amira_daa 2019 márc. 06. - 11:55:46 Előzmény napraforgó
(790/18030)
Igen itt szegény Szofi elég veszélyes helyzetbe keveredett. Amugy talán még megoldás lenne ( lehet hogy örült ötlet hogy Szofival Panna lemenne Ökörapátiba és akkor ott azért nagyobb biztonságban lennének mert igy a gyerekkel zsarolható, támadható Panna és Kristóf is .
Zoltán meg ugye tett Pannának egy szivességet, ne feledjük. Amugy az életben is a cuki grál lovag kamu dumás "életem nője van " tipusu pasik a legnagyobb....
Panna hogy NEM SZOLT HOGY LEMEGY ÖKÖRAPÁTIBA k, Zolika ugye FAcebook vagy bármi által bemérheti megnézheti hogy hol vannak nem kell nagy fantázia vagy a kislányt megkérdezte esetleg. Ha szolt volt hogy nézd Zoli Ökörapátiba megyek dolgom van még tolerálható lett volna. De Zoltán becsapva érzi magát ugy hogy az érzelmei ( jaj meglátta és belé szeretett dumával ne érzelmi zsaroljunk már kérem ) vagy férfiassága, esett csapdába.

Panna amugy elég rossz döntéseket hoz vagy nem látja át a helyzetét. Egy bünöző vagy abból megélő fiatalember szivességet tett neki ( 800 e ft) erre viszonyt kezd vele, ami kedvére van de akkor ne vágja már át, mert ezekben a körökben nem szeretik ha átverik őket. ( igen krimi sorozatokon nevelkedtem ) erre mint fentebb irtam csal, hazudik mit várt. Zoli ( aki behajtó fiu és akiről SEMMIT NEM TUDUNK LEHET AKÁR CSALÁDJA IS és csak érdekből van Pannával) majd ezt hagyja.

Panna helyzete elég sakk - matt Kristóf miatt. Lentebb irtam hogy a lakást nem kellett volna eladni és akkor most nincsen ez az áldatlan helyzet. De jelen állásában Panna legjobban azt tenné ha valami biztonságosabb helyre menne és nem maradna a luxuslakásban.

JA és az Örökösök lassan egy hete nem tették ki a lábukat Ökörapátiból ugy érzem ez a sztorinak jót tett.

