Téma: Dr. Csont

e-batta 2012 okt. 05. - 04:14:27
(27605/28806)
mai adag :DDDD

SPOILER 8x03

Hodgins: Találjátok ki hogyan fogjuk lenyomozni a robbanószert?
Brennan: Egy végbélkúp?
Hodgins: Nem. Ez a detonátor huzalja. És a huzalon egy svábbogár tojása.
Cam: Azok nincsenek mindenfele?
Brennan: Beleértve az ételünket és a vizünket. Biztos vagyok benne, hogy ma több tucat svábbogár tojást fogyasztottunk el.
Hodgins: Tök jó, nem?

-------------------------------------------

Mrs. Langella: Mit akarnak tõlem?
Sweets: Tud akárkit, akinek lett volna oka, megölni a férjét?
Mrs. Langella: Nem, azt hittem én voltam az egyetlen.
Sweets: Miért akarná, hogy a férje meghaljon?
Mrs. Langella: Nyilvánvalóan maga nem házas.
Sweets: Hol volt 10:35-kor ma reggel?
Mrs. Langella: Bíróságilag elrendelt közmunkán.
Sweets: Bíróságilag elrendelt?
Mrs. Langella: Utcai erõszak.

-------------------------------------------

Sweets: Elmondom Sparling ügynöknek.
Angela: Azt lefogadom.
Sweets: Tessék?
Angela: Ó, semmi.
Sweets: Tudod, lehetséges úgy dolgozni egy nõvel, hogy ne legyen közöttük semmilyen kapcsolat.
Angela: Oké.
Sweets: Daisy-vel vagyok. Soha nem bántanám meg.
Angela: Észrevettem, hogy azt mondtad "Daisy-vel vagyok", nem "Daisy-t szeretem".
Sweets: Ó, ne már! Megtennéd, hogy nem használod ellenem a nyelvi mutatókat, amiket tanítottam?
Angela: Ez õ, ugye?
Sweets: Ez nem..
Angela: Fel kéne venned. Máris elvörösödtél, és foltos vagy és kanos.

------------------------------------------------

Cam (a mobiljába): Dr. Saroyan. Valaminek a közepén vagyok éppen. Persze, oké. Ott leszek. (Brennanhoz:) Booth-nak kellek. Bürokratikus vészhelyzet.
Brennan: Izgalmasan hangzik. Én ellenõrzöm a kapcsolódobozt.

------------------------------------------------

Brennan: Vásárolhatok most már neked?
Booth: Nem, nem vásárolhatsz. De rendben, Christine-nek vehetsz dolgokat.
Brennan: Tudom, hogy szeretnél egy új grillt.
Booth: Christine szeretné az új grillt.
Brennan: Imádná.
Booth: A babáknak szüksége van grillre. Szükségük van grillre, és új szerszámos ládára.

---------------------------------

no, mentem aludni :DDDDDDDD
10/10
follia 2012 okt. 04. - 10:47:03 10/10
(27604/28806)
én érteni a nagy részét értettem, de az volt a gondom, hogy nem érdekelt igazán. az ügy fõleg nem, inkább élveztem a színészi játékot, a grimaszokat és a maradványokat... na ez a durva, ha még a maradványok látványa is jobban leköt, mint maga a sztori, ott már baj van...

Christine nekem is hiányzott, de a múltkor írtam is, hogy logikátlan a jóval korábban felvett epizódokat betenni az évadba ide-oda, mert Emily sem úgy néz ki, ahogy korábban, de egy bébi meg kb. hétrõl hétre változik - ezek alapján sejtettem, hogy Christine ritka szereplõje lesz az extra részeknek... :( plusz a szereplõk közti dinamika sem folyamatos, hanem ezekkel megtörik.
eddig nem szeretem ezeket az extrákat. :((
e-batta 2012 okt. 04. - 02:31:20
(27603/28806)
Az utolsó, de ez a legnagyobb kedvenc, aztán tényleg befejezet:

