amira_daa 2019 okt. 03. - 21:59:54
(6977/18017)
"DAni provokálhato és agressziv. De mivel féltékeny, Martint kiütötte. lehet itt mellé állni vagy ellene.

"Szerintem meg nem. Dani az a nyugis pasi, akinek megalszik a tej a szájában.

szerintem rejtett agresszi a DAni főnők elég keményen és lesznek ebből még gondjai, gondolj bele hogy Steffi mellett nem tudott nyivákolni, az anyukája Zsoka sem foglalkozik vele, és nem hagyta szohoz jutni, Kata is elég erőszakos tud lenni, Dani egy belül eléggé zavart figura.
Martint nem védem tényleg hülyeség volt hogy beszolt, de sajna nem zörög a haraszt...
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:56:40 Előzmény napraforgó
(6976/18017)
"A Tibi csapat valami hevedert vesz föl az altestére, és rohambilit a fejére. Szláven fejére kicsi a bili, Tomika nyilván a kis csutakot félti a feje búbján."

köszi azota röhögök hogy olvastam :D Tomi félti a kis csutakot :D

amugy Robira visszatérve a Makranczinak elmondták hogy kit kell játszania mert amiota én itt irtam hogy nem hasonlit az eredetire eldumálhattak vele mert most azt hozza akiről megálmodták a Robi karaktert ( a horvát irok akik ugye valaki élőről álmodták meg )
1/10
janderka 2019 okt. 03. - 21:55:51 1/10 Előzmény momo65
(6975/18017)
És a tegnap ledöntött jéghoki palánk helyére is hogy visszatért a bull-os kerékvető szegély...
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:42:57 Előzmény macsek1121
(6974/18017)
igen köszi

amugy itt egy kis info akit érdekel a teszt.
A Rorschach-tintafoltteszt egy komplex pszichológiai, diagnosztikai mérőeszköz, egyike a XX. század legáltalánosabban használt projektív tesztjeinek. Célja, hogy a pszichológus más vizsgálatok kiegészítése érdekében feltérképezhesse a vizsgálati személy személyiségstruktúráját.
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:38:45
(6973/18017)
"Mármint azt, hogy a nőnek sztetoszkóp lógjon a nyakában és fehér köpenyben legyen? Lóbeltünk egy fétisiszta, és ezt így kell egy Amida-spoilerből megtudnom! :) :) :)"


én kinézem belőle nyilván többet nem lehet a kiskoru olvasokra tekintettel irni, de igen. Itt kell megtudnod. :)))
Igy van amugy egy korrekt nincsen hogy azt mondja , hogy hé te ez van, lehet hogy nem tőled van, amugy majd kiszámolom a hétvégén hogy meddig és hogy lehet Robi gyereke a kisded de még nem volt rá időm, meg most sok dolog lesz november végéig errefele.

" Kata gyerekének apjára vonatkozó beszólás jobbára csak a saját kikosarazottsága miatti sértettsége volt, "

Erre azt tudom irni hogy Kata nem is tudta, hogy amugy Martinnak bejön, Martin tett megjegyzéseket de nem mondta ki hogy hé Kata bejössz nekem szimpi vagy sétáljunk vagy dumáljunk. Itt rontják el a Martin tipusu nagyon okos és magasan képzett hapsik, mert kiakadnak.

Nekem van egy jo barátom ő belefutott nálam pont ebbe, hogy nem tudtam hogy mi a baja, nem mondta hogy Amira na rólad ábrándozom esténként, Te ugyan ez volt mint a Martinnál hogy mindekit el akart marni, féltékenykedett, beszologatott, a potenciális többi jelöltnek közölte hogy együtt töltöttük az éjszakát aztán volt olyan, hogy rászokott hogy egyszerre lépett be a saját facejára vagy hasonlo időben a mint én facebookomra és ha én posztoltam ő is. Az már gyanus volt. Akkor valamelyik barátjának beadta hogy azért van ez igy mert együtt kelünk. :D Én is gondolkodtam erősen, hogy vennék neki egy gyűrűt, és rákérdeznék már viccből hogy hozzám jössz. Lenne esélye amugy nálam de ha nem lép csak várja az ő verzioját ( ugye ezt most ő nem olvassa azért mertem leirni) meg ugye én meg nem vagyok szingli de hogy az élet tényleg hoz baromi sok idiota szituáciot.

Itt Martinnál is ez volt várta hogy majd Kata hozzá rohan és összejönnek erre Kata nem ott tartott még hogy hozzá rohanjon. Bár szerintem a Danis kiütés az a Katás kapcsolatot is kiütötte most kapott léket a boldogságuk hajoja mert Dani nem bizik Katában ezt fontos megjegyezni.

