Téma: Echo

5/10
The Cortez márc. 17. 22:58:13 5/10
(4/4)
A Sólyomszem sorozat Echo karakterének spin offja. A főhősnő ezúttal egy halmozottan hátrányos helyzetű valaki: süketnéma, mozgássérült és indián. Az utóbbi egyébként nem annyira újdonság, mivel egy ilyen szuperhőst már láthattunk a nem sokkal ezelőtti What If...? második évadában.
Az első részben flashback formájában megkapjuk Echo gyors eredettörténetét, aztán az események ott folytatódnak, ahol a Sólyomszem végén abbamaradtak. A széria a Daredevil sötétebb, durvább, földhözragadtabb világát viszi tovább, valamint ezt keveri a mágikus-spirituális indiánkodással. A véres, erőszakos jelenetek hatásosak, ám nem viszik őket túlzásba, mivel az egész csak 16-os korhatárral fut. A verekedések-közel harcok menők + látványosak, Daredevil is csak egy ilyen vágatlan csapatásra ugrik be az elején.
A szerencsére csak 5 epizódos produkció, kurva hamar unalomba fullad. A finálé lustára, gyengére, ráadásul egyenesen szánalmasra sikeredett. Alaqua Cox kihozza a maximumot a szerepből, D' Onofrio felemásan muzsikál, a többi színész pedig simán idegesítő. Nagy ritkán befigyelnek kreatívkodások (ilyen például a némafilmes nyitány). Az intródal meg 1-2 nóta hangulatos, de a tracklistát főként autentikus zenék, illetve irritáló törzsi nyekergések jellemzik.
2/10
TheOldMan febr. 20. 15:09:39 2/10
(3/4)
Most már nem csak a Pakisztánoknak, az indiánoknak is van Marvel-filmjük.
Hurrá !
2/10.
A marvel mindenkié.........a marvel senkié!! A marvel szitokszó! A selejt szinonimája!!
2/10
Pulsary78 jan. 15. 14:59:19 2/10
(2/4)
Unalmas, kevés akcióval, sok duma aminek semmi értelme csak kitölteni a műsoridőt, semmi spéci látvány, nagyon ratyi. Öregotthonba időtöltésnek talán megfelel. :(
2/10
Atis88 jan. 11. 20:36:15 2/10
(1/4)
Rettentő unalmas ez is, akárcsak a többi Marvel fos mostanában. Sajnos a történet nincs kidolgozva, tele van sablonos karakterekkel és ezerszer látott fejleményekkel. Nagyon tolják a girlpowert is, talán azt hiszik a fejesek, hogy azzal nem lehet mellé lőni, pedig tévednek. 2019-óta folyamatosan sikerült...