Téma: Dr. Csont

10/10
Vadmacska28 2012 dec. 10. - 22:45:15 10/10
(27907/28807)
A teherbeesés pillanatáról én is lemaradtam :( Lehet, hogy az RTL Klub által le nem adott 6/18-as részben van a több info. De amikor mondta, hogy terhes, már látszódott a hasa.
chik 2012 dec. 10. - 22:41:50
(27906/28807)
Köszönöm szépen!
fencikoci 2012 dec. 10. - 22:37:45
(27905/28807)
hát dióhéjban annyi, hogy Vincentet lelõtték, aztán Booth azt mondta Bonesnak, hogy aludjon nála. Aztán jött némi sírás, meg rívás, és másnap Bones közölte Angelával, hogy az éjjel Booth ágyába bújt. A következõ részben pedig bejelentette, hogy terhes, és hogy Booth az apja. Az õ összejövetelük eltûnt valahol a 6x22 és 6x23 közötti holtidõben. Rajongói fanfictionökben belemagyaráztunk elképzeléseket, hogy hogyan történhetett, vagy hogy miként történhetett, de ezt a filmben nem spilázták túl. Megtörtént, és most vannak.

Más: most elnézve azért fura volt, hogy a szinkronban Darvin is Maugli vannak, és nem Agytröszt meg Mazsola. Na mindegy, csak egy észrevétel.
ildi1980 2012 dec. 10. - 22:35:20
(27904/28807)
Ez engem is érdekelne, kicsit lemaradtam a történetben:)
chik 2012 dec. 10. - 22:13:55
(27903/28807)
Sziasztok!
Lehet, ha kicsit visszapörgetnék, megtalálnám a választ, de megírná valaki Bones teherbeesésének történetét dióhéjban? Milyen alkalommal jöttek össze, miért nem védekezett...
Köszönöm szépen!
Cinkee 2012 dec. 10. - 22:05:03 Előzmény follia
(27902/28807)
De igen! :) Amúgy onnan tudom, h Tgirl történetesen a nõvérem. Mellesleg neki köszönhetem, hogy nézem a Bones-t. Õ ajánlotta nekem. :))
10/10
follia 2012 dec. 10. - 17:48:13 10/10
(27901/28807)
SPOILER 8x09
szombaton én is megnéztem, és hihetetlenül tetszett!
ha lehetne, én minden második részt ilyen szemszögbõl kérnék, engem ez a "kívülrõl való szemlélés" nagyon megfogott!
és igen, amit Zora ír, a végén nekem is ez volt az elsõ megjegyzésem, hogy semmi, de semmi túlzás és giccs nem volt benne!

a múltkor nem tûnt fel, hogy Avalon ennyire habókos valaki, de nagyon jól állt Cyndi-nek ez a szerep, megnevettetett. :) és mikor Cam lenyomta azt a gyorsüzenetet a koponyának, hogy mit mondjon, ha találkozik az anyjával. :))) az a 87% azért elég jó, nem?

tényleg azon volt a hangsúly, hogy bárki bármiben hisz, és akármilyen racionális is, személyessé válhat neki egy ügy, mert valahol találhat kapcsolatot az áldozattal, vagy annak sztorijával.
engem nagyon megfogott, egyik kedvenc részem lesz, azt hiszem. :)

az fura volt, hogy Booth még mindig képes iszonyú hûvösen reagálni Brennan egy-egy elvakultabb megjegyzésére, mikor kevés empátiát tapasztal részérõl, mint itt pl. a sírás elõtti rész, ahol asszem, azt mondta Booth, hogy "a tény az, hogy a gyerek még csak 14 éves volt"... nem mondom, hogy nincs igaza, csak az az ábrázat és a hangsúly ijesztõ egy kicsit. bár itt célt ért vele, mert kizökkentette Bren-t a száraz racionalitásból egy pillanat alatt.
10/10
follia 2012 dec. 10. - 11:30:22 10/10
(27900/28807)
igen, õk csinálták, itt a konkrétabb link: http://bashplease.com/portfolio/private_couple/

na mi az, csak nem esküvõre készül valaki? :))
10/10
Tgirl 2012 dec. 10. - 09:36:55 10/10
(27899/28807)
OFF

Sziasztok,

Nem tudom hogy emlékeztek-e,de valahol az interneten fellelhetõ volt Emily Deschanel esküvõi vacsorájának a díszítése (az asztalok látszottak)
Azt hiszem aki készítette, annak a honlapja volt.
Mentette el valamelyikõtök a képeket vagy a honlap címét ?
Nagyon fontos lenne.

Köszi:))))
fencikoci 2012 dec. 08. - 15:31:36
(27898/28807)
tudtátok, hogy a nyolcadik évadot 26 részesre tervezik?
e-batta 2012 dec. 07. - 23:11:01
(27897/28807)
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

SPOILER 8x09

És Brennan empatikus (ezidáig nem létezõ) képessége egyre inkább elõretör, most konkrétan engem nagyon meglepett, hogy elsírta magát a maradványok elõtt, ebbõl is látszik, hogy az antiszociális énje egyre inkább háttérbe szorul

Már a 8x06-ban is erõsen megviselt volt, az epizód végén meg Booth halálát képzelte el, és teljesen kiborult, de akkor betudtam annak, hogy nagyon erõs érzelmi nyomásnak voltak kitéve...

De ez a mostani nagyon meglepett.
10/10
zora 2012 dec. 07. - 20:24:06 10/10
(27896/28807)
8x09:

Ez egy nagyon különös rész volt! Más szó nem jut az eszembe... Nagyon tetszett, mert egyáltalán nem hajlott giccsbe. Még az elején azt gondoltam, nem lesz BB otthoni jelenet, erre Bren hazaviszi... Végre láthattuk Christine-t, mindenkinek jó szövege volt. De olyan hangulaton támadt, mint a Cold Case-részek után, ahol szinte mindig baleset vagy hirtelen harag áldozatairól szólt. Nagyon szomorú volt a rész. De a vége a táncolással feloldotta.
10/10
follia 2012 dec. 07. - 12:58:50 10/10
(27895/28807)
bocsánat! :( igen, ilyenkor hiányzik nagyon a formázási lehetõség a port fórumról, hogy a spoiler feliratot nagy, piros betûkkel ki lehessen tenni...
fencikoci 2012 dec. 07. - 12:02:49
(27894/28807)
Hát az szívás... De ha majd megnézted a részt megérted, miért olyan boldog ettõl mindenki. Magyart nézel? Angolt nem szoktál?
fencikoci 2012 dec. 07. - 11:38:10
(27893/28807)
mit láttál, amit nem kellett volna?
fencikoci 2012 dec. 07. - 10:26:04
(27892/28807)
Zora, emelem elõtted a kalapom! Zseniálisan írsz! Az ébredés még az eltemetett titoknál is jobban tetszett! :)
10/10
follia 2012 dec. 07. - 00:55:43 10/10
(27891/28807)
csak fel kellett tennem a kérdést, és aztán este találtam is egy ide vonatkozó spoilert - már ha ezt lehet annak hívni: http://bonesspoilers.blogspot.hu/2012/12/mega-buzz-secret-love-on-bones-dec-4.html?utm_medium=twitter&utm_term=%23Bones&utm_source=twitterfeed

SPOILER
szóval a lényege az, hogy Cam szeretné továbbra is titokban tartani Arastoo-val való kapcsolatát, mert hát mégiscsak a fõnöke, és ez valahol etikátlan. ezért igyekszik elhatárolni a szakmai és a magánéletét egymástól - mindaddig, amíg ez nem okoz gondot a Michelle-lel való kapcsolatában.
hm. érdekesen hangzik.
10/10
zora 2012 dec. 06. - 19:46:17 10/10
(27890/28807)
:-))) Csak most olvastam, miután már megírtam az enyémet. Jó meglátás!
10/10
zora 2012 dec. 06. - 19:44:18 10/10
(27889/28807)
:-DDDDDD

Köszi!