SPOILER 8x03

Booth az irodai telefonba: Ez egy igazán egyszerû kérdés. Oké? A golyóálló mellényeitek egyenruhának vagy felszerelésnek vannak besorolva. Miért nem egyszerû a kérdés? Igen. Viseled. Mi.. Ezért hívják mellénynek.. (csörög a mobilja) Tartsd egy percre. Sweets. Sweets, csak adj egy percet. (megint az irodai telefonba)Elmondom mi lesz. Miért nem veszed fel a golyóálló mellényedet, én odamegyek, és lelõlek. Rendben. Akkor elmondhatod, hogy egyenruha, vagy felszerelés. (lecsapja) Idióták. Rendben, remélem jó híred van, mert nem vagyok jó hangulatban.
Sweets: Megfenyegettél valakit, hogy lelövöd?
Booth: Olyasmi. Mi a helyzet?
Sweets: Sparling és én elmentünk Robert Carlson feleségéhez, elmondani, hogy a férje halott, csakhogy a férj felbukkant.
Booth: Mi?
Sweets: A halott férj felbukkant. Élve.
Booth: Bones hibázott?
Sweets: Tudom, nekem is furán hangzik.
Booth: Tudod mit? Hívd fel a labort, és hallgasd meg mit tudnak mondani.
Sweets: Fel fogom. Uh. Másik dolog.
Booth: Gyorsan, oké? Van még pár ember, akiket meg kell fenyegetnem.
Sparling láthatólag nem bízik abban, ahogy én, mint pszichológus végzem a munkámat.
Booth: Nem is tudom, azt hiszi idióta vagy?
Sweets: Ezt nem mondanám, de laikus szemmel.. igen.
Booth: Oké, nézd. Pszichológus vagy. Vedd elõ a pszichiáter agyadat, és használd rajta.
Sweets: Sok lelõlek beszéded lesz ma még, igaz?
Booth: Igen. Szóval a te helyedben, elbújnék.

Kész, végem volt... :DDDDDD
e-batta 2012 okt. 04. - 02:21:36
(27602/28806)
Folytatom, mert most jön az egyik kedvenc:

SPOILER 8x03

Cam: Talán ez segít. A májába beágyazódva találtam. Ez szervetlen.
Hodgins: Ez egy huzaldarab és néhány fémtöredék. A detonátor része lehetett. Ez segítene leszûkíteni a bomba eredetét. Hát igen, de... ezt oda kellett volna adnod az FBI bomba szakértõinek.
Cam: Igen, de õk így is lemaradtak, és úgy tûnt, hogy te élvezed a robbanásos dolgokat.
Hodgins: Te vagy a legjobb fõnök.
Cam: Igen, de úgy vélem, ez talán meggátolhat, hogy felrobbants dolgokat a laborban. Meg fog, ugye? Uh...
e-batta 2012 okt. 04. - 02:08:57
(27601/28806)
most, hogy megnéztem felirattal, szétvisítottam az agyam :DDDDD

SPOILER 8x03

Brennan: Nem azt mondtad, hogy lehet, hogy kapsz emelést hamarosan?
Booth: És addig Christine-nek jó lesz az olcsóbb babakocsi, egy olyan színben, amirõl már hallottak az emberek, mint... Ne csináld ezt... Ne nézz így rám, kérlek.... Ne vágd a szomorú kiskutya fejet. Kérlek... Ááá, gyerünk... Nem, nem nézek oda. Vezetek. Gyerünk... Csak vezetek... Ó, soha nem tudtál így nézni a baba elõtt. Mit csinált veled?

----------------------------------------

Cam: Úgy tûnik az áldozat elhagyta a hotelt a kocsijához ment, és bumm.
Hodgins: Ez egy jó érv a parkoló fiú mellett.

-------------------------------------

Cam: Azt hiszem itt leszünk egy darabig. Maradványok mindenfele, három folyosón is.
Hodgins: Igen, a testrészek elrepültek majdnem mindenhova. Ez a nagy darab rejtélyes izom például beékelõdött a futómûbe.
Cam: Ez a garat, de megköszönök minden hasonlót, Dr. Hodgins.
Hodgins: Nincs kráter az autó alatt, tehát nem egy alváz bomba volt. A hely felerõsítette a robbanást. Mivel a falak igazi szilárd betonból vannak visszaverték a robbanás hullámait és kilõtték, mint egy ágyú. (boldogan vigyorog)
Cam: Jó lenne ha ez nem tenne ilyen boldoggá. Hátborzongató.
Hodgins: Imádom az égési változókat, mióta felrobbantottam a többfunkciós termet a középsulim tudományos vásár projectjénél. Elõször csináltam engedéllyel.
Cam: Igen, ez kevésbé hátborzongató.

