amira_daa 2019 szept. 19. - 23:38:08 Előzmény janderka
(6250/18030)
ja majd kiadom könyvben :D Ncis Amira:D :D

ez csak ahogy én gondolom logikusan hogy is lehetett. de szerintem is Tamit semmi értelme nem volt idehozni meg vissza, az átadásért kapott zséből meg lehetett volna szerintem egy hotelban aztán állt volna tovább.
1/10
janderka 2019 szept. 19. - 23:34:07 1/10 Előzmény amira_daa
(6249/18030)
Kedves kis rapid krimit rittyentettél ide nekünk amira_daa :) De sorozatilag minek ide ez az egész? Én a magam részéről tök érdektelen spinének tartom Tamarát. Azont túl, hogy lejött kétsz Ökörfosra és ez a hiperktív túlmozgásos majom Tomi valamiért belezúgott, semmi értelme nem volt a létének. Nettó adásidő kitöltés (volt) csak az egész figurája. Bár mondjuk ezzel a barom Tamáskával se sok értelmes történik mint hogy ripacs infantilizmussal átvihogja és ugrabugrálja a részeket.
amira_daa 2019 szept. 19. - 23:25:11 Előzmény janderka
(6248/18030)
mint ahogy irtam tegnap azt hiszem nem tudja Szláven feldobni a jofogásra vagy vaterára hogy hé van egy pravoszláv ereklyém, bocsánat szobrom, gondolom aranybol, hiszen ezeket keresik, amint landolna valami portálon, azonnal rendőrség oda, illletve Bogdán is. és mivel Volga várhatoan el akarja passzolni az árut igy Bogdán másod sztoribol megtudjahatja hogy Volgi Magyar honban van, és jön és rendet rak/bekavar. illetve rendőrség ilyenkor össze van kötve a vevőkkel. mondanám hogy nézz aranyéletet ott volt , hogy ( akit érdkeel elolvashatja) de lényeg hogyha a vevő látná hogy mit vesz meg és az büncselekményből származik azonnal kell jelentenie és sokan jelentik is. mert jobban járnak.


el akarták a pravoszláv erekjét adni Márk meg a nője, eleve aki az összekötő volt a Dunába végezte, előtte meg mikor elmentek hogy eladják egy felvásárlonál azonnal a rendőrséget hivta a felvásárló hapsi, csak meglogtak. végül ott nem derült ki hogy adták el de külföldre adták el kb ahhoz az ereklyéhez 2-3-4 ember vére tapadt


amira_daa 2019 szept. 19. - 23:18:38 Előzmény janderka
(6247/18030)
én véleményem. Tami eleve látokörbe került vagy a keletis átadás miatt figyelték, és lehet hogy ez volt inkább az indok hogy Nándi jött,
Volvos srácrol semmit nem tudunk reméljük nem is tud sokat Tamarárol nehogy keresse. Határon tulra azért kell mennie mert szabad utat kapott nyilván az átadás átvételért kapott egy csomo zsét azzal el tud Tamara huzni ( nyilván azt ő is valahol ott rejtette el Keleti v Nyugati széf cucc mint Kristofék.

Nyilván a kocsi olyan helyre viszi meg rakja ki hogy mindkenki jobban jár igy. Nyilván ha köp Tamara tudja hogyha lesittelik élve kijöhet a börtönből de ha elitélik és a Juan ellen vall utána nem élvezi ezt igy ez jobb vádalku. igy vissza tud menni hajozni vagy bármit csinálni.

Tomikának nem szeretnének illetve a nézőknek nem szeretnének ilyen fajsulyu dolgot már a nyakába varrni és ebben Tomi eléggé rajta veszthet. Az apja Nándi meg csak védi tőle. Bár nem tudja örökkön örökké védeni mindentől főleg hogy Tomi is ezt kaarja termeszteni, amugy pont lehet hogy szállitmány amit a fiuk hoztak az volt Juantol ki tudja. majd kiderül de azért hogy abbol bármi növény legyen az kb 2-3 honap és tominak is kéne gondoznia a magjait.

