ember az ilyen annyit sápítozik.
Az a kapu kész nevetség tárgya már.
Hana készül megmenteni õket .
Adam elmondja az apjának menni akar repülni mivel nehéz neki minden nap látni H-t, ez lesz a megoldás szerinte
Aztán a gyerekek megint kitaláltak valamit, és Misko Imrich segítségét kérte, kitalálták menjenek el nyaralni Suso és Mary, nagy szám lesz ha bejön.
A szerevezés ment mint a karika csapás, már meg van minden csak utazni kell.
Simi felkereste Carolt és ugye vége lett, biztos holnap megtudjuk mi lesz a téma.
7/10
napraforgó 2017 szept. 25. - 17:21:35 7/10
(380/437)
Ez a Milán is szép firma, Adelát jobban szereti, mint az összes elõzõ feleségét. Hát hány volt neki? Az összes minimum hármat jelent, különben elõzõ házasságról, vagy az elõzõ kettõrõl beszélne.
Adam kijelenti, hogy õt nem zavarja Hana jelenléte, de már telefonál is állásügyben valami repülõtársaság személyzeti osztályára.
Nagyon kicsi lesz az a tüzes sárkánykapu, nekem az a 30 és 40 centi távolság is borzasztó kicsinek tûnik.
Ez a Judita is egy dörzsölt nõ, úgy tûnik a "többi befektetõ" mögött is õ áll.
malvinkicska 2017 szept. 25. - 17:05:09 Előzmény napraforgó
(379/437)
Adelából ma nagyon sok illetve rengeteg volt ennyi butaságot, miért kellett bele írni, aza Milán is egy félcédulás, Suson is túl tasz.
Annyi kiderült Duban adja a nagy szerelmest Siminek és közben a pénzre hajt amit eddig is tudtunk.
A nõ mondta neki ne becsülje Simit de azt nem érdekli.
Az öreg elküldte felderítõ útra Carolt de az is egy tejbe tök, és semmit nem tudott meg az öregnek van sejtése mi van a háttérben.
Aztán Hana és Adam csak barátok, de azért Simi állást ajánl neki.
A fiatalok egymásba gabalyodtak, a kis Viki jól megmondogatott az apjának.
A forgatásnál mindig van gond, most valami kapuval lesz gond, Béla is állandóan kapkodja a gyógyszert , mint valami drogos, nem bírja a gyûrõdést.
Adam valamiben sántikál , mert telefonált, és azt kérte minél elõbb, biztosan készül el.
7/10
napraforgó 2017 szept. 22. - 18:29:20 7/10
(378/437)
Valóban, Milán is hülye, mit eszik azon a szemét nõn? nem szép, okosnak okos, vagyis inkább rafinált, de lusta, mint a dög, csak az ágyban szeret heverészni.
Filipet én is sajnálom, mert egyáltalán nem volt indokolt, hogy a szülei bevágták a javítóba egy képzelt fenyegetés miatt. Ehhez képest még nagyon is normális és becsületes, pedig ott kitanulhatta volna a bûnözést.
A rendezõt megértem, hogy aggódik a lányáért, de az is lecsillapodott, amikor Hana és Adam beszéltek vele. A kislánynak is igaza van, az apja nem igazán ér rá foglalkozni vele, nem nagyon beszélgetnek, nincs meg az a bizalom, mert az apa csak dirigál a lányának.
Duban viszont már kezdi kimutatni a foga fehérjét, pont Filippel akar õ is keménykedni, nem tudom, miért akar tengelyt akasztani egy 16 éves kamasszal?
A végén Adam pofára esett, mert békülési szándékkal kezdeményezett beszélgetést Hanával, a lány meg barátságot ajánlott, nem akarta elérteni, hogy a férfi vissza akarja szerezni. Nem bánnám, ha Adamnak jól meg kéne dolgozni Hana bocsánatáért, a macsó hülyeségeivel õ rontott el mindent.
Bár, ha békülni akar, akkor mi a fenének közölte Rastoval, hogy visszamegy Berlinbe pilótáskodni??? Berlinbõl akar szerelmi viszonyt folytatni? hazajön mondjuk havonta egyszer, az egy fiatal párnál nem elég, hogy rendben legyen a kapcsolatuk.
Albert gyûlölete Oszvald iránt eléggé érthetõ, megölte az apját, meg a Holczmann családot. Most valami szép mesét mond Oszvald Karolnak, "muszáj" volt megölnie õket. Ha már az a jóakarója figyelmeztette, hogy csapdába csalják õket, az embercsempész nem fogja várni õket, akkor is meg lehetett volna adni nekik az esélyt, hogy másfelé, más útvonalon maguk menekülhessenek, biztos nem az egyedüli lehetõség volt a lelövésük. A saját fivérét is muszáj volt megölni, hogy az új irányzatnak megfelelõen bevihesse a birtokot a Tszbe. Na és Feri? neki azért kellett meghalnia, hogy ne lehessen megmenteni a lótesnyészetet.
Itt mindenkit meg kellett ölni, akinek a nézetei, meg az üzleti céljai nem egyeztek az övéivel. Nem tetszik nekem sem ez a nagy szerecsenmosdatás, és nem is értem, hogy Bakula miért nem dolgozik jobban a megbüntetésén. Na persze nem úgy, ahogy Albert gondolja, trükkel.
Tereza higgadtsága viszont nagyon szimpatikus, az a nõ használja az eszét is.