Még anno, valamikor réges-régen, úgy gondoltam, Cam tulajdonképpen komolyan gondolta Booth-szal, együtt élni vele, családot alapítani. Fõleg amiatt, mert szinte együtt nõtt fel Booth családjával (legalábbis ez rémlik), és meg akarta neki mutatni, milyen az igazi család (merthogy Booth apja erõszakos természetû volt).
Hajaj, azok a régi szép idõk, mikor egy elhangzott mondatból ki tudtam kerekíteni egy több oldalas történetet...!
Szóval erre gondolt Cam, kicsit irigykedve, de mivel kedveli Booth-t és a legjobbat akarja neki, így tulajdonképpen mindegy számára, ki nyújtja azt a "legjobbat".
fencikoci 2012 dec. 06. - 17:44:02
(27888/28807)
Megnéztem a 8x9-et. Érdekes volt,meg kell hagyni. Fura is volt, meg nem is, meg élvezhetõ is, meg nem is. Szóval érzések vannak, elég vegyesen. És így, hogy bedobták ezt a nézzünk konkrétan szembe közelrõl a kamerával dolgot, hááááááááááááááááát.... A ráncok megjelentek a színésznõk szeme sarkában, és Hodgins szegény olyan pocok fejjel rendelkezik, amilyen nincs is neki, igazából :P szóval érdekes rész volt, meg kell hagyni. De már most nagyon várom a 8x10-et, mert az végre igazán vicces lesz :D a 6x23 óta nem volt beépülõs jelenet. Már kell, de tényleg!
10/10
follia 2012 dec. 06. - 14:33:33 10/10
(27887/28807)
apropó, Cam: amellett, hogy a 8x08-ban láttuk, hogy

**SPOILER**
Arastoo-val jár, vajon lesz ennek valami kimenetele is? én úgy szeretnék már neki valami komolyabb vonalat a sorozatban, nagyon tetszik, ahogy Tamara Cam-et hozza, szerintem többre lenne érdemes.
10/10
follia 2012 dec. 06. - 12:35:23 10/10
(27886/28807)
becserkészni Booth-t? :)) vagy gyereket szülni - végül is Cam-nek erre elég szerények az esélyei a sorozat eleje óta.

erre a fiction-re én is emlékszem, tényleg egy jól sikerült darab! <3
10/10
hellomi2 2012 dec. 06. - 12:19:43 10/10
(27885/28807)
már feltette a lány a javított változatot is, és nagyon szeretem a feliratait amúgy :)
http://hu.tvsubtitles.net/subtitle-235355.html
e-batta 2012 dec. 06. - 11:42:22
(27884/28807)
Segítség!
Benne maradt egy angol nyelvû sor, lefordítaná nekem valaki? A netes fordítók elég bénák :(

Given the opportunity, she always rises to the occasion.

Köszike!!!
e-batta 2012 dec. 06. - 10:49:38 Előzmény Sz Peter
(27883/28807)
fencikoci 2012 dec. 06. - 10:43:50
(27882/28807)
Hali!
Zora, elolvastam a fanfiction.net-en az egyik sztoridat, az Eltemetett titok címû darabot. Hát, marhabaromikirálynagyonfrankódejó sztori volt :) egyszerre végégdzsaltam rajta, mert nem lehetett abbahagyni. Viszont van valami, amit nem értek. Konkrétan ez a mondat, az utolsó fejezetben, ami egyébként Cam gondolata:

"Cam egyedül maradt a vibráló plazmaképernyõvel. Lassan leereszkedett egy székre és elgondolkodva nézte a három képet. Brennan és Booth... Booth és Brennan... és a lányuk. Kettejük lánya! Megcsóválta a fejét. Hát Brennan-nek sikerült..."

Ez nekem nem tiszta. Itt mire gondol? Mi sikerült Brennannek? Megköszönnék némi felvilágosítást!
Szóval köszi, egy élmény volt! :)
e-batta 2012 dec. 05. - 20:43:15
(27881/28807)
SPOILER 8x08

ebben is voltak vicces párbeszédek, bár ezúttal a vizuális komikum a jobb, és az amcsik stand-up humorát én nem értem :(

----------------------------------------------

Booth: Bones, mi csak, tudod, miért nem szedjük csak úgy szét õket?
Brennan: A ragasztónak elég ideje volt, hogy megkössön. Ha szétszedjük õket, letépnénk Michelangelo bõrét, vagy ami még rosszabb, teljesen megsemmisítenénk a bizonyítékot.
Noname Man: Rosszabb, mint letépni a bõrömet?

------------------------------------------------

Brennan: Nos, minden bizonnyal ez lehet a halál oka.
Booth: Micsoda?
Brennan: Egy rendellenes lövedék, keresztülhatoló röppályával.
Booth: Miért nem tudsz hétköznapibb lenni? Fejbe nyilazták. Gyilkosság.

Fisher: Vajon szabad nevetnünk?
Cam: Nem.
Fisher: Oké. Hogy hívják az élõt?
Brennan: Nos, Booth csak Michelangelónak nevezi..
Noname Man: Michelangelo megbízásra dolgozott. Az nem volt igazi mûvészet.
Cam: Michelangelo nem volt igazi mûvész. Ezt jó tudni.

--------------------------------------------------

Noname Man: Mi van a hullával, ami éppen velem szodomizál?
Brennan: Szét kell választanunk Michelangelót és a holttestet.
Fisher: Kezdhetjük. Mi a helyzet a lézerrel?
Cam: Nem, ne a lézert.
Noname Man: Én... egyetértek az okos és gyönyörû angyallal.
Cam: Nos, az okos és gyönyörû angyal most megy, és kideríti, ki operálta az áldozat nyakát.

-------------------------------------------------

Noname Man: Furcsa, hogy itt mindenki mennyire okos és buta egyszerre.

Fisher: Dr. Saroyan ejtette a lézert.
Hodgins: Tudtam, hogy így lesz, ezért hoztam ezt.
Noname Man: Atyám, mit hozott?
Hodgins: Mogyoróvajat.
Noname Man: Mogyoróvajat? Én nem egy szelet pirítós vagyok.

Noname Man: Ismerem a jogaimat. Nem vetkõztethettek le és kenhetitek be a magánszférámat vastagon mogyoróvajjal.
Fisher: Mi van, ha szedálunk?
Noname Man: Attól függ. Mit kapok érte cserébe?

--------------------------------------------

Fisher: Elég furcsa, mikor a maradványok beszélnek.
Cam: Ez mûködni fog?
Noname Man (miután letapizza Camet): Te vagy az, édes csokoládé angyal?
Cam: Te jó ég. Mit adtatok neki?
Fisher: Depresszió, hangulatváltozások és pánikbetegség elleni...
Cam: Nem akarom tudni. Amit hallottam: egy csésze kamillatea.

------------------------------------------

(Zalinsky azaz Noname Man és a hulla kettéválnak, Zalinsky lezuhan az asztalról)
Fisher: Te jó ég, még mindig olyan fura, hogy mozog.
Zalinsky: Ez jó érzés volt. Majdnem olyan jó, mint amikor az ázsiai csaj megcsókolt.
Hodgins: Várj. Mi?
Zalinsky: Az ázsiai csaj megcsókolt.
Cam (rémülten): Mosakodjon meg, Mr. Zalinsky, és vegyen fel valami ruhát.
Fisher: Ne már... Bekentem mogyoróvajjal, begyógyszereztem, és most még fürdõszivacsot is én szerezzek neki?
Hodgins: Miféle ázsiai csak csókolt meg?

Ms. Eaton: Nézze, ha találkozott volna Denny-vel, megértené, miért Morgannél kötöttem ki.
Sweets: Gondolja, Denny ölhette meg féltékenységbõl Morgant?
Ms. Eaton: Egy év után? Ennél még Denny is gyorsabban gondolkodik.

---------------------------------------------

Hodgins: Rossz híreket hoztam. Nem a kalapács volt a gyilkos fegyver.
Fisher: Akkor mitõl volt csupa vér?
Hodgins: A teszt tévedett, a peroxidáz enzimek fehérrépától származnak. Rossz rágondolni, ez az ember hány fehérrépát vert agyon.

-------------------------------------------

Konferanszié: Fogadják örömmel elsõ fellépõnket... Cee-Lo Booth!
Booth: Seeley, nem Cee-Lo.
Konferanszié: Most mit akar? Állami iskolába jártam.

-----------------------------------------

Hodgins: Angie, én minden eredményt arra az egy kerámia törmelékre alapoztam, amit korábban találtunk.
Angie: Egy váza volt?
Hodgins: Nem, hacsak nem volt tele az a váza vizelettel.
Brennan: Egy vécécsésze?
Hodgins: És a díjat a hölgy kapja kék laborköpenyben.

