Téma: Dr. Csont

10/10
csikrisz 2013 ápr. 12. - 17:06:50 10/10
(28256/28806)
SPOILER

Most nézem a 8x15-öt, hát nem semmi ahogy Booth az elején kiosztja Bonest, azta! Már nagyon érett a dolog.. :)
1/10
Kaliff 2013 ápr. 12. - 16:53:02 1/10 Előzmény e-batta
(28255/28806)
Te jó isten...hova a bánatba tart ez a sorozat? Valami elfuserált Hetedhét Mennyországot csinálnak belõle?!
Itt valami nagyon nem kerek...ezek a párbeszédek borzalmasak!
És itt a fórumon, titeket ez érdekel?! Ennyire, hogy képesek vagytok begépelni?! Akkor miért nem szappanoperákat nézegettek, ahol csak ez a téma?! Ahogy pedig Bones viselkedik az rettenetesen idegesítõ!
Szörnyû felületes és ostoba lett a sorozat. Nagyon nagyon szomorú vagyok.
10/10
csikrisz 2013 ápr. 12. - 16:53:02 10/10
(28254/28806)
Parker Angliában van.
Én magyarul nem nézem, mert gyûlölöm a szinkront, szerintem negyedannyira sem jó a rész szinkronnal mint anélkül.
A szüléses jelenet nekem se nagyon tetszett. Ettõl eltekintve viszont szerintem borzasztóan túlzó és végletes amit írsz, a legtöbb dologgal nem értek egyet.
Úgy gondolom, hogy ha valaki eljut egy sorozattal erre a szintre, amikor így kifakad hogy mennyire sz.r, annak abba kell hagynia a nézését és kész. Viszonylag egyszerû. Én biztos nem kínoznám magam. Van még ezer másik.
Üdv.
1/10
Kaliff 2013 ápr. 12. - 16:42:02 1/10
(28253/28806)
Bocsi, tudom, hogy elõrébb tartanak sokan, de nem bírom magamban tartani (továbbra se).
Tegnap láttam azt a részt amiben megszül Brennan.

Én egész egyszerûen nem értem hova a fenébe tart ez a sorozat. Elnagyolt lett és egy csomó megválaszolatlan kérdés van. Booth miért viselkedik komplett idiótaként amóta Bones terhes? Hova tûnt Parker és az anyja? Booth miért viselkedik úgy mintha még az életben nem született volna gyereke, mikor ott van Parker, de hol? Hol van Tempi apja és testvére Russ? Megszületik egy gyerek és basszus nem a családja az elsõ akik rohannak hanem a munkatársai?! (Na jó Angela a legjobb barátnõje oké, bár nem értem miért) de Max és Russ hol vannak?!
Booth miért nem mutatja meg Parkernak a testvérét?!
Mi a fene az a szöveg, hogy család lettünk, Booth-nak már van egy fia! Nem értem az egészet!
Brennan pedig úgy viselkedik mint egy totálisan elmeroggyant szociopata! Mindenórás terhesen egy börtönben?! Ki a fene veszi ezt be?! Összeomlik körülötte minden, egymásnak esnek a rabok, õ meg csak megy elõre mint valami dúvad és kidülledt szemekkel követel egy bakancsot! Beszarás, aki még az életben nem látott terhes nõt, az ezt elhiszi, de ez egész egyszerûen képtelenség!
Már évadok óta azt várom, hogy visszakapjam a valódi Brennant aki kedves volt, intelliges, néha esetlen, de sosem idegesítõ és végképp nem tahó. Booth jóarc volt, igazi pasi, lehengerlõ, de érzékeny, vallásos és mély meggyõzõdésû de nem bigott.
Most meg mit látok?! Komolyan elhiszi a Bibliát, hányja magára a keresztet akárhányszor elmegy egy kereszt mellett, idegesítõ, ostobán viselkedik (Jaj Bren nehogy kimenj a napra leég a benned lévõ gyerek) ráadásul úgy hogy van már egy fia, aki a fene se tudja hol a nyavalyában van, plusz még Booth elképesztõen tahó is Sweets-el és úgy általában mindenkivel. Soha nem hinném el az õ szájából a szeretlek-et Brennan felé. Ezt eddig a viselkedésével mutatta ki, nem azzal, hogy totálisan idióta ostoba csöpögõs nyálas helyzetben szeretleket susog Bones arcába, ami egyáltalán nem romantikus, Bones arcán annyi a reakció, mintha azt mondta volna, hogy beindítom a kocsit, várj egy kicsit.
Döbbenetes szar a mostani és az elõzõ évad is.
Cam játéka kimerül a dögös rucikban való megjelenésben és a kidüllesztett szemforgatásban.
Jack és Angela kapcsolata számomra egyáltalán nem hiteles, Angela és Bones barátsága sem az, legfõképp mert annyira totálisan mások, hogy nem is értem mi közös témájuk lehetne.