1/10
janderka 2019 szept. 19. - 23:14:33 1/10 Előzmény amira_daa
(6246/18030)
Miért jönne Bogdán?
1/10
janderka 2019 szept. 19. - 23:06:58 1/10 Előzmény amira_daa
(6245/18030)
Na de mi ez a hülyeség, hogy a család feljön bivalybasznád alsóról egyetlen vacsira, minden holmijukat és értéktárgyukat lent hagyva - még ha kevés van is belőlük -, majd körmönfont Nándi hirtelen közli a kiscsajjal, hogy tipli van, ráadásul a határon túlra???? (És milyen volvós pasasról dumáltak a Keleti aluljárójából???? WTF? Milyen mozit nézhettek ezek?!)
amira_daa 2019 szept. 19. - 23:03:54
(6244/18030)
de hogy tudták hogy mit csinált Tamara a napokban érdekes miért figyelték amugy mert a drogkartelles Juankaval spanolt vagy ez hogy jött amugy?
Szláven ugy néz ki hogy tényleg lopásbol élt meg és nem azért ásta ki hogy visszaadja az eredeti tulajnak. Lesz ám itt izgalom ha Juan nem is jön de Bogdán igen.

és drága Volga hogy drukkolt a cimborájának Rencsinek.
féltem hogy el is éneklik hogy cim cim cim cimbora cim..... :D na jo abbahagyom :D

amugy zeneileg jo volt a mai rész ésvolt Pestről felülről dronozva az is tetszett most jot tett ez a PEsti kiruccanás, de Kata miért saját szakállára nyomul megint legalább bekapcsolná a telefonját hogy valami legyen. felvétele ha nekimenne a doktornőnek.

Diának meg hát hogy is mondjam érik a nagy pofára esés, őt sajnálom. Mert előbb vagy hamarosan kiderül az igazság.
amira_daa 2019 szept. 19. - 22:45:18
(6243/18030)
TAmika-Wc jelenet,
Ki vette észre hogy Nándi átkarolta Monikát? na ki? :d

@janderka: Nándi igy dolgozik, vagy megérti Tamara hogy ne menjen Tomi közelébe vagy nem érti meg. Nyilván ha nem pont Tomival hozza össze a sors lekapcsolták volna máskor máshogyan. igy kapott egy sanszot hogy máshogy dolgozzon.

Tamika még visszajöhet vagy összefuthat valahol még Tomival tudod kicsi a Budapest ha ugy alakul. attol hogy nem keresi attol még összefuthatnak de inkább a kiirás a gyanusabb.
Jozsi szerintem még marad, ő fix karakter és az apja is ott van az anyját is keresheti és elég sok a szál a nagymama nagypapa szál is erős kovácsékkal igy szerintem marad.
amira_daa 2019 szept. 19. - 22:30:03
(6242/18030)
szerintem attol jöhet Jose Armando nyugi :d

amugy mit szoltok az uj szavakhoz Volga Cimborái Rencsiék :D milyen jol megy a magyar nyelv Szlávennek és milyen ideges lett. :D
1/10
janderka 2019 szept. 19. - 22:06:19 1/10
(6241/18030)
Nem maga a mikrosztori volt sz@r, hanem hogy minek hozták vissza a csajt, ha aztán egy ilyen mondvacsinált ürüggyel lapátra is tették? Ha meg egy későbbi kavarást akarnak ezzel előkészíteni, az is tök nagy bullshit.


Egyéként kicsit előreolvasva látni már valami készülődést az Egylettől. Lesz szobra Kálmánnak (aztán a tufa fiának is), sőt belengetik, hogy valamiként vissza is tér a faluba - ha máshogy nem bronzba öntve.