---------------------------------------------

Booth: Mégis hány vécé van a fõváros körzetében?
Brennan: Ó, megközelítõleg úgy öt és fél millió.
Booth: Honnan tudsz te ilyeneket?
Brennan: Az Egyesült Államokban nagyjából egy vécé jut minden személyre. Akarod tudni azt is, mennyi idõt vesz igénybe ellenõrizni minden vécét?
Booth: Nem, nem kell ezt tennünk.
Brennan: Miért nem?
Booth: Hogy miért nem? Mert kaptam végzést minden olyan vécére, amiket az áldozat rendszeresen használt, úgyhogy akár hozzá is kezdhetünk. És amikor azt mondom, "mi", akkor azt úgy értem, Hodginsszal.
Brennan: Egymillió-kétszázötvenezer óra.
Booth: Mi van?
Brennan: Ennyi idõbe telne, hogy megnézd Washington minden vécéjét.
Booth: Ha egyszer elkezded a matekot, nem bírod abbahagyni, mi?
Brennan: Szerintem mindenki így van ezzel, nem gondolod?
Booth: Igen, azt hiszem, határozottan. Hajrá, matek! A matek és az emberek, ami örök, igaz?

------------------------------------------------------------

Az utolsó jelenet pedig, ahol kiderül, hogy a két zseni (Brennan és Sweets) teljesen mást ért humor alatt, mint a hétköznapi emberek (pl. Booth) szerintem zseniális.
10/10
follia 2012 dec. 05. - 17:02:28 10/10 Előzmény petitbelle
(27880/28807)
mióta nagyobb százalékban kell hozzáképzelnem a koncepciót a történésekhez, mint azt a készítõk megmutatnák, azóta én már nem hiszek a nagy Bones-drámákban. :) ez kicsit lehangolóan hangzik, de tényleg így van. úgyhogy manapság már a spoilerektõl sem függök annyira, mint régen, mert sosem úgy történnek a dolgok, ahogy ígérik, legtöbbször csak olcsó hatásvadászat az, amit "elkottyintanak" (ugye más is használja ezt a hülye szót, nem csak a mi családunk...?).

amit most érzékelek, és már elõttem is említette valaki, hogy Angela látványosan szenved a labormunkától, és kezd meghasonlani önmagával, mert érzi, hogy legbelül õ mégiscsak egy mûvész... Hodgins pedig nemigen érti a problémáját, mert õt meg lenyûgözi a tudomány. ez vezethet némi (fenébe, nem jutnak eszembe alapszavak, kicsit le vagyok merülve......) feszültséghez, de olyat nem tudok elképzelni, hogy odáig fajuljanak a dolgok, hogy szétköltöznek, nem beszélnek, stb...
mivel csak egyszer láttam, nem emlékszem pontosan, de úgy rémlik, Hodgins-t az sem hatotta meg igazán, hogy Angela megcsókolta Zedet. OK, elõször kiakadt, de aztán nem csinált nagy ügyet belõle. (vagy a lényegere nem emlékszem? :) )

Booth és Brennan kapcsolatában meg már volt minden mióta partnerek, és mióta együtt vannak, azóta is. szintén nem tudok elképzelni olyat, ami megingathatná õket. mondjuk ezt úgy mondom, hogy bár mindketten kompromisszumkészek az utóbbi egy évben, de szerintem Booth kompromisszum nélkül sem hagyná ott soha Brennant. egyébként egy jól megírt veszekedést szívesen látnék, de olyat, aminek eleje és vége is van, mert pl. az évad elején Booth sértettségét olyan szinten elfelejtették, hogy konkrétan másfél rész alatt túl is léptek rajta anélkül, hogy igazán megbeszélték volna a problémájukat. tudom, hogy 42 perc iszonyú kevés, de talán pont ezért lehetnének több részen átívelõ gondolatok, történések.

---------

a hétfõi részt még mindig nem volt idõm megnézni... :(
offtopic
Sz Peter 2012 dec. 05. - 01:09:09
(27879/28807)
Na de Hölgyeim! El vagyok kényeztetve. :)
Köszönöm!!! ;)
fencikoci 2012 dec. 05. - 00:29:30
(27878/28807)
azért az csúnya lenne,ha hodgins és angela szétugranána... Nem lelkesednék érte.viszont a BB esküvõért igen! :D
e-batta 2012 dec. 05. - 00:06:03
(27877/28807)
nekem is nagyon tetszett, most hogy végre van magyar hang is
Zed zseniális volt, imádtam a palit
Booth és Brennan viccfaktora nem egy tõrõl fakad, úgyhogy az uccsó jelenetet nagyon szeretem :DDDD
petitbelle 2012 dec. 04. - 23:56:52
(27876/28807)
A készítõk ( Hart Hanson és Stephen Nathan ) pár hónapja azt nyilatkozták, hogy ami az utolsó évadban összejött, az most minden szétesik
"Everything that came together in Season 7 is going to fall apart in Season 8,” "Let’s test everybody who’s in love."
Most meglátjuk, ki is szerelmes... mondjuk én kíváncsi vagyok
http://tvline.com/2012/10/16/bones-season-8-video-angela-hodgins/ a teljes cikk azoknak, akik tudnak angolul :)
D.E.T.T.I. 2012 dec. 04. - 23:49:31
(27875/28807)
Sziasztok! Feladom, mára elég volt a munkából...
Itt szakad a hó már órák óta, és ilyenkor a net is akadozik, szóval, nagyon lassan vánszorog csak le a 150., pedig már megöl a kiváncsiság!!! Lehet a végén beájulok a fáradtságtól, mire kezdhetném nézni! pff
Pedig erre vártunk már nyár óta!
Azt hittem nagyobb lesz itt a nyüzsi estére! Én mindenesetre sajnos mostmár nem fogok tudni jönni olyan gyakran, amennyire szeretnék, mert bonyolódott az életem (szerencsére jó irányba), de azért igyekszem vissza-vissza járni, amikor csak tudok! Hiányoznak a hajnalig tartó dumapartik, fejtegetésk stb.
Puszi Mindenkinek!
e-batta 2012 dec. 04. - 23:13:00
(27874/28807)
engem az idétlen táncolása nevettet meg, mindig olyan mókás, és közben Booth amilyen képeket vág hozzá :DDDD (legutóbb Sweets "beavatási-szertartásán" pl. szakadtam a röhögéstõl :DDDDDD)
e-batta 2012 dec. 04. - 23:09:53
(27873/28807)
de jó volt :)))) a különbözõ nyelvek, fõleg a portugál volt nagyon vicces Hodgins szájából :)))
fencikoci 2012 dec. 04. - 21:24:56
(27872/28807)
hh attat mondotta, hogy Angela karaktere most értékel át mindent, hogy Õ egy mûvész, és amit csinál a legkevésbé sem mûvészi. Utálja a munkáját, stb, stb, stb. Uh most ezt láthatjuk. De biztos lesz majd valami nagy was-ist-das a végén, mert elég nyomasztó egy felvezetés ez Angela személyénél. De kiszállni nem fog.
10/10
zora 2012 dec. 04. - 20:30:44 10/10
(27871/28807)
8x08:

Szuper volt!!! Én nagyon rég nem röhögtem ennyit! Szinte minden percben volt valami! Minden részt ilyennek szeretnék!!
Valahogy rosszul vágták össze, mert Fisher még azelõtt mondja, milyen komikus õ, mielõtt ezt Sweets közölné Booth-szal.
Ami úgy általában, ilyenkor tél tájékán idegesít: Oké, hogy Californiában forgatnak, de Washingtonban játszódik!!! Ott meg novemberben kb olyan idõ van, mint nálunk, tehát egy szál ágyékkötõben semmilyen bezsongott mûvész nem mászkál...
Booth poénkodása a színpadon haláli volt!
Angelát úgy 3-4 rész óta nagyon furcsának tartom. Talán az írók valamit elõ akarnak készíteni ezzel? Mert egyre kevesebb öröme van, bizonytalan... Olyan nem is tudom, fásult. Talán a színésznõ nem akarja tovább csinálni? Vagy csak belemagyarázok valamit?
10/10
follia 2012 dec. 04. - 20:18:32 10/10
(27870/28807)
http://www.youtube.com/watch?v=Tks5q34ITjc

tényleg jónak tûnik! :))
Bren-Cam párbeszédnél Bren arca! :))) végre megtanult füllenteni!

