Téma: Dr. Csont

10/10
zora 2010 ápr. 30. - 08:27:59 10/10
(1316/28796)
A gitärozäsnäl lätszodott, hogy maga Emily is elvezi a dolgot! Annyira jo volt!!! Olyan az erzesem, hogy ha regi közös emlekek jönnek elö, Tempe nagyon szeret rola beszelni. Tehät vägyik arra a regi hangulatra, amikor meg nem kellett belemagyaräznia Booth cselekedeteibe semmit. Pontosabban, homokba dughatta a fejet. Most viszont, akär akarja, akär nem, lätnia kell, hogy Booth szavai egeszen pontosan mit jelentenek. Sajnos nagyon fe'l, viszont Booth, mivel ezt ö lätja, csak lassan-lassan feszegeti a kagylohejat.
"eye-sex" :-))) Ez jo, ez tenyleg az volt, meghozzä a leggyengedebb fajtäbol...
10/10
pluhildi 2010 ápr. 30. - 01:57:33 10/10
(1315/28796)
nagyjából megnéztem a részt, szánom bánom de pár részt tudatosan átugrottam, viszont visszaszívom amit korábban említettem, miszerint úgy érzem távolodnak egymástól. éreztem, hogy csak a promok hatása lesz :))
**spoiler**
most jó volt õket együtt látni, isteni volt az énekes/gitáros szólójuk (nem gondoltam volna, hogy Bones tud gitározni!! )és hát a záróbeszélgetés...hm volt ott egy nem is kis szemkontaktus és abban nagyon sok minden benne volt (eye sex???) :D
és annak ellenére hogy nem végig láttam tele volt jó poénokkal, mi lesz ha rendesen végignézem :)) örülök ennek a résznek, úgy látszik tudatos ez a hullámzás a részek között. jöhet a következõ
STKAKTUSZ 2010 ápr. 30. - 01:41:06
(1314/28796)
wow dejó lenne!!! én már nemtom hol olvastam amit az elõzõ hozzászólásban írtam, h mindenki szétszéled, de ez nem is lenne rossz ha nem lenne idõugrás, csak az a szokásos 2-3 hónap ugye a nyár miatt. attól függ am sztem h juni vagy aug-ban kezdik a forgatást, hogy mennyi idõ telik el a finálé és a 6x01 között, m ha hónapok, akk sztem aug-ban kezdik csak, viszont ha olyan hogy ugyanott kell folytatni akk lehet korábban leforgatnak pár jelenetet... (am a 6. évad már tutira be van rendelve, még tavaly a 4. finálénál elõre berendelte a FOX az 5.et és a 6.at is... ezért parázok kicsit, mivel HH tudja, hogy egy évada biztosan van hátra, nemhiszem hogy olyan nagy változások lesznek BB kapcsolatában most... meglátjuk)

am hnap leszedem énis az új részt már alig várom hogy lássam:D
10/10
zora 2010 ápr. 29. - 17:46:39 10/10
(1313/28796)
Ez jo lenne! Mert utänagondoltam, es szerintem nem lehetne jol megoldani az ugräst...

*** spoiler 5x19***

Azert örülök, hogy Tempe megemlitette az 1x15-böl a robbanäst. - vagyis, hogy "majdnem meghaltäl" v, valami ilyesmit.
A vegen pedig... hät, szomoru volt a jelenet. Mert ennyi erövel Tempe Booth-szal is lehetne... Ugy lättam Tempe kezdi felfogni. Remelem, jol lättam, es majdcsak räszänja magät. Booth meg milyen aranyosan nem eröltette a temät. Ugy lätszik, mär nem is a büfebe järnak, hanem abba a sörözöbe. Meg hogy azert szüksege van Brennan-nek Booth-ra. Hm. Älmodozom csak, älmodozom...
10/10
pluhildi 2010 ápr. 29. - 15:43:09 10/10
(1312/28796)
spoiler
.
most olvastam, hogy az idõugrás végül nem a Bones-ban lesz, hanem valami Brothers & Sisters sorozatban (ezt nem ismerem) lehet, hogy örülhetünk???
10/10
zora 2010 ápr. 29. - 14:22:55 10/10
(1311/28796)
Igen, ugy olvastam, mär kb 1-2 hete befejeztek az evadot, gondolom juniusban kezdenek megint a 6x01,2,3-mal, aztän megint pihi szeptemberig. Legaläbbis tavaly igy csinältäk.
10/10
pluhildi 2010 ápr. 29. - 13:54:32 10/10
(1310/28796)
egyébként ha a cikkhez tartozó kép valóban a fináléból való csak én vettem észre, hogy Booth haja gyanúsan rövid?
**spoiler**
ha igen biztos vagyok benne hogy elfogadta/elfogadja a katonai melót és már ehhez igazította a frizuráját
10/10
pluhildi 2010 ápr. 29. - 13:47:44 10/10
(1309/28796)
finálé spoiler
.
hát nekem is nagyon az az érzésem, hogy sírás rívás lesz a vége, csak akkor azt nem tudom, hogy mitõl fogok én úgy örülni hogy "alsónemûben táncoljak az utcán" (HH)
mert ha még össze is hozzák - aminek lehetne örülni - de egyben el is választják õket, attól nekem nem lesznek ilyen érzéseim, egyik szemem sírni fog a másik meg nevetni, de táncolni semmiképpen sem fogok ;D
arról nem is beszélve, hogy mindenki tudja hogy igazából összejönni sosem fognak (talán a legeslegeslegvégén) mert elmúlna a "varázs"
.
az elõzõ finálé egy ugyan nagyon klisészagú de hatásos zárással ért véget, biztos most is ez lesz. aztán nyáron meg majd csepegtetik az infokat a 6.1-rõl, ha már biztos hogy lesz és le is forgatják
.
tényleg ez már megtörtént vagy most mentek el szünidõre?
10/10
R.ka 2010 ápr. 29. - 13:35:50 10/10 Előzmény STKAKTUSZ
(1308/28796)
Én is csak abban bízom, amiben Te bízol :D
Ezt a cikket olvasva volt egy olyan érzésem, hogy akik utálták a tavalyi évadzárót, lehet, hogy most visszasírják :(
Nemsoká meglátjuk...
STKAKTUSZ 2010 ápr. 29. - 10:18:57
(1307/28796)
---spoiler 5. évad finálé---