Ha lehetne még és olvassa az RTL a mai Zsókás részekből minél kevesebb legyen. köszönöm.
1/10
janderka 2019 márc. 06. - 10:49:45 1/10
(789/18030)
Most megy az Angyalbőrben az M3-on. Misi még csak olyan 24 körüli benne :)
4/10
napraforgó 2019 márc. 06. - 08:01:03 4/10
(788/18030)
Nagyon megváltozott Lohengrin, a grál lovag viselkedése. Kderült, hogy ő csak egy Lóhering és messze van tőle a grál lovagok nemessége. Ahogy terrorizálja Pannát, az sokat mond.
Én a nő helyében abban a percben, hogy Zoltán kiteszi a lábát, lecserélném a bejárati ajtó zárját és a rendőrséget is értesíteném, hogy fenyegetik őt, meg a gyerekét. Sajnos Szofi a támadható célpont, Mert ha a kislány iskolába jár, nem tudja szavatolni, hogy Zoli ne menjen el a gyerekért és ne ejtse foglyul őt. Mert Panna állítólag óvónő, nos azoknak is van beosztott munkaidejük. Nem tud állandóan otthon lenni és a gyerekére ügyelni. Vagy ki kell lépni a munkahelyéről, hogy állandóan együtt legyenek. Na de akkor meg miből élnek, miből fizetik az elegáns luxuslakás rezsijét? Kristófra, meg a kisbolt fizetésére hagyatkoznának??? Mert most már a 4 és fél millió milla is ugrott...
4/10
napraforgó 2019 márc. 06. - 06:21:40 4/10
(787/18030)
Ökörapátiba megérkezik az első reggeli busz, és Diácska száll le róla 2 csomaggal. Hazatérve a bátyját Stefivel találja, akik reggeli közben épp azon elmélkednek, hogy talán mostohatestvérek, hisz az egyik anyja, meg a másik apja... Sándor meg épp Anikónál aludt, hálisten már nem titkolóznak.
Kristóf aggódik a pénze miatt, magával viszi nyitásra a kisboltba. Beteszi a raktárba.
Kovácsné hajnalban fölzavarja a férjét, aggódik az unokájukért. Nem tetszik neki, hogy a fiúnak talán viszonya van a panziósnéval. Ki is megy hallgatózni és rájön, hogy igaza volt. Mónika szobájából viháncolás hangjai szűrődnek ki. Valamit leejt, Mónikáék maghallják. Móni ajtót nyit, a vendég hölgy meg a poloskákra hivatkozik, azért kereste volna vezetőnőt. Mónikának nem tetszik Kovácsné érdeklődése, utána akar nézni a dolgoknak.
Tibi a lányát macerálja, szerinte nem eszik eleget reggelire. Majd Robiról érdeklődik. A lánya megpróbál hárítani, és Tibi azt hiszi, minden rendben köztük. Végül kiderül, hogy a szerinte a lánya részéről vége mindennek, másba szerelmes.
Tibi elég hülye, hogy ezután Robitól érdeklődjön, és meghívja a pasit hétvégére hozzájuk. Vali elárulja, hogy szerinte a lányuk Danival jött össze. Tibor megdöbben, hisz az csak egy lovászfiú! Mintha a taxizás valami felsőfokú diploma lenne....
Polli fölhívja Katát, aki Robi felől érdeklődik, megmondta-e neki a diagnózist? Polli igennel felel, meg azt mondja, hogy Robi összeomlott, ő kísérte pszichológushoz, mert nem akarta magára hagyni. De a lány eléggé zavarodottan beszél, így Kata gyanút fog. Beszél a "jóakarója" által küldött fényképről is és faggatózik. Polli hazudik neki és ezt Kata is tudja.
Panna elindítja a kis Szofit az iskolába, utána Zoltán kitalálja, hogy egy meglepetés kirándulásra mennek a nővel. Autóba ülnek és lemennek Ökörapátiba. A nő a végén már nagyon nem akar odamenni, ki sem akar szállni a kocsiból, de Zoli ráparancsol.
Dia benéz a kisboltba, örömmel üdvözlik egymást Kristóffal. Kiderül, hogy a lány Pesten elvégzett egy fodrász tanfolyamot, de elege lett Pestből és hazajött. Beállít a boltba Margit néni, meglepődik Dia jöttén, hamar el is rohan, hogy telekürtölje a falut.
Misi reggel beállít a fiához, Daninak panaszkodik, hogy az anyja mindenáron polgármestert akar belőle csinálni, de neki nincs kedve íróasztal mögé ülni. A két férfi a lehetőségeket latolgatja. Betoppan Kata, ahogy Dani nyakába ugrik, Polliról és Robiról akarna beszélni vele, de a viharos üdvözléstől Mihálynak is leesik a tantusz. Ő nem bánja a két fiatal kapcsolatát, jajj, csak anyád meg ne tudja! mert neki most a bögyiben vannak a Szappanosok, Mónika és Tibi is az ellenfele a választáson! Megegyeznek, daniék nem árulják el, hogy Misi nem akar polgármester lenni, cserébe ő sem szól Zsókának a fiatalok kapcsolatáról.
Zoli bemegy a kisboltba, Pannát is viszi. Kristóftól a 4 és félmilliót akarja, amit a dupla pakli trükkel csalt ki. Kristóf visszaadja neki a pénzt, de Zolinak ez nem elég, azt is akarja, hogy Kristóf új házassági szerződést írjon alá, amelyben nem szerepel, hogy Pannával szakítania kellene. Kristóf ezt nem akarja aláírni. Zoli fenyegetően lép fel, amikor hirtelen betoppan Szláven, aki Diát jött volna üdvözölni (falusi hírharang..). Látva a szituációt, nagyon határozottan kiteszi Zoltánt a boltból. Panna a kocsiban közli Zoltánnal, hogy véget vet a kapcsolatuknak, de Zoltán vele is nagyon kemény, mostantól az lesz, amit ő akar. A nő ijedten néz.
Mónika meg akarja tudni, mit akarnak itt a Kovácsék, mivel a nő a poloskákra hivatkozott, bemegy a szobájukba és valami házi keverékkel össze-vissza fújkálja a szobájukat a poloskák ellen.
Eközben ellopja a nő tárcáját, mert abból akarna tájékozódni, kik ők és mit akarnak.
4/10
napraforgó 2019 márc. 06. - 04:30:33 4/10 Előzmény amira_daa
(786/18030)
Végrendeleti öröklés esetén, ha az egyik örökös meghal, akkor a többiek között oszlik meg a része. Nem játszik a (volt) feleség, nem játszik a gyerek, házassági szerződés esetén se. A házassági szerződés alapján is csak akkor kaphat Panna az örökségből, ha Kristóf életben marad, eleget tesz a feltételeknek és meg is kapja az örökségből ráeső részt. Akkor is csak válás esetén, ás ha Panna is eleget tett a házassági szerződésben vállalt kötelezettségeinek (kirúgja Zoltánt).
amira_daa 2019 márc. 05. - 22:42:17 Előzmény Lambada
(785/18030)
igen végre nulla Zsóka ( köszi RTL klub ) és nincsen TAmara se, de a kövi részben lesz rajta ruha és mennek ásni a mammutokhoz.
Dia jó karakter és Melitta is jól hozza a szerepet.
Panna tipikusan az a nő aki ilyen adottságokkal tudna normális hapsit is fogni szép értelmesnek tünik de azt még nem tanulta meg hogy ha bünőző a párod az nem egy életbiztositás. igaz Kristóf kisstilű volt de Zoli mellett szenvedhet még. ha épen megússza.