7/10
Rojita 2019 szept. 19. - 21:50:52 7/10
(6240/18030)
Nekem úgy tűnik, Lajoska és Tamara után Józsi is a filmből való kiírás felé halad
7/10
Rojita 2019 szept. 19. - 21:47:09 7/10 Előzmény janderka
(6239/18030)
Tetszett a mosdós leléptetés és hathatós volt.
Persze, Nándi nem tudja, h fiacskája Tamarát beavatta a kertész-hobbijába. Így, még jön majd Tamara bosszúja.

Neked nem tetszett. Akkor hogyan oldottad volna meg a szitut Nándi papa helyében?
4/10
napraforgó 2019 szept. 19. - 21:21:08 4/10
(6238/18030)
A végén Szlávent láttuk egy ásóval ás az erdőben és egy vitorlavászon zsákot ás ki, abból kivesz egy jutazsákot és látjuk egy aranyozott kegyszobornak a fejét.
4/10
napraforgó 2019 szept. 19. - 21:14:56 4/10
(6237/18030)
27. rész
Tamara ruhákat próbálgat, jól akar kinézni a pesti ebéden. Meglepődik, amikor megtudja, hogy Tomi szülei hivták meg őket. Ja, akkor jó leszek igy is, mondja.
Nándi és Mónika már várják őket, késtek. Kicsit bájolognak és elindulnak.
Zsóka reggelit hoz Misinek, aki megdicséri, hogy jól néz ki. Zsóka az egyletbe készül, mikor megtudja, hogy Misi még nem szervezte meg, elviszi a kaját előle.
Szláven megijeszti a panzióban Olgát. Szemére hányja, hogy rászabaditotta a barátait. Kérdi, ha odaadja a részét, eltűnik-e? Olga annyit válaszol, hogy akkor aláirja a válási papirokat.
Subicz a műfüvön ugrál, Tibi is ajánlkozik - csapatkapitánynak. Suvick közli, kap 10 percet, aztán ha jó, akkor beveszi a csapatba.
Polli felhivja Katát, elmondja, jó nyomon járnak, Csaba ideges lett a kérdéseitől, sőt egy sürgős műtétre való hivatkozással elrohant.