10/10
momo65 2019 okt. 03. - 21:31:02 10/10
(6972/18017)
Nagyon durván amatőr hiba volt.
10/10
momo65 2019 okt. 03. - 21:28:09 10/10 Előzmény napraforgó
(6971/18017)
Nem nyáron forgatták?
4/10
napraforgó 2019 okt. 03. - 21:21:02 4/10
(6970/18017)
37. rész
Tibi és Szláven Rambónak öltözve várakozik a többiekre. 5.30 és még nincsenek itt! Renátó hamarabb jön, mint Tompika és Kristóf. Tibi Szlávent akarja rájuk küldeni, végül maga megy. Orditozik velük, amig csak ki nem veri őket az ágyból. Az ordibálásra fölkel Vali is és nehezményezi a korai kelést. Tompika irigyli, ő bezzeg visszafekhet.
Krisztián új koktélokat talál ki, jó drágán próbálja eladni. Anikó szerint itt csak pálinkára van igény, de aztán megkóstolja és izlik neki az édes ébredés, engedi, hogy kipróbálják.
Misi ébreszti Sándort, a Tibi csapata nagyon edz, futnak, ugranak, most meg kalandparkba mennek. Igy jobbak lesznek náluk. Nekik is tenni kéne valamit. Mihály meg akarja torpedózni az ötletüket, mivel a Kárászi Kalandpark az ő erdészeti körzetéhez tartozik....
Róbert egy csésze kávéval állit be Evetkéhez, aki ugyan már kávézott, de azért elfogadja. Robi a 24 órás ügyeletre panaszkodik, hosszú és nehéz volt. Megtudja, hogy ezt az előző vezetés találta ki, de szerinte meg lehetne oldani, és magyaráz, magyaráz.
A Tibi csapat valami hevedert vesz föl az altestére, és rohambilit a fejére. Szláven fejére kicsi a bili, Tomika nyilván a kis csutakot félti a feje búbján. Tibi kiadja a parancsot: fel a fára!
Dani készül a munkába, de nem találja a kocsikulcsot. Kata truccol, nem beszél vele. Megsértődött, amiért tegnap Dani leütötte Martint. Szerinte dühkezelési problémái vannak. Dani szerint Martin nagyon durva volt, azt igy szokás elintézni. És a higgadt Robit emlegeti.
Robi és Evelin az új ügyeleti rendszert próbálják megszerkeszteni, közben Robi nyalja a nő ...talpát, egy ilyen szép, okos nőnek nem lesz nehéz keresztülvinni az ötletet.
A pasik a kocsmában az új italokon rugóznak, miért 300 az egyik, miért 500 a másik. Felvilágositják, a drágább ki van bélelve.
Tibi kommandirozza a csapatát a a fák között kifeszitett köteleken, hidakon. Tomi nem akar menni, nagyon mozog, Renátó meg csak arra vár, hogy a kis herceg odébb menjen már, igy neki nincs hely, na és nem akarja lesodorni a kötélhágcsóról.
Szőkeliba a faházhoz közelit, hallja a veszekedést, hallgatózik. Dani nem érti, hogy miért fogja annak a pártját, aki lealázta. Únja már, hogy mindig megjelenik egy doki, akinek Kata a pártját fogja vele szemben. aztán idegesen elrohan hazulról. A libus meg csak elégedetten mosolyog.
Misi és Sándor egy fa tetejéről kukkerozza a Tibi csapatát, valamivel meg kéne ijeszteni a csapatot. Pl. kéne egy vaddisznó.
Mónika jön Subiczhoz, hogyhogy nincs edzés. János elmeséli a tegnapi edzést, az inzultust és Martin távozását. Le van lombozva, hogy ezek itt mind tufák, nem játékosok. Majd a saját testét mutogatja Mónikának. Közben meg elszólja magát, a szobrász fölfedezéséről. A szobrász szerint Kristóf nem hasonlit a testvéreire.
007 beszédbe elegyedik Attilával. Próbálja kiszedni belőle, hogy mivel foglalkozik, meg mit tud a volt feleségéről. Aztán 007 meghivja szórakozni Attilát, olyan helyre, ahol nők is vannak.
Misi és Sanyi orditva rohannak ki az erdőből, hogy ott egy megvadult vaddisznó, meneküljenek. Tomi és Renátó menekülésbe kezd, Misi és Sanyi utánuk. Sajnos a többieket nem sikerült elkergetni, sőt Szláven be is szólt nekik, hogy a disznók nem másznak fára. Reni, meg Tomi meg örülnek, nagyon nem tetszett nekik a kalandpark.
Kriszto a mámikat próbálja becsábitani a kocsmába, hogy kipróbálják a koktél különlegességeiket. Emlékezteti Margitot és Lujzit, hogy kicsoda ő, és a nénik a végén nem csodálkoznak, hogy az Anikó őt választotta a Sándor helyett.
Mónika felhivja a szobrászt és beeteti, hogy modelt ülne neki másnap reggel a műtermében.
Erzsike benéz a postára, elmeséli Zsókának, hogy az egész falu a kocsmában van, mert ott a Krisztián. Erzsike elpletykálja, hogy Anikó a Krisztián miatt szakitott Sándorral. Zsóka rögtön felhivja Misit, aki rákérdez Sándorra. Sándor szerint nem szakitottak, csak most nem beszélnek.
Aztán észreveszik Anikót, aki Sándor háza előtt várakozik a férfira. Sándor odaküldi Mihályt Anikóhoz, hogy küldje el. Anikó sértődötten, megbántottan távozik.