---------------------------------------------

Hodgins: Érzek egy kis szódium nitrátot, ammónium nitrátot, ez mire utal? Savanyodott tejre, vagy romlott tojásra?
Cam: Ismerem ezt az illatot. Ezek a belek és a gyomor. A gyomor és a belek hasznosak lehetnek, szóval ha megtalálnánk..
(Miután telibekapja az arcát a mennyezetrõl lezuhanó emberi testrész)Hodgins: Megtalálva.
Cam: Oh, ne mozogj Dr. Hodgins.
Hodgins: Mm-mm, nem is mernék.
Cam: Oké.
Hodgins: Um, nem tudnád elõször a nagyobb darabokat?
Brennan: Hmm.
Cam: Csak néhány kisebbet.

-------------------------------------------------------

Angela: Oké, én nem vagyok halottkém, de szerintem a halál oka az óriási nagy robbanás volt.
Cam: A halottkém egyetért.

------------------------------------------------------

Angela: Elkezdem az arcrekonstrukciót. Kölcsönkérhetem a koponyát, mielõtt leszeded róla a trutyit?
Cam: Ó, itt van hozzá egy kis orr.
Angela: Nyami.

-----------------------------------------------------

Hodgins: Nézd meg ezt a mûanyagot. Propilén. Ez egy "UltraGulp" pohár. A mûanyag darabokra hullott, tehát a gyilkosnak ezt kellett használnia, hogy elrejtse a bombát.
Brennan: Ami azt jelenti, hogy leszûkíthetjük a gyanúsítottak körét valakire, aki hozzáférhetett az "UltraGulp" poharakhoz. (itt könnyesre röhögtem magam, ahogy Brennan nézett közben, nagy komolyan :DDDDD)
Cam: Az ügy gyakorlatilag megoldja magát.

------------------------------

Booth: Hagytam neked üzenetet.
Caroline: Szivi, beszélnünk kell az irodádban.
Booth: Oh, nem, nem. A Baird Hotelbe megyünk éppen. Megnézzük a biztonsági felvételeket.
Caroline: Seeley Booth! Amikor kivonszolom magam a kényelmes, de szûk irodámból, az azt jelenti, hogy sürgõs. Borsókavirág majd megnézi a felvételeket. Menni fog ugye? A törvény embere vagy.
Booth: Nem, nem, nem mehet egyedül. Az elõírások szerint.
Caroline: Jó, jó. Te, te ügynök vagy?
Sparling: Uh, igen asszonyom különleges ügynök Olivia Sparling. Új vagyok itt.
Caroline: Te csinálod. Valakit felrobbantottak a Baird-ben. Találja meg ki volt, és hozza be. Megy, mint a karikacsapás. Dr. Sweets veled megy.

------------------------------------

Sparling: Miért hívott doktornak?
Sweets: Mert doktor vagyok. Pszichológus vagyok, és profilalkotó.
Sparling: Te most viccelsz. Egy agyturkásszal dolgozok.
Sweets: Több vagyok, mint egy agyturkász. Oké? Az iroda adott nekem fegyvert, oké? Én vezetem a kikérdezést. Ez az én dolgom.
Sparling: Csak ne lõj le.

--------------------------------

Caroline: Éppen ebédeltem egy étteremben, a sonkámon és a rozskenyeremen merengve amikor a fõnököm füstölögve bejött, hogy megkapta a DOJ pénz elszámolását, és hogy nézzen a költségvetésedre.
Booth: Miért? Nekünk van a legmagasabb elítélési mutatónk a körzetben.
Caroline: És a legmagasabb költség per per is. És engem hibáztatnak, mert én dolgozok veletek. Meg kell indokolnod a részleged kiadásait a negyedéves költség áttekintésen.
Booth: Én? Nem, ne én. Én terepen dolgozok. Tessék.
Caroline: Ezért fogod te csinálni. A nagy termetes ügynökök, mint te megfélemlítik az aktakukacokat. Én megvillantanám a fegyverem a helyedben.
Booth: Kell valaki másnak is lennie.
Caroline: Bocsánat, szivi, de nincsen nagyobb vagy csinosabb nálad.
Booth: Állj.

