Téma: Doc Martin

10/10
bagoly6 2008 febr. 29. - 11:31:05 10/10
(446/1426)
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor folyatatják a sorozatot? vagy honnan lehet letölteni? Köszi
10/10
pozsizsuzsi 2008 febr. 29. - 09:37:08 10/10
(445/1426)
Hogy neked micsoda sasszemed van :)
9/10
Kreková 2008 febr. 29. - 07:38:40 9/10
(444/1426)
Kedves Fórumozók!

Bár eddig még nem írtam, de napok óta figyelemmel kísérem ezt az oldalt. Valamikor régebben (mielõtt a sorozatot vetíteni kezdték) egy újságban olvastam egy angol színészrõl, aki egy sorozatban háziorvost játszik. Emiatt fél évig gyakornokként dolgozott egy körzeti orvosnál.Az óta is azon töprengek vajon nem MC volt-e? Tud errõl valaki valamit?
Akkor azért ragadott meg ez a cikk, mert nagy alázatot és elhivatottságot fedeztem fel a színészben szakmája iránt.
lady blakeney 2008 febr. 29. - 07:00:39
(443/1426)
Szerintem szépen haladnak egymás felé,csak ez-az esküvõ téma sikerült kicsit hamarabb!
Ettõl teljesen begörcsöltek,és várható volt,hogy meg sem tartják!
Ettõl függetlenül is azt mondom,hogy tökéletes pár lesznek,ha mindketten megtanulnak kompromisszumot kötni!:-))))))
Még M.is!:-)))
bl.bo 2008 febr. 28. - 22:25:13
(442/1426)
Mind a szerelmespárok, mind a házaspárok esetében jellemzõ, hogy nincsenek mindig csak kettesben, ill. családi körben, hanem idõnként baráti társaságban, vagy nagyobb közösségben vannak együtt. Ennek is meg van a maga helye, szerepe a párok életében, és ez az, amit nehéz elképzelni M. és L. esetében, M. természete okán. (A koncerten, amikor L-hoz odament a barátnõje, M. semmivel nem járult hozzá a társalgáshoz.)
9/10
julio 2008 febr. 28. - 21:12:06 9/10
(441/1426)
Igen ez lehet , hogy igaz, de valahol magát is kezdi feladni.Olyan az egész mintha egyre jobban félnének egymástól.
9/10
julio 2008 febr. 28. - 20:46:53 9/10
(440/1426)
Sziasztok

Én most kezdtem néhány részt megnézni az 1. és 2. sorozatból , olyan mint egy fejlõdés regény. Bár szerintem L. kicsit elõnytelenül fejlõdõtt lelki értelemben mindent kezdett alárendelni a szerelme érdekében . A doki pedig kezdett kinyilni. Szerintem a nénikéje megjegyzése a tûz és víz kapcsán is hozzájárult az esküvõ elmaradásához.
10/10
Theine 2008 febr. 28. - 20:27:13 10/10
(439/1426)
"M nem kér bocsánatot, mert nem érzi magát hibásnak."

Persze hisz azt se tudja mi az a bocsánatkérés. Remélem a jövõben L megtanítja neki.

Most megyek és megnézek egy DM-os részt a Youtube-on, hogy megtanuljam a nemszeretem tulajdonságait is elfogadni. Ha nem sikerül nem zavarlak titeket többé.
bl.bo 2008 febr. 28. - 20:22:35
(438/1426)
A bátty-öccs viszonylatot azért érzem túlzásnak, mert M.-nak nem volt igazán fontos Mark (nem akart tanú lenni az esküvõn, a legénybúcsúján sem akart részt venni), csak látta, hogy milyen egyszerû, naiv lélek, és nem akarta, hogy így kitoljanak vele (pl. itt mutatkozik a "jóindulat", amit L. is említett vele kapcsolatban).

Szerintem M.-ra befolyással volt, hogy Mark többször emlegette, hogy szeretne a barátja lenni. Bár M. számára Márk ilyen értelemben nem volt partner, ez a felé irányuló õszinte, baráti készség nem hagyta hidegen teljesen.
lady blakeney 2008 febr. 28. - 17:44:34
(437/1426)
Nagyon köszönöm,élvezem,ha olyanokkal beszélgetek akik szintén azt szeretik amit én!:-)))
Külön öröm,hogy a másik nem képviselõi is szeretik ezeket a szerintem tartalmas sorozatokat!:-))))
10/10
Theine 2008 febr. 28. - 17:24:23 10/10
(436/1426)
Nem veszem provokálásnak. Kicsit félreértettük egymást. Én karrier alatt azt értem, hogy az iskolaigazgatói székbõl nem hiszem, hogy feljebb jut. A pénznek ehhez semmi köze nincs.

Én a hagyományos szóval említett karrierrõl szóltam, hogy az illetõ egyre csak feljebb és feljebb lép a ranglétrán. L tudását, emberi értékeit és egyéb pozitív tulajdonságait soha nem kérdõjeleztem meg.Én is sokra tartom fõként a becsületességét és a lojalítását a falu népe iránt.