Már csak az ügyészcsaj Caroline miatt, meg a gyakornokok miatt nézem. Hogy miért kellett Gordon-Gordont eltüntetni azt végképp nem értem, és hogy Sweets a magas IQ-ja ellenére miért ennyire balfasz szintén nem értem. Még szerencse, hogy Daisy Vick feldobja a közös jelenetüket, különben halálra unnám magam.

A szülési jelentet pedig hogyis mondjam ultragáz volt! Egyáltalán nem volt se meghitt, se romantikus, se valóságos, inkább borzalmasan csöpögõs. Ezért kár volt azt a pár hónapos kisbabát összemázgálni.
Nekem jobban bejött Angela és Jack szülési jelenete, az legalább vicces volt.
Egy szó mint száz, egy csomó kérdésem van, hogy mi a fenét mûvelnek ezzel a sorozattal, ha valaki felhomályosítana, nagyon megköszönném.
10/10
csikrisz 2013 ápr. 12. - 08:04:24 10/10
(28252/28806)
Úgy döntöttem, kihasználom hogy itthon vagyok betegen, és behozom a lemaradásom Bones-ügyileg. :)
Ami kb 10 rész... Remélem jó az évad 2. fele, úgy izgulok. :)
Puszi Nektek, mindenkinek szép hétvégét!
10/10
csikrisz 2013 ápr. 12. - 07:57:46 10/10
(28251/28806)
Sziasztok. :)
10/10
follia 2013 ápr. 12. - 00:40:02 10/10
(28250/28806)
SPOILER
sõt mi több, még valószínûleg bûntársa is lesz... http://tvline.com/2013/04/09/ask-ausiello-spoilers-on-glee-nikita-more/
10/10
GecóPista 2013 ápr. 11. - 13:46:14 10/10
(28249/28806)
A gyakornokok nem kék köpenyt szoktak hordani. Nem tudom, hogy ki lehet, szerintem egy Jefferson alkalmazott csak.
10/10
follia 2013 ápr. 11. - 11:42:40 10/10 Előzmény D.E.T.T.I.
(28248/28806)
MamaBooth jófejnek tûnik - kíváncsi vagyok, mit rejteget... :D
10/10
follia 2013 ápr. 11. - 11:40:26 10/10 Előzmény GecóPista
(28247/28806)
új gyakornok is felbukkan, vagy ki az a srác a háttérben?
10/10
follia 2013 ápr. 11. - 11:38:10 10/10
(28246/28806)
pardon, én néztem be nagyon!!! bocsánat! csak valahogy bennem is az volt, hogy MamaBooth az évadzáróban bukkan föl. fura is volt, hogy közben sztriptízelnek is, új családtag is bekerül a képbe, plusz még ott van Pelant - érdekes 42 perc lett volna ez így mind egybe sûrítve. :)

