makailaci25 2011 nov. 10. - 08:50:22
(5/5)
Hát nem bírták ki!Tavaszon végre megszünt az az átkozott belibegtetett idõjárás jelentés, most áttértek a "szalagra". Pontosan úgy, ahogy egy hírcsatornán illik.Ott nem olyan zavaró, mint egy ilyen jobbára tudományos csatornán.Nem értem azt sem, hogy aki az idõjárásra kíváncsi,hogy nem bírja ki nélküle az egyes mûsorok végéig.Nem tudom, mit szólna hozzá az a vizeletagyú az Ozonnál--akinek úgy látszik ez a heppje--Ha a húsleves fogyasztása közben kapna a tányérjába pl. egy szilvás gombócot.Külön-külön mindegyik jó,de együtt,csak az ilyen ínyenceknek.Ezek után ismét törlöm az Ozont a programozottak közül,nézze az illetékes õse a ravatalról!
makailaci25 2011 okt. 20. - 12:26:12 Előzmény smasszer
(4/5)
Örülök,hogy ennyi idõ után reagáltál,de közben az Ozonnál már rájöttek arra,hogy nem érdemes egy mûsort tönkretenni oda nem illõ információk bejátszásával.Nem érdekes, hogy van néhány csatorna, amelyiket nem tudok nézni, mert a képernyõ valamelyik sarka tele van egy másik mûsor propagálásával.Ezektõl a pénisz találmányoktól egyedül a Hálózat tv mentes.Minden más csatornánál van egy-két húgyagyú aki azt hiszi,hogy ilyenek által nagyobb lesz a nézettség.Hát nem!Ismeretségi körömben is van néhány igényesebb{vagy precízebb} tv nézõ, akik ezeket a csatornákat nem nézik.Ezek közül a leghülyébb a FILM+, újabban a Spektrum, amely még a képarányt is megváltoztatta, mindenkinek latortermete és lófeje van benne.Kinek jó ez?
smasszer 2011 okt. 18. - 13:53:09 Előzmény makailaci25
(3/5)
Kedves makalaci!
A bivalybasznádiakat tuti érdekli, hány fok van náluk...

:)
oldroby 2011 febr. 28. - 14:15:11
(2/5)
Nagy kár, hogy nincs elõzetes tartalom a filmrõl! Nehéz így eldönteni, hogy mirõl is szólhat végül is a film, sci-fi, ismeretterjesztõ vagy egészen más jellegû produktum !!! ???
makailaci25 2011 jan. 16. - 19:47:47
(1/5)
Én is dühöngõ vagyok, amikor találkozom az emberi baromságokkal.Pl. éppen ezen a csatornán:minden mûsorban feleslegesen bejátszott Idõjárásjelentés. Van olyan nézõ,aki filmnézés közben kíváncsi arra, hogy Bivalybasznádon hány fok van?Néhányszor már elvesztettem a téma fonalát ez a figyelemelterelõ szar miatt.A csatornánál nem képesek felfogni ennek szükségtelenségét.Az egyéni közvélemény kutatásom alapján ez a f. bejátszás senkinek se hiányozna.