A téma Dannyvel kapcsolatban merült fel, mivel õ ebben az értelemben tette a megjegyzését legalábbis én így gondolom. Õ egy felületes ember felületes gondolkozással.
Ugek 2008 febr. 28. - 17:17:58
(435/1426)
Minden tiszta, köszi a válaszodat! Gondoltam, hogy sületlenség amit hallottam! De még sikerült rátennem egy lapáttal, ugyanis a név temészetesen G.C.!
Ez nem az én napom, mégegyszer bocsi!
Ugek 2008 febr. 28. - 17:08:33
(434/1426)
Hiába a kapkodás, hiba elkövetése meghozza az eredményt! A halmozás sikerült! Rejtély, hogyan jött be
számomra a Vészhelyzet dokija! A többi remélem ül! Bocsi!
Ugek 2008 febr. 28. - 16:58:42
(433/1426)
Nem, még véletlenül sem! Viszont nagyon félre kacsintottunk! Biztos az én hibám, mert rossz
számot adtam meg! Az általad tett megjegyzés kb.
arra vonatkozott, hogy M. és L. között vége minden-
nek. Erre írtam: talán mégse! Hogy jött a képbe a
sármos M.C.?
10/10
Theine 2008 febr. 28. - 16:57:33 10/10
(432/1426)
Nusi21 jól írta mert így igaz, de Portwennben sem vár rá karrier, hisz a falu nem az építkezéseirõl híres. Danny valóban itt elõ tudja adni magát a falubelieknek, de sürgõsen el kell iszkolnia ha a pénztárcája kiürül.

Dannyt pont a doki kiemelése miatt nem vették szimpatikus figurának ettõl függetlenül igazat mondott a karrierrel kapcsolatban. Egyáltalán kinek lehet ebben a faluban karrierje? Esetleg egy nagyon tehetséges és sok pénzzel rendelkezõ vendéglõsnek? Mondjuk a feltörekvõ idegenforgalomban tudna érvényesülni, ha felfuttatja a vállalkozását...?!
10/10
Theine 2008 febr. 28. - 16:26:43 10/10
(431/1426)
Összefoglalva: ami nekem tetszik M-ban, a hihetetlenül magas hivatástudata, készsége, hogy azonnal ugrik ha baj van, a precízsége, az õszíntesége, karakánsága, most a többi nem jut eszembe.

Viszont az elõzõekben leírt tulajdonsága, valamint embertársai iránt való hihetetlen közönyössége és felsõbbrendûsége, valamint az õrmesteri viselkedése nem váltott ki szimpátiát ha reálisan nézem a figurát.(Mondjuk nem vagyok szerelmes belé..:-D)
10/10
Theine 2008 febr. 28. - 16:13:36 10/10
(430/1426)
"M sosem kér bocsánatot L-tól, nem mentegeti magát. Mikor a gyógyszertárban találkoznak a taxis jelenet után, vagy a halasnál a szerelmi vallomás után. M nem érzi, hogy bocsánatot kellene kérnie. Õ igazat mondott, nem bántó szándékkal, és nem érti miért kellene mentegetõznie. "

Danny is igazat mondott, mert valóban nincs karrier Portwennben mégis elnézést kért. Azért M hibáját ne fogjuk fel pozitívumként...ez igencsak elfogultság lenne a részünkrõl. A megbánás hiánya tényleg hiányzik a jellemébõl, kifejezetten cinikus és ez még tetszik is neki! Nehogymár egy csöpp megértést esetleg tisztelettudást kelljen kikunyerálni belõle.

Most kíváncsi lennék Martin Clunes véleményére DM faragatlanságával kapcsolatban.

Félreértés ne essék én kedvelem a doki megtestesítõjét, de nem tudok azonosulni a hibáival, ezért nem is mentem fel.

Valaki említette, hogy egy ilyen tipusú orvost a való életben nem tudna elviselni, de a filmvásznon még tetszik is neki. Egyetértek a véleményével, én is így vagyok vele, mert átvittem a való életbe a dokit egy kicsit L szemével nézve.
bl.bo 2008 febr. 28. - 15:49:05
(429/1426)
A rendõr Márkkal M. apja szívélyes, de valójában lenézi. M. is tisztában van azzal, hogy Mark szellemileg nem szárnyal magaslatokon, de nekem mégis mindig olyan benyomásom volt, hogy Markot alapjában (ha nem is fontos számára, de) kedveli.
Ugek 2008 febr. 28. - 15:30:50
(428/1426)
Kedves pi!
Sötét háttér-információim szerint a sorozat folytatása
érdekében versenyez: BBC.Prime
Buffalo
Cornwall Entertainment Llc.
Az utóbbi számomra ismeretlen ló (talán helyi nevezetességet szeretne Martin dokiból?).
Mit tudsz errõl? Az egész fenti felvetés szerintem
kacsa! Az infók sem hitelt érdemlõ - szóbeszéd - forrásból származnak.
bl.bo 2008 febr. 28. - 15:22:27
(427/1426)
" Tudja, hogyan kellene viselkedni, de nem képes rá, mert nem belülrõl fakad: hiányoznak a hormonok, amelyek megerõsítenék, hogy ezt csináld. "

Valóban suta volt, tétova a gátlásossága miatt, de szerintem együttérzett Joan-nal, és az ölelés ebbõl fakadt. (Ha a szüleitõl nem is kapott szeretetet gyerekkorában, azért ezt nem nélkülözte teljesen, hiszen Joan szerette õt.)