Panna karaktere a mindig rosszul döntő nő. HA nem vállalja fel más problémáját ergo nem segit a férjének akkor Kristofnak fel kellett volna nőnie magátol és megoldania és nem lenne ekkora bajban max a föld alatt v korházban. Ha nem adja el a lakást nem lesz 10 hónap mulva nincstelen és ezek után Kristóf sem ad neki pénzt amugy attól hogy Zolival szakit Panna, az lehet időleges is egy hétre is szakithatnak örökségnél is. Kristóf elég butaságot csinált, ha például ( nem akarok tippeket adni a forgatokönyv iróinak ) Kristóf meghalna akkor amugy Panna is beszállna a családi örökségért a harcba? vagy akkor mi lenne. ( ujabb kiskapu MArosinak ) hiszen van házassági szerződés . Az nem lehet hogy Zolika el akarja intézni mint a szél ezután Kristófot hogy a vig özveggyel élvezze a pénzt ( már ha van pénz és örökség)
5/10
Lambada 2019 márc. 05. - 22:12:28 5/10
(784/18030)
Ez most megint egy jó epizód volt! Dia üde színt vitt bele, és nem szerepelt se Joli néni, se Tamara! És jó sok minden történ is ! Zoltán kimutatta a foga fehérjét (Panna meg is érdemli azért, ahogy a kislánya édesapjával bánik!) Mónika jó sokat enged meg magának, de az előzetesből úgy tűnik, hogy a tárca ellopásának lesz még következménye! Gondolom, a rendőrök amiatt vonulnak ki a panzióba. És még a végén Szláven is összejön Diával, ha így folytatódik!
amira_daa 2019 márc. 05. - 22:12:20 Előzmény Rojita
(783/18030)
amugy igaza volt az ügyvédnőnek hogy jobb lett volna ha Szláven örzi meg mert akkor megmaradt volna Kristóf a saját csapdájába esett a neje meg vagyis exe meg ugye cseberből vederbe. Zolika még gázabb mint Kristóf volt. Pedig Zolika milyen mézes mázos volt az elején.

AMugy ha Szláven megvédi vagy a pénzét visszavette volna segitség gyanánt, akkor lehetett volna egy jo kis szál konfliktussal.