a mai részt még nem tudtam megnézni, semmi idõm nem volt... lehet, megint szombatra marad, mint múlt héten. shame on me... :(
10/10
zora 2012 dec. 04. - 19:39:49 10/10
(27869/28807)
fencikoci 2012 dec. 04. - 15:17:42
(27868/28807)
láttátok a 8x10 promóját? jön BUCK és WANDA!!!!! :))
kár, hogy mindezt csak januárban teszik :S
10/10
kicsi1030 2012 dec. 04. - 15:04:04 10/10
(27867/28807)
offtopic
Sz Peter 2012 dec. 04. - 11:47:09 Előzmény e-batta
(27866/28807)
Nagyon köszöntem!!
10/10
follia 2012 dec. 04. - 10:38:49 10/10
(27865/28807)
nem, Brennan fejlõdése és a szinkron között eszemben sincs bármilyen kapcsolatot felhozni, de azzal sem teljesen értek egyet, hogy azért lett egyre emberibb, mert bármit képes megtanulni. az tény, hogy képes rá. viszont azt a fajta emberközelibb viselkedést, az érzelmei kinyilvánítását, stb, amit Booth-tól és Angelától látott az évek folyamán, azt õ is csak úgy volt képes magáévá tenni, hogy elõször is látta, hogy a gyakorlatban mûködik (magyarul õ is jót tesz az embereknek, és a többi ember is jót tesz neki), másrészt ha nehezen is, de õ is ki merte próbálni. érzelmeket szerintem nem lehet megtanulni, azokat át kell élni/érezni. viselkedésformákat lehet, de azért Brennan-en már kezdetekkor is látszott, hogy nem vesztette el (és az agya sem tudja lekorlátozni) minden emberiességét és empátiáját. csak nem hagyta magának átérezni a történéseket, és a következményeket nem tudta hova tenni. szerintem nem is akart következményeket, semmit, ami nem kézzel foghatóan lezárható, vagy amit nem tud kontrollálni.
eleinte, ha a racionalitását nem vesszük figyelembe, abszolút gyermeki volt (jó értelemben), õszinte, naiv, kérdésekkel teli. most már egész "felnõtt", csak mondom, engem zavar, hogy néha idióta a viselkedése, szerintem ott az írók átestek a ló túlsó oldalára. elismerem, hogy nehéz lehet azon a hajszálvékony vonalon egyensúlyozni, amire Brennan személyisége épül, de mostanában már látható túlzásokba esnek.

nah, megyek, megnézem a 150. részt, remélem, izgalmas! :)
e-batta 2012 dec. 04. - 05:11:01
(27864/28807)
hüm-hüm háááát, ez egy nagyon szürreális rész volt... és egy kukkot se értettem belõle :(((
fencikoci 2012 dec. 03. - 23:26:05
(27863/28807)
ezt sokan nem értik, de ha azt veszed, hogy neki az kell, hogy mások elmagyarázzák a dolgokat, és Booth és Angela évek óta ezt teszik, akkor valahol érthetõ. Hiszen a nõ mindent meg tud tanulni, és mindent megjegyez, szóval így, na meg Sweets pszichoráhatásával érhetõ a lineáris fejlõdés. Egyébként meg a 8.évadban pont az érezhetõ, hogy mennyire adja ki a külvilág felé mindazt, amit Booth belenevelt. Jól össze van ez hozva. Gyakran egyébként pont a szinkronnal cseszik el és hozzák ki belõle, hogy nem antiszoc, hanem esetlen.
10/10
follia 2012 dec. 03. - 22:44:23 10/10
(27862/28807)
a 7x01 magyarul ANNYIRA nem volt rossz, de komolyan mondom, Brennan és Booth olyanok voltak, mint valami feltörekvõ vidéki paraszt-házaspár. ááááááá!

tegnap késõ este a Cool-on kaptam el egy második évados Epps-es részt - awwwwwwww! persze, Epps ijesztõ, de mindenki más annyira szeretni való volt benne!
azon gondolkodtam, hogy Brennan-t az évek múlásával eléggé lebutították. régen - pl. itt a 2. évadban - megközelítõleg sem viselkedett olyan idiótán, mint ahogyan mostanság teszi. hogy is mondjam... olyan finoman elegáns(an antiszociális) volt, míg mostanában sokszor elég harsány. pedig egyszerûen csak kinyílt a világ felé, megengedi magának, hogy átérezze azokat a dolgokat, amiket régen nem mert, mert félt, hogy sebezhetõvé válik. kicsit olyan, mintha egy ideig - kb. a 6. évad végéig - lineárisan fejlõdött volna minden szempontból, azóta viszont valamilyen más irányba változik. nem is értem igazán ezt a koncepciót...
10/10
follia 2012 dec. 03. - 21:53:43 10/10
(27861/28807)
az igaz, hogy valamelyest vártuk az rtl-en a 7. évadot (azok mindenképp, akik csak itt követik), de valljuk be, hogy ha ez eredetiben is fura volt - nekem legalábbis -, akkor szinkronnal egyenesen nézhetetlen! :( az elején olyanok voltak 2B párbeszédei, mint valami családon belüli erõszakot bemutató oktatófilmben... geeeez!

btw, ebben is van olyan jelenet, meg a #150-ben is lesz, amikor Brennan sír. nah, az nekem valahogy nem tetszik. a The Doctor in the Photo-ban még hiteles volt, meg korábban is, de azóta Emily máshogy sír, és kicsit - most nem fogtok szeretni, de nem jut eszembe jobb szó - idétlen.
e-batta 2012 dec. 03. - 20:32:13
(27860/28807)
Queen of the Lab csinálja, de õ is le van maradva (technikai hiba miatt), de a 8x07 az készen van
http://hu.tvsubtitles.net/subtitle-234975.html
innen le tudod tölteni
Sz Peter 2012 dec. 03. - 19:31:21
(27859/28807)
Nem tudjátok, valaki foglalkozik a fordítással?
S08E06-ig megvan, azóta semmi.
10/10
csikrisz 2012 dec. 03. - 19:12:22 10/10
(27858/28807)
David Boreanaz
fencikoci 2012 dec. 03. - 13:35:24 Előzmény e-batta
(27857/28807)
DB?
az was ist?
e-batta 2012 dec. 02. - 23:50:18
(27856/28807)
hüm-hüm

hiányolom, hogy olyan keveset villantanak DB-bõl :((((
D.E.T.T.I. 2012 dec. 02. - 22:46:44
(27855/28807)
D.E.T.T.I. 2012 dec. 02. - 22:39:43
(27854/28807)
megint eltelt 1 hét.... most jön a SZÁZÖTVENEDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D.E.T.T.I. 2012 dec. 02. - 21:49:27
(27853/28807)
Ezt felvarázsolhatná nekem valaki a telefonomra....ellennék vele egész nap! :))
<3
e-batta 2012 dec. 02. - 17:57:29 Előzmény e-batta
(27852/28807)
e-batta 2012 dec. 02. - 08:38:52
(27851/28807)
neeem, de találtam egy másikat is:

https://www.youtube.com/watch?v=WSznTcyXzC0
petitbelle 2012 dec. 02. - 00:02:01 Előzmény Kaliff
(27850/28807)
Bocsi, de én ezt már nem tudom tétlenül nézni. Kemény Max-et akarsz? Várj a 7. évad végéig és a 8. évadig. Brennan antiszociális? Nézd elõrõl a sorozatot, és látod mennyit fejlõdött. Túl gyorsan jönnek össze? Életszerûtlen a sorozat? Azért mert sorozat... nem azért készül, hogy a való életet mutassák, be , nem dokumentumfilm és lehetne ennyi képzelõerõd és nem kell véresen komolyan venni. Ha nem tetszik, nem kell nézni, de komolyan...
D.E.T.T.I. 2012 dec. 01. - 22:29:51
(27849/28807)
fencikoci 2012 dec. 01. - 07:44:16
(27848/28807)
nekem néha már egy kicsit sok a gyakornokokból. És igen, én is várom már, hogy valaki ledoktoráljon. Mert belegondolva, az FBI minõsítése is csak Daisynek van meg, a többiek nem csinálták meg. És Clark elméletileg a 8.évad elejétõl történelmi antropológiával foglalkozik, nem törvényszéki munkával. Itt ott elég nagy öngólokat rugdosnak a készítõk...
e-batta 2012 nov. 30. - 23:32:20
(27847/28807)
bocsesz, elkapkodtam, az új gyakornok a 7. évad elején már feltûnik, szerintem imádni fogod (annyira bírom az akcentusát, és a dumáját, hogy na!), de már csiripelik, hogy lesz egy további, a mostani 8.-ban (na erre kíváncsi leszek)
e-batta 2012 nov. 30. - 23:23:40
(27846/28807)
hát én csak fogom itten a fejemet, mert....

medveanyám!!!!....

dehogy is akartam én bárkit is kioktatni, csak magyarázom itt a sorozatkészítõk döntéseit, hogy van amiben félrenyúltak, van ami a mai napig nekem se tetszik, de hát hajtotta õket a szükség, az idõ, meg a jóégtudjami, a nézõk meg kénytelen elfogadni a végeredményt...