Gyakorlatilag az egészet bemásolhatnám, mert hasonlóképpen folytatódik.... könnyesre nevettem magam :DDDD

(lehet, hogy válogatok majd még :)))
e-batta 2012 okt. 04. - 00:32:24
(27600/28806)
iszonyú gyorsak voltak!!! le a kalappal elõttetek bones-team!!! köszi-köszi-köszi!!!!

http://subtitlesbank.com/bones-the-gunk-in-the-garage-hungarian-srt-2166895/
10/10
Balcsik 2012 okt. 03. - 22:37:43 10/10
(27599/28806)
Sziasztok! Nem tudja véletlenül vki, hogy a mai rész végén (a Cool-on) milyen dal ment?
10/10
follia 2012 okt. 03. - 10:13:49 10/10 Előzmény muveszno.gr
(27598/28806)
de fura, nekem meg abszolút nem volt semmi kiugró ebben a tegnapi részben... :)

SPOILER

én is este néztem, és bevallom õszintén, kicsit unatkoztam. nagyon tetszett, hogy a többiek végre többet szerepeltek az átlagosnál, de semmi extra nem volt azon kívül, hogy Cam beugrott Booth helyett prezentálni. jah, meg Hodgins lelkesedése az elején - az volt a vicces, hogy már Brennan is ferde szemmel nézett rá, pedig ha valaki, hát õ aztán tudja, mit érez Hodgins ilyenkor. :))
bájos volt az új lány, de nekem kicsit hirtelen lett jófej, bár elismerem, hogy Sweets tényleg magával ragadó. :) sajnálom, ha Sweets dobni fogja Daisy-t miatta, mert szerintem Daisy sokkal színesebb egyéniség, és nagyon jól hatottak egymásra. Olivia is maradhatna, mert FBI-osként tetszik.

ezeken, és a babakocsis (már ismert) jeleneten kívül még az utolsó tetszett, ott is Brennan, aki egyszerûen hihetetlen! a nézése, amilyen stílusban beszél Booth-hoz, amilyen finom és érzékeny tud lenni - imádom! remélem, még sokáig nem fogom ezt megszokni tõle, és minden egyes epizódnál megemlíthetem! :)
jah, és az a párbeszéd a grillrõl meg a szerelõkészletrõl (vagy mirõl) nagyon édes volt! :))

és Cam háromszínû ruhája!! <3
10/10
muveszno.gr 2012 okt. 02. - 22:00:38 10/10
(27597/28806)
éééénis ! szép csaj :) Angie annyira édes volt, ahogy cukkolta Sweets-et xD Ilyet én szoktam xD:D
10/10
muveszno.gr 2012 okt. 02. - 21:33:58 10/10
(27596/28806)
húúúú Lányok, nekem nagyon tetszett ez a mai rész !!! :))

Amint elkezdõdött, vacsi mellõl üvöltök a szobából, hogy "Áááá, végre egy jó gyilkosság" -a robbanás pillanatában, lakótársam, röhögve jön megnézni, hogy minden oké-e..:D

Megint nem értettem semmit, tehát rászorulok a feliratra, de ez a Sweets-szpke csajszi páros nagyon bejött nekem ! :D Kellett ez a kis "vérfrissítés" a sorozatnak, ugye állandó szereplõ lesz a csajszi? :) Olivia? Vagy a nevét se értettem már..?:S:D

Amúgy az ügy témája is tök jó volt (na, azért azt értettem), végre nem olyan gagyi, ugyanarra a sablonra épülõ :) Bren kicsit hiányzott, de örültem, hogy a többieket többet láthattuk :) Számomra tökéletes rész volt ! ^^

OFF: nem kellett alkalmaznom a Bren-féle szomorú-nézést, a kedvenc témámat kaptam anat demón és 5-öst kaptam ^^ ráadásul egy jó öreg anatómusnál, akinek az egész funkcionális anatómia a fejében van, szóval büszke vagyok :P még kb 3 órráig, aztán holnaptól sírok az élettan meg a szövettan miatt..:D
10/10
follia 2012 okt. 02. - 08:11:59 10/10
(27595/28806)
ilyen is kimaradt jelenet is van: http://t.co/yeM4fsOi