és igen, tényleg április végén megy adásba az utolsó, ráadásul azt - ha jól tudom - most forgatják (ha azt rendezi DB, és abban lesz az a halom autó). vagy az úgy kizárt? na mindegy, én sem értem a készítõket, de már ott tartok, hogy spoilereket sem olvasok, csak képeket nézek meg, mert az a biztos. vagy az sem...
10/10
GecóPista 2013 ápr. 10. - 22:08:23 10/10
(28245/28806)
D.E.T.T.I. 2013 ápr. 10. - 22:03:07
(28244/28806)
http://csi-lover-bones.tumblr.com/post/47630070457/bones-8x22-the-party-in-the-pants-sneak-speek

sneak peek 8x22
:))

Én úgy emlékszem, 24 részes lesz az évad, és április 29-én megy adásba az utsó, azaz még 3 rész összesen.. De írtak valamit bónusz rész(ek)rõl is, de szerintem csak õsszel fogjuk azt/azokat látni, vagy megint beleépítik a köv. évadba mint idén is :O
10/10
follia 2013 ápr. 10. - 18:10:52 10/10 Előzmény e-batta
(28242/28806)
azért Zora véleményére kíváncsi lennék, hogy egy ilyen anyától inkább félnek a gondozónõk, vagy inkább utálják? és miatta a gyerekre is ferde szemmel néznek? :) Christine-t tutira hímes tojásként kezelik, hála Brennan-nek...
10/10
zora 2013 ápr. 09. - 19:51:03 10/10
(28241/28806)
Hogy lehet Emily ennyire gyönyörû...???
e-batta 2013 ápr. 09. - 17:45:03
(28240/28806)
szerintem is nagyon vicces volt ez a rész, az általad felsorolt szempontokat figyelembe véve fõleg:

SPOILER 8x21 a teljes sztori Christine-rõl

--------------------------------------------------

Booth: Te, figyelj, az igazgató... Behívott minket, mert... Beszélni akar velünk.
Bones: Ezek szerint õ is felismerte Christine tehetségét?
Booth: Ja, nem, Christine, szóval... Megharapott egy gyereket.
Bones: Tessék? Nem, ez... Ez lehetetlen.
Booth: Nem nagy dolog. Mármint, a gyerekek olykor harapnak.
Bones: Nem. Nem Christine. Õ nem csupán egy egyszerû gyerek, õ az én lányom, és a bölcsõdében hibáztak.
Booth: Bones, nyugodj meg. Tudod, az igazgató, hát elég rosszul érezte magát. Nem gyõzött bocsánatot kérni az eset miatt.
Bones: De miért pont õ?
Booth: Hát, tudod, mert az egyik gyerek megharapta a másikat, ez minden.
Bones: Melyik gyereket?
(megszólal a mindkettõjük mobilja)
Booth: Hála Isten. És merre?
Bones: Küldd át a címet.
Booth: Rendben, rögtön ott vagyunk. Van egy hullánk.
Bones: Tudom. Felhívom Maxet, hogy jöjjön át. (kis szünet) Melyik gyereket?
Booth: Emma. Az egyik Emmát.
Bones: Emma R. vagy Emma C.?
Booth: Emma C.
Bones: Gondoltam. Mindig sírni kezd, ha az "Ici-pici pók"-ot éneklik.

------------------------------------------

(helyszínelés kellõs közepén:)
Bones: Mégis mivel magyarázták?
Booth: Mit?
Bones: Mert nyomós érv kell.
Booth: Nyomós érv? Én... Nem tudom. A gondozónõ sikítást hallott, megfordult és látta, hogy Christine ott áll C. mellett, akin harapásnyom volt.
Cam: Jól sejtem, hogy ez nem az ügyhöz tartozik?
Bones: Lehetett ott még egy gyerek, aki elfutott.
Booth: Beszéljük meg késõbb.
Bones: Michael Vincent megharapott már valaha bárkit is?
Hodgins: Igen, persze. Mármint, ebben nincs semmi furcsa. Ez teljesen átlagos viselkedés.
Bones: Átlagos. Pontosan. Tehát Christine nem tehette. A gondozónõ hibázott.