Cam/Paul páros annyira nekem se jött be, na de majd a mostani, ezen teljesen kifordultam magamból, szóval még jobban belenyúlt a lecsóba, és ebbõl szerintem még hatalmas balhé is lehet :DDDD szóval izgatottan várom, mi sül ki belõle...

Daisy szerintem cukipofa, a rettenetesen idegesítõ személyiségével együtt, annyira irritál, hogy már szeretem :PPP

Hannah-val meg pont az volt a bajom, hogy tökéletes!!!! nekem ne legyen tökéletes!!! egyszerûen nem életszerû... ebben a sorozatban pont az a jó, hogy mindenkinek van hibája, némelyeknek több is, Brennan például halmozza a hibákat, holott õ az agy, a sztár, a menõ... és éppen ettõl szeretnivaló (leginkább az antiszociális oldala jön be nekem... de ahogy csikrisz írja, ízlések és pofonok...)

halkan súgom meg, hogy a gormogonos részek nekem is tetszettek, bár a vége az annyira ütõs lett, hogy azóta gyûlölöm ezeket a részeket (Zack nagy kedvenc volt).

Max-et meg ne írjuk le, mert szerintem van még pár ász a kabátujjában, akármikor elõveheti õket... most ugyan nagypapásat játszik, de ki tudja meddig...

Caroline Julian továbbra is állandó karaktere a sorozatnak, és a legjobb beszólások továbbra is tõle várhatóak, senki se lett kiírva (bár erõsen aggódunk Ryan O'Neal miatt :(((), hanem lesz egy új gyakornok a 8. évadban, és persze HH-ék elsütötték, hogy újabb gyakornokot keresnek (bár ezen eltûnõdtem, hogy ennyi év után valamelyik már igazán ledoktorálhatna, azért ennyi ideig csak nem tart a dolog...)
wrossi 2012 nov. 30. - 18:02:38
(27845/28807)
Kemény kritikára kemény cáfolat,én mindegyiket egy kicsit soknak érzem,de tagadhatatlan,hogy van bennük igazság.Erõsen érzõdik az irónia a cáfolaton ami érthetõen nem esett jól a kritikusnak.
Bírom mikor felbolydul a szendergõ méhkas a "támadás" visszaverésére.
Angela és Hodgins kapcsolatát profi módon terelgetik,szó nem érheti a ház elejét.Nekem Michelle és Cam kapcsolata a hibapont,az a lány gyakorlatilag csak azért ugrik be néha,hogy jól leordítsa szegény Cam fejét.
10/10
csikrisz 2012 nov. 30. - 15:36:41 10/10
(27844/28807)
Szia!

Szerintem Taffet baromi jó volt a sorozatban! Az egyik legjobb sorozatgyilkos. Õt nagyon imádtam.
Azzal viszont egyetértek, hogy szerintem se hozták össze jól BB-t.. Jó, tudjuk Emily terhes volt, ezért kellett sietni. De megoldhatták volna mondjuk úgy, hogy elrabolják aztán 5-6 részbõl hiányzik.
Hannah és Booth kapcsolata izgi volt, felborzolta a kedélyeket.
Ms Julian visszajön majd bizonyos idõközönként, nem tûnt el.
A többihez nem tennék semmit hozzá, ízlések és pofonok.
1/10
Kaliff 2012 nov. 30. - 14:17:06 1/10
(27843/28807)
Baromira félreértettél.

Úgy kezdtem a mondandómat, hogy csalódott vagyok. Ki lehet csalódott? Szerintem az, akinek valami nagyon tetszett, de mostanában már olyan dolgok történnek ami annyira nem tetszik, viszont jobb lenne ha mégis. Tehát nagyon is szerettem a sorozatot, sõt most is nagyon kedvelném, és piszkálja a csõrömet a történet alakulásának....kidolgozatlansága, elnagyoltsága, ok-okozati összefüggéseinek elmosódása és az egész sorozat karaktereinek visszafejlõdése, ellaposodása.

Régebben színesebb volt a történet, a kapcsolatok dinamikája. Számomra most már elszürkült, de még nézhetõ. Csak nem hiszem, hogy egy sorozat értelmezéséhez szükség lenne a háttérinformációra és a karakterek megformálói (színészek) a magánéletének ismeretére.
1/10
Kaliff 2012 nov. 30. - 13:07:06 1/10
(27842/28807)
De mi a fene volt jó a gormogonos részekben? Akkora abszurd volt az egész, hogy....ááááááá kezdetben Sweetset se nagyon bírtam. Dr. Zach Addy-t miért kellett kiírni?! Én kedveltem és nem örültem, hogy egy gyilkost csináltak belõle. Na jó tudom, hogy nem az, csak padavan, és valami elmegyógyban van, de mindenki azt hiszi róla, hogy õ a gyilkos.
1/10
Kaliff 2012 nov. 30. - 13:01:50 1/10
(27841/28807)
Köszi, de egy kicsit igazságtalannak érzem a kioktatást.
1. Egyszerû sorozatnézõ vagyok, honnan a bánatból kellene tudnom, hogy Emily Deschanel terhes volt amikor ezeket a részeket felvették?! Nekem egyszerûen csak érthetetlen volt, hogy hátradõlünk a franciágyon zokogva, és a következõ részben már terhesek vagyunk!
2. Max Keenan karakterét kiherélték, pont. Ebben sajnos nem tudsz meggyõzni. Nekem sokkal jobban tetszett a kapcsolatuk dinamikája amikor még Max egy igazi gazember volt. Pl. A börtönös karácsonyos rész, a legkirályabb rész volt amit valaha sorozatban láttam! Csodálatos volt! Vagy amikor Bones mentve az apját, elbizonytalanította az esküdteket és saját magát keverte gyanúba! Potyogtak a könnyeim! Ezt várom újra, ezért nézem, mert olyan részek voltak benne Max, Bones, Russ és Booth-al, hogy ha csak belegondolok végigfut a hátamon a borzongás!
3. Na ezt megint honnan a jóbánatból kellene tudnom?! Nem ülök órákat a gép elõtt, hogy minden háttérinfót megkeressek egy mellékszereplõrõl, vagy fan-oldalakat olvassak, bocs! Én kedveltem Mr. Nigel-Murrayt és nem örültem, hogy "Imhoteppel" kinyíratták.
4. Már megbocsáss, de Hanna Burley karaktere ezerszer érdekesebb mint a mostani (totálisan antiszociális) Bones. Haditudósító, politikai újságíró, független, gyönyörû, önálló, erõs igazságérzettel. Amikor szakítottak Booth-al nagyon meglepõdtem, hiszen Booth feleségül kérte. Tudtam, hogy a karakterben nincs benne a házasság, azt is tudtam, hogy ki fogják írni Hanna-t a sorozatból, de reméltem, hogy nem így.
5. Angela és Hodges kapcsolata nem felépítve van bocs. Nemrég még szakítottak, Angie valami csajjal élt, aztán Wendellel (!) óóóóuramatyám, Wendellel (!) kefélt össze, aztán hirtelen rájöttek Hodges-al hogy összetartoznak és egy börtönben összeadják õket, aztán gyerek, de nehogy csak szimplán egy gyerek, egy majdnem látássérült gyerek...hát kissé izzadtságszagúnak, erõltetettnek érzem.
7. Miss Juliet=Miss Julien államügyész bocs, elütés. Nyilván az a t betû zavart meg téged is.
Miss Vic= Daisy Wick ahogy többen helyesen rámutattak - Sweets barátnõje.
8.Gordon Gordon karaktere pont attól volt érdekes, hogy az FBI pszichológusa volt. Egy nímand szakács nem érdekel. Akkor se ha Gordon Gordon az, és akkor se ha Ramsay a vezetékneve. (bocs szójáték, nem tudtam kihagyni)
9. Cam kapcsolata a lánya balfasz nõgyógyászával döbbenetesen morbid. Cam karakterében az érthetetlen kettõsséget képtelen vagyok megérteni. A munkájában határozott, nõies, okos, szakmailag kifogástalan döntéseket hoz, kicsit merev, de jóindulatú. A magánéletében totális csõd. Amit a lánya továbbtanulása kapcsán mûvelt, hát az több volt mint a miafaszvanbazmeg kategória. Ha velem ezt csinálta volna az anyám,....
Amit pedig pasitéren mûvel, az katasztrófa! Egy idióta! Egyszerûen kizártnak tartom, hogy valaki ennyire....ennyire kétféleképp reagáljon élethelyzetekre!
fencikoci 2012 nov. 30. - 12:30:42
(27840/28807)
És még annyit fûzzünk hozzá, hogy Wendell a legjobb arc a gyakornokok között, õ tipikusan a jófiú. Daisy a vetésforgó szerint nem került bele néhány részbe, de megjegyzem, nem írták ki. Gyakornok csoport van, mióta Zach nincs, minden részben mással. Senki nem lett a csapatból kiírva. És van egy olyan érzésem, hogy Caroline lehet az a Ms. Juliet, aki egyébként Julian, és õ is mellékszereplõ, akit nem fognak miden egyes részben elõvenni. Õ államügyész, akkor játszik, ha bíróság is van a cselekményben, de minimum jogi cécó. Amúgy meg ha valaki nem bír egy sorozatot, nem kötelezõ néznie. Amúgy a legütõsebb részek voltak a gormogonos részek, azóta is várom, mikor hoznak még valami hasonlót.
e-batta 2012 nov. 30. - 11:40:07
(27839/28807)
Nem nézem a szinkronos verziót (általában késõbb, egyszerre ledarálom), úgyhogy nem tudok arra reagálni, hogy a szinkronos változat mennyire rontott az eredeti epizódokon.