OFF
egyelõre malmozom, mert fél 8 óta töltõdik az aktuális rész... így megint csak délután fogom tudni megnézni. csodás...
10/10
follia 2012 okt. 02. - 07:52:05 10/10
(27594/28806)
igen, így utólag már én is így magyarázom meg magamnak... :)
10/10
follia 2012 okt. 02. - 07:47:58 10/10 Előzmény csikrisz
(27593/28806)
jah, ne is mondd! :)))))))
kiadhatnék róla egy könyvet... xD
10/10
follia 2012 okt. 02. - 07:47:07 10/10
(27592/28806)
nem azon akadtam fenn, ahogy csinálták, hanem hogy ebbõl gyerek lett. és ez a szintû nem-gondolkodás az, amivel nem tudtam mit kezdeni.
(SPOILER annak, aki még nem látta végig a 6. évadot)
szerintem Brennan-nél mindenki csak arra várt, hogy végre "lazuljon" egy kicsit, és kevésbé irányítsa az agya, szóval a ténynek, hogy Booth-nál talált vigaszt, én is örültem, félre ne érts.
10/10
follia 2012 okt. 02. - 07:38:37 10/10
(27591/28806)
DAISY!!!!! :)
10/10
csikrisz 2012 okt. 02. - 07:26:15 10/10
(27590/28806)
fist-bump in real! :D :D
10/10
csikrisz 2012 okt. 02. - 07:25:21 10/10
(27589/28806)
10/10
zora 2012 okt. 02. - 07:10:00 10/10
(27588/28806)
Esetleg nem tudnád ide, a port-ra feltenni ezt az írást? Mármint egyszerû hozzászólásként. Én is nagyon vártam a tiédet... :-(
e-batta 2012 okt. 02. - 04:20:35
(27587/28806)
én is :DDDD az biztos, hogy el kell küldeni egy kis lõgyakorlatra, kissé rosszul lõ, FBI-ügynök létére :DDDD

de Sweets mekkorát alakított már!! :DDD

nagyon várom a feliratot... észrevettétek, hogy nem volt egy gyakornok se?
e-batta 2012 okt. 02. - 03:23:03
(27586/28806)
négy perc alatt lejött, úgyhogy most megyek és megnézem :DDDD
e-batta 2012 okt. 02. - 01:51:12
(27585/28806)
nekem az lenne a kérdésem, hogy mikor olvashatjuk az írásaidat?
úgy rémlik, hogy belengetted: megkerestek vendégbloggernek, és az epizódokat fogod majd követni...
ebbõl semmi sem lett?
10/10
hellomi2 2012 okt. 02. - 00:25:39 10/10
(27584/28806)
lehet, én eddig nem nagyon olvastam ilyeneket csak magyar nyelvû leírásokat kerestem, a google kidobta, megtetszett a lendület, ide gyakran járok olvasni titeket, és még nem láttam a linket =)
e-batta 2012 okt. 01. - 23:59:46 Előzmény hellomi2
(27583/28806)
nagyon ismerõs a blog írójának a stílusa, mintha már olvastam volna tõle (szerintem van egy régi blog, azt is õ írhatta, csak az 6. évad után csalódottan abbahagyta)
http://talkaboutbones.blogspot.hu/
gegee 2012 okt. 01. - 23:42:22 Előzmény e-batta
(27582/28806)
Namégeccer: Értem, köszi.Nem tudtam, nem nézem a sorozatot, csak úgy maradt a tévé a retken, én meg épp odanéztem és ledöbbentem... :D
gegee 2012 okt. 01. - 23:40:27 Előzmény e-batta
(27581/28806)
p
10/10
csikrisz 2012 okt. 01. - 22:54:14 10/10
(27580/28806)
pár órája betettem az s7 gag reel-t.
10/10
hellomi2 2012 okt. 01. - 22:38:38 10/10
(27579/28806)
sziasztok, imádom ezt a sorit, és jó, hogy ennyi hozzám hasonló is összegyûlt =)
képzeljétek, találtam egy blogot, ami a sorival foglalkozik, még kezdetleges, ahogy látom, de szerintem ha nem hanyagolják el akkor én visszafogok járni =)
http://drcsont-bones.blogspot.hu/
10/10
offtopic
csikrisz 2012 okt. 01. - 22:16:26 10/10
(27578/28806)
OFF