-----------------------------------------

Booth: Várj, Sweets... A harapás normális dolog, ugye?
Sweets: A labor nem említett semmiféle harapást. Te... Te megharaptál valakit?
Booth: Nem. Christine harapott meg valakit.
Sweets: Hogyne. Az õ korában... Teljesen normális. Mármint, egy átlagos gyerek...
Booth: Ne mondd azt, hogy átlagos. Ha Bones fülébe jut, hogy azt mondtad, átlagos, neked véged. Csak... Ne mondd azt, hogy átlagos, rendben?
Sweets: Rendben...
Booth: Ne mondd.

-------------------------------------------

Bones: Mit hallottál Emmáról? Tévesen számoltak be a történtekrõl?
Booth: Hát persze. Számos rendõrségi jelentés szól szörnyekrõl, akik az ágy alatt laknak, de még soha nem találtak egyet sem.
Bones: Tudom, hogy ez mulatságos, de most nincs kedvem nevetni.
Booth: Bones, ne már, a kölykök harapnak, de majd kinövik. Tényleg, tedd túl magad rajta.
Bones: Nagyon szeretném túl tenni magam rajta.
Booth: Jó. Tedd akkor.
Bones: Épp emiatt fogom empirikus adatokkal megcáfolni a hamis bizonyítékokat.
Booth: Most csak tréfálsz. Nem tréfálsz. Dehogy tréfálsz. Oké, a tanár megfordult és látta, hogy Christine ott áll Emma mellett.
Bones: Ez csak szóbeszéd, a körülményektõl függ, és fennáll a tanú elfogultságának lehetõsége.
Booth: Nézd, én csak azt mondom, ha Christine volt, biztos vagyok benne, hogy nem teszi meg újra. Ha most csinálta elõször. Ami valószínûleg, tudod, nem így volt. Remek.

---------------------------------------------

Finn: Asszonyom, mondhatnék valamit?
Bones: Mondhat. Persze.
Finn: Hallottam a kislányáról, és el akartam mondani, hogy semmi különös nincs egy harapásban. Mármint, a mamám mesélte, hogy régen úgy harapdáltam Hálaadáskor az embereket, mint egy kannibál. És kiderült, hogy semmi bajom.
Bones: Mégis javítóintézetbe került, amiért leszúrta a mostohaapját.
Finn: De önvédelembõl szúrtam. Én... A javítóba lopásért és garázdaságért kerültem. Hát igen, ez se hangzik sokkal jobban. Csak azt mondom, hogy a harapás, tudja, elég átlagos viselkedés.
Bones: És mivel a lányom nem átlagos, be fogom bizonyítani, hogy igazságtalanul vádolják.

----------------------------------------------------

Bones: Szükségem van a segítségedre valamiben, de maradjon köztünk.
Angela: Persze. Neked bármit.
Bones: Christine-t megvádolták valamivel egy kétéves szavai alapján, akinél az idegi kapcsolatok még ki se alakultak teljesen.
Angela: Hallottam róla. Megharapott egy gyereket.
Bones: Nem. Csak állítólag. Az egyik gyerek harapott, de... Nincs döntõ bizonyíték arra, hogy ez Christine lett volna. Nem vádolhatsz meg egy gyereket olyan bizonyítékok nélkül, mint egy fotó vagy a méretvétel az állítólagos harapásnyomról.
Angela: Mire van szükséged?
Bones: Szeretném, ha begyûjtenél néhány adatot Christine bölcsõdéjérõl.
Angela: Azt akarod, hogy törjem fel a szerverüket?
Bones: Azt akarom, hogy fusd át Emma Carter anyagát és nézd meg, van-e látható bizonyíték az állítólagos harapásról.
Angela: Ugye tudod, hogy ez nagyon durva?
Bones: Az anyaság azt diktálja, hogy nem hagyhatom figyelmen kívül.