A 6. évaddal nekem semmi bajom nem volt.
Válaszolnék néhány panaszodra:
1. Brennan és Booth "összejövését" a sorozat készítõi lassabban építették volna fel (liftes epizód), de közbeszólt a való élet (Emily Deshanel terhessége), és villámgyorsan kellett lépniük. Ezért érzi mindenki úgy, hogy összecsapott lett az összejövetelük. Ennek ellenére én úgy érzem, hogy ennyi mindenképpen kellett, ennél több nem (az nálam már illúzióromboló lett volna).
2. Brennan apja nem dolgozik a biliárdszalonba (ennyire nem figyeltél oda?), hanem hobbi szinten bowlingozik (nagy különbség!), azért mert ennyire kemény karakter, akkor már nem is lehet hobbija? A saját gyerekeit meg azért hagyta el, hogy megvédje õket, és nem azért mert önzõ lenne, és jelenleg is azért "szelidült" meg egy kicsit, hogy együtt lehessen a lányával.
3. Vincent Nigel-Murray-t ki kellett írni a sorozatból, mert saját sorozatot kapott (Alphas), és én nagyon örülök, hogy inkább egy ilyen katartikus és emlékezetes jelenettel írták ki, mint mondjuk egy semmitmondó "hazautazok Angliába az anyámhoz"-jelenettel.
4. Hannah és Booth kapcsolata Booth részérõl csak "pótcselekvés" volt, ezt a sorozat követõi nagyon jól tudták/tudják, amúgy nekem amolyan se hús se hal kapcsolatnak tûnt.
5. Angela és Hodgins kapcsolata évadokon keresztül lett felépítve, és neked ez sem volt elég meggyõzõ? Akkor nem igazán tudom, hogy mit szeretnél. Egyszer az nem jó, hogy egyik pillanatról a másikra összehoznak embereket, egyszer meg az, hogy többévi udvarlás, szeret/nem szeret, együtt vagyunk/nem vagyunk együtt, házasság, utazás terhesség, stb. jó hosszan felépített vonal, és ez sem tetszik? Akkor erre nem tudok mit írni.
6. Nekem még mindig átjön a humor. (Itt tényleg a fordítókon és a szinkronon múlik, szóval nem tudok hozzászólni).
7. Nem tudom ki az a Miss Juliet, fogalmam sincs kire gondolsz, mert ilyen nevû szereplõ nem volt visszatérõ karakter. (Ahogy Miss Vic-et sem tudom hova tenni, õ sem ismerõs, pedig tényleg mind a 8 évadot kívülrõl fújom).
8. Gordon Gordon nekem is hiányzik, de õ csak néhány epizódot színesített (remélem beleírják még egy-kétszer), amúgy nyugaton az emberek másképp állnak hozzá a munkához. Nem dolgoznak ugyanabban a szakmában életük végéig, hanem egyszer-kétszer hivatást váltanak (hogy bele ne unjanak?), itt nálunk ez kicsit szokatlan, ott viszont nem annyira. (tehát az hogy valaki pszichológusnak tanul, aztán húsz évvel késõbb úgy érzi, hogy séfnek kell átképeznie magát, az szerintem csak érdekesebbé teszi a személyiséget).
9. Cam kapcsolata a lánya nõgyógyászával (igazság szerint nem a nõgyógyásza, mert Michelle közölte, hogy keressen neki másikat) valóban nem romantikus, de ez nem egy romantikus sorozat, hanem egy morbidba hajló krimis sorozat. Szóval itt sem tudom, hogy mit szeretnél. Amúgy egy halottkém/patológus elég messze áll a romantikától, és Cam figurája inkább morbid, mint nõies, szóval...

Brennan és Booth totál semmilyen kapcsolatára meg annyit reagálnék, hogy kezdd elölrõl, nézd végig újra az összes évadot, és utána mondd azt, hogy totál semmilyen kapcsolatuk van.
1/10
Kaliff 2012 nov. 30. - 10:03:05 1/10
(27838/28807)
Én nagyon csalódott vagyok. Nem letöltve nézem, hanem az egyik kereskedelmi tévén szinkronosan. Nem tudom visszatér-e valaha ennek a sorozatnak a sava borsa, de rettenetesen csalódtam benne, már másodszor.
Szerintem a színészek megfásultak, az írók is, valahogy túlhúzták Booth és Brennan összejövését és mire megtörtént (!) mivan, nem is láttam semmit ami azt bizonyította volna, hogy megtörtént (!) rögtön bedobtak egy "gyerekünk lesz" zagyvaságot, aminek semmilyen elõzménye nem volt. Annyit láttam, hogy Booth hátradõlt Brennan meg a mellkasán sírdogált. Nekem ebbõl nem jött le, hogy szexeltek is.
Kezd olyannak tûnni az egész sorozat mint az általam rettenetesen utált gormogonos részek alatt (azt az évadot nem is néztem, pocsék volt!)
Ez már csak kapálózás a nézettségért:
Ms Teffet visszahozása és fejbelövetése
- Brennan apjának a visszatérése, de szabályosan kiherélve - szerintem ha visszaemlékszel a régi karakterre - Colombusra aki felgyújtott és felvágott embereket, vérbeli csaló volt és átvágott bárkit a saját gyerekeit is elhagyva, annak valahogy nincs benne a jellemében, hogy egy biliárd szalonban dolgozzon. Mindegy. Ez irracionális.
- Vincent Nigel-Murray megöletése szükségtelen volt a történet szempontjából, semmit nem adott hozzá, pláne úgy, hogy a legérdektelenebb karakter hagyták meg, a kis szõke hülyegyereket, akinek nevét se tudom. Ennél még Miss Vic is jobban szórakoztatott, õt meg egyszerûen eltüntették a sorozatból. Arra sem vették a fáradtságot, hogy valami sztorival írják ki.
- És hogy õszinte legyek engem jobban érdekelt Hanna és Booth "kapcsolata", mint a mostani Brennan és Booth nagy totál semmilyen kapcsolat. Mert ez a helyzet...semmilyen kapcsolat nincs köztük,se a karakterek között, se a színészek között, megkockáztatom szerintem õk is unják már.
- Angela és Hodges kapcsolata pedig....hááááát részemrõl ezt sem dobta fel jobban a házasság és a gyerekvállalás.
- a humoros beszólások szinte elfogytak, mint magas hegyen a levegõ, és már inkább csak kínosak, mintsem érdekesek.
- Buck és Vanda pedig.....erõltetett volt na, nem vicces, nem szórakoztató.
- Ms Juliet is eltûnt pedig õ tényleg színt visz ebbe a bandába.
- A másik ilyen Gordon Gordon pszichológus volt, aztán szakács (!) (mégis hogyabánatba????) lett, aztán õt is eltüntették...
- Dr. Saroyan elbaszott kapcsolata egy nõgyógyásszal (!) aki azzal kezdte, hogy a lányát vizsgálta EZ A LEGKEVÉSBÉ SEM ROMANTIKUS kapcsolat, hanem MORBID! 200%-osan MORBID! Én Dr. Saroyan mellé egy ízig-vérig macho feka sportoló, vagy rendõr, vagy egy másik FBI-os, vagy ügyvéd pasit képzelnék el, mint pl. Taye Diggs a Doktor Addisonból.