Ha összejönnek Lisbonnal, szólj. :D
(jövõ héten én is letöltöm a következõvel. már iszonyúan vártam)
e-batta 2012 okt. 01. - 21:55:57
(27577/28806)
én fenn leszek, holnap szabadnapos vagyok, más valaki?

online nem, de letöltöm, és megkukkantom nyersen még az éjjel... .DDDD
10/10
csikrisz 2012 okt. 01. - 21:55:27 10/10
(27576/28806)
Hûû, 2011. május - 2012. október. Egy korszak zárult le nálad. :)))
10/10
csikrisz 2012 okt. 01. - 21:53:04 10/10
(27575/28806)
Biztos volt már így, szerintem follia arra utalt, hogy Brennan-rõl, az õ személyiségjegyeivel nem tudott volna elképzelni egy ilyen lépést. És bevallom - bár én anno máshogy álltam hozzá mert nekem tetszettek a történések - azért nekem is kicsit meredek volt ami történt. Sõt, a készítõk is mondták, hogy ha Em nem lett volna terhes, õk sem így készítik el az évad végét.
e-batta 2012 okt. 01. - 21:53:04
(27574/28806)
Mivel társak, és annyi mindenen mentek keresztül (ami összekovácsolta õket) Brennan egyedül tõle tûri el, hogy "becézze", és csak Booth használhatja a "Bones" jelzõt. Mindenki másnak tabu. Amúgy meg Booth karakteréhez abszolút passzol, hogy így próbálja a kisebbrendûségi érzéseit palástolni (mert valljuk be, a nõ sokkal okosabb nála, bár Booth meg sokkal talpraesettebb), és a laza ügynök figurájához éppen ez kell, ez a kis tiszteletlenség, ami tulajdonképpen nem is az, mert valójában a barátság, a bajtársiasság, és a feltétlen bizalom jele.
Kettejükre meg éppen nagyon nem jellemzõ az udvariasság (ez éppen most a héten a 8x02 epizódban bukott ki, de nem írom le, mert nagyon SPOILER)
e-batta 2012 okt. 01. - 21:48:13
(27573/28806)
a ZZ-Topos ember (Barry Gibson) állandó mellékszereplõje a sorozatnak, Angela Montenegro apját alakítja, és tulajdonképpen saját magát játssza (a ZZTopos rocksztárt :DDDD)
Már rögtön az elsõ évadban feltûnt, bár akkor még nem volt "hangos" jelenete, viszont akkora sikere volt, hogy néha-néha feltûnik, és a frászt hozza leszármazottjára (jobban mondva annak párjára, Hodginsra :DDDD), eddig 6 epizódban voltak nagyon komoly jelenetei.
e-batta 2012 okt. 01. - 21:43:42
(27572/28806)
szétvihogtam az agyam rajtuk :DDD milyen jókat szórakozhatnak már a forgatásokon :)) nem csodálom, hogy nem akarják abbahagyni, teljesen olyanok lettek, mint egy nagy család...
gegee 2012 okt. 01. - 21:42:22
(27571/28806)
Jól láttam, hogy az egyik Zizitop-os ember (q nagy vörös szakáll, idétlen sapka, napszemüveg) is szerepel a mai adásban? Mármint a 2012.10.01 napján.Mer' azér' ez egy érdekes dolog, nem? :-)
sdt 2012 okt. 01. - 21:37:34
(27570/28806)
Ötmillió poén van a filmben, egyébként idõnként idegesít az, hogy a Dr. Csontnak nincs asszociációs képessége (azaz mindent szó szerint vesz, lehet, nem a legjobb szó), de elhangzott az évad poénja. Mikor valakit együtt kihallgattak, és Booth megkérdi: mióta ismerte x-et, az illetõ dühödten azt válaszolja: már az õsrobbanás elõtt ismertem, mire Bones a szokásos komolyságával visszafordul Booth-hoz: az nem lehet, akkor még nem is volt idõ... hát komolyan, szenzációsak...
Egyet nem értek: szerintem sem a Bones, sem a Booth karakterébe nem fér bele, hogy folyton Csontinak szólítja nõt, mások elõtt is. Ez olyan izé... snassz, poénnak gyenge, udvariasságnak semmi.
10/10
10/10
follia 2012 okt. 01. - 17:55:32 10/10
(27567/28806)
gyerekek, ma nagy felfedezést tettem! :) de tényleg!
rájöttem, mi zavart engem a legjobban Brennan terhességében (6. évadzáró). OK, a téma nem épp aktuális, de muszáj elmondanom, mert így egy csomó minden helyreállt a fejemben Bones-ügyileg.
a sallangot most mellõzném ("gyász-menet" ésatöbbi...), mert azt már úgyis átbeszéltük százszor. ami az egészben még ennél is jobban zavart, az az, hogy olyan, mintha Brennan egy buta fiatal lány lenne, aki véletlenül "megesik" az elsõ éjszaka után az autó hátsó ülésén... és nálam ez a véletlenszerûség nem fért össze Brennan jellemével. meg a "megesés" sem. Bren annyira kiszámítható, annyira megfontolt, hogy ez egy pillanatra (ami hónapokig tartott) tönkretette számomra az egész karaktert. mindaz, amit addig csodáltam benne, az esze, a megfontoltsága, a racionalizmusa (bár azt annyira nem csodáltam, inkább csodálkoztam rajta), szertefoszlott egyetlen perc alatt egy olyan lépés/esemény által, amire nem volt felkészülve, nem tervezte, nem gondolkodott rajta, egyszóval csak becsúszott az életébe, de úgy, hogy ezért õ maga is tett - nem keveset.