---------------------------------------------

Angela: Tehát, ez a kislány anyagából van. Itt van a harapásnyom.
Bones: Kiváló. Most pedig vesd össze a fognyomokat, hogy oda tudjam adni a bizonyítékokat Christine bölcsõdeigazgatójának. Tessék.
Angela: Mégis mi ez?
Bones: Össze kell hasonlítanunk a sérüléseket Christine-nel.
Angela: Te komolyan mintát vettél Christine fogairól?
Bones: Igen. Beleharaptattam vele egy almába, aztán megépítettem a modellt. Valójában nagyon egyszerû volt. És imádja az almát.
Angela: Világos.
Bones: Ez a roncsolt rész itt, ezen a területen Christine foga még nem bújt ki teljesen. Egyetértesz?
Angela: Hát, mivel a hús puha, a számítógép nem tudja se megerõsíteni, se cáfolni, hogy Christine tette-e.
Bones: Nos, ez abszurd. Meg kell vizsgálnunk újra az esetet, hogy lássuk, hogy történt pontosan a sérülés...
Angela: Sajnálom, édesem. A legjobb, amit tehetek, hogy megadom neked az esélyt.
Bones: Rendben.
Angela: És nem fogsz örülni neki.
Bones: Miért? Mit jelentsen ez?
Angela: 78-21 az esély rá, hogy Christine harapta meg a kislányt.
Bones: 21%, plusz a róla szóló ismereteim. Meggyõzõdésem, hogy Christine ártatlan.
Angela: Komolyan?
Bones: Természetesen. Köszönöm.

------------------------------------------

Booth: Meg kell hagyni, Bones, mindig megtalálod a módját, hogyan lepj meg. Büszke vagyok rád.
Bones: A csoportos erõfeszítés volt a megoldás. De én vagyok a legértékesebb, szóval köszönöm.
Booth: Nem, úgy értem, büszke vagyok rád, hogy nem veszítetted el a hidegvéredet a bölcsõdeigazgatóval és Emma anyukájával szemben.
Bones: Nos, a konfliktusok megoldásában mindig jobb, ha racionálisak maradunk. És rengeteg bizonyítékom volt Christine tisztázása érdekében.
Booth: Igen, bár amikor korteskedni kezdtél, az egy kicsit sok volt.
Bones: De mûködött.
Booth: Igen. Tudod, Christine újra rosszalkodni fog. Ki fog lógni a házból, elszív majd pár cigarettát, és valószínûleg lógni fog az iskolából is.
Bones: Tudom. Ez természetes része a megkomolyodásnak.
Booth: Természetes?
Bones: Igen.
Booth: Komolyan?
Bones: Igen. Az elfogadható viselkedést csak az elfogadhatatlan megtapasztalása tanítja meg.
Booth: Miért gondoltad meg magad?
Bones: Nem gondoltam meg magam.
Booth: Mi az ott?
Bones: Mi?
Booth: A nyakadon. Csak nem egy harapásnyom?
Bones: Nincs ott semmi.
Booth: Christine megharapott.
Bones: Nem. Csak izgatott volt. De ez nem azt jelenti, hogy õ harapta meg Emmát.
Booth: Jobb, ha ezt nem mutogatod a bölcsõdében.
Bones: Majd azt mondom, te csináltad, mikor szeretkeztünk.
Booth: Meg ne próbáld.
Bones: Pedig ez elég hihetõ magyarázat, Booth.
Booth: Mi? Mi, hogy kiszívtam a nyakad? Nem vagyok nyolcadikos. Ez most komoly? (egy gyors autósnak odavetve:) Lassítani kellene, öregem. Tényleg megharapott?
Bones: Egy kicsit fájt is.
Booth: Helyes.
10/10
follia 2013 ápr. 08. - 12:11:29 10/10
(28239/28806)
és az milyen hihetetlen, hogy az összes aktuális sorozat évadnak vége a hónap végén... :(
ilyenkor mindig bepánikolok egy kicsit. :))
10/10
follia 2013 ápr. 08. - 12:09:45 10/10
(28238/28806)
megnéztem a gombás részt! :)

