rognan 2011 okt. 28. - 14:29:19 Előzmény Bigpapa
(365/645)
Erdemes eloszor megnezni minden esetben a film rendezojenek szarmazasat es korabbi munkait. Akkor nem erhet senkit csalodas.
Az mas kerdes, hogy nagyon felrevezeto a trailer (az alapjan en meg sem neztem volna) es a film stilusanak megnevezese.
Szerintem fantasztikus alkotas lett.
/bocs az angol billentyuzetert!/
1/10
Adresz27 2011 okt. 28. - 12:10:48 1/10 Előzmény kirijima
(364/645)
Ez az eszköztelen minimalista játék biztosan egy remekül kitalált fogalom, csak éppen nincs mögötte tartalom.
Most éppen szponzorokat keresek egy eszköztelen minimalista játékot megtestesítõ film elkészítéséhez.
Ötlet:
Egy kézikamerával akarom a Szaharában leforgatni a Homokdûne vándorlása címû színes, felíratos amerikai akciófilmet (de európai rendezõ munkája!!), amely filmen keresztül hatásosan bemutatnám, hogy milyen viszontagságos körülmények között, mennyi áldozat árán tud a fõszereplõ, Homok Dune megtenni 1225 métert a sivatagban, miközben sok barátot elveszít, de sok újat is talál.

Aki akar beszállhat, a bevételt elosztjuk. :)

Ja, és természetesen várom az Oscar jelöléseket is:
legjobb rendezõ
legjobb film
legjobb vizuális effektusok
legjobb eredeti forgatókönyv és természetesen
legjobb operatõr kategóriákban.

Rendezõ: én
Író: én
Forgatókönyvíró: én
Operatõr: én

Fõszereplõ: Homok Dune
Mellékszereplõk:
Homok Sam 1
Homok Sam 2
egészen a végtelenig

Ja, és aki nem látja benne a mûvészeti tartalmat az egy utolsó sz..mét kirekesztõ ....
és különben is!
:)
1aniko 2011 okt. 27. - 19:29:56
(363/645)
A zenéje csillagos ötös.A film? Az elsõ 40-50 perc halál unalmas de utána már egészen élvezhetõ volt.
offtopic
Ford Mustang 2011 okt. 27. - 00:09:18
(362/645)
5
10/10
andesz89 2011 okt. 26. - 22:04:16 10/10
(361/645)
ennek a filmnek a marketingét nagyon-nagyon elrontották.(lásd:elõzetes)hihetetlen hogy szinte mindenki halálos iram 6-ot v 7et (már nemtom hány rész van belõle)várt.már elõzõleg leírtam a véleményem a filmrõl és arról hogy mit gondolok azokról akiknek az elvárásait nem érte el a film.
ha megnézzük a régi stílusú 70-es évekbeli Charles Bronson filmeket vagy éppen a klasszikus westernfilmeket akkor leginkább ahhoz hasonlítható a Drive.szûkszavû karakterek,egy egyszerû céléért eszméért álltak ki,bármit megtettek volna azért akit szeretnek bármibe kerüljön.nem kell hogy egy történet több szálon fusson vagy a világ megmentése legyen a cél.abból már olyan sok film készült.
talán ha kevesebb popcorn filmet készítenének és több figyelmet kapnának az ilyen stílusú filmek akkor kevésbé lenne ennyire megosztó.
2/10
Bigpapa 2011 okt. 26. - 17:35:09 2/10
(360/645)
Most néztem meg online ezt a szart :) hû,de jó,hogy nem moziban. Errõl jót nem tudok írni,max a zene,ami jó volt benne.Vontatott,nem szerethetõ szereplõk,....mi a vége...?
Komolyan mondom,ezeket a filmeket szokták óvatosságból egybõl dvd-re kiadni.990Ft Tescoban.
Szeretem az elvont hangulatú filmeket,de akkor ne akciófilmnek írják,hanem lélektani drámának bassza meg! Azt hittem ez a Driver PSX játék adaptációja,a bemutatók alapján. Remélem,nem az volt :))))A 100 perc filmbõl max 12 perc akció volt,a többi melankolikus faszság.

2/10 a zene miatt 2-es,amúgy 1-es lenne.
neschooo 2011 okt. 22. - 11:17:48
(359/645)
Úgy szeretnék csupa szépet és jót írni errõl a filmrõl, amit már az elõzetesek és filmkritikák alapján nagyon vártam.
Nekem csalódás volt. Egyértelmûen Ryan Gosling és az õ kifejezõ tekintete és mozdulatai viszik el a hátán a filmet.
Elõször egyedül néztem meg, arra nem számítva, hogy egyes véres jeleneteknél a gyomrom is kifordul. Aztán a barátommal, de még így sem jött a katarzis. Nekem hiányoztak a párbeszédek, nagyon durvák voltak bizonyos jelenetek, és túl sejtelmes a vége.
Még egyszer nem nézném meg, de a film zenének, a városról készített gyönyörû magaslati képeknek és Ryan Goslingnak ismét egy naaaagy pirospont, nélkülük nagyon vérszegény film lenne.
Macskara 2011 okt. 22. - 08:15:30
(358/645)
a véleményed a filmrõl jobban untatott, mint a film, az biztos. Szörnyû ilyen ostobságot még csak végigolvasni is, nemhogy valaki ezt leírta!