7/10
macsek1121 2019 okt. 03. - 21:19:50 7/10 Előzmény amira_daa
(6969/18017)
Rorschach-teszt egészen pontosan, de amúgy nem az volt. Nem is hasonlított.
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:15:02 Előzmény macsek1121
(6968/18017)
igen ezért jo nézni áttekerve én első évadbol egy Zsokás jelenetet sem láttam mert untam, most a második évadbol talán ha összesen három orát láttam. ami érdekes arra tekerd aztán ennyi egészben unalmas már sajnos, bár most lesz valami halál meg Nándi jön ő azért bekavarja az állovizet. főleg hogy Tomika is megy majd nyomozni az meg csak kavarás lehet.
1/10
janderka 2019 okt. 03. - 21:11:22 1/10 Előzmény Rojita
(6967/18017)

Olvasna inkább a méhen kívüli terhességről...
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:11:22 Előzmény napraforgó
(6966/18017)
"Szerintem nekik csak az a fontos, hogy megtöltsenek minél több részt, és kevéssé számit, hogy mivel.

Azért az élet is tud ilyen helyzetet produkálni, egyébként, hogy ilyen döntésképtelenek ha még van mondjuk két három gyerek akkor már kb kabaré.


"Szerintem Dani csak itt veszitette el a lélekjelenlétét, Fazekas doki előző hülyeségeit vagy elviselte, vagy "intellektuálisan felülemelkedett"", ahogy mondod, lásd a beszólását az idétlen Rorschar tesztre.

Én azt gondolom Napraforgo hogy Dani elcseszte a Kata dolgot a kiütéssel, ha tudna gondolkodni mondhatott volna valami kedveset vissza pl " és a nem magát láttuk a melegbárban- Martinnak vagy bármi hülyeséget és akkor ennyi, de Kata előtt Dani megmutatta hogyha Dani ideges akkor üt és ösztönhapsi. ez nem tul jo.
7/10
macsek1121 2019 okt. 03. - 21:04:47 7/10
(6965/18017)
Kezdem nagyon unni ezt a foci témát és a hozzá tartozó körítéseket. Szeretem, ha valami konkrétum történik, nem gyerekes szerencsétlenkedés. Az ilyen üres idétlenkedések utoljára ötödikes koromban szórakoztattak (de márt akkor sem ilyen mennyiségben).
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:03:18
(6964/18017)
Kezdjük mindjárt ott, hogy szent ember volt-e Kálmán

szerintem votl akivel kedves volt pl özvegy nénikék akikel elhentergett, aki meg ismerte az ismerte az egész lényét.

amugy mi van a St Pölteni szállal?
amira_daa 2019 okt. 03. - 21:01:28 Előzmény napraforgó
(6963/18017)
igen ezt eddig is mondtam hogy figyelneka forumra. :D
amira_daa 2019 okt. 03. - 20:59:07 Előzmény Évi 1
(6962/18017)
nyugi abba fogják hagyni :D én áttekrem az is jo megoldás igaz nem sokat nézema sorit. :D
2/10
Évi 1 2019 okt. 03. - 20:52:13 2/10
(6961/18017)
Túltolják ezt a foci-motívumot, kezdem nagyon unni az egészet. Lassan lemondok a nézéséről. ☹️
7/10
Rojita 2019 okt. 03. - 20:47:32 7/10
(6960/18017)
Csúcs, h mit ökörködnek a vad-pályán.
7/10
Rojita 2019 okt. 03. - 20:46:18 7/10 Előzmény napraforgó
(6959/18017)
Igen. Nem vmi színes bulvárt. Fejlődnek, (ha mondják Nekik)
4/10
napraforgó 2019 okt. 03. - 20:41:06 4/10
(6958/18017)
Láttátok, hogy Kata valami orvosi könyvet olvasott - a szivbetegségekről, vagy mi.
Tuti, hogy figyelnek a fórumunkra!