SPOILER

Brennan még Christine-ben is a saját "tökéletességét" akarja látni, ami valahol zavaró, valahol viszont bájos, hogy azt gondolja: az õ lánya nem lenne képes megharapni senkit, hiszen Christine az õ lánya - és ezáltal NEM ÁTLAGOS gyerek. (ezen annyit röhögtem!) valószínûleg civilizált vitát várt volna tõle, nem azt, hogy harapással fejezze ki az egyet nem értését... aztán lám-lám, Christine rá is lecsap. :)) az meg a legviccesebb, hogy még ekkor sem elismeri, hogy igen, Christine is ugyanolyan, mint a többi kisgyerek, harapdál, ez van, hanem "majd azt mondja, hogy Booth harapta meg a nyakát az ágyban"... :))))))) kééész!

Hodgins meg lehet, hogy elkezdi gyarapítani az elvesztett vagyonát Finn nagyi titkos szószával? azon is jót derültem, hogy a tömegspektrométerrel bontotta atomjaira a szószt, és sikerült összeállítania az eredetit. nekem is kéne otthonra egy ilyen felszerelés, hogy amikor valami nagyon ízlik, én is elõránthassam a receptjét és a megfelelõ arányokat. :)

a többire nem igazán emlékszem, de ez a két dolog nagyon tetszett. ahhoz képest, hogy Christine volt az egyik fõ szál, csak egyszer mutatták, akkor is aludt. pedig olyan édes az a kislány, hogy naphosszat csodálnám. örülök, hogy a bájosabbik ikerbébit "használják" gyakrabban, mert egyrészt szerintem tényleg hasonlít Emily-re, és kicsit sem nehéz elképzelni, hogy Brennan gyereke, másrészt az ikertesójával már nagyon szembetûnõ köztük a különbség, és számomra zavaró, ha váltogatják õket.
D.E.T.T.I. 2013 ápr. 07. - 23:14:38
(28237/28806)
ezt akár itt is forgathatták volna..hétköznap reggel, valahol pesten :DD
D.E.T.T.I. 2013 ápr. 07. - 22:59:37
(28236/28806)
:))
wow
D.E.T.T.I. 2013 ápr. 07. - 22:55:42
(28235/28806)
Ez biztosan nagyon izgalmas jelenet lesz...
Hihetetlen, hogy már az évadzárót forgatják!
:O
D.E.T.T.I. 2013 ápr. 06. - 23:10:46
(28234/28806)
10/10
10/10
follia 2013 ápr. 04. - 12:42:59 10/10
(28232/28806)
a következõ rész tartalmából:
http://www.spoilertv.co.uk/images/bones/Season%208/Promotional%20Episode%20Photos/Episode%208.22%20-%20The%20Party%20in%20the%20Pants/BONES-Ep818_Sc11_0178.jpg.php

http://www.spoilertv.com/2013/04/bones-episode-822-party-in-pants-promo.html

"a vetkõzõs pasi, wooooo!"
"nem, nem az, FBI!"
"WOOOOO!"

:))))))))))))
és Brennan-rõl is mik derülnek ki... :D (és a HAJA!! imádom!) zseniális rész lesz!
10/10
follia 2013 ápr. 04. - 12:31:47 10/10
(28231/28806)
BTS fotók a gombás részbõl, amit nekem még nem sikerült megnézni. :(
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151578233584497&set=a.10151578233524497.1073741828.19097964496&type=3&theater
Tamara! :) ❤
D.E.T.T.I. 2013 márc. 31. - 22:55:45
(28230/28806)
(\__/)
(=’.’=)
(”)_(”)
D.E.T.T.I. 2013 márc. 31. - 18:14:16
(28229/28806)
Békés Boldog húsvétot kívánok nektek! Talán holnap már a nap is kisüt kicsit....
offtopic
Sz Peter 2013 márc. 28. - 14:37:31
(28228/28806)
Hölgyeim! Önök elkényeztetnek engem! ;)
Köszönöm.
fencikoci 2013 márc. 28. - 11:20:22 Előzmény Sz Peter
(28227/28806)
http://bones.gportal.hu/