sorry, de tényleg
leopard26 2011 okt. 22. - 03:43:00
(357/645)
tobbet hagyok moziban,mint amit lemezre koltok!az internetnek hala,legalabb elobb megtudom,mire szamithatok.
offtopic
zottyo534 2011 okt. 21. - 19:30:33
(356/645)
Azért, ha ingyen volt, akkor a minõségi kifogás azért nem túl elegáns...
leopard26 2011 okt. 21. - 18:17:08 Előzmény Macskara
(355/645)
lassan 9000-es film gyüjteményem van!tudok mihez viszonyítani,mit mibõl másoltak ki és hogy kell nézni egy filmet!Ez a film maga volt az unalom,értelme sok nem volt.Majdnemhogy tudnám hasonlítani a FALUhoz,de inkább nem hasonlítom,mert más tészta ,de a film alatt ugyanaz az érzés fogott el mindannyiunkat,mint a a az alatt a baromság alatt.A kikapcsoljuk vagy nézzük tovább,hátha történik valami érzés.de nem történt semmi,egy alap alvilági filmnek indult,de a közepére egy családcentrikus akármire figyelhettünk fel,majd a vége felé talán beindult volna,de ezeket a dolgokat láttuk már más filmben is.egy kutyulmány,értelmetlen,még jó hogy nem járok moziba hogy ilyenekre kidobjam a pénzemet.A fõhõs szenzációs,azt nem mondom hogy bármi gond lenne vele,de ez a értelmetlen történet,ami keveri a maffiát,az autóversenyzést,ami szinte nincs is a filmben:D még nem láttam!egy jó nagy átverésnek tûnik az egész,egy jó trailerrel,ami odabaszós volt,de nem azt kapjuk a pénzünkért, amit várunk.sajnálatos csalódás volt ez a film
Macskara 2011 okt. 21. - 11:35:13
(354/645)
hehe, micsoda gyikok vannak errefele! ertelmes hozzaszolasokkal..
Macskara 2011 okt. 21. - 11:01:09
(353/645)
filmevo = amit jo filmnek itel meg, az jo film, amit rossznak az rossz

hehe
offtopic
zottyo534 2011 okt. 20. - 22:20:07
(352/645)
Ennyi erõvel bárkit lehülyézhetsz az utcán, aztán, ha esetleg valaki felpofozna érte, abban biztosan számíthatsz rám, nem fogom az orrod alá dörgölni, hogy én szóltam.
leopard26 2011 okt. 20. - 22:03:51 Előzmény Macskara
(351/645)
eleg nagy filmevo vagyok,de ez a film iszonyat.vontatott,erdektelen,otlettelen
Macskara 2011 okt. 20. - 21:42:29 Előzmény zottyo534
(350/645)
Picit figyelmesebben olvassal legkozelebb es akkor elkerulod, hogy hogy hulyenek nezzenek.
Nem arrol van ugyanis szo, hogy 'van olyan hogy valakinek egyszeruen nem tetszik és kesz', hanem tok más dologrol.

btw, koszonom a gratulaciot, beallhatsz a sorba!
hehe, idiot!
offtopic
zottyo534 2011 okt. 20. - 13:21:38
(349/645)
Gratulálok a logikus következtetéshez, de valószínûbb, hogy akinek nem tetszik az nem hülye, hanem egyszerûen nem tetszik neki, aztán kész.
Macskara 2011 okt. 20. - 13:06:56
(348/645)
Szomoru olvasni ezt a sok oruletesen ostoba velemenyt..

Arrol az emberrol akinek errol a filmrol a lassusag jut eszebe, meg a silanysag, meg a gyenge szineszi alakitas, es tovabbi oriasi badarsagok, arrol az emberrol 1 dolog biztosan elmondhato: az intelligencia szintje nagyon alacsony es egesz egyszeruen nem ertette a filmet.

Egyertelmuen nagyon jol megcsinalt, osszerakott a film, szuper alakitasokkal.
offtopic
Tom Francesco 2011 okt. 20. - 07:24:45 Előzmény eszterlikesrain
(347/645)
Oké, nem tudom, mennyi a fõvárosban, vagy bárhol máshol az országban a mûvészmozi jegy. Nálunk (Székesfehérváron)kb a multiplex 1200 Ft, a mûvész mozi: 600 Ft. Én ebbõl indultam ki. A minõség szarabb ugyan, de nem látványokra építõ, lassú filmnél tökéletes ez is.
Noncsa 2011 okt. 19. - 13:43:49
(346/645)
Elfogultan vártam már jó pár hónapja, hogy megnézhessem (Gosling egyik kedvenc színészem), de szerencsére nem kellett csalódnom.
Régi típusú, magányos hõsös, kicsit szenvedõs, aztán felpörgõs, nagyon jó muzsikával - megjegyezném, hogy a kezdõ zene sokkal jobban illene lezáró zenének, annyira jó...
Bõvült a kedvenc film mappa!