Szar látni egy sorozat ilyen szintû leépülését. Mindig vannak hullámvölgyek (gormogonos évad) de úgy érzem, ez most mélyebb, mint amibe akkor kerültek.
fencikoci 2012 nov. 29. - 18:49:51
(27837/28807)
http://bones.gportal.hu/gindex.php?pg=33322273

itt is találsz feliratot (a harmadik poszt a fõoldalon)
10/10
zora 2012 nov. 29. - 18:17:58 10/10 Előzmény GecóPista
(27836/28807)
Nem tudnád feltölteni valahova máshova? sajnos a tûzfalam, vagy vírusjelzõm, vagy tudomisén mi, nem enged az oldalhoz.. :-((((
10/10
csikrisz 2012 nov. 28. - 10:00:58 10/10
(27835/28807)
Ez annyira jó. <3
Várom ezt a részt.
--
Brennan: Pontosan tudom, miért szeretlek.
Booth: Igazán? Oké, akkor miért nem mondod el a három legfõbb okát?
Brennan: Az elsõ... Hogy szeretsz. A második, hogy Christine-t szereted. A harmadik... Hogy te...
Booth: Titokzatos vagyok, nem igaz?
Brennan: Nem, hadd szedjem össze a gondolataimat.
Booth: Pont ezért van zene és költészet is, Bones.
Brennan: Harmadik... A fizikai adottságaid igazán figyelemre méltóak. Most te mondd el nekem, neked mi a három legfõbb okod rá, hogy szeretsz.
Booth: Nincs okom rá. (Brennan elmosolyodik) Mi az?
Brennan: Azt hiszem, amit az imént mondtál, az nagyon romantikus volt.
Booth: Mit is mondhatnék? Romantikus vagyok, Bones. Szabad a karod?
--
e-batta 2012 nov. 28. - 03:32:34 Előzmény fencikoci
(27834/28807)
nekem meg ez az egyik szívem-csücske :DDD

https://www.youtube.com/watch?v=YgSrnFOTGbI
e-batta 2012 nov. 28. - 03:13:19
(27833/28807)
nem tudom, hogy ez melyik részben volt, talán a 8x07-ben? nem ismerem fel a hátteret...

SPOILER 8x07

úgy tûnik tényleg örökbefogadták Sweets-t :DDDD
Cam indokát meg nem tudom hova tenni, mármint, hogy miért rúgta ki Pault. Ugyanis az a baja, hogy a lánya nõgyógyásza... holott még jól emlékszem arra, hogy Michelle nyomatékosan kérte, keressen neki egy másik nõgyógyászt, ha már összejött a pasival... úgyhogy szerintem itt HH-ék öngólt rúgtak...

és akkor néhány kiragadott párbeszéd, vannak benne viccesek is, meg érzelmesek:

-------------------------------------

Brennan: Kérlek titeket, ne Christine elõtt vitassátok meg az ügyet.
Booth: Nézd, Christine már alszik. Olvashatnál inkább valami felnõttesebbet is, mint a Rosszcsont Mackó.
Brennan: Nem tudok pihenni, míg Kicsi Lou nincs biztonságban.

---------------------------------------

és egy igazán hosszú, de szerintem nagyon nevettetõ párbeszéd:

Booth: Mégis mit csinálsz? Ne beszélj a munkáról a házban.
Sweets: Ó, igen, de csomagold be, mielõtt beteszed a hûtõbe.
Booth: Miért csomagoljam be, ha úgyis enni fogok belõle az éjszaka közepén?
Brennan: Christine elaludt.
Sweets: Tudod, mit? Majd én becsomagolom.
Booth: Nem, nem csomagolod be. Majd akkor csomagolhatsz összevissza, ha már van saját lakásod.
Sweets: Keresem, oké? Az ingatlanpiac elég szûkös mostanában.
Brennan: Ez nem az õ hibája, Booth. Sweets számára bizalmi kérdés otthont találni. Mivel árvaként nõtt fel, a harag visszavetette õt az egészséges perspektíva kifejlõdésében, így nem is tudhatja igazán, mi jelenti számára az otthont. Ez késztette õt arra is, hogy kötõdjön hozzánk, így nem kell foglalkoznia a saját érzelmi bizonytalanságával.
Booth (ujjongva): Szép volt, Bones, hárompontos!
Sweets: Honnan jött ez a pszicho-marhaság?
Booth: Hát, ott hagytad a pszicho-baromságos könyvedet a fürdõszobánkban.
Brennan: Igen, lenyûgözõ volt.
Sweets: Igen, de számít, hogyan értelmezed az információt, oké, de te teljesen távol állsz ettõl az egésztõl. Intenzíven keresgélek. Félelem nélkül, már keresem, rendben? Ez csak... Ez csak elég nehéz most.
Booth: Szép mentegetõzés.
Sweets: Ez nem mentegetõzés.
Booth: Ez természetes.
Brennan: Mi megértjük.
Sweets: Lehetne, hogy az ügyrõl beszéljünk?
Booth: Amivel Sweets az imént próbálkozott, az a hárítás.
Sweets: Én nem hárítottam semmit.
Brennan: Úgy hangzott, mint a hárítás. Élvezem a pszichológiát.

----------------------------------------------------

Hodgins: Ez ironikus, amíg mi azzal foglalkozunk, hogy megtaláljuk a bizonyítékokat, addig nekik az a munkájuk, hogy eltüntessék azokat. Mint valami õsi harc köztünk és köztük.

---------------------------------------------------

Brennan: Nem a nõ tette, Booth. És nem is õ, és nem is az anyja. Melvin Carville a tettes.
Booth: Mi alapján?
Brennan: Érzem a zsigereimben, ahogy Sweets könyvében olvastam, felszínre hozom a tudatalattimat.
Booth: Nem, nem, nem. Nem. A zsigereimben én érzem, emlékszel?

--------------------------------------------

Brennan: Tudtam, hogy õ volt.
Booth: Hát, igazad volt.
Brennan: A probléma az, hogy nem tudom, honnan tudtam.
Booth: Az igazán fontos dolgokról nem tudjuk, honnan tudjuk.
Brennan: Ezzel nem értek egyet.
Booth: Mi van a szerelemmel?
Brennan: Pontosan tudom, miért szeretlek.
Booth: Igazán? Oké, akkor miért nem mondod el a három legfõbb okát?
Brennan: Az elsõ... Hogy szeretsz. A második, hogy Christine-t szereted. A harmadik... Hogy te...
Booth: Titokzatos vagyok, nem igaz?
Brennan: Nem, hadd szedjem össze a gondolataimat.
Booth: Pont ezért van zene és költészet is, Bones.
Brennan: Harmadik... A fizikai adottságaid igazán figyelemre méltóak. Most te mondd el nekem, neked mi a három legfõbb okod rá, hogy szeretsz.
Booth: Nincs okom rá. (Brennan elmosolyodik) Mi az?
Brennan: Azt hiszem, amit az imént mondtál, az nagyon romantikus volt.
Booth: Mit is mondhatnék? Romantikus vagyok, Bones. Szabad a karod?
Brennan: Szabad.
Booth: Bor, vacsora, gyertyafény?
Brennan: Mit jelentsen ez?
Booth: Fogalmam sincs.