itt találod meg a dolgokat legelõször, Queen of the Lab ide teszi fel elõször, mert hogy õ az oldal hivatalos fordítója. Szóval jobb oldalon (szélen, lefelé görögve) ott van a feliratok listája, angolul és magyarul egyaránt. Meg a letöltési linkeket is mindig felteszik, hogy honnan lehet beszerezni torrent nélkül a részeket. ÉS még sok más és nagyszerû dolog is van fent ezen az oldalon, a fanfictionökkel kiegészítve, amik baromi jók! (legalább is egy-kettõ tényleg nagyon beleillik a sorozat menetébe)
offtopic
Sz Peter 2013 márc. 27. - 21:46:48
(28226/28806)
Nagyon köszönöm! ;)
Sz Peter 2013 márc. 27. - 18:32:16
(28225/28806)
Sziasztok!
A S08E12 óta nem igazán találok magyar nyelvû feliratokat.
Készít valaki egyébként?
Bridge' 2013 márc. 27. - 16:56:19
(28224/28806)
Igen,ezt én is furcsállom,hogy a színészeknek nem tûnik fel.
Persze,sok különbözõ munkájuk van biztos,de már hány éve csinálják ezt,nem 1-2 epizódról van szó.
10/10
_mason_ 2013 márc. 26. - 22:24:40 10/10
(28223/28806)
Neked is kösz :)
10/10
_mason_ 2013 márc. 26. - 20:43:22 10/10
(28222/28806)
Kösz
Gwenke 2013 márc. 26. - 19:32:44
(28221/28806)
Az elején látott számítógépzseni gyakorlatilag bevallotta, hogy õ tette, de nem tudják rábizonyítani. Röhög a markába. Boothék viszont házat vettek. Második rész két hét múlva.
10/10
_mason_ 2013 márc. 26. - 18:11:47 10/10
(28220/28806)
A tegnapi résznek (RTL) mi volt a vége,vagy ki volt a gyilkos?Nem láttam,mert azalatt vacsoráztam. :(
10/10
follia 2013 márc. 26. - 17:37:48 10/10
(28219/28806)
azóta, hogy a magyarok így fordították le... :(
tök szívesen vállalnék lektorálást a fordítás után a Bones esetében.
10/10
follia 2013 márc. 26. - 17:23:12 10/10
(28218/28806)
komolyan benne volt???
JAAAA, emlékszem, mikor a csaj "beillatozta" Booth-t... :D
Bridge' 2013 márc. 26. - 15:11:30
(28217/28806)
sziasztok!

rég néztem új szinkronizált részeket,de tegnap este "belefutottam".
mióta magázódik Hodgins és Wendell vagy akár Caroline és Booth?
ez már feltûnt másik sorozatban is,hogy kis kihagyás után,már nem tudják,hogy tegezõdnek vagy sem. ez számomra eléggé zavaró.
e-batta 2013 márc. 26. - 14:12:55
(28216/28806)
jjjaaah, egyetlen (!) jelenete volt Sweetsnek, én is hiányoltam :(
10/10
follia 2013 márc. 26. - 14:01:02 10/10
(28215/28806)
OFF
igazából még sosem nyeltem be vírust, talán éppen ezért is parázom tõle annyira. :))