Jólvan, mostmár biztos vagyok benne, hogy lesz egy év idõugrás... nem lehet tagadni tovább hiába akarom. az egész nyarat végig fogom izgulni:D:D:D sztem kb annyira mint tavaly az NCIS miatt:P de ha valakinek nem tetszett, ahogy tavaly Bones elszökött a nyárra még mielõtt Booth felépült volna, hát akkor ez sem fog tetszeni... úgy érzem annyira szomorú és kétségbeesett lesz a finálé, mint a 100. rész volt- a vicces jelenetek nélkül... remlem legalább együtt töltenek egy éjszakát mielõtt ki-ki megy a maga dolgára (ahogy olvastam, a csapat többi tagja sem marad, csak Cam és Sweets...:S). Kíváncsi vok ezek után mivel vesznek rá hogy nézzem a 6x01-et és hogy hogyan fogják újra összehozni a csapatot. Ha valóban a csatorna akart váltani, akkor nemhiszem, hogy erre egyhamar sor fog majd kerülni...:(
10/10
pluhildi 2010 ápr. 28. - 10:34:05 10/10
(1306/28796)
Ezt olvassátok el ha még nem találkoztatok vele, nagyon megéri!!! (angol)

http://1.bp.blogspot.com/_JcYPrxZcTm4/S9dbxs7VJqI/AAAAAAAABrk/gZAgQB65kq4/s1600/92254119.jpg
10/10
pluhildi 2010 ápr. 28. - 10:08:15 10/10
(1305/28796)
én még annyit olvastam valahol, hogy a FOX arra kérte az alkotókat, hogy rázzák fel kissé a sorozatot és ez az idõugrás szerû megoldás ezzel kapcsolatban merült fel
remélem tényleg csak pletyka

más

megnéztem az eheti rész promoit (eddig 5 jelent meg) és abban biztos vagyok hogy ez egy nagyon jó rész lesz, tele humorral, már alig várom :)
ami kicsit aggaszt, hogy olyan érzésem van mintha egyre messzebb kerülnének egymástól a munkán kívüli kapcsolatukban, de az is lehet, hogy csak azért érzem ezt, mert olyan nagyon ügyesen tudják csepegtetni az ajánlókat
ilyenkor jut eszembe mindig HH egy korábbi megjegyzése, hogy lesznek olyan részek amikor utálni fogjuk az írókat de a végén.... :D
10/10
zora 2010 ápr. 28. - 07:48:59 10/10 Előzmény STKAKTUSZ
(1304/28796)
Na, jo, lehet, hogy Booth-t sokkal jobban kedvelem, ezert vagyok merges Brennan-re? Az is igaz, ö nem lenne Brennan, ha hagynä, hogy az erzesei iränyitsäk. Egyre jobban elkepeszt a forg.könyv-irok zsenialitäsa! Hogy annyira összehangoltan, aprolekosan tudjäk adagolni a jellembeli vältozäsokat! Remek egy csapat! Ha elsö nezesre az 5x16 10/10 pontot kapott tölem, most minden egyes megnezes utän 1 ponttal növekszik - mär negyszer megneztem... Es igy van ez az utäna következö reszekkel is.
10/10
R.ka 2010 ápr. 27. - 23:15:49 10/10
(1303/28796)
Ezek tényleg ráillenek, csak a "kirúgós/pályaelhagyós" verziót én alapból hárítom :) az esküvõrõl meg tudjuk ugye hogy kié lesz, és az bizony nem az évadzáróban fog megtörténni, hanem hamarabb...
STKAKTUSZ 2010 ápr. 27. - 22:19:50
(1302/28796)
Sztem ezek simán bejöhetnek, lehetségi sorrendben:D

esküvõ/eljegyzés (ez elvileg ugye tuti), kirugás/felmondás, szakítás, emlékezetes csók, párok elsõ közös éjszakája
10/10
R.ka 2010 ápr. 27. - 21:17:17 10/10
(1301/28796)
Az esküvõben mi tuti, hogy nem reménykedhetünk... Én abban bízom, hogy a 3 "elsõ éjszakából" egy a mi párosunké lesz :)
STKAKTUSZ 2010 ápr. 27. - 19:48:38
(1300/28796)
Hát én csak azért reménykedek hogy mégsem a Bones, mert Ausiello a következõt mondta:

"If it happens, it’ll be because, I’m told, the network wanted to shake up the show and its characters, opening doors to new stories and closing doors on old ones."