---------------------------------------------------

Cam: Gondolod, Hodgins megtartja a titkunkat?
Arastoo: Igen.
Cam: Angela elõtt?
Arastoo: Nem. Meglepne, ha még nem tudná.
Cam: Gondolod, Angela meg tudja állni, hogy elmondja Brennannek?
Arastoo: Nem. Nem sokáig.
Cam: Ó, ne, meg kell tanulnod hazudni.
Arastoo: Erre nem lesz szükség. Brennan hallgatni fog.
Cam: Nem gondolod, hogy elmondja Booth-nak?
Arastoo: Csak ha megkérdi. És mi az esély rá, hogy felteszi ezt a kérdést? Sajnálom. Tudom, hogy titokban akarod tartani.
Cam: Ó, Arastoo, én egyáltalán nem szeretném titokban tartani.
Arastoo: A többi gyakornokot leszámítva.
Cam: Határozottan.
Arastoo: És mindenkit, aki a Jeffersonban dolgozik.
Cam: Átkozott helyzet.
Arastoo: Szeretnéd, hogy befejezzem?
Cam: És éljek bûntudattal? Ó, nem, köszönöm.
Arastoo: Tehát összefoglalva, mindenkinek el akarjuk mondani, de nem akarjuk, hogy bárki is megtudja.
Cam: Igen. Õrültség, igaz?
Arastoo: Inkább költõi.
10/10
csikrisz 2012 nov. 28. - 00:33:40 10/10
(27832/28807)
De szép ezen a képen Emily! WOW.
Ez a rész már volt?
Én még mindig le vagyok ragadva a 8x03-nál. :'((
10/10
follia 2012 nov. 27. - 14:50:29 10/10
(27831/28807)
belenéztem a 8x08 végébe. Emily vicces! :))))))
10/10
follia 2012 nov. 27. - 14:39:00 10/10
(27830/28807)
gyerekek, bevallom, hogy mindezidáig eszembe sem jutott, hogy van új Bones rész! most gondolkodtam, hogy benézek ide, van-e élet, erre leesett, hogy hééééé, tegnap volt új rész! de úgy látom, ti sem pörögtök nagyon a témán. :O
elkezdtem letölteni, de megnézni csak este lesz idõm. majd értekezünk. :)

az esti (rtl-es) részen elaludtam a második reklám alatt, aztán MSVH sírására ébredtem fel. érdekes élmény volt. :) tudtam, hogy nem a saját gyerekem sír, mivel nincs, de tudat alatt valami nagyon különös érzésem volt. aztán kinyitottam a szemem, és épp megszületett Michael bébi. :) aztán bevillant a "Luke, én vagyok az apád" mondat, elkezdtem röhögni, és vigyorogva néztem végig a maradék 2-3 percet. szóval így magyarul, 2 év fáziskéséssel elég jól fogadtam a hírt, hogy Bren gyereket vár. :)))
na jó, ennyit errõl, nem fárasztalak titeket, dolgozom tovább, csak gondoltam, beköszönök. sziasztok!
wrossi 2012 nov. 27. - 11:15:09
(27829/28807)
Én csak zenekedvelõ vagyok,ezért utána kellett néznem mit is jelent ez a hangzatos név.Amit találtam:zenei szakkifejezés(ez nem lepett meg),szaggatott,darabos.Ezért írtam,hogy ökörség,de szakmai berkekben biztosan másképp használjátok,az ilyen jelentésmagyarázatok eléggé megbízhatatlanok.
Nem tudom kinek az érdeme Angela családi hátterének a megkomponálása,de akárki is csinálta volt fantáziája. Billy Gibbons gitárszolóitól a halottak is feltámadnak.
fencikoci 2012 nov. 27. - 00:46:31
(27828/28807)
én, mint zenész azt mondom, nagyon is jó. Ha belegondolsz, hogy Angela Pearly Gates Montenegro, ahol a Pearly Gates Billy Gibbons gitárjának a neve (õ játsza Angela apját), akkor ez a Staccato annyira nem is szörnyû. Pattogós/játékos/rövid/ütemes - pont, mint egy kisgyerek. Csak azt sajnálom, hogy nem lett belõle Joseph, mint az apjából. De ez így tuti. A sapival, amin rajta van a neve :)
wrossi 2012 nov. 26. - 22:32:43
(27827/28807)
Szóval mégiscsak Staccato lett.Jól hangzik,de a jelentése ökörség.
fencikoci 2012 nov. 26. - 21:49:44
(27826/28807)
leszokok a magyar szinkronról... mennyivel jobb az angol szöveg! sokkal jobban kijönnek a szavak és a kifejezések. Bren és Angela beszélgetése teljesen félresiklott. Ez sucks!
10/10
GecóPista 2012 nov. 26. - 21:38:02 10/10
(27825/28807)
Ungarische felirat a 8*7-hez: http://hu.tvsubtitles.net/subtitle-234975.html
Bridge' 2012 nov. 26. - 19:46:53
(27824/28807)
jah bocsi,gyorsan válaszoltam,nem figyeltem eléggé. :)
10/10
follia 2012 nov. 26. - 19:33:37 10/10
(27823/28807)
de rossz lehet azoknak, akik az rtl-en követik, és most szembesülnek a sokkal... emlékszem, hogy magunk alatt voltunk, ugye Lilla? :))))
amúgy az rtl-es promó megint lelövi a lényeget? egyik nap láttam, hogy megy, csak nem hallottam, mert le volt némítva a tv. :) nah, este megnézem, mit hoztak össze belõle magyarul.
10/10
follia 2012 nov. 26. - 19:31:31 10/10
(27822/28807)
azért az nem 100%, hogy pont azon az éjszakán jött össze a gyerek, de valahol az 6x22-es ottalvás és a 6x23 közötti holtidõben. :)
fencikoci 2012 nov. 26. - 18:27:58
(27821/28807)
Én is ezt mondtam. I got into bed with Booth last night. :D kedvenc részem, betéve fújom :)
Bridge' 2012 nov. 26. - 17:17:18
(27820/28807)
mikor Bones Booth-nál aludt Vincent halála után....
a legutóbbi részben Tempe elmondta Angie-nek,hogy bebújt Booth ágyába,no ekkor történt. :)
fencikoci 2012 nov. 26. - 14:16:31
(27819/28807)
6x22

"The mastoid process is generally not a target in close-quarter combat.Perhaps I should examine it microscopically."
"You told me that an hour ago. What is going on? I mean, is this about Vincent?"
"Yes."
"Yeah."
"And... I got into bed with Booth last night."
"Wh-"

...

Szóval itt van. Itt jöttek össze, és így lett terhes.
8/10
fulibuli 2012 nov. 26. - 13:03:59 8/10
(27818/28807)
Brennan addig oké,hogy terhes, de mikor csinálták????? Tudja valaki?????
fencikoci 2012 nov. 25. - 23:15:23
(27817/28807)
az én nagy kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=koMjfglvHNA
a zenéje mindent visz :)
D.E.T.T.I. 2012 nov. 25. - 23:03:15
(27816/28807)
D.E.T.T.I. 2012 nov. 25. - 22:26:02 Előzmény fencikoci
(27815/28807)
nem, nincs...síííííííííííírok :((
10/10
csikrisz 2012 nov. 25. - 21:45:33 10/10
(27814/28807)
.
fencikoci 2012 nov. 25. - 09:52:08
(27813/28807)
valaki! van már felirat a 7-hez? köszi elõre is.
D.E.T.T.I. 2012 nov. 24. - 21:37:10
(27812/28807)
Kedves, drága szomszédomnál techno-party dörömböl max. hangerõvel, szóval akkor most melyik évadot is válasszam éjszakai elfoglaltságnak alvás helyett????
…Bosszúból bekapcsoltam a mosógépet, a centrifuga is ad majd legalább olyan hangot :DDD
Akkor legyen a 8x01, az már úgyis olyan rég volt!! :))
fencikoci 2012 nov. 23. - 23:08:42
(27811/28807)
örülök, hogy tetszett a fic. Booth nagyapja nekem is tetszik és hiányzik, meg a Brennan klán feje is, de Parker az egyik kedvenc szereplõm, mert olyan kedves arca és mosolya van, és hiányzik. Lesz, még folyamatban kettõ rész, aztán lesz némi szünet, asszem, nov26-ra és dec3-ra van kiírva rész. és várom azt is, meg a feliratot is. Angol felirattal mondjuk többet megértek, mint ha csak nézem, de úgy sem az igazi.
D.E.T.T.I. 2012 nov. 23. - 23:01:39 Előzmény fencikoci
(27810/28807)
Sajnos még nem találtam magyar feliratot... 8!

De! De, nem csak Parker. Nekem pl. Max is hiányzik, meg Booth nagyapja...

A hétfõi rész után ismét szünet lesz? Nem tudja véletlenül valaki??? Nem vagyok képben..

A fanfick nagyon tetszett, igazán jól átjön a hangulata! <3

A promókhoz meg .. ez lesz az a rész, amikor az áldozat szemszögébõl láthatjuk a történteket, nem? Csak azt nem tudom, hogy õk is hallják majd amit az áldozat beszél, vagy csak a nézõkhöz szól "ki"..? Mindenesetre érdekesnek ígérkezik...hm
fencikoci 2012 nov. 23. - 17:57:09
(27809/28807)
nektek nem hiányzik a sorozatból Parker? úgy eltûnt...
e-batta 2012 nov. 23. - 16:32:32 Előzmény follia
(27808/28807)
SPOILER

nem-nem, a 8x08 promoját nem értettem, azt hittem a kérdésem egyértelmû volt (nyílvesszõvel fejbelõtt csávó, hátán maradványokkal, vagy mi...)