ON
nem tudom, melyik volt a fanfiction-gyanús részlet ebben a részben, de gondolom, a vége, ami tényleg nagyon cuki volt, de azért a fanfic mögött én többet értek. mármint *elképzelhetetlent* vagy *nagyon váratlant*. ez meg nem az volt. na mindegy, valami nagyobb 2B történést vártam, de ettõl függetlenül szuper volt az egész rész! végre tényleg érdekelt az ügy, Caroline meg az öreg hatalmas párosítás, Cam-nek VÉGRE VOLT ÉRTÉKELHETÕ SZEREPE (idõben és szövegben is), Hodgins-ért még mindig odavagyok, Brennan-nek megint leesett valami önmagával kapcsolatban, Booth kicsit kemény volt végig, de érthetõ, hisz mélyen érintette az ügy, szóval összességében tetszett!
de hol volt Sweets? igazából csak most esik le, hogy nem láttam, de így utólag hiányzik. (biztos túl jól sikerült a csajokkal való összebútorozás...)

meg az is tetszett, hogy nem a BBházban zajlott az utolsó jelenet. végre kimozdultak (a rendezõk is meg a szereplõk is)!

mióta a Finder ment, el is felejtettem, hogy hétfõnként itthon is van Bones, de tegnap épp arra értem haza, szóval a végét láttam, és a magázódáson én is csak pislogtam... annyira nyomi az egész szinkronos banda, de fõleg, akik nem tartják számon az elõzményeket.
a rész végén olyan hiányérzetem volt, de még nem jutottam odáig, hogy megnézzem, valóban úgy volt-e vége eredetileg is, ahogy nálunk...
10/10
follia 2013 márc. 26. - 13:48:13 10/10
(28214/28806)
Google képkeresõ :)
sajna nem volt nagyobb felbontásban. :(
fencikoci 2013 márc. 26. - 11:41:08 Előzmény follia
(28213/28806)
ezt a képet hol találtad?
fencikoci 2013 márc. 26. - 11:37:48
(28212/28806)
Rég volt ilyen bájos része egy-egy résznek, mint most :) Aranyosak voltak. Remélem, az évad végéig legalább egy gyûrûzést láthatunk majd :) vagy egy olyan esküvõt, mint az Angela-Hodgins (bírság-börtön) esküvõ, vagy mondjuk a Meredith-Derek (bíróság) egy sorozattal arrébb :) Akkor is, ha ez egy krimi sorozat, és nem a romantikus teleregények egyike
e-batta 2013 márc. 26. - 04:24:09
(28211/28806)
eh, én egy órával késõbb kezdtem letölteni, mert nem tuttam rúla :(((

8x20 SPOILER

szétvinnyogtam magam azon a részen, amikor Caroline kiesett a "kõkemény-ügyész-néni" szerepébõl, aztán már nem is nagyon talált vissza! :DDDDDD

az uccsó jelenetben meg bûbájos volt Brennan-Booth :))))))
10/10
follia 2013 márc. 25. - 20:53:39 10/10
(28210/28806)
várom a mai részt! :)
10/10
follia 2013 márc. 25. - 20:27:14 10/10
(28209/28806)
mikor ilyen linkekre kattintok, és másodpercekig semmi figyelemfelkeltõt nem látok, mindig az az érzésem, hogy benyelek egy vírust... :S
e-batta 2013 márc. 25. - 20:05:24
(28208/28806)
már bocsika, de ha egyetlen részt sem láttál még a sorozatból, akkor ugyan áruld már el nekem, hogy mi alapján minõsítetted sem komolynak, sem viccesnek???

mert én ehhez kicsit csekély értelmû medvebocs vagyok, és én még úgy tanultam az anyukámtól, hogy csak arról legyen véleményem, amit ismerek...
CTU 2013 márc. 25. - 18:49:41
(28207/28806)
Egyetlen részt sem láttam még ebbõl!

Nem tudom se túl komolyra venni, se elég viccesre.

Errõl tud valaki valamit?

http://www.youtube.com/watch?v=ev-1KsijU2w

Sorozat lesz vagy mozifilm???