1) a Bones-nek nem volt annyira rossz a nézettsége (sõt!), hogy meg kéne kavarni a dolgokat
2) a 100. résszel már így is megkavarták, ez sztem egyelõre elég frissítés
3) az "old story" amit le lehetne zárni az Bones és Booth "évõdése" lenne, ami ugyebár maga a sorozat, tehát ezt lezárni és újba kezdeni nemmondom meg milyen ötlet lenne...
4) ha a csatorna erõltetné ezt a dolgot a Bones-ban (ahogy Ausiello mondja), tuti hogy HH elpanaszolta volna már a rajongóknak, h ilyen szar meg olyan szar h nem viheti arra a cselekményt amerre akarja, mert beleszólnak fentrõl...
5) egyelõre a sorozattal a FOX úgy amblokk meg van elégedve, nem véletlen, hogy egy évvel ezelõtt két évadra elõre kötötték meg a szerzõdést (5. és 6. évadra is)

Szal remélem, hogy Ausiellonak igaza lesz és így a Bones nincs veszélyben... am a scriptekben 6 hónapot említenek. De én még mindig bízom benne h az egész egy nagy kavarás csak és nem lesz ilyen. (Ha vkit érdekel, az idõugrás a következõ sorozatokban lehet: ... úgy emlékeztem Ausiello leközölt egy listát:S de ezekszerint mégsem, csak annyit tudunk, hogy drámáról van szó.)

Am ha vki esetleg még nem találkozott vele, kijött egy lista is, hogy az évadzárókban mibõl hány darab fog teljesülni az értesülések szerint (természetesen nincsenek címek és ez lehet nem is az összes, de poén találgatni:D). Kár, hogy idõugrást nem említenek, mert kicsit megnyugodnék, ha csak egy lenne...

esküvõ: 2
párok elsõ közös éjszakája: 3
sokkoló terhesség: 1
nem túl sokkoló terhesség: 2
gyerekszületés: 4
biztos haláleset: 18
lehetséges haláleset: 7
sötét családi titok: 1
feltámadás/sokkoló visszatérés: 2
kirugás/felmondás: 3
eljegyzés: 1
lánykérés: 2
szakítás: 3
emlékezetes csók: 2
10/10
pluhildi 2010 ápr. 27. - 12:32:12 10/10 Előzmény zora
(1299/28796)
szerintem van köze ehhez a filmhez
azóta kicsit túrtam és annyit találtam, hogy anno a csapat tagjai szórakoztató show jellegû mûsorokkal léptek fel, valószínûleg ez amerikában most is népszerû és van aki/akik csinálják
biztos egy ilyen elõadásra akarta elvinni Andrew Bones-t
10/10
pluhildi 2010 ápr. 27. - 12:16:58 10/10
(1298/28796)
úgy látom akkor mindannyian azonos cipõben járunk és nem szeretnénk ilyet látni
sajnos he nem csinálják meg jól és rosszul sül el nagyot eshet a népszerûsége a sorozatnak :)
olvastam valahol visszafelé történõ ugrásról is arra az egy évre ami az elsõ ügyük és a pilot között történt, de ez is olyan zavaros, hogy csak felületesen olvasom el a róla szóló cikkeket. ez utóbbi viszont nem lehet rossz, de még ha ugranak is remélem csak max pár részt szentelnek neki
kicsit úgy vagyok vele, hogy ha ugranak elõre 1 évet az még mindig nem annyira rossz minthogy nézzük õket (nem csak kettõjüket) külön-külön mert annak nem sok értelme lenne. õk mindannyian egy csapat, ha valaki kiesik már nem ugyanaz az egész (ld Zack)
hangyás 2010 ápr. 27. - 00:28:52
(1297/28796)
Hát ez...ez...borzalmas, hol olvasol ezekrõl, én is készítsem ki magam vele. Nem szeretem az ilyen hülye ugrásokat, az is megviselt, amikor
***SPOILER***
Booth kómában volt és utána helyrejött és Bones meg elment ásni és így kb olyan érzésem volt mintha leszarná hogy mi van Booth-al. És utána meg mikor véletlenül "ráült" *-* az irodájában Booth-ra és összeölelkeztek, abban benne volt minden, kb mint amikor Seal-re táncoltak és ölelkeztek.
***SPOILER***
szóval nem tudom hová viszik ezt az egészet, de el fogják szúrni az az érzésem... :(