Dia cuki de ha ilyen hajkölteményei lesznek - :)
7/10
Rojita 2019 márc. 05. - 21:52:37 7/10
(782/18030)
Hogy hordhatta Kristóf magánál az összes pénzt?
amira_daa 2019 márc. 05. - 20:21:49 Előzmény napraforgó
(781/18030)
valami csavar tuti lesz Szlávennál is de szerintem is marad az ügyvédnő informátora, viszont mit kap az ügyvédnőtől hogy segitsen neki? Mi lehet az alku tárgya, vagy kimossa a trutyibol Szlávent Marosi és védi vagy mi lehet ?
amira_daa 2019 márc. 05. - 20:20:18 Előzmény Rojita
(780/18030)
No Tamara ügyben nézzük mit gugliztam ki- Rujder Vivien a hölgy, A Katonába játszik mint Kovács Lehelünk alias Kristóf :D

itt egy videó ebben több textil van a csajon, mint az egész Örökösös soriban lesz rajta :D

http://katonajozsefszinhaz.hu/tarsulat/41519
https://hu.wikipedia.org/wiki/Rujder_Vivien
4/10
napraforgó 2019 márc. 05. - 14:33:31 4/10 Előzmény Rojita
(779/18030)
Az nem biztos. Lehet, hogy elfogadta a pénzt, de továbbra is Marosi Gitta informátora.
7/10
Rojita 2019 márc. 05. - 12:50:19 7/10 Előzmény amira_daa
(778/18030)
Meglepett, h Szláven is korrumpálható. Nem is nagyon hiszem el, h félre fogja vezetni az ügyvédnőt. Sejtek vmi csavart a döntésében.
7/10
Rojita 2019 márc. 05. - 12:44:31 7/10 Előzmény amira_daa
(777/18030)
Ha azt mondjátok, h a Tamarát játszó színésznő, (nem tudom a nevét, lehet, h nem is végzett színésznő, csak "benyomták) más filmekben is ennyire túlfestett és túlfűtött, akkor lehet, h elvállalta, h Ő vmelyik kozmetikumgyár "magyar arca". Aláírhatta, h kamera csak úgy veheti, ha minden porcikáján dupla festékmennyiség van. Ha pedig vki interjút kér tőle, abban 6 x el kell mondania, h ő csak a Démon Cég termékeit használja...
4/10
napraforgó 2019 márc. 05. - 11:52:21 4/10
(776/18030)
Nem tudom, hogy Attila esetleg távol tartotta a fiát az exfelesége szüleitől, avagy azok maradtak távol az évek során, de azért azt Attila javára írom, hogy tisztességesen felnevelte a gyerekét egyedül is. Azt bviszont nem tudom, hogy mi af enét akarnak most, mikor az unoka már mintegy 30 éves?
amira_daa 2019 márc. 05. - 09:37:07 Előzmény luci87
(775/18030)
és ha elolvasod a részek tartalmát kiderül hogy DIA marad. köszönjük RTL , remélem hogy elrontja egyszer- kétszer Móni haját :D
amira_daa 2019 márc. 05. - 09:35:36 Előzmény napraforgó
(774/18030)
Ez például egy eléggé "tömött" rész volt . Volt benne sok minden. És egy újabb szál a Kovácsék kibontakozóban.

Zsókából kevés volt köszönöm szépen az RTL-nek mert végig birtam nézni a részt végre. :D

Viszont ha Szlávent 100 ezer ft-tal meg lehet vásárolni hogy Kristóf irányítsa, akkor ti mit gondoltok? mi lesz itt? Az ügyvédnő informátor nélkül marad? ( amugy Kristóf hozzáállása tetszett, nem hagyja hogy irányitsák )

Mit szoltok hogy Zoli és Ex Kristófné jönnek édeskettesben meglátogatni Kristófot. Azért Kristóf exe ist csöbörből .... esett.
amira_daa 2019 márc. 05. - 09:22:03 Előzmény luci87
(773/18030)
Tamara Karaktere egy szabadon szárnyaló lányé. Ezt persze mi nők máshogy nevezzük. Azért irtam lejjebb hogy ez a tipus ezt hozza. Vagy melege van, vagy vannak problémái. Szerintem azért tussolta el a szitut Szláven elől Mamszi mert Szláven keményebben megbüntette volna őket. Nem akart Joli nénje balhét.