Az ebédnél a szülők kérdezgetik Tamarát, mivel foglalkozik. A lány elmondja, hogy pincérnő egy hajón, és ha tőkét szerzett, majd nyit egy kis bárt itthon. Tomi mondja, abba ő is beszállna. Mónika negédeskedik a csajjal, és a fiának is dicséri.
Zsóka Misivel megy be a kocsmába, Sándort keresik. Egyleti ülést akarnak tartani. Zsóka látja, hogy Anikó nem is tudott róla. Anikó javaslatot tesz, a Subicz fociőrületét meg kell fékezni.
Tibi a focicipőjét keresi, Vali szerint nem kéne most elkezdenie, a dereka le fog sérülni. Stefi rögtön felajánlja, hogy új cipőt, mezt vesz neki. Tibi a kertben kezd el focizni.
Az egylet összeül, Misi előterjeszti Zsóka felvételi kérelmét. Zsóka nemcsak tag, de rögtön elnök akar lenni.
Nándi egy drog üggyel szórakoztatja a társaságot. A lány a mosdóba megy, Nándi meg egy telefonra hivatkozva utánamegy.
Tibi egy hirtelen mozdulatot végez, majd jajgatni kezd, állitólag elszakadt az izma. Persze, csak meghúzta.
A szavazás furán alakul. Misi természetesen megszavazza, Anikó tartózkodik. Szláven is igennel szavaz, ha az egylet garantálja neki, hogy nem törnek rá a jövőben mindenféle alakok, megfenyegetve őt. Sanyi bambán néz, bár Misi biztatja, hogy megigérte, de csak akkor tér magához, amikor Zsóka kimondja az Endrődy Krisztián nevet. akkor rögtön igent mond ő is.
Stefi elviszi Kárásziba az apját egy masszőrhöz, ahol Tibi ordibál, mert a nő állitólag fájdalmat okoz. De aztán talál egy olyan pontot, ami Tibinek is tetszik.
Nándi a mosdóban közli Tamival, hogy mindent tud róla, azt is, hogy drogot hozott be és azt is, kinek adta át. Megfenyegeti, hogy felejtse el a fiát örökre, majd közli, hogy a hátsó bejáratnál várja egy autó, az elviszi a határig. Ha nem, akkor a kapitányságra mennek és a drogcsempészésért 3 év kinéz neki.
Kata találkozik Csabával egy presszóban. Megmutatja neki a levelet és rákérdez, hogy ő irta-e.
Józsi Mónikát keresi Subicznál, aki rá akarja venni, hogy focizzon a csapatában.
Az asztalnál már sokallják, hogy Tami túl soká elmarad, Tamás utánamegy a mosdóba, de nem találja és a lány a telefont sem veszi föl.
Józsi elutasitja a foci felkérést, erre Subicz elárulja neki, hogy Mónika a társtulajdonosa a panziónak.
Csaba elárulja, hogy valóban ő irta a levelet, de hivatalosan nem tudhat róla. Kata kérdi, miért csinálta ezt Robi? Mire Csaba, valószinűleg ő nem is tud róla.
Olga bemegy a kocsmába, Dia nekiesik. Mérges, mertfelnyomta a kocsmát Anikó távollétében, a barátait meg ráuszitotta Szlávenre. Legjobb lenne, ha elhúzna innen. Olga közli, hogy szurkolni jött a barátjának.
Vali, Kristóf és Stefi ebédhez ül, Vali kérdi, hol hagyta az apját. Stefi mondja, kiszállt a kocsmánál, focizni. Előtte egy luxusmasszőrnél voltak, akinek aranykeze van. Vali fölháborodik az ő urát ne tapogassa egy idegen nő.
Nekiállnak focizni, de Tibivel senki nem akar játszani, igy Subicz kiteszi a csapatból.
amira_daa 2019 szept. 19. - 21:11:21 Előzmény janderka
(6236/18030)
én mondtam már nektek hogy az obi-val ásora kellett volna szerződést kötni merta horvát verzioban is állandoan ástak kb mindig. én még nem láttam a részt de ha megnézem majd az ertéelmoston akkor irom mi a véleményem :D
amira_daa 2019 szept. 19. - 21:10:16 Előzmény napraforgó
(6235/18030)
tehát nézzü Aniko nagy Szerelme Tibi volt akitől nem tiltották hiszen felnőtt volt és jaj hát ilyen soha nem volt hogy volt több ist mint aminek kellett lennie.

Aniko ovis szerelme lehetett csak Krisztián amugy de lehet hogy a drogbáro a mexikoi is végül ökörapátibol jott és ő lesz Aniko bölcsis szerelme. :D
1/10
janderka 2019 szept. 19. - 21:08:12 1/10
(6234/18030)
Nektek hogy tetszett ez a női mosdós leléptetés? Csak nekem tűnt egy összecsapott értelmetlen zagyvaléknak?

Viszont az az eperjeses hanglejtés "Szamócánál" azért ott volt Subicztól! :) És hát a kiásott Pogány Madonna is. Csupa fordulat.
amira_daa 2019 szept. 19. - 21:01:33 Előzmény Szila86
(6233/18030)
köszi a koordinátákat :D
amira_daa 2019 szept. 19. - 20:59:55 Előzmény napraforgó
(6232/18030)
pedig ha tudnád hogy milyen konzervativok ezek a drogbárok csak szüz lányokkal hálnak, azért jo lenne ha iliyen téren is továbbképeztetnéd magad. :D de hát Tamika se nem szüz se nem izé igazi drogbáro feleség. De hogy a mexikoit látni fogjuk az tuti.
amira_daa 2019 szept. 19. - 20:58:16 Előzmény Bigpapa
(6231/18030)
azért az első évad is áttekerve volt nézhető ez most tényleg gáz, én mondd Zsokát első rész ota áttekerem és csak bizonyos részeket nézem ugy jo