azt hiszem, most már végleg elrendeztem magamban az ebbõl eredõ zûrzavarokat, és hát ugye Christine amellett, hogy cuki, erõsen formálta Brennan-t a jó irányba, szóval egész meg vagyok elégedve azzal, ahol most tartunk, és túl is léptem a fent leírtakon. hurrá!! :)
fo.ma 2012 okt. 01. - 00:01:59
(27566/28806)
Köszi! Mondjuk borítékolható volt, h nem lesz ebbõl semmi, de azt hittem húzzák még egy kicsit.
fo.ma 2012 szept. 30. - 22:05:00
(27565/28806)
Mi lett Booth nõjével? Kihagytam egy részt és eltûnt?
10/10
csikrisz 2012 szept. 29. - 10:40:00 10/10
(27564/28806)
másik táncossal.
10/10
csikrisz 2012 szept. 29. - 10:39:07 10/10
(27563/28806)
SYTYCD-részt forgatnak éppen. David a táncosokkal!
10/10
csikrisz 2012 szept. 29. - 08:44:58 10/10
(27562/28806)
Jajaj ez a kép.. Annyira cuki, szegényem úgy megsimizném a bukóját...! <3
10/10
zora 2012 szept. 27. - 19:47:17 10/10
(27561/28806)
darékmagasság = derékmagasság
10/10
zora 2012 szept. 27. - 19:46:24 10/10
(27560/28806)
Már megint béna ruha van rajta... Pontosabban, lehet, hogy rájöttem, mi a "baj" a testalkatával: Neki rövid a felsõteste, és valószínûleg nyújtani akarta a lábát, azért tette az övet darékmagasság fölé. Ettõl összenyomottnak és sokkal szélesebbenek tûnik felül. Ez persze az én laikus véleményem, de igazán megkérdezhetné azt a FOX-os öltöztetõt, hogy civilben mit hordjon...
10/10
muveszno.gr 2012 szept. 27. - 19:00:07 10/10
(27559/28806)
ilyen fejet fogok vágni kedden anat demón, hátha meghatok vele valakit..:D
10/10
muveszno.gr 2012 szept. 27. - 18:56:31 10/10
(27558/28806)
ez annyira jó h még én is megnéztem ! :DDDDDDD Hát ez az arc.. meg az a "Please?" :DDDDDDDDDDD Nekem a please Zooey-s volt, annyira édeees ^^:DD
10/10
csikrisz 2012 szept. 27. - 17:53:44 10/10
(27557/28806)
Nincsenek rá szavak. Iszonyúúúúúúúúúúan.... <3<3<3 :))