Igen jön Dia vissza. Ő jó döntést hozott követte az álmait tanul váltott. Most lenne harmadik Józsiéknál .
4/10
napraforgó 2019 márc. 05. - 05:11:24 4/10
(772/18030)
Mónikát és Józsit az ágyból ugrasztja ki a panzió recepcióján a csengő. Józsi összekapja magát és kimászik az ablakon. Mónika meg fogadja a kekec Kovács házaspárt, akik Kárásziból járnak át ide "üdülni". Anikó észreveszi az ablakkól kimászó Józsit, Sándornak is mutatja, Sándor hitetlenkedik, neki fura, hogy egy fiatalabb férfi egy idősebb nővel.... Annyira nem tudja feldolgozni a látottakat, hogy rögtön átrohan Mihályékhoz, de őt nem találja otthon. Zsókának meg csak köntörfalaz, pedig a nő nagyon kíváncsi és kiszedi belőle a hírt. Kiderül, hogy a nő már mindent tud, abból, ahogy egymásra néztek!
Misi kora hajnalban elmegy otthonról, felkeresi a kedvenc presszójában Subiczot és rá akarja venni a látszólagos visszalépésre, hogy majd az utolsó pillanatban őt jelöljék az Egylet indulójaként. Subicz röhög Misin, hogy milyen papucsférj és visszautasítja az idétlen ajánlatot.
Eközben Tibi meg a kárászi katolikus papot várja vendégségbe, egy üveg pálinkával, mert tudja, hogy az nem veti meg. Ő az egyház révén akar jelöltséghez jutni. Tibi annyire hülye, annyire idétlen a pappal, a katolikus papot rendre tiszteletes úrnak szólítja tisztelendő úr/atya helyett. A pap a sok kupica között CB rádiót kér az új jelölttől, mert nem bírja a sok ostoba gyónást, inkább otthonról a foteljából hallgatná a rádión a falusiak hülyeségeit. Végül alig tudják kitenni a részeg papot, hogy elérje a buszát Kárásziba.
Sándor Józsitól próbál információt szerezni a Mónikával folytatott viszonyáról, de Józsi adja az értetlent.
Mónika nehezen viseli a Kovács házaspár kekeckedését.
Subicz virággal keresi fel Mónikát a panzióban, édelegnek egy sort. Mónika infókat próbál szerezni, miközben jópofizik a barom Subiczcal. Sőt, elkíséri a férfit a helyi nevezetességekhez, a mamutfenyőkhöz. Subicz közben megmutatja csillogó "tudását", azt sem tudja,hogy a mamutok már rég kihaltak.
Mikor visszatérnek, Kovács megint reklamál, a felesége szerint poloskák vannak a szobában! Subicz tiszteleg a régi ezredesének, majd megy poloskára vadászni az ezredesné szobájába. Mónika megtudja, hogy korábban Kovács volt a megye katonai parancsnoka, és habár már nyugdíjas, még mindig jók a kapcsolatai. Subicz beszél Kovácsék lányáról is, aki ide jött férjhez, de hamar lelépett a szeretőjével külföldre, a kisgyerekét meg itthagyta a férjére. Az öregek talán az unokájuk miatt jöttek....
A két öreglány a Kisboltban Kristóffal beszélget a "Suvickról", aki szerintük nem megfelelő polgármester jelölt. Kristóf felveti nekik a bátyja nevét, akinek már az ősei is a faluban éltek.
Tamara talpig sminkben és egy picuri kis nyári topban felébred, Jolika regulázza, ami a Szlávené, az a Szlávené, azt nem vesszük el! Aztán visszaadja Szlávennek a Kristóf pénzét, azzal, hogy vigye el a rendeltetési helyére.
Misi közben hazaér, letörten megy a kocsmába, mivel nem sikerült a terve. Ő nem akar polgármester lenni. Anikó felveti neki Tibi nevét. Berobban a két öreglány is, ők is Tibit akarják jelöltnek. Misi nem annyira lelkes, de ha Anikó beadja Sándornak....
Kristóf visszakapja a pénzét Szláventől. Azt mondja, hogy Kristóf nem költhet a pénzből, mert jelenti Marosinak. De Kristóf 100.000 Ft-ot ad neki és azt mondja, ezentúl ő diktál. Szláven elfogadja a pénzt.
4/10
luci87 2019 márc. 05. - 02:07:37 4/10 Előzmény Rojita
(771/18030)
Tamara hasonló karaktereket játszott eddig is,szamomra nem túl szimpatikusokat,a Tóth János,és a Korhatáros szerelemben is..Ezért nem is voltam elajulva,hogy itt is megjelenik...